teşekkür ederim canım benim..yaptım oldu bu defa nokta koymak gerekiyormuş..
Cuma kontrolüne geldim güzeller
Bildirim yapan herkes kilo vermiş ne güzel
Topraksım , balım sana ayrıca
Baharcığımın da mezuniyeti gelmiş , onu da tebrik ediyorum çok .Sözünde en güzel elbiseyi giyer artık
Yeni arkadaşlar gelmiş , onlara da kolay gelsin diliyorum .
Gogom , cimcimem
Baharcığımın da mezuniyeti gelmiş , onu da tebrik ediyorum çok .Sözünde en güzel elbiseyi giyer artık
Gogom , cimcimem
teşekkürler canım ben bu hafta 61 olurum sandım geçen hafta cuma 61,700 düm 2 gün önce 61,200 düm kilo gider dedim.ama bilmedim ne oldu 1 haftadır yediğim dönerlerin eseri galiba..yarın kesin kilom tekrar düşer cuma piskolojisinemi giriyorum anlamadım ki.
Merhaba
kilom 74 iki hafta içinde biraz aldım biraz verdim sonuç bu. hesağlarsanız sevinirim. acelem var çıkmam lazım
doğum günümü yazlıkta kutladım doğal olarak pasta değil magnum vardı cezama razıyım.
mesaj sayım en son gecen hafta çarşamba çesmeye gitmeden önce 66 dı bi tane de dün yazdım 67...
kesinlikle bende spor yaptığım için hiç sarkma olmadı sadece çatlak çok(( o da doğumlardan
istersen yapabilirsin ama farketmez şu an listeye yazılmayacaksınız 2 gün çok az zaten hemen hemen aynı kilodasındır
doğru güzelim sorun yok
menün güzel eleştirinde çok haklısın, yeşilçayın mucizelerini keşfet:))))
canım kilonu istersen yazabilirsin haftaya takip etmek açısından ama kural değil şu an, mesaj sayımını bir ara anlatıcam fakat toplu alıntıları da 1 mesaj sayıyorsun, tek sayılıyo diye tek tek yazmak yok tabitoplu alıntıya devam
kurtul onlardan ma mideye gitmeden
:))))) ne yazayım bilemedim
olsun şişlikse haftaya daha iyi olur ha gayret
Allah iyiliğini versin, kurtul şu tatlı aşkından
hee 50 olayım da koca beni boşasın daha şimdiden yeterler başladı
teşekkürler tatlım
güzel lahmacum hımmmmmmmmm :))))
sana dünden dolayı yorum yok tatlım, nasılsın bakalım bugün
doğum gününde yenene ceza yok, mutlu seneler
Ooohhh iimis mays d.gunun hazirqn.tanisma yil dinumu temmuz nikah yildonumu agsts evlilik yildonunu eylul kocisin.d.gunu oh oh :)
Merhaba
kilom 74 iki hafta içinde biraz aldım biraz verdim sonuç bu. hesağlarsanız sevinirim. acelem var çıkmam lazım
doğum günümü yazlıkta kutladım doğal olarak pasta değil magnum vardı cezama razıyım.
mesaj sayım en son gecen hafta çarşamba çesmeye gitmeden önce 66 dı bi tane de dün yazdım 67...
Merhaba, doğum günün kutlu olsun canım:)Merhaba
işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yaniGunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi
kilooom 68.1 fotoğraf çekemedim hesaplama doğrumu bilmem 1.16***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,5///)
bahar210656,9///)
zeynep_canan56,3/ // )
gogo240568,9/ //)
RrapunzelL76,7///)
nurork65,9/ // )
gizemli_110597,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)
4.TAKIM ORTALAMASI %
az yimişin bebbeeemKilom97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim
Sabah
Salatalik domates 1 tane patates kizartmasi
1 ince dilim kasar 2 zeytin
Ara nektari
Oglen yok
Ara yarm.nektri yarm elma
Aksam 3 yk sakatat 1 haslanmis papates 1 lokma menemen
Ara elma.uzum.nektari azar azar
Su 1.5 lyre spor yok
menü güzel olmuş canım.günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
öğle :1 kzlenmiş biber yarım lavaş ta döner,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
su:2,5 lt,
spor :yok.
evet canım garnitür patates ve bezelyeden dolayı cıssCanım ben de bisküvi yemek istemiyorum ama sırf kahvaltı yapmak için aldım başka seçeneğim yoktu, işe geç kalmıştım, son iki gündür öyleGarnitürün için de patates ve bezelye olduğu için mi cıks:)
Menün kalori olarak az görünüyor, musakkada patlıcan kızartılıyor herhalde en başta. Ama spor yapman güzel, aman kendine dikkat et yorgun düşme canım:)
bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.Kızlar, hepinize günaydın:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 paket tahta gibi olan form bisküvi
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğsü, 2 çorba kaşığı patates püresi, 3 çorba kaşığı mantar çorbası, 3 ç.kaşığı çoban salata
Ara:
Şekersiz nescafe
Akşam:
Sezar salata
Ara:
Şekersiz nescafe, şekersiz limonata
Su: 2 litre
Spor: Maalesef yok
Kendi kendime bir eleştiri: Farkettim ki dün çok nescafe içmişim, onun yerine şekersiz çay ve bitki çaylarına yönelmeliyim:)
bence güzel olmuş.sabah
1 kase tarhana çorbası
ara
1 armut
öğlen
yeşil mercimek salatası
ara
dörtte bir seftali
ara
3 yemek kaşığı yoğurt
içinde bi kabak kızartması var
ama 1 tatlı kaşığında aktif fryda
işte ne olduysa bundan sonra oldu.davete gideceğimizi söylemiştim.gideceğimiz kişi malesefki kanser ve durumu cokta iyi değildi.çok iyi balık ve salata yapardı.aslında cok yemeyecektim ama her defasında ısrar edince mecbur kaldım
1 kepçe tarhana corbası(şansıma burdada aynı çorba vardı)
1 alabalık.derilerini yemedim ama
salata
su 4 lt
spor leslie 4 mil
süpeeerrrdünkü menümü yazmamışım
sabah
b.peynirli domatesli sandviç küçük
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
ızgara köfte 3 tane
1 dilim ekmek
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
2 yemek kaşığı dible( yeşillik)
2 yemek kaşığı taze fasulye
yarım dilim ekmek
su 3 lt
spor yok dün akşam yürüyüş arkadaşım hastaydı benim de arkadaşım gelmişti oturmaya gidemedim yürüyüşe yoksa kesin 67 leri görmüştüm bu sabah
Gogom , cimcimem
Hehe anliyosun.dimi canim.benim tatli.askimi ya ben mart aynda ski bir spor yaptim.h.ici agzima fyet harici lokma.surmedm.her hafta cumaya kadar 2 kilo verdim h.sonu esimle yedim yedm p.tesi geri aldjm o 2 kiloyu 1 ay boyunca byle oldu Tatlim h.sonu yemeseydm en az 10 kilo verrdim ben ama tutamadm iste bi tutabilsem bigazimi biliyrm haftada 1 er 2 ser gdecek ama pufff efkarlandim gdeymde cikolatali pasta yiyeym
3 ay takımda kaldım , hiç böyle hileli kaçamaklar gelmedi aklıma yahuu
Hehe anliyosun.dimi canim.benim tatli.askimi ya ben mart aynda ski bir spor yaptim.h.ici agzima fyet harici lokma.surmedm.her hafta cumaya kadar 2 kilo verdim h.sonu esimle yedim yedm p.tesi geri aldjm o 2 kiloyu 1 ay boyunca byle oldu Tatlim h.sonu yemeseydm en az 10 kilo verrdim ben ama tutamadm iste bi tutabilsem bigazimi biliyrm haftada 1 er 2 ser gdecek ama pufff efkarlandim gdeymde cikolatali pasta yiyeym
işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yani
kilooom 68.1 fotoğraf çekemedim hesaplama doğrumu bilmem 1.16
az yimişin bebbeeem
menü güzel olmuş canım.
evet canım garnitür patates ve bezelyeden dolayı cıss
bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.
bence güzel olmuş.
süpeeerrr
canım benim hoş geldin.
işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yani
kilooom 68.1 fotoğraf çekemedim hesaplama doğrumu bilmem 1.16
az yimişin bebbeeem
menü güzel olmuş canım.
evet canım garnitür patates ve bezelyeden dolayı cıss
bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.
bence güzel olmuş.
süpeeerrr
canım benim hoş geldin.
Saka Saka yemiyrm cisssEfkardan çikolatalı pasta yiyeni de ilk kez gördüm
Gogocum alıntıya basmamışım , hoşbuldum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?