Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar herkese tekrar günaydınlar:)
Ben dün 67 kiloyum demiştim ama bayram tatili dönüşü kilo almışım. Bu sabah tartıldım net 67,5 kg. Yani başlangıç kilom bu:)
Dün günün yarısından başladığım için pek parlak bir menü değil ama, yazıyorum:

sabah:
2 kaşarlı poğaça

ara:
1 küp şekerli nescafe

öğle:
4 kaşık tavuk suyuna çorba
islim köfte
4 kaşık pilav
yarım şeftali

ara:
1 bardak yeşil çay

akşam:
2 parça yağsız tavada tavuk
yoğurtlu köz biber, köz patlıcan ve bezelye, patates ve havuçtan oluşan garnitür

ara:
3 çorba kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı tarçın

su: 2,5 litre

spor: 20dk yürüyüş

Böyle yazınca farkettim ne çok şey yemişim:) Bugün azaltmam lazım. Bir de benden sizlere tavsiye, tatlı isteğiniz olduğunda 1 kase yoğurda 1 tk tarçın atın. Hem tatlı isteğinizi geçiriyor, hem de doygunluk hissi veriyor:)

Bu arada sana yazamadım canım, tebrik ediyorum müthiş bir değişim var. Daha genç ve güzel görünüyorsun:) Umarım hedeflediğin kiloya ulaşmana az kalmıştır:) Darısı hepimizin başına:) Kiloları verelim ve en önemlisi kalıcı olsun en büyük dileğim:)

merhaba canlar kızımı doktora götürdüm hafif bir soğukalgınlığı geçiriyormuş, çok problem yok

şimdi geçmişe bakayım neler yemişsiniz:)) cıslara ceza vaaaarrrrrr

Cimcimem menün güzel olmus.
nurdan senin menünde güzel bu arada benim memleketim uşak izne gittiğimde tarhana yogurmayı ögrencem inşallah.
wasayı bende yeni ögrendim çavdarlı gevrek.arasında peynir falan var.carefourdan aldım.

teşekkür ederim canım, zaten en önemlisi kiloyu korumak zor olanı o ama başaracağız

yok canım menü fazla değil de sabah ve ilk ara değişecek di miiiiiiiii:)) yoğurt nasıl oluyor deneyeceğim bakalım
canım benim menün güzel...sporda.

canım spor yapamıyorum bu aralar belim çok pena ağrıyor yürüken bile zorlanıyorum.fıtık azdı galiba o yüzden ağrısı hafiflerse başlayacağım.
geçmiş olsun canısı dikkat et

vaaaaaay leslie 4 mil olmuş tebrikler hanımefendi menün güzel takma kafaya su da iyi olmuş canım

evet kesinlikle sağlıksız haklısın her zaman olmuyor arada alıyorum onun da yarısını ancak içebiliyorum

evet topiğimizin müdavimlerinden en kısa zamanda eski formuna kavuşması dileğiyle...

canım benim süper değişim.harikasın azmin elinden kim kurtulmuş...

teşekkür ederim canımmmmmmm

güzellllllllllllllll

daha sağlıklı beslenmelisin canım, herhangibir takıma katılmayı düşündün mü istersen buraya yazabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

canısı wasaya baktım kilo için üzülme şişliktir ben de fazla çıktım bu sabah düne göre

sen de olursun merak etme93 küsürdüm ben geçen sene
bayram sonrası ve yaz kaçan kaçana:)))

menü de güzel sporda aferin sanaaaaaa misafirlerinin yanında abartma sakın

Oooo guzel.cnm.mucver kizartna ama 1 tane olunca goze gozukmuyr bgndm
evet çok severim 1 tane küçücük yedim :))) aslında teflonda da denedim ama tadı güzel olmadı

kizlar kayinvalide hazretlerindeyim telden giriyorum alinti yapamayacagim

gokce gecmis olsun tatlim.ins en kisa surede iyilesir.sonunda kocam buzdolabini sebzeyle donatti.
yellowmelon tatlim menun sabah ve ara disinda gusel.zaten ogleden sonra baslamistin duzenli beslenmeye sikinti yok bence.
cimcimem bel fitigi olduginu unutmusum.annemdede var.biliyorum spor yapmak cok zor.gecmis olsun

ya bu takıma katılma yarışması nasıl oluyor kim takıma alıyor nasıl alınıyor :)) takımla devam edeyim bende :)) iki litre suyumu içtim salatamı cacığımı ve çok az pilavı yedim ekmeksiz kuşburnu çayımıda içtim daha ne yapayımm daha da zayıflamazsam bilemiyorum yani :)

cnm cuma yarismasina katilmak isteyenlerin bolumu gibi bi yer var.diyet guruplari tiklayinca.ustlerde.oraya girip kendini tanitiyosun.gurubunda bos yer olan takim kaptani seni takimina davet ediyo.o takima gidip iki hafta deneme surecinden sonra takim uyeleri oylama yapip takima katiliyosun.bildigim kadariyla bizim takim dolu.

Ablacim.menjn guzel uzme kendibi sisliktir arada oluyr sinir bozuyr ama pes.etmek yooooookkkkk :) kizartma yogurtla karisik.oldugu icin sadesine gore.daha.masum sorun.olmaz bnce sporun.cok guzell

selam kızlar
erkenden eve geldim bir uyumuşum biraz önce kalktım:))
şimdi yemek hazırlıycam sonra görüşürüz

yeni arkadaş için takım listesine bakarım sayımız ne durumda ona göre cevap yazarım

çok yediğini farketmişsin zaten 20 dak. yürüyüş az olmuş biraz artırsan iyi olur canım.
merhaba canlar kızımı doktora götürdüm hafif bir soğukalgınlığı geçiriyormuş, çok problem yok

şimdi geçmişe bakayım neler yemişsiniz:)) cıslara ceza vaaaarrrrrr

geçmiş olsun canım kuzuyaa..

canım benim hos geldin aramıza ama gitme olur mu

bugün megalomanlığım üstümde bi kendini beğenmişlik işe gittim sabah ,ben pek saçımı toplamam bugün balıksırtı ördüm dar bi tşört giydim görenler ayy tanıyamadım arkandan,kolejli kızlar gibi olmuşsun bi lokma kaldın falan dediler tabi bende hava bin beşyüz akşam uykulu bi halim var eşime dedimki bana nazar değdi sanırım adam baya bi güldü onada kıskanıyomu ne diye yorum yaptım.uçuştayım yani

canlar ciğerler menülerinize yorum yapamıyorum ama okuyorum hepsini :) bende yazıyım sabak 2 kk kadar peynir 5 6 tane zeytin domates salatalık 1 tane yumurta 3 bardak acık cay ara 4 5 tane kırmızı üzüm öğlen 4 5 dilim karpuz 3 4 tane bisküvi 1 salkım üzüm 1 dilim ekmek maydanoz marul ara 1 tane kırmızı erik akşam öğlenin aynısı 1 kase yogurt:) ara 1 tane soda 1 tane nektari 1 kutu süt su 3 4 lt oldu spor 3 saat yüzme :) simitle ama

cigdemimle ve örgü cafeden aysunla harika bir gün geçirdik çiğdemimim herkese bolca selamı var kıbrısa dönüşte bizlerle olucak inşallah

cıtır anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…