Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar.çok yoruldum ya nöbetciydim.kaç kat inip çıktığımı hatırlamıyorum....totom sandalyeye değmedi bugün...
sabah
1 bardak lıght sut
1 sade poğaca

ara
10 badem

öğlen
6 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
salata

ara yok

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
su 3 lt
spor yok

alışır.ben 3 yaşından sonra krese gitmesi taraftarıyım.sonuçta eğitimcide olsam bransı çok farklı.kreşte kendi yaşına uygun etkinlikler yaptırılıyo hemde sosyalleşiyo.
menü güsel cnm.gece dilimin yarısıydı herhalde.yarım kavun yiyememişssindir diye düşünüyorum.araba kullanmayı bende cok istiyorum.hatta şu an istediğim tek sey....
menü güselde arada ekmek yeme bence sabahki ekmeğide 1 dilime indirisen daha iyi olur gibime geldi cnm..
canım benim 22 eylülde 5 yaşını dolduracak..dün çok yorulmuştu.eğlendim ama çok yoruldum anne dedi için parçalandı kıyamadım yavruma birde benim için resim yapmıştı.çok mutlu oldum.
bende cok özlüyorum yaa.
6.30 mu.yuhhhh cidden mi....ee siz kaçta kalkıyosunuz saat 5.30 tamı.
begenmedim menünü ama sporuna bayıldım cnm:))))fazla karbonhidrat olmuş...lahmacunlar fındık lahmacunmuydu.yoksa bildiğimiz lahmacun mu
döneri saymassak güsel cnm
günmü...ooo yaptıklarından bende isterim zeynep ablam.sporun muhtesem.ama börek için aynı seyi söyleyemeyeceğim.istediğin kiloya ulaştığın içinde sanırım biraz rahat davranıyosun.eee hakkın tabi:))

akşamki tavuklar soslu kızartma mıydı. akşam dışında güsel gonca ablam
dengesiz olmuş gibime geldi cnm.bisküvi, kraker, tadelle, makarna..hepsi fazla olmuş bi günde

arkadaşlar diyette bir yöntem buldum deneyeceğim bu hafta eğer işe yararsa sizlerlede paylaşırım bugün yeni başladım...inşallah işe yarar yeni taktikler yeni yollar arıyorum artık..hiçbirşey işe yaramıyor çünkü..
bu yararsa cumaya kadar azda olsa belli eder herhalde ozaman sizlerede öneririm canlarım.denenmiş olması iyidir.

ah canım ya normal lahmacundu.spor bencede iyi oldu gerçi tam kendimi ifade edemedim ama olsun başlangıçta iyidir.

arkadaşlar benim bu küçük kızım kayınvalidem sürekli her ortamda bu bizim tarafa benzemiyor arzunun ailesine benziyor bu çok çirkin diyip duruyor ben çok çirkinmişim oğlu çok yakışıklıymış kızımda bizim tarafa çekmiş.ya el kadar çocuğa sürekli çirkin demesi beni delirtti.siz bir bakın kızm çirkinmi o kadar.:26:

canım hoş geldıin bir güzel dinlen tüm enerjinle bekliyoruz..
Geldim Canim dinlenmek su sira hayal be minisssss

Sikayet Yok. Spor olmustur
Gercekten yarim kavun yedim kasikla

Ip ucu Bari verrrrr

Ben aile konusuna pek cevap yazmam helede kayinvalide konusuna.ama senin yavrun kime neki.sende benim cirkinim de yawwwww

Kaynanana benden selam soyle onun dogurdugu senin dogurdugundanmi guzelmis.gozune gozluk alsin diyo beril ablam deyiver.odaogluda kurban olmus minisime

Araba konusuna gelince simdiki aklim olsa ehliyet almazdim.tam 20 yildir arac kullaniyorum.hele son 10 yilim gideni goturup geleni getirmekle gecti.birde arabami kimseye vermeme gibi bir huyum olunca sikinti oluyor.

söylerim canım ya güzelim demiyorum hiç bir zaman kızmda çok güzel demedim. ama o oğluyla sürekli övünür dünyanın en yakışıklı oğullarını kızını doğurmuş burnu kaf dağında geziyor.bende sinir oldum benim yavrum bana güzel dünyanın en güzel yavrusu ozaman onunkiler gibi.oğluna da dedim annan eşsiz çocuklar doğurmuş kimse yetişemiyor ona.ses etmedi.oda farkında olayın ben bu duruma kızıyorum ya birde biz bizeyken sürekli söylüyor kızmıyorum ama insanların içinde sürekli bu bizim tarafa benzemiyor diyiyorya o beni çileden çıkarıyor.benim ailem rest çekeriz ailecek gayette güzeliz kıskançlık seziyorum ama neyse...

boşver kafanı bile takma..benim kayınvalidemde öyle saçma sapan konuşur ilk başlarda üzülüyordum şimdi umrumda bile değil

Araba konusuna gelince simdiki aklim olsa ehliyet almazdim.tam 20 yildir arac kullaniyorum.hele son 10 yilim gideni goturup geleni getirmekle gecti.birde arabami kimseye vermeme gibi bir huyum olunca sikinti oluyor.

bende diyorum ki şimdiki aklım olsaydı 18 yaşında ehliyet alırdım..2.çocuğumda aldım ama pratik değilim çok ..çocukları okula bırakıyorum kızı kreşe ama korkarak gidip geliyorum..eşimde çok yoğun çalışıyor pazar,market hep bana bakıyor..yürüyerek gitsen akşam halin kalmıyor..ah şu korkumu bir atabilsem..

kızlaaaaaaaarrrrrrr
ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım ama bugün kafamı kaşıyamadım
şimdi eve geçiyorum akşama sporumu yapıcam kesin arada uğramaya çalışırım
öpüyorum sizi çoooookkkkkkk

iki laftan geri kalınca eksiklik hissediyorum, bağımlılık yaptınız heeeeeee

cimcimeeeee
fıstığını gördüm çok tatlı canım, sen takma kafana ne derse desin
halt etmiş kendileri, sen de kızın da çok güzelsiniz

ya kusura bakmada şu kayınvalideler ne isterler anlamış değilim...cok tatlı bi kızın var.kendinede haksızlık etme gayet güzelsin...berilin söylediği çok doğru.. gözlük alsın önce gözüne:))
afyonda kullanıyodum .köyde öğretmenlik yaptığım okula gidip geliyodum ama iyi değilim araba konusunda..yokuşta nasıl kullanırım park nasıl ederim bilmiyorum..kafam bozdu kendime hoca ayarladım internetten.kardeşimin düğünü gecsin başlayacam...
kocam olucak eşşek 15 gündür oyalıyo beni.sana otomatik vites araba alıcam diye....kendisinin altında son model araba bana gelince hem uygun olsun hemde ucuz olsun diyo....eski model bi palio var ona el koyup öğrenecem kafaya koydum. az daha kafamı bozarsa kredi çekip araba bile almayı düşünüyürum....şikayet etme bence. senin gibi araba kullanmak için neler vermezdim....

ac kalmısın canım bütün gün ama sporun ne diyim :))))

allah kolaylık versin ablam :)

arzucugum kim ne derse desin herkesin yavrusu kendine güzel allahım özürsüz yaratmıs her seyden önce buna şükür etmeliyiz bos ver desinler pamuk prenses gibi kız maşallah allahım sizi bagıslasın yavrunuzu.
benim bebeklerimde bana güzeller :)

güzelim akşam yogurt vardı yazmayı unutmusum gece öyle acıktımki uyuyamadım aclıktan

Yok ya atarsin takma.ben cocuklarsiz cok fena kullanirim.yazim Istanbul izmir
Izmir Ankara
Ankara alanya
Alanya konya
Konya Ankara
Ankara Istanbul yaptik.veeerbenim herif Yan koltukta telefonla Is bagladi
Yok be kizzzzz benim herif hep iyi araba aldi bana.suanki arabama ev alinir.

beril neden sabahları iki yumurta yiyorsun anlamadım canımım içi ?:44:
Ikizlerin yemedigi yumurtalarim canimmmmm
Cöpe gidecene berile gitsin mantigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…