Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayde uşaklar:))))

[video=youtube;YOy6hrHiZkM]http://www.youtube.com/watch?v=YOy6hrHiZkM[/video]

Ay çok güzel menün, akşam özellikle tam istediğim gibi ama ben 1 kaşık yiyip doyamıyorummm bi de bu light ton balığı hangi marketlerde var canım, dia'da var mıydı?

Ay çok güzel menün, akşam özellikle tam istediğim gibi ama ben 1 kaşık yiyip doyamıyorummm bi de bu light ton balığı hangi marketlerde var canım, dia'da var mıydı?

diada var galiba caım ben görmüştüm, pembe oluyo yanlış hatırlamıyosam dış kabının rengi

goncam bugün hep dans edesim var, laz damarım kabardı:)))
hem ben dinliyorum hem buraya gönderiyorum
ahanda bir tane daha

[video=youtube;pTIC_n2TZM8]http://www.youtube.com/watch?v=pTIC_n2TZM8[/video]

denizcim ben de sana cevap yazdım
şşşşşşş kimse duymasın çaktırma

molaaaaa sonra gelicem beni bekleyin diycem ama tekim sanırım

menün güzel, ikimizde karnıyarık yemişiz ama seninki fırında:) aslında ben közlenmiş yapınca daha çok seviyorum ama bu sefer böyle oldu
bazen mecbur kızartma oluyo.haklısın düşe kalka büyüyecekte sonuçta benim hatam düşme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydım
ben dardanelin lıghtını alıyorum cnm bu aralar kampanya vardı.2 kutunun yanında bi küçük kutu bedava. ama bi ara migrosun kendi lıghtınıda kullandım.yakınlarımda diasa yok.bildiğim kadarıyla onunda kendi markasında lıghtu vardı.
molaaaaa sonra gelicem beni bekleyin diycem ama tekim sanırım
bende geldimmm
Nasılsıniz kızlar ben iyiyim.burasi çok sıcak.
biz çok iyiyiz cnm.karşılaşamadık gene...

kızlar saat 4:30 olmuş ben daha acıkmadım
hayırdır bir yere not edin tarihi

Ben beklerim mesaim 6'da bitiyor, bu aralar da pek işim yok:) Dakikaları sayıyorum:)

geldim ben çok kötü bişey yapıp geldim zeynep duymasın şşşşşşşşşşş sigarayla yeniden haşır neşir olduk bu ara((
ben de çalışmıyorum bugün işler beni bekliyo ben çalıp oynuyorum ha haaaaaaa
bugün çok enerjikim nedense

hoşgeldin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…