Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam canlarım arkadaş sabahtan beri bilgisayarıma program yüklemeye çalışıyor olmuyor.yeter artık dedim işlerim var sonra yükle dedim.sizleri özledim.öğlen arasıda kuaföre gittimsaçlarımı kestirdim.yenilenmek lazım çok yıpranmıştı.kilolarda gitse süper olacak ama
onlarda az kaldı yaaa 22 ağustosa kadar kiloma yetişemeyeceğim.yetişseydim gelinliğimi giyecektim ama olmadı.evlilik yıldönümümüzde..

Günaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam

bende almadım verdim artık cuma günü net oklarak göreceğim.bu cuma bildirim yoktu tartıldım 61,7 çıktım.bu hafta alırmıyım verirmiyim göreceğiz.

tamam cnm şimdi oyladım zeynep ablamın menüsünü
bizim evde 2 üye var ausla zeynepin oylarını paylaştık:)) birimiz zeynepe birimiz ausa

hadi bakalım ben de bu akşam yürüyüşe başlamak istiyorum

bu hafta daha düzene girer spora da başlarsak süper olacak

Bende aldım hıhhhh ne var yani

Naber fıstık

bakalım benim de yaklaşıyor mezuniyet biz napıcaz:))) iyiyim canım sen nasılsın
ayyyyyy çok sıkıcı günler geçirdim bir an önce kendime gelmek istiyorum.
bendeeeeeeeeee, şimdi eve geldim etrafı toparlayıp teyzeme geçicem

bende almadım verdim artık cuma günü net oklarak göreceğim.bu cuma bildirim yoktu tartıldım 61,7 çıktım.bu hafta alırmıyım verirmiyim göreceğiz.

cumaya 67 leri bir görcem bir aksilik olmazsa:))))

selam kızlar evde net olmadıgı ıcın malesef tatıl suresınce gıremedım ve dıyetımede dıkkat edemedım bayram dolayısıyla ama bugun tam gaz devam

menumu paylasayım
sabah
1 kucuk dılım tam bugday
peynır
zeytın
yumurta

ara
yoj

ogle
4 adet ızgara kofte
1 bardak ayran
salatalık domates

şimdilik menün güsel gözüküyoda şu ara öğünleri de yapsan daha güsel olur cnm
ketenin ne olduğunu bilmiyorum.netten baktım hamur işine benzeyen bi şey sanırım.akşamda olsa daha iyi olurmuş gonca ablam.yoldaymışsın bi şey diyemiyorum.biz dönüşte yemek molası verdik.yarım porsiyon pideyi hopp mideye indirdim.yememek daha iyi bence.

kete hamur işi mayasız bişey canım :) yolda yemek yiyemem ben durduk eşim yedi ama ben kahve içtim sadece.

merhaba hanımlar

dün akşam erkenden suyu uyutup yürüyüşe çıkmayı planladım fakat maalesef uğraşırken ben de uyumuşum
çok canım sıkıldı(

menümü yazayım

sabah
yarım porsiyon peynirli börek

ara
3 kuru kayısı

öğlen
kepekli beyaz peynirli tost
çay

ara
1 intense

akşam
1 kase mercimek çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı makarna
1 dilim ekmek

dün elle tutulur bir yanı olmadı menümün farkındayım umarım cumaya kadar fazladan yürüyüş turlarıyla bugünü telafi ederim
hergüne 15 dk fazla spor cezası verdim kendime

selam arkadaşlar.
dünkü menüm,
sabah:
yarım poğaça,
1 kupa çay,
öğle:
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak 5'i biryerde çay,
1 kupa çay,
akşam::30:
karışık kızartma (patates 5-6 adet,
1 yuvarlak patlıcan ( küçük),
1 küçük biber)
2 kaşık domates sos,
1,5 dilim ekmek,
3 kaşık yoğurt,
ara:
3 adet taze incir,
2 lt su,
spor malesef ki yok..

Dünkü menümü yazıvereyim.
sabah ılık su
peynir yarım kete 1 çatal ucu nutella

ara 2 kuru kayısı

öglen 1 tavuk şiş 1 kepçe çorba 2 kasık kısır

ara 4 mürdüm erik

aksam iskender kebap etlerini yedim yogurt bi küçük parça pide

su 2 lt
spor bol uyku :))

günaydın canım kızartmalar olmamış bence :)

sizin için hazırladım, hadi hepiniz gelin

Eki Görüntüle 777501
hemen geldim :)

evet hadi kızlar bayram rehavetinden çıkalım artık
herkes takımaaaaaaa
yoklama yapıcam bugün bak
tatildeyim ama fırsat bulduğum her an burdayım kaptanım :) cigdemle bulusucaz bugun :) serlam söylerim sizdende

gonca sporuna bayıldımmmmm :)))))

günaydın canlarım :)bende menümü yazıyım otel değiştireceğiz degiştimezsek eger cigdemke buluşmaya gideceğim sabah5 zeytin 1kk kadar peynir domates salatalık biber ( biber cok acıymıs ağzım yandi 1 tane hallay yedim acısını alsın diye) ar yok öğlen yok ara yok akşam 1 kepçe çorba 1 kase cacık 2 kasık patlıcan yemeği spor eşimle sahilde 1 saat yürüyüş su 3.5 lt

hepten aç yaşama artık zeynep hanım iyi tatiller
günaydın canım kızartmalar olmamış bence :)

hemen geldim :)

tatildeyim ama fırsat bulduğum her an burdayım kaptanım :) cigdemle bulusucaz bugun :) serlam söylerim sizdende

gonca sporuna bayıldımmmmm :)))))

tamam canım sen fırsat buldukça uğrarsın, çiğdeme koskocaman öpücükler, bak bakalım kilo almış mı

menü idare eder canım iyi spor aynen bendede ondan var:))))

akşamki kızarmanın yanına spor olsaymış iyiymiş canım, spora başlayalım artık

evet başlamam lazım ama 3 gündür çok fena belim ağrıyor nedenini çözemedim ama ağrıyor.bu hafta başlayacağım inşallah spora.artık vakti gelşdide geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…