düzelir merak etmee, öptüyse seni giderken o da düşünmüştür:)
iki haftalık yazalım bari goncam bayramda çok gelemedik zaten
evet kesinlikle burası bizim için hediye oldu
ohhh gez bakalım, hayat sana güzel
en azından öğünler düzenli musakka az yemişsindir sanırım çok yağlıspor güzel su ne kadar içiyosun?
menün güsel cnm.şekersiz nescafeyi fazla içince dezavatajı selülit yapması....
sudecim bünyene maaşallah diyorum.senin yediklerini yesem kilo veremem herhalde tatlım.gerçi çalıştığından yemek sıkıntı oluyoo.
dengesiz olmuş tatlım.ama durumunu biliyorumm.abur cubur yemediğin içinde bravoo
tebriklerrrr
az olmuşşş.musakka yağlıdır tatlım haberin olsunn
Evet o zaman vücudun sarkmadan kilo veriyorsun ve sporla verdiğin kilo kalıcı oluyor, ben de işten dolayı bir başlayamadım, az kaldı başlıcam:)
Gokce yaaa ben rahatsiz oldum.bu durimdan yeni.bir.hesap.alsmda tekrar bu takima devan.etsem olur mu
nasıl yaa anlamadım bakıcam şimdi
canım ben senin profilinde görmedim öyle bir konu ama kazen ile görüşmen gerek sanırım
Alalala ya uc harfliler iyun mu oynuyo benlekazen.kim canm aman ya ugrasmayn hic zatrn tlfndan grene kadar ifrit oluyrm normal pc olsa halledeymde tlfon.grmiyt ki dogru duzgun peki yeni adres alsam olmaz mi ki
tamam tatlım.bende azıcık uyuyabilsem keşke....sana iyi uykular....kızlar ben biraz uyuycam görüşürüz
burası size emanet
bende geldimm kimse yokkYaaaa hrp bos bos konusuyrm beeeennnnn kimse olmuyo kiii
iidir gonca ablam ne olsun bebek sallıyorummm sen nasılsınBen nöbetçiyim.dışarısı acayip sıcak işe gelirken piştim resmen.sizlerde ne var ne yok kızlar.
gizemcim ben geldim ama kusura bakma arkadaşım aradı yürüyüşe uçuyorum byeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?