Ortim dediğin gibi kapatırsan günü gayet güzel.
Tatlım 2 mizde geçen ay aldık durum o yüzden kötü ama artık geride kaldı. Haziran bize uğurlu gelcek inş.
Size ne demeyi unuttum ben...............
Sabah bir arkdaşımla cafeteryada oturuyorduk. Laf kg.dan açıldı.Onun kuzeni kullanmış. x-tra slim dedi, ama internete baktım x-tra gel adı , 1 haftada beli 5cm. incelmiş. İnternette güzel sonuçlar vardı.
Kg. da vermiş. Ben biraz daha araştırayım. Reglide bitsin haftaya alacağım. Ama biras pahalı. 99 TL
D.Günü şimdiden kutlu olsun Enesciğimizin. Ailesiyle birlikte nice güzel yaşlara inşallah. eee 1 yılda ne kadar kg. verdin orti? Kaç almıştın hamilelikte?
Benim Yiğit Paşamda 23 Haziranda 2 sini bitirecek.
bende şuan inanılmaz tatlı krizi var..dünya tatlıyı yesem kesmeyecek biliyorum..Allahım kazasız belasız atlatayım nolur
çok fenayım
10 Nisan---- 29 Haziran (50 günde kimler neler yapmış?)
toplight : 66,6 - 64,3
nurcan: 73 - 70
sebnem: 69,7 - 69,2
funda :84,4 - 83,9
esra : 70,5 - 71
akrep : 71 - 68,3
özge : 69,7 - 66,5
yasemin 79,5 - 73,9
nice yıllara şeker..allah hayırlı sağlıklı analı babalı uzun ömür versin..İnşallah orticim haziran benim için güzel bir ay..
2 haziranda canım kuzum enesim doğdu.... yarın doğum günümüz alkisalkisalkis
canım bu krizler için eti stricks diye bir çukolata var şöyle paket içinde incecik çubuklar herbiri 54 kalori bende arada yiyorum (emerek ) ağızda daha fazla tutulduğu için çok yemiş gibi oluyosun bir dene istersen memnun kalırsın inşallah
ahh bu krizler çok fena zaten canımızı onlar yakıyor resmen insanın gözü dönüyor ben çözümü öyle buldum paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
canım bu krizler için eti stricks diye bir çukolata var şöyle paket içinde incecik çubuklar herbiri 54 kalori bende arada yiyorum (emerek ) ağızda daha fazla tutulduğu için çok yemiş gibi oluyosun bir dene istersen memnun kalırsın inşallah
ahh bu krizler çok fena zaten canımızı onlar yakıyor resmen insanın gözü dönüyor ben çözümü öyle buldum paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
canım saol..bende kestane şekeri yemiştim bi tane ama sen deyince aklıma geldi.eşim bana ülker napoliten almıştı..kırmızı kutuda varya 8 tane herbiri paketli küçük çikolatalar...dondurucuya koymuştum gözümün önünde olmasın diye..bir daha girerse öyle yaparım bende ondan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?