Bizim şirketin internetinde yasaklı siteler içinde youtube, o yüzden göremiyorum kaptancım, hangi şarkı ooo:))
Bu arada bizim ofistekiler de yemekhanedeki menüyü beğenmemişler, herkes burger kingden whopper menü söyleyecekmiş, bana soruyorlar yok yemem dedim, ısrar ettiler bugünlük diyetini bozuver diye:) Hayır dedim ben yemekhanedeki kuru fasulyeyi çok seviyorum:)) Diyet yaptığımı kimseye söylemicem daha, söyleyince sürekli yediklerime karışıyorlar, bir arkadaşım diyor ki "Benim gibi yesene zayıfım bak azıcık yiyorum." Yedikleri de pilav, ekmek, çorba. Benim tabağımda da tavuklu bir yemek ve bir dilim kepek ekmeği vardı. Bazen uyuz oluyorum pilav sanki daha sağlıklı. Zayıf diye kendisini mükemmel beslenme uzmanı sanıyorlar. Neyse kızlar, sonuç olarak ben zaten diyette değilim, beslenme şeklimi değiştiriyorumm:))
Ben de o şarkıya bayılıyorum:))şebnem ferah- günaydın sevgilim:)))
Teşekkürler canımmmm:))) Ben yemek arasına çıkıyorum, hepinizi seviyorum öptümmmm, yine gelirimm:)muhteşemsiiiiiiiiinnnnnn
Ben de o şarkıya bayılıyorum:))
Teşekkürler canımmmm:))) Ben yemek arasına çıkıyorum, hepinizi seviyorum öptümmmm, yine gelirimm:)
spersin şekerim işte böyle devam..Bu arada bizim ofistekiler de yemekhanedeki menüyü beğenmemişler, herkes burger kingden whopper menü söyleyecekmiş, bana soruyorlar yok yemem dedim, ısrar ettiler bugünlük diyetini bozuver diye:) Hayır dedim ben yemekhanedeki kuru fasulyeyi çok seviyorum:)) Diyet yaptığımı kimseye söylemicem daha, söyleyince sürekli yediklerime karışıyorlar, bir arkadaşım diyor ki "Benim gibi yesene zayıfım bak azıcık yiyorum." Yedikleri de pilav, ekmek, çorba. Benim tabağımda da tavuklu bir yemek ve bir dilim kepek ekmeği vardı. Bazen uyuz oluyorum pilav sanki daha sağlıklı. Zayıf diye kendisini mükemmel beslenme uzmanı sanıyorlar. Neyse kızlar, sonuç olarak ben zaten diyette değilim, beslenme şeklimi değiştiriyorumm:))
teşekkürler canım inşallah öyledir.Tabii ki yardımcı oluruz canımm
En önemlisi moralini ve motivasyonunu yüksek tutmak bu işte canım:) Sakın düşürme, pes etme:) Regl döneminden dolayı şiş olduğunu tahmin ediyorum
bu olumlamayı yap, bir de kendine buna benzer şişkinliğinle ilgili bir olumlama yaz, burada paylaşırsan ben de yardımcı olmaya çalışırım
spersin şekerim işte böyle devam..
teşekkürler canım inşallah öyledir.
İdeal bedenimi hak edene kadar savaşacağım ve şimdi bu savaşı başlatıyorum. Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.Öncekinden daha az yiyorum.Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.Beslenmem çok dengeli, midem rahat.kahrolası şişlikler sıra size geldi korkun benden..
bence bu olmamışben biraz araştırayım sana yazmaya çalışırım, savaş kavga yok sevgi ve kabullenme var:)))
İkinci olumlamayı destekliyorum, ben her gün okuyacağım ve hemen şimdi bir kağıda yazıyorum:))bence aşağıda sağlıkla ilgili bir olumlama buldum, ideal kilo ile birlikte ikisini sürekli tekrar et, inanmaya ve bunun heyecanını içinde hissetmeye çalış.
Aslında bir fikrim var, katılmak isteyenler günlüük menülerin altına su ve spor haricinde bu olumlamaları kaç kez okuduğunu da yazabilir. bizi tetikler diye düşündüm. ne dersiniz?
Her geçen gün daha da iyi olmayı ve sağlığımın mükemmel olmasını seçiyorum.
Sağlığımı korumayı ve sağlıklı olmanın tadını çıkartmayı kabul ediyorum.
Tam olarak sağlığıma kavuşmaya bütün benliğimle ve yüreğimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.
Afiyet olsun kaptancım:)kızlar ben yemeğe çıkıyorum, gelirim sonra
byeeeeeeeeeeeeee
her iki olumlamayı da destekliyorum.ikisi içinde niyet ediyorum.bence aşağıda sağlıkla ilgili bir olumlama buldum, ideal kilo ile birlikte ikisini sürekli tekrar et, inanmaya ve bunun heyecanını içinde hissetmeye çalış.
Aslında bir fikrim var, katılmak isteyenler günlüük menülerin altına su ve spor haricinde bu olumlamaları kaç kez okuduğunu da yazabilir. bizi tetikler diye düşündüm. ne dersiniz?
Her geçen gün daha da iyi olmayı ve sağlığımın mükemmel olmasını seçiyorum.
Sağlığımı korumayı ve sağlıklı olmanın tadını çıkartmayı kabul ediyorum.
Tam olarak sağlığıma kavuşmaya bütün benliğimle ve yüreğimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.
slm kızlar..okuldan geldim.çok yoruldumm.bebekle gidip gelmek yorucu oluyo.geçmişe bakayım gelicem....
tatlım arada oluyo tartıdaki artılar.sen pess etme o kilolar gidecekkarkadaşım az önce yanıma geldi kız sen 1 haftada kilomu aldın geçen hafta yüzün küçücük kalmıştı bugün parlıyorsun dedi.sinirlerim bozuldu yanaklarım şişmiş resmen.kendimi en sonunda tamamen aç bırakacağım olacak o zaman.
menün güsel cnm. resimdede gene cok hossun.bencede gencleşmişsin..karnıyarık kızartma mıydı fırında mı?günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kepekli b.peynirli tost
çay
ara
3 diyet bisküvi
yeşil çay
öğlen
yarım köfte sandviç
ayran
ara
1 bardak süt
akşam
yarım karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt
1,5 dilm ekmek
su 2.5 lt
spor yok(
bünyene göre değişir cnm.ortalama 4 kilo diyo diyetisyenler.senin yediklerine spor yapıp yapmamana göre değişiyo bence...Kızlar, siz kilo vermeye başladığınızda ilk ayda kaç kilo verdiniz? En az 4 kilo olmalı mıı
güsel menü tatlım...Kızlaaar günaydın:)) Bugün ilk ben yazayım menümü:))
Sabah:
5 form kraker, yeşil çay (Öğle yemeğine kadar kraker yedim, işe geç kaldım çünküüü)
Öğle:
Yayla çorbası, fırında tavuk(derisini ayırdım), bulgur pilavı
Ara:
Yeşil elma
Akşam:
Sezar salata (evde yaptık salatayı)
Su: 2 litreye yakın
Spor: yook kızlar maalesef spor yapamadım eve çok geç geldim kuaförden evde de misafirler vardı
poğaca ollmasa iyiymiş ama menünde sporunda güsel cnmgünaydın sabah şekerlerim...dünkü menüm:
02.09.2013 pazartesi
sabah:
1 poğaça,
ara:yok,
öğle:
4 kaşık yulaf,
4 kaşık yoğurt,
ara:
1 adet diyet kraker,
2 salatalık,
akşam:10 adet yaprak sarma orta büyüklükte,
1 bardak ayran,
spor:
1 saat yürüyüş,
su:2,5 lt.
direksiyon dersine gittim sonra alışveriş sonra yemek derken eve gelmemiz 11 oldu. bakamadım bi daha....iyi akşamlaaaaaarrrrrrrr
maalesef bu akşam yürüyemedim, size bakıyım dedim ama kismecikler gelmemiş:)
ben birazdan kızı uyutmaya geçicem uyumazsam uğrarım yine
öpüyorum sizi
benim gözüm hep üstünde ama bugün düşürdüm oğlumu...kendime cok kızıyorum.sabah bizim çift kişilik yatağın tam ortasındaydı.hazırlanıyodum okul için.ara arada kontrol ediyodum.kendi etrafında dönebiliyoda.sürüne sürüne ilerleyebildiğini bugün acı bi şekilde şahit oldum.tam kontrol ediyodum ne yapıyo diye. düşüş anını gördüm.yataktan parkeye...neyseki bi şey yok.genede kontrol ediyorum.bazen kötü bi annemiyim diye kendimi sorgulamıyo değilim.oğlunun ismi çok güzel canım:) çocuklar hastalanmadan büyümez üzülme, senin gözün üstünde olsun yeter
sen 2 öğün yiyince ben öyle sandım cnm.bildiğim özel bi şey yok pirinçle ilgili cnm...canım ya kepekli pirinç lifleri açısından bağırsaklara etkili o yüzden tercih ettim jhem düşük kaloriyle hemde lif kaynaklı besleneyim dedim ödem attırıcı özelliğimi varmış ki.
hoşbulduk cnm. nasılsın. saclarını cok begendimhoşgeldin öğretmenim
görüşürüz canım, kolay gelsin canısıben şimdi izin alıp maliyeye gideceğim oradan da artık işe gelmem direk eve giderim yürüyerek gideceğim dışarısı da yanıyor ama bakalım yürünecek gibiyse giderim.öpüldünüz..
tatlım arada oluyo tartıdaki artılar.sen pess etme o kilolar gidecekk
menün güsel cnm. resimdede gene cok hossun.bencede gencleşmişsin..karnıyarık kızartma mıydı fırında mı?
bünyene göre değişir cnm.ortalama 4 kilo diyo diyetisyenler.senin yediklerine spor yapıp yapmamana göre değişiyo bence...
güsel menü tatlım...
poğaca ollmasa iyiymiş ama menünde sporunda güsel cnm
direksiyon dersine gittim sonra alışveriş sonra yemek derken eve gelmemiz 11 oldu. bakamadım bi daha....
benim gözüm hep üstünde ama bugün düşürdüm oğlumu...kendime cok kızıyorum.sabah bizim çift kişilik yatağın tam ortasındaydı.hazırlanıyodum okul için.ara arada kontrol ediyodum.kendi etrafında dönebiliyoda.sürüne sürüne ilerleyebildiğini bugün acı bi şekilde şahit oldum.tam kontrol ediyodum ne yapıyo diye. düşüş anını gördüm.yataktan parkeye...neyseki bi şey yok.genede kontrol ediyorum.bazen kötü bi annemiyim diye kendimi sorgulamıyo değilim.
sen 2 öğün yiyince ben öyle sandım cnm.bildiğim özel bi şey yok pirinçle ilgili cnm...
sağol tatlım, öptümhoşbulduk cnm. nasılsın. saclarını cok begendim
dünki menümü yazayım
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket diyet kraker
öğlen
küçük kutu lıght ton balığı
2 dilim ekmek
ara
1 avuc badem
ara
1 küçük bardak lıght nescafeli süt
akşam
elimin içi büyüklüğünde karnıyarık fırında
1 yemek kaşığı makarna
1 kepçe yayla çorbası
1 dilimde tam bugday ekmeği
su 4 lt
spor 30 dk juli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?