Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu Cuma 1. kuralın zamanı doluyor.

Tekrar yazıyorum.

toplight: 63,5
nurcanöğretmen: 67,9 (3 gün paylaşımdan bulunmamaktan, Cuma günü12 ye kadar kg. bild. yapmamaktan 2 uyarı almıştır)
fgüler:83,7
kuzuzuzubambino:70,3

kg. inmeniz gerikiyor.Veremeyen takıma veda ediyor.

Ben, akrep, özge ve yasemin gerekli kg. vermiştir. (Tabi almamak kaydıyla)

Yeni giren 4 arkadaşın değerlendirmesi 12 haziranda yapılacak. %1,5 vermiş olmalısınız kızlar sizde.

Canım bende de b tipi gastrit varmış. Ama ben hiç bu kadar rahatsız olduğumu bilmiyorum. Gaz sancısı,mideye taş oturmuş hissi, 6 aylık hamile karnıyla dün çok sıkıntı çektim bugün daha iyim Allahtan.
Ozaman bunların sebebi gastritti.

geçmiş olsun kızlar benimde gastrit problemim var maalesef...

şebocum Allahın izniyle cumaya kadar ben o kiloya inmiş olacağım istediğim kiloya inmeden takıma veda etmeye hiç niyetim yok....

kızlar cumadan beri çok hastayım üzerinize afiyek izin almaya çalışıcam öğleden sonra için
ölçülerimi yarın sabah veririm şebom özür

günaydin kizlar yorgunluktan can vermek üzereyim bugün tatil burda esim evde cok sükür hafta sonunu 400 grla atlattim ben 2 kilo almisimdir diyodum korktugum gibi olmadi daha kahvalti etmedik esim hazirliyor suan :)) bugün girebilirmiim bilmiyom öptüm hepinizi

selam
herkese iyi bir hafta diliyorum
korkunç bir haftasonu geçirdim (gözümün önünden pastalar börekler daha neler neler götürdüler) ((((
biraz bende kaçırdım onlardan ortim özür dilerim ama cuma ya kadar söz diyet bozulmayacak ama şu nu söylemeliyim 1 saat yürüş kuralımı bozmadım yürüdüm yani bu hafta 7 saat yürüdüm (belki biraz fazlada olabilir)
veee bu sabah kahvaltımı aksatmadım 2 salatalık 1 domates yedim şimdi yeşil çay içiyorum
geçmişi okudum kızlar geçmiş olsun şimdi nasılsınız

merhaba kıslar hasta olan herkese geçmiş olsun diliyorum
bu ne böyle ya ben dahil herkes hasta yorgun
genelde her yıl bu zamanlar böyle oluyor
hem hava değişikliği hemde evlerde yapılan büyük temizlikler sebep oluyor sanırım
hepinize iyi haftalar sağlıklı kilo vermeler diliyorum

amanıın herkesler dökülmüş iyice
kızlar çok geçmiş olsun bol bol bitki çayları için tabii şekersiz..

bende öğle arası kaçamağ yaptım da burdayım şuan..akşama toplantı var ve öğleden sonra toplantı hazırlığı yapıcam..birazda yarın akşamki seminer hazırlığı olacak tabi..
benimde hafta sonum epey yoğun geçti şükür..
dün misafirim vardı akşamda biz gittik oturmaya..herşey çok güzeldi
ve yoğun bir pazartesiyle başladık haftaya
hepimiz için çok güzel bir hafta olur inşallah şekerler

Hastalara acil şifalar dilerim
öğlen yemeği olarak 3/2 gevrek+domates+salatalık+1 parça peynir yedim

10 Nisan---- 29 Haziran (50 günde kimler neler yapmış?)

toplight : 66,6 - 64,3
nurcan: 73 - 70
sebnem: 69,7 - 69,2
funda :84,4 - 83,9
esra : 70,5 - 71
akrep : 71 - 68,3
özge : 69,7 - 66,5
yasemin 79,5 - 73,9

Son düzenleme:
öğlei yedim.dediğim gibi yaptım...hafif oldu çok..
kızlar geçmiş olsun..bu sene bahar hiç olmadı kıştan direk yaza döndük..arada hala soğuk oluyor.haziran başındayız yaaa..bu yıl böyle olduğuna hala inanamıyorum..geçen sene ip askılı elbiseyle dolaşıyordum evde..şimdi çoraplar giyiyorum,kalın kıyafetler..aman dikkat edin..
derya çok güzel incelmişsin..
fundacım nerdesin canım raporumu vereyim
bu hafta 4 saatten fazla yürüdüm
300 mekik çektim..
yapmam gerekenleri yaptım..
inşallah cumaya güzel bir sonuç alırız hepimiz

ortim ben bugünki raporumu vereyim;

sabah 7:30 2 dilim beyaz ekmek 2 zeytin, peynir, domates, salatalık, biber

saat 10:30 1 dilim ekmek arası domates,peynir

12:00 1 kupa hazır çorba

dışarı çıktık dondurma yedim.... kornetin bedavası varya onu yedim kaç kalori bilmiyorum 200 civarın da galiba...

saat 16 da 6 ymk kaşığı nohut ve 2 kaşık bulgur pilavı yicem.. akşam niyetine olcak bu..

akşamı da meyve yoğurtla hafif atlatırsam iyi olcak...

takımda en kötü durumda olan benim maalesef...

sağol özgecim inşallahhh sositososito

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…