Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimseler yok bugün .
dün akşam 1/2 yufkadan peynirli gözleme+salata
bu sabah :4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt+1 kayısı+1 incir

sabah 1 dilim ekmekle menemen,1 dilim peynir,3 zeytin yedim..şekersiz çay içtim
şimdide rezene ısırgan karışımı içiyorum

bugün kızım uzun uzun uyudu ama ben yürümedim sadece bel inceltici hareketler yaptım o kadar..uzun zamandır film izlemiyordum nettende bir sürü indirmiştim onlardan izledim 2 tanealkisalkisalkis
öğlen yemeği yerine 1 elma 1 bardak süt ve 2 kaşık dondurma yedim..akşam yemeğim ızgara köfte salata
öptüm herkesi...

afiyet olsun şekerler
bende bugün tozuttum biraz...
bayağı bir karıştı yediklerim.mafoldumben.

selamlar..kimse gelmemiş.sabah yumurta peynir salatalık domates ve yarım dilim ekmek yedim..
öğlen meyve yedim
akşam çorba,2 tane pazı sarması,salata yedim
1 saat yürüdüm

Günaydın....

Hafta sonum he zaman ki gibi hareketliydi

Cumartesi sabahı halı yıkadım.

Pazar günü 2 saat yürüdüm...

Orticim bende bu hafta 4 saatten fazla yürüdüm ama kesin birşey söyleyemiyorum..
Orticicim bu arada tardı da 70,7 yi gördüm vereliniortak

günaydın

cumartesi 60 dk
pazar 120 dk yürüdüm..

sabah kahvaltım:yarım kibrit kut.büy.peynir,yarım dilim kepek ekmeği,salatalık,domates

ölçülerim:

bel:78

göbek:82

basen:93

bacak:56

haziran sonu hedef kilom:2 kilo daha vermek yani 66,3 olmak

2. ciler akrebin 1 ay önceki ölçüleri

bel:78: (Geçen ay vermemişsin)

göbek:82 :83

basen:93: 95

bacak 57,5

haziran sonu hedef kilom:2 kilo daha vermek yani 66,3 olmak

Bunlarda benimkiler 2. ciler yeni ölçüler

Bel: 89-84
Göbek: 101 :94 (sanırım bunu lahana yağına borçluyum)(Ben bu kadar hissetmiyorum oda ayrı)
Basen: 104:101
Bacak: 60-57

herkese günaydın.
ben dün köy şenliklerine gittim.orada 1 saat kadar yürüdüm.tempolu değildi ama.yinede hareket sayılır.
dün kahvaltıda 2 dilim ekmek+salata
öğlen: 1 tabak kuru fasulye+4 kaşık pilav
akşam :4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt
gece: 1 avuç kiraz

bugün sabah:30 dakika yürüyüş
4 kaşık mısır gevreği+1 kaşık kuru üzüm+1/2 bardak süt

sabah tartıldım aynıydı.neyseki almamışım

bende incelme varmı çok merak ediyorum bu arada...
olacağını zannetmiyorum geçen ayın başında da kilom 71 di sanırım...

Olur esracım yarın verirsin, unutanlar yarına tamamlasın.

Beci öğlen kaçırmışsın hem 1 tabak kuru birde pilav yemişsin. ama akşam hafifletip dengelemişsin, bu şekilde zaten ancak kg. nı korursun.. Bence senin biraz daha haeketlenmen, pilav, ekmek vs. azaltman lazım.

Bu ara h. sonum kötü sayılır, Cumartesi 75 dk .yürüdüm. Dün 40 dk yürüdüm. Ama karnım davul gibi şiş kg. da + da, 2 günde halletmeliyim.

herkeze günaydın
bu hafta sonu bende de misafir kaynadı bunda evimde kocaman bir terasın olmasın payı büyük tabi 2 gün değişik misafirlerle mangal yapıldı 1.si balıktı salata ile güzel güzel yedimde 2.si etti ondan da biraz yedim ama sanırım yağlı geldi akşam çektiğim mide sancısının hesabı yok gastridim azdı daha fazlasını yediğim zamanlarda olmuştu ama sanırım vücudum diyete ve yağsız beslenmeye baya alışmış neyse ancak çıkartarak ve ağrı kesicilerle kendime gelebildim şükür şuan çok iyiyim bidaha kaçamak yok vereliniortak

Geçmiş olsun Banu, benimde öyle geçti, Cumartesi gün, Pazar mangal, midem mafoldu, sende de şişkinlik oldu mu?

canım sanada geçmiş olsun bi yandan şişkinlik bi yandan sancı kalabalıkta çok hissetmedimde gece saat 10 gibi o sancı bastırdı ben bundan bi kaç yıl önce 1 diyet yapmıştım 1 ayda 10 kg geçik kg vermiştim o zaman bende gastrit oldu ilaç ve renni kullanmıştım geçmişti uzun süredirde o acıyı çekmemiştim onun için korktum o kadar ağır diyet yapmıyorum yinemi nüksetti diye düşündüm ama allahtan geçti hemen

herkese günaydın....ben çok mutluyummmmmm..28 beden kotuma girdimalkisalkisalkis..zorda olsa girdimzemuszemus denemeye korkuyordum ama hadi dedim bi bakayım...tek giremediğim pantolonum o kalmıştı..cesaretim yoktu anam baktım son 2 düğmesine kadar girdim..onlarıda kellogs reklamındaki kadın gibi bi o tarafa bi bu tarafa dayanarak kapattım...zorlama sayesinde üst taraftan çıkan bıngılları saymazsak alt taraf görüntüsü beni çok mutlu ve memnun ettihihoyyyt..o bıngılı bel korsesi alırsam hallederim inş...
bu arada hemen ölçümede baktım..egzersizler işe yarıyor anlaşılan..
şebnemcim son durum şu
bel 74
göbek 88
basen 94
bacak 54 tek incelmeyen bu kalmış

esracım bu arada seni tebrik ediyorum hayatım...cumaya güzel bir süprizle çıkacaksın inş karşımızaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…