dün akşam çok yemeseydim belki daha fazla vermiş olabilirdim.gökçecm sen genede kontrol edermisin.yanlışlık olmasın***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,5///)
bahar210656,9///)
zeynep_canan56,3/ // )
gogo240568,9/ //)
RrapunzelL76,7///)
nurork65,9/ 65.4/0.5/ %0.76)
gizemli_110597,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)
4.TAKIM ORTALAMASI %
evet canım menüm kalori olarak az :)) bakalım neler olacak, sporun ilk günleri olunca birde hamlayınca insan çok yorgun düşüyor, hergün spor yapmak ve iki buçuk litre suyu kesin içmek lazımCanım ben de bisküvi yemek istemiyorum ama sırf kahvaltı yapmak için aldım başka seçeneğim yoktu, işe geç kalmıştım, son iki gündür öyleGarnitürün için de patates ve bezelye olduğu için mi cıks:)
Menün kalori olarak az görünüyor, musakkada patlıcan kızartılıyor herhalde en başta. Ama spor yapman güzel, aman kendine dikkat et yorgun düşme canım:)
Evet o zaman vücudun sarkmadan kilo veriyorsun ve sporla verdiğin kilo kalıcı oluyor, ben de işten dolayı bir başlayamadım, az kaldı başlıcam:)evet canım menüm kalori olarak az :)) bakalım neler olacak, sporun ilk günleri olunca birde hamlayınca insan çok yorgun düşüyor, hergün spor yapmak ve iki buçuk litre suyu kesin içmek lazım
menün güsel cnm.şekersiz nescafeyi fazla içince dezavatajı selülit yapması....Kızlar, hepinize günaydın:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 paket tahta gibi olan form bisküvi
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğsü, 2 çorba kaşığı patates püresi, 3 çorba kaşığı mantar çorbası, 3 ç.kaşığı çoban salata
Ara:
Şekersiz nescafe
Akşam:
Sezar salata
Ara:
Şekersiz nescafe, şekersiz limonata
Su: 2 litre
Spor: Maalesef yok
Kendi kendime bir eleştiri: Farkettim ki dün çok nescafe içmişim, onun yerine şekersiz çay ve bitki çaylarına yönelmeliyim:)
sudecim bünyene maaşallah diyorum.senin yediklerini yesem kilo veremem herhalde tatlım.gerçi çalıştığından yemek sıkıntı oluyoo.günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
öğle :1 kzlenmiş biber yarım lavaş ta döner,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
su:2,5 lt,
spor :yok.
dengesiz olmuş tatlım.ama durumunu biliyorumm.abur cubur yemediğin içinde bravooKilom97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim
Sabah
Salatalik domates 1 tane patates kizartmasi
1 ince dilim kasar 2 zeytin
Ara nektari
Oglen yok
Ara yarm.nektri yarm elma
Aksam 3 yk sakatat 1 haslanmis papates 1 lokma menemen
Ara elma.uzum.nektari azar azar
Su 1.5 lyre spor yok
tebriklerrrrgünaydın kızlar
su uyandı ben kilomu yazıp çıkıcam işe gidince listeyi düzenlerim
Eki Görüntüle 779687
az olmuşşş.musakka yağlıdır tatlım haberin olsunnbugün ki menüm
sabah bir bardak form bitki çayı üç adet eti form bisküvi
sabah 11 gibi kuşburnu çayı
öğlen çok az pilav ve patlıcan musakka salata
akşam bir kase çorba ve meyve olarak üzüm bir bardakta form bitki çayı
bir buçuk saat te spor salonunda çalışma
ve acayip derecede yoruldumm çok hamlamışım spor çok yordu beni
istiyosan yazabilirsin görmüş oluruz bizdeben yeniyim daha iki günlük:) bende kilo bildirimi yapacak mıyım?
kesinlikle bende spor yaptığım için hiç sarkma olmadı sadece çatlak çokEvet o zaman vücudun sarkmadan kilo veriyorsun ve sporla verdiğin kilo kalıcı oluyor, ben de işten dolayı bir başlayamadım, az kaldı başlıcam:)
istersen yapabilirsin ama farketmez şu an listeye yazılmayacaksınız 2 gün çok az zaten hemen hemen aynı kilodasındırben yeniyim daha iki günlük:) bende kilo bildirimi yapacak mıyım?
doğru güzelim sorun yokdün akşam çok yemeseydim belki daha fazla vermiş olabilirdim.gökçecm sen genede kontrol edermisin.yanlışlık olmasın
menün güzel eleştirinde çok haklısın, yeşilçayın mucizelerini keşfet:))))Kızlar, hepinize günaydın:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 paket tahta gibi olan form bisküvi
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğsü, 2 çorba kaşığı patates püresi, 3 çorba kaşığı mantar çorbası, 3 ç.kaşığı çoban salata
Ara:
Şekersiz nescafe
Akşam:
Sezar salata
Ara:
Şekersiz nescafe, şekersiz limonata
Su: 2 litre
Spor: Maalesef yok
Kendi kendime bir eleştiri: Farkettim ki dün çok nescafe içmişim, onun yerine şekersiz çay ve bitki çaylarına yönelmeliyim:)
canım kilonu istersen yazabilirsin haftaya takip etmek açısından ama kural değil şu an, mesaj sayımını bir ara anlatıcam fakat toplu alıntıları da 1 mesaj sayıyorsun, tek sayılıyo diye tek tek yazmak yok tabiCanım tebrikler:)) Bu arada ben de kilomu yazıyor muyum, bugün tartılamadım:/ Mesaj sayısı nasıl belirleniyor, örneğin ben bir mesajın içinde 3 alıntı yaparsam onu 3 mesaj olarak mı sayıyorum 1 mi?
Menün güzel bence, az kalorili:) Kilo verme biliyorsun bazen çok yavaşlıyor, biraz metabolizmanı hızlandıracak şeyler yiyebilirsin:)
Menün güzel, lahmacun yapılırken konan yağın dışında normal yemeklerden pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum. Ama tabi yağın da kalorisi yüksek:)
kurtul onlardan ma mideye gitmedenBenim ev de bayramdan sonra tatlı dolduÇikolatalar, annemin verdiği baklavalar, iradeyi sağlam tutmak lazım:)
:))))) ne yazayım bilemedimSuyumu.meyvemi alip cikolata hemde almanyadan helen.cikolatalarla anteo.baklavalariyla konya hurma sekeriule tklim tikkim dolu mutfahimin kapisini.kitleyio anahtari yutuyorummm aah ah horun.bir tagli sevdasi yuzunden neler cekiyrm.
olsun şişlikse haftaya daha iyi olur ha gayretGunaydin tatlim lahmacunun kalorisjni az saniyrdim ben ama bir ara biri daha yemisti baya tepki almisti ttlim kalorisi baya bi vardi ama calisinca hersey isyedgn.gbi.olmuyr piyasaya ayak.uydurmak gerekiyr birde yiyebilirsen tavuk doneri ekmek araei degilde tabakta iste Tatlim yanjndada 1 yada 2 dilim tam bugday cavdar yada yulafli.ekmek bulindur ( tam.bugday beji.hic acktrmiyr :) ) doneri lavassiz yada beyaz ekmekai yemis.olursun zaten izgra gbi pisiyr doner oohhh tadindan.yenmez kalori acisindan Tatlim :) kilom.aniden cktysa siskiktr Kuzum.ne hikmetse bizkm.bunyeler heo cjma.sisecegi tutar dun.Bende 96.1 gorduydum.sabit flan.dedn.surpriz yapacaktm guyaaaaa
Allah iyiliğini versin, kurtul şu tatlı aşkındanTatlim benm.moralim bozuk oldugunda yemek yiyemem abur cubura verrm.kendimi dun onuda yememk icin ne.savaslar verdim bir bilsen. Meyvelerimi wuyumu aldim mutfagi kyledm anahtari komidinin arkasjna.attm aksam esim gelince cikarsin.dye bir ara kriz gecrdim tatli icin.delirdim.ama anahtari alamaynca mecbur meyveule idare ettm :) bugundenkilitliycem insaksamda sirf ilac icmek icin yedim
hee 50 olayım da koca beni boşasın daha şimdiden yeterler başladıOoooo super Tatlim Allah nazarlardan saklasin gokce yaaa hedefne az kaldi hedefini.50 ye cekkkk bu gdsle bu ayn snunda mezun olcan.bak oraya gelr doverm seni berlle bahatda gtti zatn
teşekkürler tatlımtebrik ederim canım benim.
güzel lahmacum hımmmmmmmmm :))))günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
öğle :1 kzlenmiş biber yarım lavaş ta döner,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
su:2,5 lt,
spor :yok.
Kilom97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim
Sabah
Salatalik domates 1 tane patates kizartmasi
1 ince dilim kasar 2 zeytin
Ara nektari
Oglen yok
Ara yarm.nektri yarm elma
Aksam 3 yk sakatat 1 haslanmis papates 1 lokma menemen
Ara elma.uzum.nektari azar azar
Su 1.5 lyre spor yok
sudecim bünyene maaşallah diyorum.senin yediklerini yesem kilo veremem herhalde tatlım.gerçi çalıştığından yemek sıkıntı oluyoo.
Kesinlikle spor çok faydalı selülitler de gidiyor, çatlağı da hiç takma canım erkeklerde de var hem kötü görünmüyor selülit kadar:)kesinlikle bende spor yaptığım için hiç sarkma olmadı sadece çatlak çok(( o da doğumlardan
doğru güzelim sorun yok
menün güzel eleştirinde çok haklısın, yeşilçayın mucizelerini keşfet:))))
canım kilonu istersen yazabilirsin haftaya takip etmek açısından ama kural değil şu an, mesaj sayımını bir ara anlatıcam fakat toplu alıntıları da 1 mesaj sayıyorsun, tek sayılıyo diye tek tek yazmak yok tabitoplu alıntıya devam
kurtul onlardan ma mideye gitmeden
Benim fikrimce çok güzel bir menü balığın da derisini yememişsin iyi olmuş, sabah çorba ve öğlen mercimek salatası da çok iyi:)sabah
1 kase tarhana çorbası
ara
1 armut
öğlen
yeşil mercimek salatası
ara
dörtte bir seftali
ara
3 yemek kaşığı yoğurt
içinde bi kabak kızartması var
ama 1 tatlı kaşığında aktif fryda
işte ne olduysa bundan sonra oldu.davete gideceğimizi söylemiştim.gideceğimiz kişi malesefki kanser ve durumu cokta iyi değildi.çok iyi balık ve salata yapardı.aslında cok yemeyecektim ama her defasında ısrar edince mecbur kaldım
1 kepçe tarhana corbası(şansıma burdada aynı çorba vardı)
1 alabalık.derilerini yemedim ama
salata
su 4 lt
spor leslie 4 mil
arkadaşlar ben kilo çizelgesini yaptığım zaman gram kısımları görünmüyor neden..
Süper süper dört dörtlük bir menü! :)dünkü menümü yazmamışım
sabah
b.peynirli domatesli sandviç küçük
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
ızgara köfte 3 tane
1 dilim ekmek
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
2 yemek kaşığı dible( yeşillik)
2 yemek kaşığı taze fasulye
yarım dilim ekmek
su 3 lt
spor yok dün akşam yürüyüş arkadaşım hastaydı benim de arkadaşım gelmişti oturmaya gidemedim yürüyüşe yoksa kesin 67 leri görmüştüm bu sabah
düzelir merak etmee, öptüyse seni giderken o da düşünmüştür:)Gunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi
iki haftalık yazalım bari goncam bayramda çok gelemedik zatenmesaj sayımızı iki haftalıkmı yazcez gökçe geçen cuma yazmadık yaa:18:yoksa benimki bi haftalık çok az hep telefondan yazdımyaa ondan
evet kesinlikle burası bizim için hediye oldueee eksik yazmışın olmazkii korkma bizden
ııhh bisküviler garnitürler cıss
yarım tavuk döner derken ekmeğimi yarım ??
güzell
makarna 2 kaşık canım telefonun azizliği işte
güzel olmuş.
wasa güzel canımçıtır gofret gibi ama çavdar gevreği arası peynirli olanı var sadesi veee çikolatalısı var.iki tane çıkıyo paketten birisini yiyorum 79 kalori yazıyo teki için.
evet aşkitom yaa boş kalınca giriyorum ben acayip motivasyon oldu bana burası iyiki varsınız
ayyy çok heyecanlı yaa sabah bakalım.yarın nöbete gitcem be sabah evdeyim.
az yemişsin bence spor güzel.
hoş geldin canım.
ohhh gez bakalım, hayat sana güzelselam kızlarr çeşmedeydim yeni geldim bi bakym dedim ama hiç kimse yok yarın görüsürüz artık
bugün ki menüm
sabah bir bardak form bitki çayı üç adet eti form bisküvi
sabah 11 gibi kuşburnu çayı
öğlen çok az pilav ve patlıcan musakka salata
akşam bir kase çorba ve meyve olarak üzüm bir bardakta form bitki çayı
bir buçuk saat te spor salonunda çalışma
ve acayip derecede yoruldumm çok hamlamışım spor çok yordu beni
Süper süper dört dörtlük bir menü! :)
arkadaşlar ben kilo çizelgesini yaptığım zaman gram kısımları görünmüyor neden..
bazen bana da oluyor, nokta ya da virgül koyarak dene hangisinin olduğunu hatırlayamadım şimdi 66.1 ya da 66,1 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?