geçen sene eylülde çekilen iki foto, bundan da şişmandım geçen sene haziranda, diğeri bayramda çekildi. yavaş ama emin adımlar:))))
Eki Görüntüle 777927 Eki Görüntüle 777928 Eki Görüntüle 777929
merhaba canlar kızımı doktora götürdüm hafif bir soğukalgınlığı geçiriyormuş, çok problem yok
şimdi geçmişe bakayım neler yemişsiniz:)) cıslara ceza vaaaarrrrrr
teşekkür ederim canım, zaten en önemlisi kiloyu korumak zor olanı o ama başaracağızBu arada sana yazamadım canım, tebrik ediyorum müthiş bir değişim var. Daha genç ve güzel görünüyorsun:) Umarım hedeflediğin kiloya ulaşmana az kalmıştır:) Darısı hepimizin başına:) Kiloları verelim ve en önemlisi kalıcı olsun en büyük dileğim:)
Kızlar herkese tekrar günaydınlar:)
Ben dün 67 kiloyum demiştim ama bayram tatili dönüşü kilo almışım. Bu sabah tartıldım net 67,5 kg. Yani başlangıç kilom bu:)
Dün günün yarısından başladığım için pek parlak bir menü değil ama, yazıyorum:
sabah:
2 kaşarlı poğaça
ara:
1 küp şekerli nescafe
öğle:
4 kaşık tavuk suyuna çorba
islim köfte
4 kaşık pilav
yarım şeftali
ara:
1 bardak yeşil çay
akşam:
2 parça yağsız tavada tavuk
yoğurtlu köz biber, köz patlıcan ve bezelye, patates ve havuçtan oluşan garnitür
ara:
3 çorba kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı tarçın
su: 2,5 litre
spor: 20dk yürüyüş
Böyle yazınca farkettim ne çok şey yemişim:) Bugün azaltmam lazım. Bir de benden sizlere tavsiye, tatlı isteğiniz olduğunda 1 kase yoğurda 1 tk tarçın atın. Hem tatlı isteğinizi geçiriyor, hem de doygunluk hissi veriyor:)
geçmiş olsun canısı dikkat etcanım benim menün güzel...sporda.
canım spor yapamıyorum bu aralar belim çok pena ağrıyor yürüken bile zorlanıyorum.fıtık azdı galiba o yüzden ağrısı hafiflerse başlayacağım.
vaaaaaay leslie 4 mil olmuş tebrikler hanımefendimenüm
sabah
1 kaşık yağda yapılan biber kızartması
yogurt
yagsız domates sosu
ara
2 kepek ekmek arasına bi köfte
öğlen
1 dilim ekmek
3 parca avuc içi kadar pirzola et fırında yapılmış
ara
1 tatlandırıcılı nescafe
ara
1 sekersiz turk kahvesi
1 paket eti form tahıllı bisküvi
akşam bi kase uşak tarhana çorbası
su 4 lt
spor leslie 4 mil
kızlar evde sebze yoktu mecbur böyle bir menü oldu
evet kesinlikle sağlıksız haklısın her zaman olmuyor arada alıyorum onun da yarısını ancak içebiliyorummenünü çok beğendim canım, yalnız kola zero da olsa sağlıksız bi seçim:)
Yeni gelen arkadaş yok demişsin, geldim buralardayım canım:)) senin de menün çok güzel, sporlarını da takdir ettim ayrıca, bütün vücudu çalıştırmışsın:)
canım aslında ben ramazan öncesi daha sık giriyordum.ama ramazanda bilgisayarım çökmüş yerime bakan stajer öğrenci tüm doyalarımı yok etmiş.işe başlayalı ocak ayından beri tuttuğum kayıtları yeniden toparlamaya çalışıyorum ama çok eksiklerim var.o yüzden fazla giremiyorum.her bulduğum fırsatta giriyorum.aramızda olmana sevindim..
canım benim süper değişim.harikasın azmin elinden kim kurtulmuş...
güzellllllllllllllllslm herkese günaydın şekerler.
dünkü menümü yazarak başlayayım:
sabah:
1 adet közlenmiş biber 1 dilim ekmek ayak üstü hemen yedim evden çıktım.
1 kupa çay
ara:4 adet kuru kaysı,
öğle:
yarım lavaş tavuk döner,
1 kupa çay
ara:1 incir,
akşam:
4 kaşık nohutlu pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt,
ara:3 incir
su:2 lt,
spor :yok
daha sağlıklı beslenmelisin canım, herhangibir takıma katılmayı düşündün mü istersen buraya yazabilirsinmerhaba arkadaşlar bende diyete bu gün başlayanlardanım ben sabahları kahvaltı yapamıyorum genelde bitki çayları içiyorum eti form bisküvileri yiyorum öğlen iş yerinde ne çıkıyorsa çok az yiyorum akşamları nerdeyse hiç yemek yemiyorum sadece meyve veya mevye suyu içiyorum bunlara ek olarak spor salonuna yazıldım yarın akşamda spora çalışmalarına başlıyorum. Boyum 1,73 kilom en son tartı 67,500 gösteriyordu iki ay içinde 56-55 kilo olmak istiyorum bakalım neler olacak. Yardımcı olabilecek önerilerinizi varsa alabilirimm :)
Günaydın.gökce gizem menüleriniz ve sporlar güzel okmuş.
bende yazayım menümü
sabah ılık su limonlu
1dilim çavdaq ekmek yarım yumurta 1dilim peynir çatal ucu reçel
ara wasa nın yarısı 79 kalori
öglen 3 misket köfte 2 kaşık pilav 3-4 parça yogurtlu kabak kızartma
ara 4 mürdüm erik
aksam 1 kepçe çorba 1 tavuk but sogan 2 kaşık börülce salatası
ara 2 parça kavun
su 2 lt
spor 1,5 st yürüyüş
2 gündür tartı 69 gösteriyo yaa üzülüyorum
sen de olursun merak etme93 küsürdüm ben geçen seneZeyneo ablammmm benm yerme de eglen.tadini ciksr ttilin cok asmamk sartiyla bir kenara brak diyeti zatn etitirsjn hareketli olursun ttlde.
Gonca ablam hic denk glemiyrz sennle
Gokcem masallah citir gbi olmusshn ttlm yaa Bende oyle okut muyum ki sen kacla.baslamistn.canim.bnm.
Cimcime seninle hic karsilasmadk daha ind bign karsilasiriz :) ama bnm.grdgm satlerde.musait olmuysn.sen.sanirim
Nurumla.kknustuk zatn ikimiz bos olunca denk.gelyrz :)
Yeni gelen.bi arkadas dha vardi gorunurlerde yok hic
Aus seni tanimiyrm ama sevlyrsun tanimak isterm ama tabiki zayflama yarslarnda degllll umarm zayflamak icin tkrr buralara dusmek zorunda kalmazsin ins biran.once toparlarsn kendini
Berille bahar gelyr mu ben hic denk.glmiyrm.
BERIIIILLL mezun oldun ugtadgn yok hiiicccc.bizi unutma
Rapunzel gecen hafya cok iyiydn merk.edyrm.kac kilo verdin :)
Adini yazmayi unuttugun biri varsa ozur dileriiiimmmm
menü de güzel sporda aferin sanaaaaaaMenumu yazaym.misafirjm.var kalkacam kizlar
Sabah
Salatalik domates 1 kk peynir haslanmis mumuytanin yarisi
Ara
Yarm.muz + sut
Oglen
3 yk bulgur plavi 3 yk yesil fasulye yarm kase mercmk corba salata
Ara
½ nektari
½elma
5 uzm
Aksam
2 yk bulgur plavi 2 yk yesik fasukye yarm kase corba salata aryan
Aksam oglenin kopyasi oldu ama idare edn :)
Su 2.5 ltre spor 25 dk yuruyus 10 dk bisiklet yarmsaat egzersiz(150 twist 100 saga sola yan yatma 50 saga sola egilme 50 yatm mekik 10 tam.mekik yere yatio bacaklarini kaldirio.nefes alio verysn ya ondan 60 tane 25 bacak cekerek mekik )15 dk halay hoplama ziplama oyun havasi 15 dk agrlik.kaldirma toplamda 95 dk spor
evet çok severim 1 tane küçücük yedim :))) aslında teflonda da denedim ama tadı güzel olmadıOooo guzel.cnm.mucver kizartna ama 1 tane olunca goze gozukmuyr bgndm
Merhaba, geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir su:)
cnm cuma yarismasina katilmak isteyenlerin bolumu gibi bi yer var.diyet guruplari tiklayinca.ustlerde.oraya girip kendini tanitiyosun.gurubunda bos yer olan takim kaptani seni takimina davet ediyo.o takima gidip iki hafta deneme surecinden sonra takim uyeleri oylama yapip takima katiliyosun.bildigim kadariyla bizim takim dolu.ya bu takıma katılma yarışması nasıl oluyor kim takıma alıyor nasıl alınıyor :)) takımla devam edeyim bende :)) iki litre suyumu içtim salatamı cacığımı ve çok az pilavı yedim ekmeksiz kuşburnu çayımıda içtim daha ne yapayımm daha da zayıflamazsam bilemiyorum yani :)
Ablacim.menjn guzel uzme kendibi sisliktir arada oluyr sinir bozuyr ama pes.etmek yooooookkkkk :) kizartma yogurtla karisik.oldugu icin sadesine gore.daha.masum sorun.olmaz bnce sporun.cok guzellGünaydın.gökce gizem menüleriniz ve sporlar güzel okmuş.
bende yazayım menümü
sabah ılık su limonlu
1dilim çavdaq ekmek yarım yumurta 1dilim peynir çatal ucu reçel
ara wasa nın yarısı 79 kalori
öglen 3 misket köfte 2 kaşık pilav 3-4 parça yogurtlu kabak kızartma
ara 4 mürdüm erik
aksam 1 kepçe çorba 1 tavuk but sogan 2 kaşık börülce salatası
ara 2 parça kavun
su 2 lt
spor 1,5 st yürüyüş
2 gündür tartı 69 gösteriyo yaa üzülüyorum
çok yediğini farketmişsin zaten 20 dak. yürüyüş az olmuş biraz artırsan iyi olur canım.Kızlar herkese tekrar günaydınlar:)
Ben dün 67 kiloyum demiştim ama bayram tatili dönüşü kilo almışım. Bu sabah tartıldım net 67,5 kg. Yani başlangıç kilom bu:)
Dün günün yarısından başladığım için pek parlak bir menü değil ama, yazıyorum:
sabah:
2 kaşarlı poğaça
ara:
1 küp şekerli nescafe
öğle:
4 kaşık tavuk suyuna çorba
islim köfte
4 kaşık pilav
yarım şeftali
ara:
1 bardak yeşil çay
akşam:
2 parça yağsız tavada tavuk
yoğurtlu köz biber, köz patlıcan ve bezelye, patates ve havuçtan oluşan garnitür
ara:
3 çorba kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı tarçın
su: 2,5 litre
spor: 20dk yürüyüş
Böyle yazınca farkettim ne çok şey yemişim:) Bugün azaltmam lazım. Bir de benden sizlere tavsiye, tatlı isteğiniz olduğunda 1 kase yoğurda 1 tk tarçın atın. Hem tatlı isteğinizi geçiriyor, hem de doygunluk hissi veriyor:)
merhaba canlar kızımı doktora götürdüm hafif bir soğukalgınlığı geçiriyormuş, çok problem yok
şimdi geçmişe bakayım neler yemişsiniz:)) cıslara ceza vaaaarrrrrr
canım benim hos geldin aramıza ama gitme olur mumerhaba arkadaşlar bende diyete bu gün başlayanlardanım ben sabahları kahvaltı yapamıyorum genelde bitki çayları içiyorum eti form bisküvileri yiyorum öğlen iş yerinde ne çıkıyorsa çok az yiyorum akşamları nerdeyse hiç yemek yemiyorum sadece meyve veya mevye suyu içiyorum bunlara ek olarak spor salonuna yazıldım yarın akşamda spora çalışmalarına başlıyorum. Boyum 1,73 kilom en son tartı 67,500 gösteriyordu iki ay içinde 56-55 kilo olmak istiyorum bakalım neler olacak. Yardımcı olabilecek önerilerinizi varsa alabilirimm :)
cıtır anne :)bugün megalomanlığım üstümde bi kendini beğenmişlik işe gittim sabah ,ben pek saçımı toplamam bugün balıksırtı ördüm dar bi tşört giydim görenler ayy tanıyamadım arkandan,kolejli kızlar gibi olmuşsun bi lokma kaldın falan dediler tabi bende hava bin beşyüzakşam uykulu bi halim var eşime dedimki bana nazar değdi sanırım adam baya bi güldü onada kıskanıyomu ne diye yorum yaptım. uçuştayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?