linke tıklayınca aşağıda ramazan masassı özel yarışması diye bölüm var, orada oy veriyosun canım
ben kilo almadıııııımmmm
Günaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam
bizim evde 2 üye var ausla zeynepin oylarını paylaştık:)) birimiz zeynepe birimiz ausatamam cnm şimdi oyladım zeynep ablamın menüsünü
hadi bakalım ben de bu akşam yürüyüşe başlamak istiyorumbu arada kızlar pazar günü annemler ve kardeşim geliyo.sonrasında 1 eylüle kadar afyonda olucam.kardeşimle sabah akşam sürekli spor yapıcaz.onlar bebeğe bakacaklar.sabahları leslie akşamlarıda jullian yapmayı düşünüyorum.15 gün kendimi kampa alıcam.korkun bendenn
bu hafta daha düzene girer spora da başlarsak süper olacakBende menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek salatalık
2 incir
öglen menemen 2 kaşık 1 dilim ekmek çay
ara 1 şeftali
ara yarım kete
ara 2 incir
bu aralar yoldayken 17 ile gece 1 arasında yoldayken durduk ama yemek yiyemem pek.
su 2 lt
spor yok.
Bende aldım hıhhhh ne var yani
Naber fıstık
bendeeeeeeeeee, şimdi eve geldim etrafı toparlayıp teyzeme geçicemayyyyyy çok sıkıcı günler geçirdim bir an önce kendime gelmek istiyorum.
bende almadım verdim artık cuma günü net oklarak göreceğim.bu cuma bildirim yoktu tartıldım 61,7 çıktım.bu hafta alırmıyım verirmiyim göreceğiz.
şimdilik menün güsel gözüküyoda şu ara öğünleri de yapsan daha güsel olur cnmselam kızlar evde net olmadıgı ıcın malesef tatıl suresınce gıremedım ve dıyetımede dıkkat edemedım bayram dolayısıyla ama bugun tam gaz devam
menumu paylasayım
sabah
1 kucuk dılım tam bugday
peynır
zeytın
yumurta
ara
yoj
ogle
4 adet ızgara kofte
1 bardak ayran
salatalık domates
ketenin ne olduğunu bilmiyorum.netten baktım hamur işine benzeyen bi şey sanırım.akşamda olsa daha iyi olurmuş gonca ablam.yoldaymışsın bi şey diyemiyorum.biz dönüşte yemek molası verdik.yarım porsiyon pideyi hopp mideye indirdim.yememek daha iyi bence.Bende menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek salatalık
2 incir
öglen menemen 2 kaşık 1 dilim ekmek çay
ara 1 şeftali
ara yarım kete
ara 2 incir
bu aralar yoldayken 17 ile gece 1 arasında yoldayken durduk ama yemek yiyemem pek.
su 2 lt
spor yok.
şimdilik menün güsel gözüküyoda şu ara öğünleri de yapsan daha güsel olur cnm
ketenin ne olduğunu bilmiyorum.netten baktım hamur işine benzeyen bi şey sanırım.akşamda olsa daha iyi olurmuş gonca ablam.yoldaymışsın bi şey diyemiyorum.biz dönüşte yemek molası verdik.yarım porsiyon pideyi hopp mideye indirdim.yememek daha iyi bence.
eee herkesler nerde bayram bitti huhu kızlar.
günaydın canım kızartmalar olmamış bence :)selam arkadaşlar.
dünkü menüm,
sabah:
yarım poğaça,
1 kupa çay,
öğle:
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak 5'i biryerde çay,
1 kupa çay,
akşam::30:
karışık kızartma (patates 5-6 adet,
1 yuvarlak patlıcan ( küçük),
1 küçük biber)
2 kaşık domates sos,
1,5 dilim ekmek,
3 kaşık yoğurt,
ara:
3 adet taze incir,
2 lt su,
spor malesef ki yok..
hemen geldim :)
tatildeyim ama fırsat bulduğum her an burdayım kaptanım :) cigdemle bulusucaz bugun :) serlam söylerim sizdendeevet hadi kızlar bayram rehavetinden çıkalım artık
herkes takımaaaaaaa
yoklama yapıcam bugün bak
gonca sporuna bayıldımmmmm :)))))Dünkü menümü yazıvereyim.
sabah ılık su
peynir yarım kete 1 çatal ucu nutella
ara 2 kuru kayısı
öglen 1 tavuk şiş 1 kepçe çorba 2 kasık kısır
ara 4 mürdüm erik
aksam iskender kebap etlerini yedim yogurt bi küçük parça pide
su 2 lt
spor bol uyku :))
günaydın canlarım :)bende menümü yazıyım otel değiştireceğiz degiştimezsek eger cigdemke buluşmaya gideceğim sabah5 zeytin 1kk kadar peynir domates salatalık biber ( biber cok acıymıs ağzım yandi 1 tane hallay yedim acısını alsın diye) ar yok öğlen yok ara yok akşam 1 kepçe çorba 1 kase cacık 2 kasık patlıcan yemeği spor eşimle sahilde 1 saat yürüyüş su 3.5 lt
günaydın canım kızartmalar olmamış bence :)
tatildeyim ama fırsat bulduğum her an burdayım kaptanım :) cigdemle bulusucaz bugun :) serlam söylerim sizdende
gonca sporuna bayıldımmmmm :)))))
menü idare eder canım iyi spor aynen bendede ondan var:))))Dünkü menümü yazıvereyim.
sabah ılık su
peynir yarım kete 1 çatal ucu nutella
ara 2 kuru kayısı
öglen 1 tavuk şiş 1 kepçe çorba 2 kasık kısır
ara 4 mürdüm erik
aksam iskender kebap etlerini yedim yogurt bi küçük parça pide
su 2 lt
spor bol uyku :))
selam arkadaşlar.
dünkü menüm,
sabah:
yarım poğaça,
1 kupa çay,
öğle:
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak 5'i biryerde çay,
1 kupa çay,
akşam::30:
karışık kızartma (patates 5-6 adet,
1 yuvarlak patlıcan ( küçük),
1 küçük biber)
2 kaşık domates sos,
1,5 dilim ekmek,
3 kaşık yoğurt,
ara:
3 adet taze incir,
2 lt su,
spor malesef ki yok..
günaydın canım kızartmalar olmamış bence :)
tatildeyim ama fırsat bulduğum her an burdayım kaptanım :) cigdemle bulusucaz bugun :) serlam söylerim sizdende
gonca sporuna bayıldımmmmm :)))))
hepten aç yaşama artık zeynep hanımiyi tatiller
tamam canım sen fırsat buldukça uğrarsın, çiğdeme koskocaman öpücükler, bak bakalım kilo almış mı
menü idare eder canım iyi spor aynen bendede ondan var:))))
akşamki kızarmanın yanına spor olsaymış iyiymiş canım, spora başlayalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?