Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen geçmişi bitiremiyoruz diye yazamıyoruz..kimsecikler yok tu ben burdayım ama yazacak kimse olmayıncada yazasım gelmedi.

öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.

yoooookkk yemek yok sakın haaa

yoooookkk yemek yok sakın haaa

kendimi tutarım inşallah.canım ben bir karar verdim eğer kurban bayramına kadar 60 ve 60 kg altına düşmezsem bir daha asla diyet yapmayacağım.
artık çok mutsuz hissediyorum kendimi.yediğim içtiğim şeylere bakıyorum tüm lezzetlerden mahrum kalıyorum ama genede vermek yerine alıyorum arık diyet piskolojisimi bilmiyorum ama ben kendimi bu durumda çok ama çok mutsuz hissediyorum.birde oluruna bırakmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak...

önümüzdeki hafta düğün var sıkı tutmam gerek biraz daha sıkılaşsam süper olacak:)) akşamaları aksatmadan yürüyebilsem spor yapmayınca verilmiyo bu gıcık kilolar

slm kızlar
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt

öğlen
el büyüklüğünde fırında pirzola
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmek

ara
10 badem

akşam
ton balıklı salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık erişte

su 3.5 lt
spor yok(

öyle düşünme canım ama metabolizma şaşırtmak için bişeyler yapmak gerek sanırım, senin durumunu ben de çözemiyorum

menün güzel canım, okula başladınız artık, sabahları mı gidiyosun canım? kaçıncı sınıfları okutuyosun sen?

önümüzdeki hafta düğün var sıkı tutmam gerek biraz daha sıkılaşsam süper olacak:)) akşamaları aksatmadan yürüyebilsem spor yapmayınca verilmiyo bu gıcık kilolar

bende bu hafta elimden geldiğince spor yapmayı düşünüyorum.sporsuz gerçekten zor canım bu hafta birşeyleri değiştirmek istiyorum artık sizler için ve kendim için bir devrim yapmalıyım ama inşallah olur.sen süpersin çok güzel verdin kilolarını.benim neden böyle ya canım kendime olumlama yaptım defalarca ama etkili olmuyor ya.

herkese merhaba tekrar..bende işten geldim bakalım bu ilk günüm..
yiyeceğimi evden taşıyacağım artık mecbur yoksa dışarda başka kalorili şeyler yemek istiyorum

Naber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.

Naber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.
kocişine kavuşuyosun yani:)) ohh ne güzel, ama tatil bitiyor o kötü

evet çizelgelerine bakıyorumda ne güzel kilo verenler olmuş..maşallah size
darısı benimde başıma..
eveett darısı başına canım, bu arada ben mi unuttum sen bir başlangıç kilonu ve hedefini yazarmısın listeme ekliyim

herkese merhaba tekrar..bende işten geldim bakalım bu ilk günüm..
yiyeceğimi evden taşıyacağım artık mecbur yoksa dışarda başka kalorili şeyler yemek istiyorum

mümkün olduğunca götürsen iyi olur tabi, ben de istiyorum ama her zaman taşıyamıyorum zor geliyor

ben de öyle kolay vermiyorum tatlım yaa, bir seneyi geçti anca bu kadar ama bu önümüzdeki bir hafta iyi asılayım da hedefime gelmiş olayım :)) sen de takma kafana çözülecektir, çok stres yaptıkça daha çok tutuyor snaırım

kızlar ben çıkıyorum, eve geçince gelirim yine
öpüldünüzzzzzzzz

olsun genede bu kadar da değildir herhalde 15 nisandan beri ver ala ver al yaşıyorum aldıklarımda yediğim için değil yani kendiliğinden şişiyorum birdaha başa dönüyorum bu beni bayağı sitrese koyuyor.
hoş geldin canım senin adına sevindim.

kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..
hyrrr cısss onlarr..
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun
diyetine uymasanda menünü beğendim cnm
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...

canım benim uzun zamandır yemiyordum bu ekmeği uzun zamandır tırnaklı ekmek yemiyordum bende kepek yada tam buğday kullanıyorum bu hafta öyle denk geldi yoksa yemiyorum çok nadir pazar kahvaltılarında tüketiyorum ama hafta sonlarıda tüketmeyeceğim artık. sağol canım benim neden yanlış anlayayım ki doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…