Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2,5 lt kesin içiyorum canım hatta dün 3 litre içmişimdir

musakkayı fazla yemedim zaten canımm anca bu kadar oluyor iyi yemişim yaa

nasıl yaa anlamadım bakıcam şimdi

Bak cnm ya ben yeni kaydoldun buraya zaten 2011 agustosta biz yeni tansms saylrdk 2 aylik flandik evlilik konusu ocakta cikti bizim bide Bende net yok tu ki calisiydum.grmeye vaktmde yoktu anlamafm ki yaaa

canım ben senin profilinde görmedim öyle bir konu ama kazen ile görüşmen gerek sanırım

Alalala ya uc harfliler iyun mu oynuyo benle kazen.kim canm aman ya ugrasmayn hic zatrn tlfndan grene kadar ifrit oluyrm normal pc olsa halledeymde tlfon.grmiyt ki dogru duzgun peki yeni adres alsam olmaz mi ki

Alalala ya uc harfliler iyun mu oynuyo benle kazen.kim canm aman ya ugrasmayn hic zatrn tlfndan grene kadar ifrit oluyrm normal pc olsa halledeymde tlfon.grmiyt ki dogru duzgun peki yeni adres alsam olmaz mi ki

kazen forumun yöneticisi, ikinci üyelik ne şartlarda oluyor bilmiyorum kendisine özel mesaj atman gerek sanırım

Ben nöbetçiyim.dışarısı acayip sıcak işe gelirken piştim resmen.sizlerde ne var ne yok kızlar.

Gok yuzunde.yalniz gezeen yildizlaaaaaaaarrrrr kadinlar kukubunde sizin.kadar yalniziiiiimmmm bir yalnizlik sarkisi calar sazim.ben yalnizim ben.yalnizim yalniziiiimmmm

gizemcim ben geldim ama kusura bakma arkadaşım aradı yürüyüşe uçuyorum byeeeeeeeee

Bende geldim ama kimse yok.yarın nöbetten çıkınca tuzlaya gitcez eltimlere.piknik yapcaz beraber keşke kızımda olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…