gizemcim ben geldim ama kusura bakma arkadaşım aradı yürüyüşe uçuyorum byeeeeeeeee
Ben geldimmmmmmmmmmmmTatilim bugün bitti ve ben aranızdayım Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz , Tanıdık bildik arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah, nasıl kilo durumları
Kilo meselesine gireyim hemen çünkü halim fenaBugün reglimin ilk günüydü, yol yorgunluğu vs tartıldım 62.6 geldim Maalesef kan ilacı kullanmaya başladım ve inanılmaz iştah artışı yaşadım. Araştırdım kullananların bir çoğu ayda 3-4 kilo almış, misafirlikte olunca dikkatte edemedim 58.8 dim galiba giderken Reglim bitsin, üzerimdeki yol yorgunluğuu atayım tekrar tartılacağım, Bu hafta kendi çapımda dikkat edeceğim ama ev temizliği vs yapacağımdan bu hafta dahil olmayayım listeye diyorum müsade varsa
Kolay gelsin.ttlm bb hop ki uc dort hu hu hu hu hadi tempo.tempo.tempo
Bende geldim ama kimse yok.yarın nöbetten çıkınca tuzlaya gitcez eltimlere.piknik yapcaz beraber keşke kızımda olsaydı.
Iyi ki dolmayi yemissin yoksa spor yapcak enerjiyi nerden bulcaktin canım:)Dünkü menümü paylaşıyım :))
sabah form çay ve birkaç eti form bisküvi on bir gibi ıhlamur içtim
öğlen valla iş yerinde çok güzel dolma çıktı patlıcan ve biber dolmasından birer tane yedim
çorba içtim bir kase ve bol salata yedim
3-4 gibi nane limon içtikten sonra bir de neskafe içtim
akşam bir buçuk saat spor yaptım
yemek yemedim form bitki çayımı içtim ve uyudum::)
acaba dolmayı yemekle hatamı yaptım ben yaa :)
haa birde 3 litre suyumu içtim :)
Menun öğünlerin güzel canım:)Günaydınlar.çigdem hoşgeldin bebeğim nasılsın?
dünkü menümü yazıyım
sabah ılık su 1dilim ekmek peynir 1çatal nutella
ara 2 incir
öglen yarım balık 4 kaşık börülce salatası
ara 1 wasa
akşam 4 kaşık fasulye 1 kepce çorba 1 dilim ekmek
ara 1 elma
su 2 lt.
spor yok.
Dünkü menümü paylaşıyım :))
öğlen valla iş yerinde çok güzel dolma çıktı patlıcan ve biber dolmasından birer tane yedim
menün güzel canikom, yürüyüş yoooookkkkk muuuuuuGünaydınlar.çigdem hoşgeldin bebeğim nasılsın?
dünkü menümü yazıyım
ara 2 incir
ara 1 wasa
ara 1 elma
su 2 lt.
spor yok.
menü güzel anne hatırına olur o kadar ama sen yine de koş canım, yüzersin bir de hafta sonunu iyi değerlendir:))Kizlar Günaydın! Dün akşam Silivri ye yazliga geldim annemlerin yanına. Annem bu sabah kahvaltıda o kadar güzel şeyler hazirlamis ki çeşit çeşit reçeller.. dayanamadim birazcık yedimkızlar bana ceza verin, ben kosmayi düşünüyorum. Bugün çok fazla yazamayabilirim telefondan giriyorum. Dünkü menumu yazıyorum:
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek, 1 kk peynir
Ara: 1 şekersiz nescafe 7-8 kuru üzüm
Öğle: 4 kaşık kıymalı patates yemeği, 4 kaşık bulgur pilavi
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara köfte, 1 tabak açık büfeden alınmış karışık salata
Su: 2.5 litre
Spor: zamanım yoktu
hoşgeldiiiiiinnnnnnnnn canım nasılsın? özledik yaw:))) sen dert etme cumaya kadar biraz toparlarsın biran önce gir listeye bişey olmaz
hadi birza dinlen yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat:)))
Günaydınlar.çigdem hoşgeldin bebeğim nasılsın?
.
bugün dengelersin gökçecim.dün bende dikkat edemedim.çünkü regl oldum.ayrıca sporda yapmışsınben dünkü menümü yazayım fakat pek iç açıcı değil( şımardım hemen
sabah
2 poğaça
çay
ara yok
öğlen
simit ayran
ara yok
akşam
bir tabak nohut
3 kaşık pilav
su 2.5 lt
spor 1,15 yürüyüş
sırf karbonhidrat oldu çok kötüyüm beeeeeeennnnnnn
menün güsel tatlımm.ama artık spor yapma zamanın geldi cnmKizlar Günaydın! Dün akşam Silivri ye yazliga geldim annemlerin yanına. Annem bu sabah kahvaltıda o kadar güzel şeyler hazirlamis ki çeşit çeşit reçeller.. dayanamadim birazcık yedimkızlar bana ceza verin, ben kosmayi düşünüyorum. Bugün çok fazla yazamayabilirim telefondan giriyorum. Dünkü menumu yazıyorum:
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek, 1 kk peynir
Ara: 1 şekersiz nescafe 7-8 kuru üzüm
Öğle: 4 kaşık kıymalı patates yemeği, 4 kaşık bulgur pilavi
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara köfte, 1 tabak açık büfeden alınmış karışık salata
Su: 2.5 litre
Spor: zamanım yoktu
beğendim gonca ablam.şı wasayı merak ettim.en kısa sürede bende deniyeceğim.gerci ben çikolatalısını yerim:))Günaydınlar.çigdem hoşgeldin bebeğim nasılsın?
dünkü menümü yazıyım
ara 2 incir
ara 1 wasa
ara 1 elma
su 2 lt.
spor yok.
iyiki yemişsin cnm dolmaları yoksa gün boyunca ac gezmiş olacaktın..menün güselDünkü menümü paylaşıyım :))
bizde seni çokk seviyoruz kaptanımmmkızlar 2. olmuşuz tebrikleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
isteyen arkadaşlar bir öğün ödülünü kullanabilir şimdiden afiyet olsun
ramazanı ve bayramı gayet başarılı atlattık kızlar cidden tebrik ediyorum hepimizi
biz iyi bir takımız
sizi seviyorrrrummuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm.bende ne zaman tatile gitsem kilo alıp geliyorummm.reglden dolayıda tartıda fazla çıkmış olabilirsin.Ben geldimmmmmmmmmmmmTatilim bugün bitti ve ben aranızdayım Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz , Tanıdık bildik arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah, nasıl kilo durumları
Kilo meselesine gireyim hemen çünkü halim fenaBugün reglimin ilk günüydü, yol yorgunluğu vs tartıldım 62.6 geldim Maalesef kan ilacı kullanmaya başladım ve inanılmaz iştah artışı yaşadım. Araştırdım kullananların bir çoğu ayda 3-4 kilo almış, misafirlikte olunca dikkatte edemedim 58.8 dim galiba giderken Reglim bitsin, üzerimdeki yol yorgunluğuu atayım tekrar tartılacağım, Bu hafta kendi çapımda dikkat edeceğim ama ev temizliği vs yapacağımdan bu hafta dahil olmayayım listeye diyorum müsade varsa
menemen az yağlıdır umarım cnm .menün güsel tatlımmDunku menum
Sabah haslanmus yumurta dmates sakatalik
Ara elma
Oglen.2 domates 2 biber 1 sogan.ve 1 yumurtayla yaplmis menemen 2 dlm tam bugday ekmegi
Ara elma yogurt
Aksam 3 yk makarna 3 tavuk izgara( kanatinyagsiz but gbi.kucuk.kismi )
Ara elma armut tan 1er dilim 5 uzum
Spor 39 dk yuruyus 18 dk ayakya bisiklet 3( dk kardiyo ve egzersiz sirtmn kuculdugunu.hissettm bugun su 3 ltre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?