Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5///)
bahar2106 56,9///)
zeynep_canan 56,3/ // )
gogo2405 68,9/ //)
RrapunzelL 76,7///)
nurork 65,9/ 65.4/0.5/ %0.76)
gizemli_1105 97,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)

4.TAKIM ORTALAMASI %
dün akşam çok yemeseydim belki daha fazla vermiş olabilirdim.gökçecm sen genede kontrol edermisin.yanlışlık olmasın

evet canım menüm kalori olarak az :)) bakalım neler olacak, sporun ilk günleri olunca birde hamlayınca insan çok yorgun düşüyor, hergün spor yapmak ve iki buçuk litre suyu kesin içmek lazım

evet canım menüm kalori olarak az :)) bakalım neler olacak, sporun ilk günleri olunca birde hamlayınca insan çok yorgun düşüyor, hergün spor yapmak ve iki buçuk litre suyu kesin içmek lazım
Evet o zaman vücudun sarkmadan kilo veriyorsun ve sporla verdiğin kilo kalıcı oluyor, ben de işten dolayı bir başlayamadım, az kaldı başlıcam:)

***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5/68,1/1,4/%2,01)
bahar2106 :
( 56,9/55,7/1,2/%2,11)mezun olmak istiyor
zeynep_canan 56,3/ // )
gogo2405 68,9/ //)
RrapunzelL 76,7///)
nurork
:
(65,9/ 65.4/0.5/ %0.76)
gizemli_1105 97,5/97,1 /0,4 /%0,41 )
cimcimesude: (62,5/62,5/0/0)
kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI %

menün güsel cnm.şekersiz nescafeyi fazla içince dezavatajı selülit yapması....
sudecim bünyene maaşallah diyorum.senin yediklerini yesem kilo veremem herhalde tatlım.gerçi çalıştığından yemek sıkıntı oluyoo.
dengesiz olmuş tatlım.ama durumunu biliyorumm.abur cubur yemediğin içinde bravoo
günaydın kızlar
su uyandı ben kilomu yazıp çıkıcam işe gidince listeyi düzenlerim

Eki Görüntüle 779687
tebriklerrrr
az olmuşşş.musakka yağlıdır tatlım haberin olsunn

sabah
1 kase tarhana çorbası

ara
1 armut

öğlen
yeşil mercimek salatası

ara
dörtte bir seftali

ara
3 yemek kaşığı yoğurt
içinde bi kabak kızartması var
ama 1 tatlı kaşığında aktif fryda
işte ne olduysa bundan sonra oldu.davete gideceğimizi söylemiştim.gideceğimiz kişi malesefki kanser ve durumu cokta iyi değildi.çok iyi balık ve salata yapardı.aslında cok yemeyecektim ama her defasında ısrar edince mecbur kaldım

1 kepçe tarhana corbası(şansıma burdada aynı çorba vardı)
1 alabalık.derilerini yemedim ama
salata

su 4 lt
spor leslie 4 mil

Evet o zaman vücudun sarkmadan kilo veriyorsun ve sporla verdiğin kilo kalıcı oluyor, ben de işten dolayı bir başlayamadım, az kaldı başlıcam:)
kesinlikle bende spor yaptığım için hiç sarkma olmadı sadece çatlak çok (( o da doğumlardan

ben yeniyim daha iki günlük:) bende kilo bildirimi yapacak mıyım?
istersen yapabilirsin ama farketmez şu an listeye yazılmayacaksınız 2 gün çok az zaten hemen hemen aynı kilodasındır

dün akşam çok yemeseydim belki daha fazla vermiş olabilirdim.gökçecm sen genede kontrol edermisin.yanlışlık olmasın
doğru güzelim sorun yok

menün güzel eleştirinde çok haklısın, yeşilçayın mucizelerini keşfet:))))

canım kilonu istersen yazabilirsin haftaya takip etmek açısından ama kural değil şu an, mesaj sayımını bir ara anlatıcam fakat toplu alıntıları da 1 mesaj sayıyorsun, tek sayılıyo diye tek tek yazmak yok tabi toplu alıntıya devam

Benim ev de bayramdan sonra tatlı doldu Çikolatalar, annemin verdiği baklavalar, iradeyi sağlam tutmak lazım:)
kurtul onlardan ma mideye gitmeden

Suyumu.meyvemi alip cikolata hemde almanyadan helen.cikolatalarla anteo.baklavalariyla konya hurma sekeriule tklim tikkim dolu mutfahimin kapisini.kitleyio anahtari yutuyorummm aah ah horun.bir tagli sevdasi yuzunden neler cekiyrm.
:))))) ne yazayım bilemedim

olsun şişlikse haftaya daha iyi olur ha gayret

Allah iyiliğini versin, kurtul şu tatlı aşkından

Ooooo super Tatlim Allah nazarlardan saklasin gokce yaaa hedefne az kaldi hedefini.50 ye cekkkk bu gdsle bu ayn snunda mezun olcan.bak oraya gelr doverm seni berlle bahatda gtti zatn
hee 50 olayım da koca beni boşasın daha şimdiden yeterler başladı

tebrik ederim canım benim.
teşekkürler tatlım

güzel lahmacum hımmmmmmmmm :))))

sana dünden dolayı yorum yok tatlım, nasılsın bakalım bugün

sudecim bünyene maaşallah diyorum.senin yediklerini yesem kilo veremem herhalde tatlım.gerçi çalıştığından yemek sıkıntı oluyoo.

canım benim bünyem çok hareketli o yüzdendir.hiç yerimde durmuyorum sürekli hareket halindeyim bir orda bir burda evdede 2 çocuk onların arkasından sürekli koşturuyorum ev işeleri derken geceyi iple çekiyorum.o yüzden yediklerim bir çoğunu o şekilde kaıyorum.sürekli otursam veremem herhalde metebolizmam çok yavaştır yoksa..kabızlık problemlerim olmasa şimdiye mezun olmuştum kesin..

Kesinlikle spor çok faydalı selülitler de gidiyor, çatlağı da hiç takma canım erkeklerde de var hem kötü görünmüyor selülit kadar:)
Yeşilçayı çok seviyorum aslında, artık sadece sabah ayılmak için 1 nescafe:)
Kilom iki gün önce 66,7 idi,iki günde azalmıştır diye umut ediyorumm:) Tamam alıntılar toplu olsa da 1 mesaj:)
Zaten yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum, hayatta yemem o tatlıları:)

Benim fikrimce çok güzel bir menü balığın da derisini yememişsin iyi olmuş, sabah çorba ve öğlen mercimek salatası da çok iyi:)

dünkü menümü yazmamışım

sabah
b.peynirli domatesli sandviç küçük
çay

ara
3 kuru kayısı

öğlen
ızgara köfte 3 tane
1 dilim ekmek
ayran

ara
3 kuru kayısı

akşam
2 yemek kaşığı dible( yeşillik)
2 yemek kaşığı taze fasulye
yarım dilim ekmek

su 3 lt
spor yok dün akşam yürüyüş arkadaşım hastaydı benim de arkadaşım gelmişti oturmaya gidemedim yürüyüşe yoksa kesin 67 leri görmüştüm bu sabah

Son düzenleme:
Süper süper dört dörtlük bir menü! :)

Gunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi
düzelir merak etmee, öptüyse seni giderken o da düşünmüştür:)

mesaj sayımızı iki haftalıkmı yazcez gökçe geçen cuma yazmadık yaa :18:yoksa benimki bi haftalık çok az hep telefondan yazdımyaa ondan
iki haftalık yazalım bari goncam bayramda çok gelemedik zaten

evet kesinlikle burası bizim için hediye oldu

selam kızlarr çeşmedeydim yeni geldim bi bakym dedim ama hiç kimse yok yarın görüsürüz artık
ohhh gez bakalım, hayat sana güzel

en azından öğünler düzenli musakka az yemişsindir sanırım çok yağlı spor güzel su ne kadar içiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…