canım sanada geçmiş olsun bi yandan şişkinlik bi yandan sancı kalabalıkta çok hissetmedimde gece saat 10 gibi o sancı bastırdı ben bundan bi kaç yıl önce 1 diyet yapmıştım 1 ayda 10 kg geçik kg vermiştim o zaman bende gastrit oldu ilaç ve renni kullanmıştım geçmişti uzun süredirde o acıyı çekmemiştim onun için korktum o kadar ağır diyet yapmıyorum yinemi nüksetti diye düşündüm ama allahtan geçti hemen
10 Nisan---- 29 Haziran (50 günde kimler neler yapmış?)
toplight : 66,6 - 64,3
nurcan: 73 - 70
sebnem: 69,7 - 69,2
funda :84,4 - 83,9
esra : 70,5 - 71
akrep : 71 - 68,3
özge : 69,7 - 66,5
yasemin 79,5 - 73,9
herkese günaydın....ben çok mutluyummmmmm..28 beden kotuma girdimalkisalkisalkis..zorda olsa girdimzemuszemus denemeye korkuyordum ama hadi dedim bi bakayım...tek giremediğim pantolonum o kalmıştı..cesaretim yoktu anam baktım son 2 düğmesine kadar girdim..onlarıda kellogs reklamındaki kadın gibi bi o tarafa bi bu tarafa dayanarak kapattım...zorlama sayesinde üst taraftan çıkan bıngılları saymazsak alt taraf görüntüsü beni çok mutlu ve memnun ettihihoyyyt..o bıngılı bel korsesi alırsam hallederim inş...
bu arada hemen ölçümede baktım..egzersizler işe yarıyor anlaşılan..
şebnemcim son durum şu
bel 74
göbek 88
basen 94
bacak 54tek incelmeyen bu kalmış
esracım bu arada seni tebrik ediyorum hayatım...cumaya güzel bir süprizle çıkacaksın inş karşımızaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?