Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma kontrolüne geldim güzeller

Bildirim yapan herkes kilo vermiş ne güzel

Topraksım , balım sana ayrıca

Baharcığımın da mezuniyeti gelmiş , onu da tebrik ediyorum çok .Sözünde en güzel elbiseyi giyer artık

Yeni arkadaşlar gelmiş , onlara da kolay gelsin diliyorum .

Gogom , cimcimem

teşekkür ederim canım arkadaşım

teşekkürler canım ben bu hafta 61 olurum sandım geçen hafta cuma 61,700 düm 2 gün önce 61,200 düm kilo gider dedim.ama bilmedim ne oldu 1 haftadır yediğim dönerlerin eseri galiba..yarın kesin kilom tekrar düşer cuma piskolojisinemi giriyorum anlamadım ki.

Olsun canım , sen sonuca bak.

Yakındır 50 lilerde göreceğiz seni de.

Benim eşimin mesleği o olsa , ben asla kilo veremezdim heralde , büyük başarı arkadaşım

elif gelmiiiiiiiişşşşşşş:) bize güzel bir haber ver lütfeeeeeeeeeeeennnnnnn

Merhaba

kilom 74 iki hafta içinde biraz aldım biraz verdim sonuç bu. hesağlarsanız sevinirim. acelem var çıkmam lazım

doğum günümü yazlıkta kutladım doğal olarak pasta değil magnum vardı cezama razıyım.

mesaj sayım en son gecen hafta çarşamba çesmeye gitmeden önce 66 dı bi tane de dün yazdım 67...

***4. TAKIM 322.ETAP***

topraks : (69,5/68,1/1,4/%2,01)
bahar2106 :
( 56,9/55,7/1,2/%2,11)mezun olmak istiyor
zeynep_canan 56,3/ // )
gogo2405 68,9/ //)
RrapunzelL 76,7/74/2,7/%3,52)
nurork
:
(65,9/ 65.4/0.5/ %0.76)
gizemli_1105 97,5/97,1 /0,4 /%0,41 )
cimcimesude: (62,5/62,5/0/0)
kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:

doğum gününde yenene ceza yok, mutlu seneler

Ayyyy tatli bnm.hayatim.gbi olmus yaaaa yemeyince.elim.ayagim.titriyi.krizlere griyrm mutfagi kitledm kapiyi acamiyrm kaynanamin cikolatalarina goz diktim ama cisss yemiycem yencem bu aski alistra alistra burakiyrm :) nikotin bantlari varya bunun birde karbonhidrat bandi olsa hic durmam alirimmmm :) iyi gibiyiz cnm bnde tm.farkina varamadim :).ben.dune gore cok daha iyifim.1.30 saat spor yaptim bde oyaladi baya bi :) taylim sen 50 ye cekte.mezun olma.zamanin geciksin.kilo berme.yne sabit kal yksa maksat sende gtme gden gelmiyr bidqha buralara

Son düzenleme:

Mutlu yillar sanaaaaa.mutlu yillar sanaaaaaaa

Merhaba, doğum günün kutlu olsun canım:)

Gunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi
işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yani
***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5///)
bahar2106 56,9///)
zeynep_canan 56,3/ // )
gogo2405 68,9/ //)
RrapunzelL 76,7///)
nurork 65,9/ // )
gizemli_1105 97,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)

4.TAKIM ORTALAMASI %
kilooom 68.1 fotoğraf çekemedim hesaplama doğrumu bilmem 1.16
az yimişin bebbeeem
menü güzel olmuş canım.
evet canım garnitür patates ve bezelyeden dolayı cıss
bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.
bence güzel olmuş.
süpeeerrr

canım benim hoş geldin.

3 ay takımda kaldım , hiç böyle hileli kaçamaklar gelmedi aklıma yahuu
Hehe anliyosun.dimi canim.benim tatli.askimi ya ben mart aynda ski bir spor yaptim.h.ici agzima fyet harici lokma.surmedm.her hafta cumaya kadar 2 kilo verdim h.sonu esimle yedim yedm p.tesi geri aldjm o 2 kiloyu 1 ay boyunca byle oldu Tatlim h.sonu yemeseydm en az 10 kilo verrdim ben ama tutamadm iste bi tutabilsem bigazimi biliyrm haftada 1 er 2 ser gdecek ama pufff efkarlandim gdeymde cikolatali pasta yiyeym

Efkardan çikolatalı pasta yiyeni de ilk kez gördüm

Gogocum alıntıya basmamışım , hoşbuldum tatlım

Abla.Bende yuzeyselim.iste alttan isleyemiyrm.ben bi ara onuda denedim ama beceremdim bnden adm.olmaz icimde tutamiyrn istiyrn ki konusalim sorunlarimizi halledelim ama ben ne zamn agzimi acsam.bomba patliyo abla artk.akillnmisimdir.herhalde birdaha agzimi acmiycam iste :) az yedm bilirn abla icim.hicalmadi aksamda yemyvktm ilac icmek icin yedim onuda

Abla.Bende yuzeyselim.iste alttan isleyemiyrm.ben bi ara onuda denedim ama beceremdim bnden adm.olmaz icimde tutamiyrn istiyrn ki konusalim sorunlarimizi halledelim ama ben ne zamn agzimi acsam.bomba patliyo abla artk.akillnmisimdir.herhalde birdaha agzimi acmiycam iste :) az yedm bilirn abla icim.hicalmadi aksamda yemyvktm ilac icmek icin yedim onuda bu arad cok guzel vermissin abla yehoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…