Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ölçülerle ilgili bir değerlendirme yapalım.
Göbek ve belden herkes 3-9 cm vermiş bu çok güzel basen(kalcada zorlananlar olmuş)

kimlerin baseninden ne kadar gitmiş:

akrep:2 cm
özge 4 cm
şebo: 3 cm
yasemin: 5 cm
funda:0 cm
derya:1 cm

yasemin zaten çok kg. verdi onunki normal, peki özge senin evde yaptığın spor hareketlerinde basen/kalçaya yönelik olanlar var mıydı?
Benimde 3 cm gitti, benim yaptığım haftalık 5 saat yürüyüşe ekl olarak spor parkındaki kol,bacak, göbek, kalça her yeri çalıştıran 2 kişilik alette ortalama 10 dk. hareket yapmak.

iyiki doğdun eneeeees,iyiki doğdun eneeeeess,mutlu yıllar sana...a.s.

fundacım geçmiş olsun...kendine dikkat et aman...ayrıca incelmen içinde tebrik ederim...

şebnemcim ben en çok egzersizi bel ve sırt için yapıyorum..en büyük sıkıntım onlar çünkü..ama tabi kalça basen bacak harektleride yapıyorum ve fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum...

herkeze günaydın
dönem kapanışlarım başladı acayip yoğunum ama sayfa devamlı açık önümde hiç bişeyi kaçırmıyorum dün akşam sadece 1 kase çorba içtim çünkü bianda kendimi buzdolabının önünde bulmuştum baktım kafayı bozmuşum dedim banu iç çorbanı yeme faslını bitir yoksa bu işin sonu kötü çünkü aklımda kadayıf tatlısı yapmak geçiyordu
sabah 1 dilim buğday ekmeği 2 zeytin az peynir ve yarım domates
şuan çok açım ne zamandır kendimi bu kadar karnı acıkmış hissetmiyordum

orticim akşam yürüyüşümü yaptım hafta sonu 2,5 saat akşamda 45 dk ancak yürüyebildim

bide bişi sorucam belki diyeceksiniz çok sık tartılma diye ama sanki kontrolümü sağlıyo diye akşam sabah tartılıyorum
dün sabah tartıya çıktığımda 74,8 kg çıktım bu sabah 75,5 dün gördüğüm rüyamıydı benim???

şeker yedim diyorsun yediklerinin fazlalığıdır birde şişliğin varsa eğer ondandır aslında haftada bir tartılmak en iyisi

şebnemcim bende günlük yürüyüşlerimin yanında basen eritme egzersizleri de yapıyorum

sabah 90 dk yürüdüm..ohh kendime geldim..
kahvaltı:çeyrek dilim kepek ekmeği,yarım kibrit kut. büy. peynir,domates

az önce arkadaşa uğradım bir kahve içtim ve su içmeye devam
yanıma meyve almayı da unutmuşum akşam da seminer var kızımı eşim alır artık.tabi birde çok dikkatli yemem gerekicek.bazen ev hanımlarının işi ne kolay diyorum ne güzel düzenli yeme şansları var ama hafta sonu olunca bu düşüncemden vazgeçiyorum çünkü mutfak elimin altında olunca sapıtıyorum dizginleyemiyorum ve diyorumki diyet konusunda kendini frenleyebilen ve kilo veren ev hanımlarına gerçekten bravooalkisalkisalkis

Banucum, ben Pazartesi günü (dün) Cumartesiye göre +1200, Pazara görede+700 deydim.

Dün rahatsızlığımdan bahsetmiştim. Söylemesi ayıp gece başlayıp sabah biten yada hala bitemeyen wc maceram sonucu bugün -1200 :)))

Ben hala hergün tartılma taraftarıyım. Ne zaman haftaya çevirsem başarılı olamıyorum. Ama bu kişisel ve psikolojik bir durum, ertesi gün tartılmayacağım için akşam kaçamaklarım olabiliyor benim.

Akrepcim sende toplantı zamanları kaçırıyorsun galiba, normalde yemen içmen iyi. 90 dk. süper olmuş.
Herkez ortisine raporunu veriyor dimi. Cuma günü ara karne zamanı:)

orticim iki gündür inanılmaz aç geziyorum elimden bi kaza çıkıcak diye korkmuyo değilim napıcam ben yaaaa

selam kızlar.
işim vardı ancak girebildim.
dün akşam 1 tabak taze fasulye+1 küçük biber dolması+salata yedim
gece 5 kiraz+2 erik yedim

bugün sabah:3/2 gevrek+domates+peynir
şimdi melisa çayı içiyorum.

Ben dün akşam karıştırdım yine 1 z.dolma, 2 kşk barbunya, 1 dlim sucuk, 2 kçk poğaca(minik pastane poğ)
Dün yürüyemedim....
Sabah: 1 dlm beyaz ekmek ve 1 yumurta

orticim iki gündür inanılmaz aç geziyorum elimden bi kaza çıkıcak diye korkmuyo değilim napıcam ben yaaaa :

Orticimmmmmmmmmm sakın kendini aç bırakma, sonuç kötü olur şimdi sen öğlen çok tehlikeli olmayan ama seni mutlu edecek birşeyler yee. Izgara+ salata olabilir, sebze-yoğurt, 1 dlm kepek ekmeği olablir. Yoksa akşama patlama yaşarsın. Kan şekerin içinde ara öğünde, kiraz muz gibi bişiler ye. muzda hem tok tutar hem şekerini düzenler.

Tamam ortim öğlen ızgara tavuk şiş yerim mirmirmirmir (içimdeki ses lahmacum ye diyor bende ona diyorum kii hadi ordan hadi ordann sen bir 68 i gör ondan sonra...mükafat olabilir)

dün akşam olmayan pantalonlarımın içine zorda olsa girdim çok mutluyum...

Bak ne güzel sonuç alıyorsun ama canınnn çokkk çektiyse fındık lahmacun yemende hiç bir sakınca olmaz. Tabi ızgaranın yanında pide falan yemicen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…