Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ortim dediğin gibi kapatırsan günü gayet güzel.
Tatlım 2 mizde geçen ay aldık durum o yüzden kötü ama artık geride kaldı. Haziran bize uğurlu gelcek inş.

Ortim dediğin gibi kapatırsan günü gayet güzel.
Tatlım 2 mizde geçen ay aldık durum o yüzden kötü ama artık geride kaldı. Haziran bize uğurlu gelcek inş.

İnşallah orticim haziran benim için güzel bir ay..
2 haziranda canım kuzum enesim doğdu.... yarın doğum günümüz alkisalkisalkis

D.Günü şimdiden kutlu olsun Enesciğimizin. Ailesiyle birlikte nice güzel yaşlara inşallah. eee 1 yılda ne kadar kg. verdin orti? Kaç almıştın hamilelikte?

Benim Yiğit Paşamda 23 Haziranda 2 sini bitirecek.

Size ne demeyi unuttum ben...............

Sabah bir arkdaşımla cafeteryada oturuyorduk. Laf kg.dan açıldı.Onun kuzeni kullanmış. x-tra slim dedi, ama internete baktım x-tra gel adı , 1 haftada beli 5cm. incelmiş. ınternette güzel sonuçlar vardı.
Kg. da vermiş. Ben biraz daha araştırayım. Reglide bitsin haftaya alacağım. Ama biras pahalı. 99 TL

bu jeli bende çok duymaya başladım işe yararsa kesin bende alırım

D.Günü şimdiden kutlu olsun Enesciğimizin. Ailesiyle birlikte nice güzel yaşlara inşallah. eee 1 yılda ne kadar kg. verdin orti? Kaç almıştın hamilelikte?

Benim Yiğit Paşamda 23 Haziranda 2 sini bitirecek.

Şebocum benim durumun çok trajikomik :tomato:
ben doğuma 72 ile girdim 65 ile çıktım...
sonra emzirme döneminde 10 kilocuk aldım senağlama senağlama

Bu arada doğum günü tebriki için teşekkür ederim canım... ikimizde haziran annesiyiz :)

ya benim şekerim mi düştü tansiyonmmu düştü ne elim ayağım titriyor... gittim hemen yemeğimi yedim anca geçer gibi oldu

bende şuan inanılmaz tatlı krizi var..dünya tatlıyı yesem kesmeyecek biliyorum..Allahım kazasız belasız atlatayım nolur
çok fenayım

bende şuan inanılmaz tatlı krizi var..dünya tatlıyı yesem kesmeyecek biliyorum..Allahım kazasız belasız atlatayım nolur
çok fenayım

canım bu krizler için eti stricks diye bir çukolata var şöyle paket içinde incecik çubuklar herbiri 54 kalori bende arada yiyorum (emerek ) ağızda daha fazla tutulduğu için çok yemiş gibi oluyosun bir dene istersen memnun kalırsın inşallah
ahh bu krizler çok fena zaten canımızı onlar yakıyor resmen insanın gözü dönüyor ben çözümü öyle buldum paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

ellerine sağlık şekeralkisalkisalkis

İnşallah orticim haziran benim için güzel bir ay..
2 haziranda canım kuzum enesim doğdu.... yarın doğum günümüz alkisalkisalkis
nice yıllara şeker..allah hayırlı sağlıklı analı babalı uzun ömür versin..

paylaşımın için teşekkürler şeker

slm kızlar
bugün giremedim.eşim vardiyalı çalışıyor.donun düzenine göre bende kendime nette düzen kuruyorum :)
sabah kahvaltım bir dilim ekmek,yarım sahanda yumurta,yarım domates,2 zeytinibir fincan çay
ara biraz kiraz
öğlen arkadaşa oturmaya gittim.çok az kavurma makarna yedim.2 bardak ayran içtim.
akşam,bir kase yeşil mercimek çorbası boool salata.
2 saat yürüyüş yaptım..

semiha ne güzel yürümüşsün bugün ben yürüyemedim ve kendimi tuhaf hissediyorum..

şekerler 19 da toplantım başladı gün boyuda hazırlık sürdü..21 de bitti eve geldim hala kendime gelemedim yarın akşam da seminer var...
yarın sbah erken yürüyüşe gidebilirim inşallah..eşim sabah erken gidicek bakalım ayarlıyabilirsem çok iyi olacak

canım saol..bende kestane şekeri yemiştim bi tane ama sen deyince aklıma geldi.eşim bana ülker napoliten almıştı..kırmızı kutuda varya 8 tane herbiri paketli küçük çikolatalar...dondurucuya koymuştum gözümün önünde olmasın diye..bir daha girerse öyle yaparım bende ondan yerim

canım bende etininkini arada yiyorum bir tane olunca fazla olmamış oluyor hemde çikolata yedim diye mutlu oluyorum bitmesin diye ağzımda mümkün olduğunca bekletmeye çalışıyorum afiyet olsun canım iyi geceler :mymeka:

günaydın....
dün akşam yediklerimi yazmamışım...1 kase çorba,salata,2 kaşık yoğurt,1 tane kestane şekeri yedim..
kesmedi 2 kaşık dondurma yedim.yamadan süt içtim..45 dk yürüdüm

kızlar günaydınnnn epeydir hiç ziyaret edemedim sizi şöyle bir sayfalarda dolanıyım bakalım neler olmuş neler bitmiş

günaydın hepinize

geçmiş olsun dileklerinizi çok teşekkürler bugün daha iyi hissediyorum çok şükür

esracım Enesimizin doğumgününü kutluyorum Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

özgecim iyi dizginlemişsin kendini tebrik ederim benim hafta sonum malesef kötü geçti ilaç da kullanıyorum diye habire yedim

şebocum 50 günde sonucum kötü ama dediğin gibi haziranda güzel sonuçlar bekliyor bizi

ölçülerim

bel:88
göbek:104
basen:115
bacak:66,5

haziran sonu hedefim ise:80 kg

öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…