Menün çok güzel canım:)bende menümü yazayım ütü yapcam dün adama çamaşırları katlıyım bari senin katlıycan yok diye takıldım ütüyüde yapcan yok yapıyım bari desen dedi.normalde yapıyo ütüyü sıkıldı sanırsam
sabah ılık limonlu su 1 kase sütlü müsli
ara yok çalışıyodum
öğlen 3 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık pilav yoğurtlu yeşil salata
ara 4-5 mürdüm erik
akşam yarım çipura (bu defa büyüktü yarısını yedim) 1 kaşık börülce salatası 2 kaşık karabuğday salatası yeşil salata
ara 3-4 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay 2 fincan 1 fincan maydanoz suyu
spor 45+45 yürüyüş
80/68.9 yapıyorsun canım:)iki haftalık msj sayım 100 diyelim aslında fazla ama daha geriye gidemedim neyseki iki haftalık yazıyoss 70 ten fazlası önceki haftadan hehe..
kilo hesaplamada şaşırıyorum hep.68.9 -68.1=0.8
0.8x100=80
80\68.9=1.161 bu doğrumu yoksa 68.9 u 80 emi bölcez.
menün güsel cnmbende menümü yazayım ütü yapcam dün adama çamaşırları katlıyım bari senin katlıycan yok diye takıldım ütüyüde yapcan yok yapıyım bari desen dedi.normalde yapıyo ütüyü sıkıldı sanırsam
sabah ılık limonlu su 1 kase sütlü müsli
ara yok çalışıyodum
öğlen 3 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık pilav yoğurtlu yeşil salata
ara 4-5 mürdüm erik
akşam yarım çipura (bu defa büyüktü yarısını yedim) 1 kaşık börülce salatası 2 kaşık karabuğday salatası yeşil salata
ara 3-4 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay 2 fincan 1 fincan maydanoz suyu
spor 45+45 yürüyüş
olsun cnm genede 1 kilodan fazla vermişssin.bugün yaparsın sporunu...dünkü menümü yazmamışım
sabah
b.peynirli domatesli sandviç küçük
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
ızgara köfte 3 tane
1 dilim ekmek
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
2 yemek kaşığı dible( yeşillik)
2 yemek kaşığı taze fasulye
yarım dilim ekmek
su 3 lt
spor yok dün akşam yürüyüş arkadaşım hastaydı benim de arkadaşım gelmişti oturmaya gidemedim yürüyüşe yoksa kesin 67 leri görmüştüm bu sabah
yazmıştım listeye gökçecim 65,4nurdan kaç kilosun çatlatma adamı yazsana:)))))
hımmm.ilerde bende oğlanın peşinden koşarken kilo verebiilirmiyim acabaaa:44::44:versem süper olurr.hareketliysen dediğin gibi yakıyosundur tatlımmmcanım benim bünyem çok hareketli o yüzdendir.hiç yerimde durmuyorum sürekli hareket halindeyim bir orda bir burda evdede 2 çocuk onların arkasından sürekli koşturuyorum ev işeleri derken geceyi iple çekiyorum.o yüzden yediklerim bir çoğunu o şekilde kaıyorum.sürekli otursam veremem herhalde metebolizmam çok yavaştır yoksa..kabızlık problemlerim olmasa şimdiye mezun olmuştum kesin..
menün güsel cnm
olsun cnm genede 1 kilodan fazla vermişssin.bugün yaparsın sporunu...
yazmıştım listeye gökçecim 65,4
hımmm.ilerde bende oğlanın peşinden koşarken kilo verebiilirmiyim acabaaa:44::44:versem süper olurr.hareketliysen dediğin gibi yakıyosundur tatlımmm
açııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
eşim gelirken simit alacaktı gelemedi hala((
canııımm gel ben seni doyurayım.
canım kontrol ettim listeniz doğru
ekledim sık kulanılanlara.[video=youtube;04CtcFO4vb0]http://www.youtube.com/watch?v=04CtcFO4vb0[/video]
fistuklar listemizi paylaştım şimdilik 2. yiz ama daha çok paylaşmayan var ne olur bilmem
bu arada ben 70 kilo olunca yapacağım ödülleri yapamadım hala(((
***5.Takım 322. Etap***
*JUJU* ( 81,30 / 83,40 / -2,10 / % -2,58 )
biricikoglumertug ( 60,70 / 61,50 / -0,80 / % -1,32 )
rabyas ( 77,00 / 76,60 / 0,40 / % 0,52 ) İzne Ayrıldı
sura260511 ( 86,10 / ) İzne Ayrıldı 10. Takımdan Geçti
bengi-arwen ( 59,80 / 61,20 / -1,40 / % -2,34 ) 10. Takımdan Geçti
maymunarmut ( 79,90 / )Bildirimde bulunmadı 10. Takımdan Geçti
Sevda_M ( 70,50 / 72,50 / -0,22 / % -0,32 ) 313.Etapta izne ayrıldı kilosu 9'a bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( -0,86 )
Ya ben profilimi karstryrdum benimle alakasi olmayan.sacama sapan.konular var bnm.adima.ben.daha yeni actm.bu hesabi bu nasil oluyr ki anlamadm.ben.kizlar bi sevhlm.benden.soguyr dye bi.konu var bi gelinligin altina jartiyer konisi var bi kocamla iliskimiz olmuuo mu ne iyle bsey var bu nasil oluyo ki ben bu hesabi yeni actm.hazranda buraya kaydoldum.sonrada hemen kendkmi zan.altinda hissettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?