Maşallah yemek yedim geldim, geçmişi oku oku bitiremedim
tebrikler kızlar
herkesin işleri var biliyorum fıstıklar imkanı olan uğrasın
ben bugün de erken çıkıcam sanırım, şimdilik öyle düşünüyorum yani
işlerimi toparlıyım biraz, buralardayım gelen olursa
öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.
yoooookkk yemek yok sakın haaa
kendimi tutarım inşallah.canım ben bir karar verdim eğer kurban bayramına kadar 60 ve 60 kg altına düşmezsem bir daha asla diyet yapmayacağım.
artık çok mutsuz hissediyorum kendimi.yediğim içtiğim şeylere bakıyorum tüm lezzetlerden mahrum kalıyorum ama genede vermek yerine alıyorumarık diyet piskolojisimi bilmiyorum ama ben kendimi bu durumda çok ama çok mutsuz hissediyorum.birde oluruna bırakmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak...
slm kızlar
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
öğlen
el büyüklüğünde fırında pirzola
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmek
ara
10 badem
akşam
ton balıklı salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık erişte
su 3.5 lt
spor yok(
önümüzdeki hafta düğün var sıkı tutmam gerek biraz daha sıkılaşsam süper olacak:)) akşamaları aksatmadan yürüyebilsemspor yapmayınca verilmiyo bu gıcık kilolar
slm kızlar
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt
öğlen
el büyüklüğünde fırında pirzola
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmek
ara
10 badem
akşam
ton balıklı salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık erişte
su 3.5 lt
spor yok(
kocişine kavuşuyosun yani:)) ohh ne güzel, ama tatil bitiyor o kötüNaber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.
eveett darısı başına canım, bu arada ben mi unuttum sen bir başlangıç kilonu ve hedefini yazarmısın listeme ekliyimevet çizelgelerine bakıyorumda ne güzel kilo verenler olmuş..maşallah size
darısı benimde başıma..
herkese merhaba tekrar..bende işten geldim bakalım bu ilk günüm..
yiyeceğimi evden taşıyacağım artık mecbur yoksa dışarda başka kalorili şeyler yemek istiyorum
bende bu hafta elimden geldiğince spor yapmayı düşünüyorum.sporsuz gerçekten zor canım bu hafta birşeyleri değiştirmek istiyorum artık sizler için ve kendim için bir devrim yapmalıyım ama inşallah olur.sen süpersin çok güzel verdin kilolarını.benim neden böyle ya canım kendime olumlama yaptım defalarca ama etkili olmuyor ya.
olsun genede bu kadar da değildir herhalde 15 nisandan beri ver ala ver al yaşıyorum aldıklarımda yediğim için değil yani kendiliğinden şişiyorum birdaha başa dönüyorum bu beni bayağı sitrese koyuyor.kocişine kavuşuyosun yani:)) ohh ne güzel, ama tatil bitiyor o kötü
eveett darısı başına canım, bu arada ben mi unuttum sen bir başlangıç kilonu ve hedefini yazarmısın listeme ekliyim
mümkün olduğunca götürsen iyi olur tabi, ben de istiyorum ama her zaman taşıyamıyorum zor geliyor
ben de öyle kolay vermiyorum tatlım yaa, bir seneyi geçti anca bu kadar ama bu önümüzdeki bir hafta iyi asılayım da hedefime gelmiş olayım :)) sen de takma kafana çözülecektir, çok stres yaptıkça daha çok tutuyor snaırım
hoş geldin canım senin adına sevindim.Naber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.
kızlar ben çıkıyorum, eve geçince gelirim yine
öpüldünüzzzzzzzz
kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..kendimi tutarım inşallah.canım ben bir karar verdim eğer kurban bayramına kadar 60 ve 60 kg altına düşmezsem bir daha asla diyet yapmayacağım.
artık çok mutsuz hissediyorum kendimi.yediğim içtiğim şeylere bakıyorum tüm lezzetlerden mahrum kalıyorum ama genede vermek yerine alıyorumarık diyet piskolojisimi bilmiyorum ama ben kendimi bu durumda çok ama çok mutsuz hissediyorum.birde oluruna bırakmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak...
hyrrr cısss onlarr..öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosunbende 3 günlük menümü yazayım.
cuma:
sabah:
2 zeytin,
az peynir,
1 dilim ekmek,çay,
1 salatalık,
ara:1 salatalık,
öğle:
4 kaşık yulaf,
2 salatalık,3 kaşık yoğurt karışımı,
ara:salatalık,
akşam:
kahvaltılık yaptım 1 domates üzerine acı isot,1 yumurta,
tadımlık peynir,2 bardak çay,
2 zetin 2 dilim kepek ekmek,,
spor: yok
su:2 lt,
cumartesi:
sabah:
fırında patlıcan biber domates,
yarım tırnaklı ekmek, (3 dilim ekmeğe denk),
2 bardak çay,
ara yok,
öğle:
1 küçük karnı yarık,
2 kaşık p.pilavı 2 bardak ayran,
akşam:
1,5 lahmacun 2 bardak ayran,
spor: yok,
su: 2 litre,
pazar:
sabah:
salçalı kaşarlı yumurta,(eşim yaptı)
3 zeytin,
yeşil biber,
1 domates,
salatalık,
2 kaşık yoğurt,
yarım tırnaklı ekmek,
ara:yok
öğle: yok
akşam:domates biber fırında az yağda.
2 dilim ekmek,
3 bardak çay
öğlen çok kötüydüm yemek yiyemedim. sonrasında da akşama kadar işlerimi yaptım.
akşam yemeğini çok geç saate yedim zaten,
spor:yok,
su:2lt,
diyetine uymasanda menünü beğendim cnmgünaydın bayanlar menümü yazıyım spora gidiyorum
sabah
1 salık üzüm 1 kupa yeşil cay ( saat 7) gibi
yarım simit
domates
biber
salatalık
peynir
ara
1 kutu süt
öglen
4 kasık kabak yemegi
bol salata
1 kutu ayran
ara
1 kase nesvit
akşam 5 6 kasık güvec
dün salca kaynattım pek diyetime uyanadım eve geldigimde saat 12.30 da hemen yattım :)
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...iyi haftalar canlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
1 parça izmir tulumu
domates
çay
ara
4-5 fındık
4-5 antep fıstığı
öğlen
2 biber dolma( nihayet bitiridim:)))))
ara
1 dilim ince tramisu
yarım dilim kek
çay
akşam
çok az mantarlı tavuk sote
çok az pilav
salata
spor bugün kesin başlıyorum söz(
su 2lt
kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..
hyrrr cısss onlarr..
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun
diyetine uymasanda menünü beğendim cnm
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...
başladım cnm. 7. sınıfları komple aldım. bi de 8. sınıflardan bir-iki sınıf verecekmiş müdür bey.menün güzel canım, okula başladınız artık, sabahları mı gidiyosun canım? kaçıncı sınıfları okutuyosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?