Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

muhteşemsiiiiiiiiinnnnnn

spersin şekerim işte böyle devam..
Tabii ki yardımcı oluruz canımm

En önemlisi moralini ve motivasyonunu yüksek tutmak bu işte canım:) Sakın düşürme, pes etme:) Regl döneminden dolayı şiş olduğunu tahmin ediyorum
teşekkürler canım inşallah öyledir.
bu olumlamayı yap, bir de kendine buna benzer şişkinliğinle ilgili bir olumlama yaz, burada paylaşırsan ben de yardımcı olmaya çalışırım

İdeal bedenimi hak edene kadar savaşacağım ve şimdi bu savaşı başlatıyorum. Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.Öncekinden daha az yiyorum.Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.Beslenmem çok dengeli, midem rahat.kahrolası şişlikler sıra size geldi korkun benden..

bence bu olmamış ben biraz araştırayım sana yazmaya çalışırım, savaş kavga yok sevgi ve kabullenme var:)))

bence aşağıda sağlıkla ilgili bir olumlama buldum, ideal kilo ile birlikte ikisini sürekli tekrar et, inanmaya ve bunun heyecanını içinde hissetmeye çalış.

Aslında bir fikrim var, katılmak isteyenler günlüük menülerin altına su ve spor haricinde bu olumlamaları kaç kez okuduğunu da yazabilir. bizi tetikler diye düşündüm. ne dersiniz?

“Her geçen gün daha da iyi olmayı ve sağlığımın mükemmel olmasını seçiyorum.
Sağlığımı korumayı ve sağlıklı olmanın tadını çıkartmayı kabul ediyorum.
Tam olarak sağlığıma kavuşmaya bütün benliğimle ve yüreğimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda olmayı seçiyorum.
Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum.
Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.”

kızlar ben yemeğe çıkıyorum, gelirim sonra
byeeeeeeeeeeeeee

İkinci olumlamayı destekliyorum, ben her gün okuyacağım ve hemen şimdi bir kağıda yazıyorum:))

kızlar ben yemeğe çıkıyorum, gelirim sonra
byeeeeeeeeeeeeee
Afiyet olsun kaptancım:)

her iki olumlamayı da destekliyorum.ikisi içinde niyet ediyorum.

ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmm
ama aç kaldım, kepekli tost söyledim, beyaz peynirin tadı kötü geldi bana 2-3 ısırık anca alabildim,yiyemedim((

birazdan yine acıkıcam atıştırırım bişeyler

ben şimdi izin alıp maliyeye gideceğim oradan da artık işe gelmem direk eve giderim yürüyerek gideceğim dışarısı da yanıyor ama bakalım yürünecek gibiyse giderim.öpüldünüz..

tatlım arada oluyo tartıdaki artılar.sen pess etme o kilolar gidecekk
menün güsel cnm. resimdede gene cok hossun.bencede gencleşmişsin..karnıyarık kızartma mıydı fırında mı?
Kızlar, siz kilo vermeye başladığınızda ilk ayda kaç kilo verdiniz? En az 4 kilo olmalı mıı
bünyene göre değişir cnm.ortalama 4 kilo diyo diyetisyenler.senin yediklerine spor yapıp yapmamana göre değişiyo bence...
güsel menü tatlım...
poğaca ollmasa iyiymiş ama menünde sporunda güsel cnm
iyi akşamlaaaaaarrrrrrrr

maalesef bu akşam yürüyemedim, size bakıyım dedim ama kismecikler gelmemiş:)
ben birazdan kızı uyutmaya geçicem uyumazsam uğrarım yine
öpüyorum sizi
direksiyon dersine gittim sonra alışveriş sonra yemek derken eve gelmemiz 11 oldu. bakamadım bi daha....
oğlunun ismi çok güzel canım:) çocuklar hastalanmadan büyümez üzülme, senin gözün üstünde olsun yeter
benim gözüm hep üstünde ama bugün düşürdüm oğlumu...kendime cok kızıyorum.sabah bizim çift kişilik yatağın tam ortasındaydı.hazırlanıyodum okul için.ara arada kontrol ediyodum.kendi etrafında dönebiliyoda.sürüne sürüne ilerleyebildiğini bugün acı bi şekilde şahit oldum.tam kontrol ediyodum ne yapıyo diye. düşüş anını gördüm.yataktan parkeye...neyseki bi şey yok.genede kontrol ediyorum.bazen kötü bi annemiyim diye kendimi sorgulamıyo değilim.
canım ya kepekli pirinç lifleri açısından bağırsaklara etkili o yüzden tercih ettim jhem düşük kaloriyle hemde lif kaynaklı besleneyim dedim ödem attırıcı özelliğimi varmış ki.
sen 2 öğün yiyince ben öyle sandım cnm.bildiğim özel bi şey yok pirinçle ilgili cnm...

dünki menümü yazayım
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
1 paket diyet kraker

öğlen
küçük kutu lıght ton balığı
2 dilim ekmek

ara
1 avuc badem

ara
1 küçük bardak lıght nescafeli süt

akşam
elimin içi büyüklüğünde karnıyarık fırında
1 yemek kaşığı makarna
1 kepçe yayla çorbası
1 dilimde tam bugday ekmeği

su 4 lt
spor 30 dk juli

ben şimdi izin alıp maliyeye gideceğim oradan da artık işe gelmem direk eve giderim yürüyerek gideceğim dışarısı da yanıyor ama bakalım yürünecek gibiyse giderim.öpüldünüz..
görüşürüz canım, kolay gelsin canısı

canım çok teşekkür ederim, karnıyarık kızarmaydı o yüzden yarım yedim
kendini sorgulama çocuk düşmeden büyümez:) benim kız çok düştü yataktan beraber uyuyoruz gece uyku arasında dönerken kayıyodu yataktan, şimdi büyüdü düşmüyo pek ama bu seferde haylazlıktan düşüyo:)))

hoşbulduk cnm. nasılsın. saclarını cok begendim
sağol tatlım, öptüm

menün güzel, ikimizde karnıyarık yemişiz ama seninki fırında:) aslında ben közlenmiş yapınca daha çok seviyorum ama bu sefer böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…