Ay çok güzel menün, akşam özellikle tam istediğim gibi ama ben 1 kaşık yiyip doyamıyorummmdünki menümü yazayım
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket diyet kraker
öğlen
küçük kutu lıght ton balığı
2 dilim ekmek
ara
1 avuc badem
ara
1 küçük bardak lıght nescafeli süt
akşam
elimin içi büyüklüğünde karnıyarık fırında
1 yemek kaşığı makarna
1 kepçe yayla çorbası
1 dilimde tam bugday ekmeği
su 4 lt
spor 30 dk juli
hayde uşaklar:))))
[video=youtube;YOy6hrHiZkM]http://www.youtube.com/watch?v=YOy6hrHiZkM[/video]
Kaptanım sana mesaj attım ama, mesaj kutun dolu olduğu için iletilemediii(
Ay çok güzel menün, akşam özellikle tam istediğim gibi ama ben 1 kaşık yiyip doyamıyorummmbi de bu light ton balığı hangi marketlerde var canım, dia'da var mıydı?
Nasılsıniz kızlar ben iyiyim.burasi çok sıcak.
tamam canım attımmhemen boşaltıyorum tekrar denermisin canım birazdan
bugün bakıyorumm:)diada var galiba caım ben görmüştüm, pembe oluyo yanlış hatırlamıyosam dış kabının rengi
İyiyiz canım , sen nasılsın? Buralar da sıcak, ama geçen haftalar gibi değil, daha serinlemeye başladı:)Nasılsıniz kızlar ben iyiyim.burasi çok sıcak.
Nasılsıniz kızlar ben iyiyim.burasi çok sıcak.
Ben beklerim mesaim 6'da bitiyor, bu aralar da pek işim yok:) Dakikaları sayıyorum:)molaaaaa sonra gelicem beni bekleyin diycem ama tekim sanırım
bazen mecbur kızartma oluyo.haklısın düşe kalka büyüyecekte sonuçta benim hatam düşme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydımmenün güzel, ikimizde karnıyarık yemişiz ama seninki fırında:) aslında ben közlenmiş yapınca daha çok seviyorum ama bu sefer böyle oldu
ben dardanelin lıghtını alıyorum cnm bu aralar kampanya vardı.2 kutunun yanında bi küçük kutu bedava. ama bi ara migrosun kendi lıghtınıda kullandım.yakınlarımda diasa yok.bildiğim kadarıyla onunda kendi markasında lıghtu vardı.Ay çok güzel menün, akşam özellikle tam istediğim gibi ama ben 1 kaşık yiyip doyamıyorummmbi de bu light ton balığı hangi marketlerde var canım, dia'da var mıydı?
bende geldimmmmolaaaaa sonra gelicem beni bekleyin diycem ama tekim sanırım
biz çok iyiyiz cnm.karşılaşamadık gene...Nasılsıniz kızlar ben iyiyim.burasi çok sıcak.
Ben beklerim mesaim 6'da bitiyor, bu aralar da pek işim yok:) Dakikaları sayıyorum:)
bazen mecbur kızartma oluyo.haklısın düşe kalka büyüyecekte sonuçta benim hatam düşme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydım
ben dardanelin lıghtını alıyorum cnm bu aralar kampanya vardı.2 kutunun yanında bi küçük kutu bedava. ama bi ara migrosun kendi lıghtınıda kullandım.yakınlarımda diasa yok.bildiğim kadarıyla onunda kendi markasında lıghtu vardı.
bende geldimmm
biz çok iyiyiz cnm.karşılaşamadık gene...
Aa sigara mııı, utanarak diyorum kiii ben de içiyorum:Ogeldim ben çok kötü bişey yapıp geldim zeynep duymasın şşşşşşşşşşşsigarayla yeniden haşır neşir olduk bu ara ((
ben de çalışmıyorum bugün işler beni bekliyo ben çalıp oynuyorum ha haaaaaaa
bugün çok enerjikim nedense
Aa sigara mııı, utanarak diyorum kiii ben de içiyorum:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?