canım genel olarak gayet güzel iyiki doğmuş arkadaşın.nice senelere.Kızlar günaydınlar:)
Dünkü menüm:
Sabah:
Yarım dilim kepekli ekmek, yarım kk light beyaz peynir
Ara:
7 fındık, yeşil çay
Öğle:
Tavuk suyuna çorba, kuru fasulye, 3 kaşık pilav, yarım dilim kepekli ekmek, az cacık
Ara:
4 bisküvi, sade nescafe
Akşam:
Ton balıklı salata, yarım dilim kepekli ekmek
Ara:
1 muz, 4 fındık
Kızlar ev arkadaşımın doğum günüydü dün pasta aldık kutladık, geç saatte oldu 1 dilimden biraz daha az yaş pasta yedimmm
Su: 2litre
Spor: 20 squat yapabildim gece 4te yattım işlerim anca bitti:/
canım menün güzel..günaydın fıstıklar
dünkü menümü yazayım kahvaltı edicem
sabah
2 etimek
1 light üçgen peynir
ara
1 sütlü neskafe
öğlen
2-3 ısırık kepekli tost
ara
1 bardak süt
2 kremalı bisküvü
eve gidince yedim çok acıkmıştım öğlende yiyemeyince
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 yemek kaşığı( tadımlık) şakşuka
1 dilim ekmek
su 2- 2,5 arası
spor akşam söylemiştim ev yerleştirmeye gittik spor yok
olumlamalarımı da yaptıııııııımmmmm:))
günaydın kızlar spora gidicem birazdan dün ugrayamadım eriste makarna yaptım :)
menümü yazayım
sabah
1 domates 3 zeytin
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 kupa yesil cay
ara
1 salık üzüm 1 kutu süt
öglem bol salata haslamnıs tavuk
1 kase yogurt
ara
1 nektari
akşam
bitti sükür :) 4 kasık pırasa yemegi
1 kase yogurt
bol yeşillik
1 dilim ekmek
ara
1 erik
su 2.5 lt
spor
30 beze hamur actım :)
Sağol canım, evet az yedim ama cumayı etkilemesinn cuma günü kilom 64 olsun istiyorumm:)arkadaşın iyi ki doğmuş:)) nice mutlu senelere... menün güzel fıstıkçım, doğumgününde pastaya bişey demiyoruz zaten az yemişsin
Kaçamak yok olmasııın cumaya kadar:))hu huuuuuuuuuu
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
napıyonuz bakem:)))
kaçamak yok di mi kaçamak
Canım bol krakerli olmuş az yemişsin kararlısın galiba:) Ama kendini çok aç ve halsiz bırakma sakın:)ben geldim dünkü menüm,
sabah:
3 kaşık yulaf,3 kaşık yoğurt,yarım paket kraker karıştırıp yedim,
1 bardak çay,
ara:yok,
öğle:
3 kaşık yulaf,3 kaşık yoğurt,yarım paket kraker karıştırıp yedim,
ara:1 paket kraker diyet,
akşam:
4 kaşık sebzeli makarna,
ara:1 incir,5 tane kızımın cipsinden,
spor:2 saat yürüyüş,
su:3 lt,
slm kızlar.okuldan geldim.geçmişe bakıp gelicem
Sağol canım, evet az yedim ama cumayı etkilemesinn cuma günü kilom 64 olsun istiyorumm:)
Kaçamak yok olmasııın cumaya kadar:))
Canım bol krakerli olmuş az yemişsin kararlısın galiba:) Ama kendini çok aç ve halsiz bırakma sakın:)
menün güsel cnm.ahh o doğumgünleri yok mu yaa...olsun genede tamamını yememişsin yaş pastanınKızlar günaydınlar:)
Dünkü menüm:
Sabah:
Yarım dilim kepekli ekmek, yarım kk light beyaz peynir
Ara:
7 fındık, yeşil çay
Öğle:
Tavuk suyuna çorba, kuru fasulye, 3 kaşık pilav, yarım dilim kepekli ekmek, az cacık
Ara:
4 bisküvi, sade nescafe
Akşam:
Ton balıklı salata, yarım dilim kepekli ekmek
Ara:
1 muz, 4 fındık
Kızlar ev arkadaşımın doğum günüydü dün pasta aldık kutladık, geç saatte oldu 1 dilimden biraz daha az yaş pasta yedimmm
Su: 2litre
Spor: 20 squat yapabildim gece 4te yattım işlerim anca bitti:/
inersin tatlım merak etme....yaaa kızlar dün regl oldum kilom fazla çıktı busabah, cumaya kadar indirmek için elimden geleni yapıcam
pööööööffffffffffffffffffff
ev yerleştirmekte bi spordur:))hemde yorucuu.. menün güsel cnm. bisküvi göze batmıyoogünaydın fıstıklar
dünkü menümü yazayım kahvaltı edicem
sabah
2 etimek
1 light üçgen peynir
ara
1 sütlü neskafe
öğlen
2-3 ısırık kepekli tost
ara
1 bardak süt
2 kremalı bisküvü
eve gidince yedim çok acıkmıştım öğlende yiyemeyince
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 yemek kaşığı( tadımlık) şakşuka
1 dilim ekmek
su 2- 2,5 arası
spor akşam söylemiştim ev yerleştirmeye gittik spor yok
olumlamalarımı da yaptıııııııımmmmm:))
sana diyecek söz bulamıyorum.on parmağında on marifet maasallah zeynep abla. menüde her zamanki gibi harika...günaydın kızlar spora gidicem birazdan dün ugrayamadım eriste makarna yaptım :)
menümü yazayım
sabah
1 domates 3 zeytin
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 kupa yesil cay
ara
1 salık üzüm 1 kutu süt
öglem bol salata haslamnıs tavuk
1 kase yogurt
ara
1 nektari
akşam
bitti sükür :) 4 kasık pırasa yemegi
1 kase yogurt
bol yeşillik
1 dilim ekmek
ara
1 erik
su 2.5 lt
spor
30 beze hamur actım :)
evet daha yolun cok basındayım ama ne yapayım kendimi suclamadan yapamıyorum....afiyet olsun güzelim :)
geçmişi okudun oglunu düşrmişün cok geçmiş olsun
sen kötü bir anne degilsin her bebek düşer canım :) anne olmanın daha cok başındasın böyle seyler alıssan iyi olur :)
bak benim oglan 18 yasında gecen sahada mac yaparken düşmüş başını yarmıs geldi dkiş arrırdık :)
hoşbulduk cnm dünki menümüde yazayımgel canım hoşgeldin
biz iyiz bebegim sen nasılsın elif nasıl :)
hoşbulduk cnm dünki menümüde yazayım
sabah
yarım bardak mescafeli süt
1 my lıfe diyet cikolata 88 calori
okula gidince ara öğün niyetine1 paket kraker diyet bisküvi
öğlen1 büyük kutu lıght ton balığı
2 diilim ekmek
şekersiz limonata
ara
1 bardak şekersiz turk kahvesi
sabahki diyet çikolatalardan gene
akşam
2 kabak
2 biber dolması
küçüktü
su 4lt
spor juli 30 dk
kızçeye de öpücükler, güzel annesine deİyiyim Zeynep abla kızım da iyi çok şükür.
Hıımm, ben yoğurtla hiç denemedim biliyor musun, size daha önce bahsettiğim sütle kaynatma usulüyle yiyorum hep:) Yoğurtla güzel oluyorsa ben de yapayım çok pratik:)canım az gibi görünüyor ama az değil yulaf beni çok tok tutuyot lezzet katsın diyede krakerlerden koydum onların tadı yoğurtla güzel oldu..
Güzel canım çukular olsun az kaloriymiş zaten:))hoşbulduk cnm dünki menümüde yazayım
sabah
yarım bardak mescafeli süt
1 my lıfe diyet cikolata 88 calori
okula gidince ara öğün niyetine1 paket kraker diyet bisküvi
öğlen1 büyük kutu lıght ton balığı
2 diilim ekmek
şekersiz limonata
ara
1 bardak şekersiz turk kahvesi
sabahki diyet çikolatalardan gene
akşam
2 kabak
2 biber dolması
küçüktü
su 4lt
spor juli 30 dk
fistuklar ben çıkıyorum
mutlu akşamalr
hepinizi seviyorum
oooo büyük gün desene..heyecan doruktadır şimdi...özledim ya sevgiliykenki günlerimi......İyi akşamlar canım, görüşürüz:) Ben de mesainin bitmesini heyecanla bekliyorum, 2 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüşcem bugün iş çıkışı, zaman geçmiyoooor:)
sanada iyi akşamlar tatlımfistuklar ben çıkıyorum
mutlu akşamalr
hepinizi seviyorum
yalan yok bi pakette 5 tane var dı 2 tanesini dün yemişim farkında olmadan ama bugün bi tane yicem:))))bazen içimde çikolata canavarının olduğunu düşünüyorummenün güzel canım benim, sen benim bisküvilerimi görmemişsin ben de senin diyet çikolarını görmedim
kızçeye de öpücükler, güzel annesine de
Ben de özlerim belki bugünleri, ama bir an önce evlenmek istiyorum:)oooo büyük gün desene..heyecan doruktadır şimdi...özledim ya sevgiliykenki günlerimi......
sanada iyi akşamlar tatlım
yalan yok bi pakette 5 tane var dı 2 tanesini dün yemişim farkında olmadan ama bugün bi tane yicem:))))bazen içimde çikolata canavarının olduğunu düşünüyorum
Bence iyi fikir canım Nurdan'a katılıyorum kardeş çok önemli, hem senin için de güzel ailen büyüyor:)Bende öpüyorum hepinizi.gecen perşembe den bu güne tartilmadim hic haftaya kadarda tartilamicam sanirsam.
kizlar yeni bir cocuk yapmaya karar vermek uzereyim.esim hiç istemiyo aslinda.benimde totom yemiyo ama kizim cok yanliz.fikirlerinizi istiyorum.
Katılıyorum canım sana:)gonca ablam şahsi fikrim kardeşinin olması.paylaşım duygusunun kazanabilmesi için. bi de bu işin ilerisi de var bence. büyüğünce bence kardeş şart. şu an kendimi düşünüyorum ve iyiki kardeşim var diyorum...eşin tek kardeş mi o niye istemiyokii....bi de evet doğduğunda büyül sorumluluk sende olacak
gonca ablam şahsi fikrim kardeşinin olması.paylaşım duygusunun kazanabilmesi için. bi de bu işin ilerisi de var bence. büyüğünce bence kardeş şart. şu an kendimi düşünüyorum ve iyiki kardeşim var diyorum...eşin tek kardeş mi o niye istemiyokii....bi de evet doğduğunda büyül sorumluluk sende olacak
Eşim 3 kardeş bende 3 kardesiz. kizimdan önce bazı sorunlar yasadik benim sagligimla ilgili..kizida kreste falan buyuttuk bakim sorunu oldu.esim bu sebeplerden istemiyo.kizim 9 yasinda bende 36 yaşındayım.
anladığım kadarıyla sorunlar hamilelikle alakalı değildi.konuyu tam olarak bilmediğimden bi şey diyemeyeceğim ama şu an sağlığın elverişliyse vakit kaybetmeden düşünmelisin bebeği..bakım sorunu sadece sizde değil bence her çalışan anne için başlı başına problem.mesela benimkine kayınvalidem bakıcak. ama bana kalsa iyi bi bakıcı bulup ona baktırmak istiyodum. herkes daha ne istiyosun bakıyo işte diyo ama isteklerim farklı ....bi de büyümeyen çocuk var mı gonca ablam. tabiki herkes çocuğunu kendi büyütmek ister ama yapcak bi şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?