Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo guzel.cnm.mucver kizartna ama 1 tane olunca goze gozukmuyr bgndm

En guzeli ogretmenlik yaaa tam.bir bayan.isi ogrenciler yirar flan.ama yarm gun ne guzel bebgne vakitte ayrabilirsin butun gun uzak kalmaktansa yarm gun kalmasi daha iyi

Menumu yazaym.misafirjm.var kalkacam kizlar
Sabah
Salatalik domates 1 kk peynir haslanmis mumuytanin yarisi

Ara
Yarm.muz + sut

Oglen
3 yk bulgur plavi 3 yk yesil fasulye yarm kase mercmk corba salata

Ara
½ nektari
½elma
5 uzm

Aksam
2 yk bulgur plavi 2 yk yesik fasukye yarm kase corba salata aryan
Aksam oglenin kopyasi oldu ama idare edn :)
Su 2.5 ltre spor 25 dk yuruyus 10 dk bisiklet yarmsaat egzersiz(150 twist 100 saga sola yan yatma 50 saga sola egilme 50 yatm mekik 10 tam.mekik yere yatio bacaklarini kaldirio.nefes alio verysn ya ondan 60 tane 25 bacak cekerek mekik )15 dk halay hoplama ziplama oyun havasi 15 dk agrlik.kaldirma toplamda 95 dk spor

Zeyneo ablammmm benm yerme de eglen.tadini ciksr ttilin cok asmamk sartiyla bir kenara brak diyeti zatn etitirsjn hareketli olursun ttlde.

Gonca ablam hic denk glemiyrz sennle

Gokcem masallah citir gbi olmusshn ttlm yaa Bende oyle okut muyum ki sen kacla.baslamistn.canim.bnm.

Cimcime seninle hic karsilasmadk daha ind bign karsilasiriz :) ama bnm.grdgm satlerde.musait olmuysn.sen.sanirim
Nurumla.kknustuk zatn ikimiz bos olunca denk.gelyrz :)

Yeni gelen.bi arkadas dha vardi gorunurlerde yok hic
Aus seni tanimiyrm ama sevlyrsun tanimak isterm ama tabiki zayflama yarslarnda degllll umarm zayflamak icin tkrr buralara dusmek zorunda kalmazsin ins biran.once toparlarsn kendini
Berille bahar gelyr mu ben hic denk.glmiyrm.

BERIIIILLL mezun oldun ugtadgn yok hiiicccc.bizi unutma

Rapunzel gecen hafya cok iyiydn merk.edyrm.kac kilo verdin :)
Adini yazmayi unuttugun biri varsa ozur dileriiiimmmm

Son düzenleme:

Ablavm.ben daha yeni bakiyrm.ama manti cok degl bence abla 8 manti 1 kasikta 3.taneanti olsa 3 yk bence gayet guzel profetrolde hakkindir ye afiyet bal.seker olsun.arada kacamaklar iyidir bu arada ben baryamda cok.kacamak yapmadm kiiiiiii :) kilo.almisimdir.dydum yarm kilo.gtmis :)

Günaydın.gökce gizem menüleriniz ve sporlar güzel okmuş.
bende yazayım menümü
sabah ılık su limonlu
1dilim çavdaq ekmek yarım yumurta 1dilim peynir çatal ucu reçel

ara wasa nın yarısı 79 kalori

öglen 3 misket köfte 2 kaşık pilav 3-4 parça yogurtlu kabak kızartma

ara 4 mürdüm erik

aksam 1 kepçe çorba 1 tavuk but sogan 2 kaşık börülce salatası

ara 2 parça kavun

su 2 lt
spor 1,5 st yürüyüş
2 gündür tartı 69 gösteriyo yaa üzülüyorum

merhaba arkadaşlar bende diyete bu gün başlayanlardanım ben sabahları kahvaltı yapamıyorum genelde bitki çayları içiyorum eti form bisküvileri yiyorum öğlen iş yerinde ne çıkıyorsa çok az yiyorum akşamları nerdeyse hiç yemek yemiyorum sadece meyve veya mevye suyu içiyorum bunlara ek olarak spor salonuna yazıldım yarın akşamda spora çalışmalarına başlıyorum. Boyum 1,73 kilom en son tartı 67,500 gösteriyordu iki ay içinde 56-55 kilo olmak istiyorum bakalım neler olacak. Yardımcı olabilecek önerilerinizi varsa alabilirimm :)

slm herkese günaydın şekerler.
dünkü menümü yazarak başlayayım:
sabah:
1 adet közlenmiş biber 1 dilim ekmek ayak üstü hemen yedim evden çıktım.
1 kupa çay
ara:4 adet kuru kaysı,
öğle:
yarım lavaş tavuk döner,
1 kupa çay
ara:1 incir,
akşam:
4 kaşık nohutlu pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt,
ara:3 incir
su:2 lt,
spor :yok

canım slm hoş geldin.canım diyet ürünlerde çok mahsum değiller sürekli yememeye özen göster onun yerine az peynir domates salatalık 1 dilimde tahıllı ekmek çok tok tutuyor.iş yerine yanında götürmeye çalış alışkanlık oluyor bir süreden sonra beslenmesiz okula gidemeyen çocuk gibi oluyorsun.öğlenleri iyi en azından iş yerinde yiyebiliyorsun.akşamları sadece meyve ve meyve suyuyla olmaz.bak çok az yiyerek verilmiyor aç kalarakta verilmiyor.verilseydi ramazan boyunca nerdeyse hiç yemek yiyemedim ama öyle kayle değer kiloda vermedim.o yüzden aç kalarak değil porsiyonları az tutup birşeyler yemek lazım.spora başlaman çok güzel.bol su içiyoruz unutma.tekrar hoş geldin..

canım aslında ben ramazan öncesi daha sık giriyordum.ama ramazanda bilgisayarım çökmüş yerime bakan stajer öğrenci tüm doyalarımı yok etmiş.işe başlayalı ocak ayından beri tuttuğum kayıtları yeniden toparlamaya çalışıyorum ama çok eksiklerim var.o yüzden fazla giremiyorum.her bulduğum fırsatta giriyorum.aramızda olmana sevindim..

teşekkürler sude. Canım akşamları istesemde birşey yiyemiyorum canım hiç istemiyor özellikle son zamanlarda, kesinlikle suyu unutmuyorum şuan masama bir şişe su aldım baktıkça içiyorum. fazla yemiyorum diyet ürünlerini 9 lu form bitki çayları var ona başladım hem ondan içiyorum hemde spor olunca hedefime ulaşabilirim diye düşünüyorum. ilk defa bu kadar kilo aldım önce giydiğim badileri göbekten dolayı giymek bile istemiyorum yaa, ama gidecek gidecek çok kararlıyım yine o fit vücuduma kavuşucam inşallah

canım benim mücadele edersek gidiyor.ben geçen yıl ramazanda 73 kg dım.bu yıl ramazanda 61-62 arasındayım 1 yılda 11-12 gitti ama çok fark ediyor sürekli diyet yapmadım tabi bir dönem yapıp tekrar bırakıp deli gibi yiyiyordum .ama arık bir öğün kaçırırsan diğer öğünde ya da ertesi gün telefiediyorum artık diyet demiyorum bu şekil beslenmek alışkanlık oldu.o yüzden vermek için acele edersen çabuk geri alırsın sporla gidince kolay kolay alınmıyor.

menün güsel cnm
En guzeli ogretmenlik yaaa tam.bir bayan.isi ogrenciler yirar flan.ama yarm gun ne guzel bebgne vakitte ayrabilirsin butun gun uzak kalmaktansa yarm gun kalmasi daha iyi
evet o yönden iyi .ama dedim ya dezavantajlarıda fazla tatlım
menün güsel sporun ise harika olmuş cnmm
menü güselde azıcıkta spor yapsaydın tatlımm
merhaba hoşgeldinn.akşamları meyve suyu içmekle zayıflanamaz bence.daha doğrusu zayıflarsında hayatın boyunca akşamları meyve suyu içemeyeceğin için kiloları hopp geri alırsın.emin adımlarla ilerlemek gerekiyo bence.spor salonuna yazılman güsel olmuş.en azından düzenli spor yaparsınn
gonca ablam 2 seferdir senin menülerine bakarken google amcadan yardım alıyorum.gecen keteyi öğrendim şimdide wasa.hadi bakalım yarın neyle karşılaşacağım menün güsel cnm.vücut bazen kendini savunmaya alabiliyo kilo verirken.ödem ya da şişlikte olabilir.cumaya kadar gecer bence

menünü çok beğendim canım, yalnız kola zero da olsa sağlıksız bi seçim:)

Yeni gelen arkadaş yok demişsin, geldim buralardayım canım:)) senin de menün çok güzel, sporlarını da takdir ettim ayrıca, bütün vücudu çalıştırmışsın:)

menüm
sabah
1 kaşık yağda yapılan biber kızartması
yogurt
yagsız domates sosu

ara
2 kepek ekmek arasına bi köfte

öğlen
1 dilim ekmek
3 parca avuc içi kadar pirzola et fırında yapılmış

ara
1 tatlandırıcılı nescafe

ara
1 sekersiz turk kahvesi
1 paket eti form tahıllı bisküvi

akşam bi kase uşak tarhana çorbası

su 4 lt
spor leslie 4 mil
kızlar evde sebze yoktu mecbur böyle bir menü oldu

menün güzel özellikle akşam yemeğine bayıldım:) 3-4 parça kızartmadan da bir şey olmaz herhalde, öğlen bir de

merhaba hoşgeldin, akşam yemeği yemeyip spora dayanabilecek misin? Vücudun zayıf düşer:/ Akşam salata bile olsa 6 gibi bir şeyler yemelisin diye düşünüyorum, çünkü metabolizma ertesi sabaha kadar uzun süre yavaşlamış oluyor.

Günaydınn:) menün güzel, öğlen yemeğini sağlam yapmışsın, akşam hafif olmuş afiyet olsun:)

canım benim menün güzel...sporda.

canım spor yapamıyorum bu aralar belim çok pena ağrıyor yürüken bile zorlanıyorum.fıtık azdı galiba o yüzden ağrısı hafiflerse başlayacağım.

menün güzel çok kalorili bir şey yok aksine ara ve öğle yemeğinin protein ağırlıklı olması güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…