alışır.ben 3 yaşından sonra krese gitmesi taraftarıyım.sonuçta eğitimcide olsam bransı çok farklı.kreşte kendi yaşına uygun etkinlikler yaptırılıyo hemde sosyalleşiyo.bende üzülüyorum benim kızımda 40 aylık...ama başka çarede yok ümit ediyorum en kısa sürede alışır..tamda kreşte öğretmeni doğum yaptı biraz erken oldu..o yüzden çok konsantre olamıyorum kendime..
menü güsel cnm.gece dilimin yarısıydı herhalde.yarım kavun yiyememişssindir diye düşünüyorum.araba kullanmayı bende cok istiyorum.hatta şu an istediğim tek sey....Selam kizlar sonunda evdeyim.yorucu bir yolculuk oldu ama gecti neyse.
Dünkü Menü
Sabah
Iki haslama yumurta
Bir Tk. Bal
Ogle
Tavukla salata
Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Bir dolma
Gece yarim kavun
Su sanirim yeterli ictim
Spor Ankaraya gidip olsun
Biraz toparlaniyim gelirim
menü güselde arada ekmek yeme bence sabahki ekmeğide 1 dilime indirisen daha iyi olur gibime geldi cnm..kalkınca:1 kaşık yoğurdA zencefil tarçın karıştırlıp yenildi
1 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta ve 1 yumurta bezyazı
1 dilim light peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
ara; yok
öğlen; 3-4 kaşık kıymalı pırasa ve 1 tavuk baget sebzeli
1 activia yoğurt
2 dilim ekmek
ara;1 dilim k. ekmek ve 1 dlim light peynir
yeşilçay ve biberiye karışımı
akşam; 6 y.k. ıspanak ve yoğurt 1dilim ekmek
1 köfte
ara;normalde 1 meyve 1 süt yemem gerekirdi onun yerine 2 y.k. sütlaç(kaynanam yapmıştı küser diye yedim . zaten ıspanağıda evden getirmiştim :)))) oonun yemeğini yememiştim sütlaca hayır demeye çekindim.
bende cok özlüyorum yaa.canım benim 22 eylülde 5 yaşını dolduracak..dün çok yorulmuştu.eğlendim ama çok yoruldum anne dedi için parçalandı kıyamadım yavruma birde benim için resim yapmıştı.çok mutlu oldum.
6.30 mu.yuhhhh cidden mi....ee siz kaçta kalkıyosunuz saat 5.30 tamı.günaydın herkese
okula gittim geldim bile burda dersler sabah 06:30 da başlıyor kızlar..
sabah zaten zor yetiştim okulda peynir ve yarım poğaça yedim
ama birazdan sebzemi pişireceğim ..
o saattede insanın canı bişey istemiyor ki..
begenmedim menünü ama sporuna bayıldım cnm:))))fazla karbonhidrat olmuş...lahmacunlar fındık lahmacunmuydu.yoksa bildiğimiz lahmacun mugünaydın arkadaşlar nasılsınız bugünde işe geç kaldım küçük kızım emmiş diye tututdu 15 dak evde emzik aradık.sonra kzımın okulununa yakın geçen otobüs gelmek bilmedi uzak olana bindik mecburen 9 da işe gedim.tüm aksilikler buldu beni kızıma su koymayı unutmuştum bir daha dönüp su alıp okula gittim.offfff çok yoruldum dün topuklu giymiştim ayakalarım yara oldu.bugün spr giydim ama..öğlen gidip karnını doyuracağım ikindi kahvaltısını vereceğim.ya yavrum benim tam gün okulda mahvoluyor.yapacak birşey yok babaannesine yarım gün gene sana gelsin dedik olmaz ben artık yapamıyorum dedi.çocuk bütün gün okulda perişan oluyor.
neyse dünkü menümü yazayım:
sabah:1 küçük simit,
ara yok,
öğle:
çeyrek somun arasına 1 üçken peynir 1 domates,
ara yok,
akşam:
2 lahmacun..
,2 bardak ayran.ama miğdeme dokundu galiba yemektenn yarım saat sonra hepsini çıkardım..
spor yok malesef ama kaynanamla kavga ettik onu spordan sayarsak.
su 2 lt.
döneri saymassak güsel cnmgünaydın canlarım
dün gece için kusura bakmayın yine su uyuttu beni((
ama çok da yorulmuştum ondandır
dünkü menümü yazayım geçmişe bakıcam
sabah
1 dilim tam buğday
bir parça beyaz peynir
3 siyah zeytin
domates
çay
ara
4 badem
öğlen
tombik döner
ayran
ara
yok
akşam
1 kase tarhana çorbası
2 küçük kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
yoğurt
salata
su 2,5 lt
spor sabah 15 dk egzersiz yaptım
bütün gün yollarda koşturmaca akşama da bisiklet yapacaktım eğer uyumasaydım
günmü...ooo yaptıklarından bende isterim zeynep ablam.sporun muhtesem.ama börek için aynı seyi söyleyemeyeceğim.istediğin kiloya ulaştığın içinde sanırım biraz rahat davranıyosun.eee hakkın tabi:))bende menümü yazıyım bayanlar günüm var bugun akşam girerim anca
kayseride hava kapalı her an yagmur yagabiliryürüyecektim sabah o da kaldı
menüm
2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
domates salatalık
tere dereotu maydanoz semiz otu roka ( kocaman bir tabak)
1 kupa yeşil cay
1 kk kadar peynir
4 zeytin
ara
1 seftali
1 kutu süt
öglen yok hatanedeydim
ara yok
eve gelince cok acıkmıstım 1 simit yedim
akşam
4 kasık taze fasulye
bol salata
1 kase yogurt
ara
1 salkım üzüm
2 dilim börek
su 3 lt cok gecti
spor
45 dakika hoca ile
15+15+7 dakika kosar adımlarla yürüme
1 saatte hastaneye kadar yürüme
akşamki tavuklar soslu kızartma mıydı. akşam dışında güsel gonca ablamaslında yatmadan bugünkü menümüde yazayım işyeri yoğun giremeyebilirim.
sabah 1 dilim tam buğday ekmek 1 kk peynir çay
ara yok çalışıyodum
öğlen 1 tabak yoğurtlu semiz otu 2 kaşık erişte 2 tavuk but ızgara derisiz
ara şeftali yarım
ara küçük elma
akşam 1 küçük dilim pizza 3 parça tavuk ayran
su yine 2 olmamıştır 1.5 falan
spor kızın okul alışverişine koşturma..
söz toparlıycam kendimi bikaç güne çok kızmayın olurmu şu okul şleri falan düzene girsin yerleşik düzene geçiş yapayım.
dengesiz olmuş gibime geldi cnm.bisküvi, kraker, tadelle, makarna..hepsi fazla olmuş bi gündeeh bi yerden başlamak lazım tatil modundan çıkmak için dimi dünki menümü yazayım yarında bugünkünü yazarım fırçaları yiyeyim oh iyi olsun banaaa
dün sabah 1 dilim yumurtalı ekmek peynir salatalık
ara 4-5 bisküvi
yolda çubuk kraker 1 paket 1 bitter tadelle(
akşam 1 tabak sade makarna salata
ara 1 küçük elma
spor yok tabiki
su 2 ltyi bulmamıştır
alışır.ben 3 yaşından sonra krese gitmesi taraftarıyım.sonuçta eğitimcide olsam bransı çok farklı.kreşte kendi yaşına uygun etkinlikler yaptırılıyo hemde sosyalleşiyo.
bende cok özlüyorum yaa.
begenmedim menünü ama sporuna bayıldım cnm:))))fazla karbonhidrat olmuş...lahmacunlar fındık lahmacunmuydu.yoksa bildiğimiz lahmacun mu
Geldim Canim dinlenmek su sira hayal be minissssscanım hoş geldıin bir güzel dinlen tüm enerjinle bekliyoruz..
Sikayet Yok. Spor olmusturslm kızlar.çok yoruldum ya nöbetciydim.kaç kat inip çıktığımı hatırlamıyorum....totom sandalyeye değmedi bugün...
sabah
1 bardak lıght sut
1 sade poğaca
ara
10 badem
öğlen
6 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
salata
ara yok
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
su 3 lt
spor yok
Gercekten yarim kavun yedim kasiklaalışır.ben 3 yaşından sonra krese gitmesi taraftarıyım.sonuçta eğitimcide olsam bransı çok farklı.kreşte kendi yaşına uygun etkinlikler yaptırılıyo hemde sosyalleşiyo.
menü güsel cnm.gece dilimin yarısıydı herhalde.yarım kavun yiyememişssindir diye düşünüyorum.araba kullanmayı bende cok istiyorum.hatta şu an istediğim tek sey....
menü güselde arada ekmek yeme bence sabahki ekmeğide 1 dilime indirisen daha iyi olur gibime geldi cnm..
bende cok özlüyorum yaa.
6.30 mu.yuhhhh cidden mi....ee siz kaçta kalkıyosunuz saat 5.30 tamı.
begenmedim menünü ama sporuna bayıldım cnm:))))fazla karbonhidrat olmuş...lahmacunlar fındık lahmacunmuydu.yoksa bildiğimiz lahmacun mu
döneri saymassak güsel cnm
günmü...ooo yaptıklarından bende isterim zeynep ablam.sporun muhtesem.ama börek için aynı seyi söyleyemeyeceğim.istediğin kiloya ulaştığın içinde sanırım biraz rahat davranıyosun.eee hakkın tabi:))
akşamki tavuklar soslu kızartma mıydı. akşam dışında güsel gonca ablam
dengesiz olmuş gibime geldi cnm.bisküvi, kraker, tadelle, makarna..hepsi fazla olmuş bi günde
Ip ucu Bari verrrrrarkadaşlar diyette bir yöntem buldum deneyeceğim bu hafta eğer işe yararsa sizlerlede paylaşırım bugün yeni başladım...inşallah işe yarar yeni taktikler yeni yollar arıyorum artık.. hiçbirşey işe yaramıyor çünkü..
bu yararsa cumaya kadar azda olsa belli eder herhalde ozaman sizlerede öneririm canlarım.denenmiş olması iyidir.
Ben aile konusuna pek cevap yazmam helede kayinvalide konusuna.ama senin yavrun kime neki.sende benim cirkinim de yawwwwwEki Görüntüle 805769 arkadaşlar benim bu küçük kızım kayınvalidem sürekli her ortamda bu bizim tarafa benzemiyor arzunun ailesine benziyor bu çok çirkin diyip duruyor ben çok çirkinmişim oğlu çok yakışıklıymış kızımda bizim tarafa çekmiş.ya el kadar çocuğa sürekli çirkin demesi beni delirtti.siz bir bakın kızm çirkinmi o kadar.:26:
Kaynanana benden selam soyle onun dogurdugu senin dogurdugundanmi guzelmis.gozune gozluk alsin diyo beril ablam deyiver.odaogluda kurban olmus minisime
Geldim Canim dinlenmek su sira hayal be minisssss
Sikayet Yok. Spor olmustur
Gercekten yarim kavun yedim kasikla
Ip ucu Bari verrrrr
Ben aile konusuna pek cevap yazmam helede kayinvalide konusuna.ama senin yavrun kime neki.sende benim cirkinim de yawwwww
Kaynanana benden selam soyle onun dogurdugu senin dogurdugundanmi guzelmis.gozune gozluk alsin diyo beril ablam deyiver.odaogluda kurban olmus minisime
Eki Görüntüle 805769 arkadaşlar benim bu küçük kızım kayınvalidem sürekli her ortamda bu bizim tarafa benzemiyor arzunun ailesine benziyor bu çok çirkin diyip duruyor ben çok çirkinmişim oğlu çok yakışıklıymış kızımda bizim tarafa çekmiş.ya el kadar çocuğa sürekli çirkin demesi beni delirtti.siz bir bakın kızm çirkinmi o kadar.:26:
Araba konusuna gelince simdiki aklim olsa ehliyet almazdim.tam 20 yildir arac kullaniyorum.hele son 10 yilim gideni goturup geleni getirmekle gecti.birde arabami kimseye vermeme gibi bir huyum olunca sikinti oluyor.
ya kusura bakmada şu kayınvalideler ne isterler anlamış değilim...cok tatlı bi kızın var.kendinede haksızlık etme gayet güzelsin...berilin söylediği çok doğru.. gözlük alsın önce gözüne:))söylerim canımya güzelim demiyorum hiç bir zaman kızmda çok güzel demedim. ama o oğluyla sürekli övünür dünyanın en yakışıklı oğullarını kızını doğurmuş burnu kaf dağında geziyor.bende sinir oldum benim yavrum bana güzel dünyanın en güzel yavrusu ozaman onunkiler gibi.oğluna da dedim annan eşsiz çocuklar doğurmuş kimse yetişemiyor ona.ses etmedi.oda farkında olayın ben bu duruma kızıyorum ya birde biz bizeyken sürekli söylüyor kızmıyorum ama insanların içinde sürekli bu bizim tarafa benzemiyor diyiyorya o beni çileden çıkarıyor.benim ailem rest çekeriz ailecek gayette güzeliz kıskançlık seziyorum ama neyse...
afyonda kullanıyodum .köyde öğretmenlik yaptığım okula gidip geliyodum ama iyi değilim araba konusunda..yokuşta nasıl kullanırım park nasıl ederim bilmiyorum..kafam bozdu kendime hoca ayarladım internetten.kardeşimin düğünü gecsin başlayacam...Araba konusuna gelince simdiki aklim olsa ehliyet almazdim.tam 20 yildir arac kullaniyorum.hele son 10 yilim gideni goturup geleni getirmekle gecti.birde arabami kimseye vermeme gibi bir huyum olunca sikinti oluyor.
ac kalmısın canım bütün güngünaydın arkadaşlar nasılsınız bugünde işe geç kaldım küçük kızım emmiş diye tututdu 15 dak evde emzik aradık.sonra kzımın okulununa yakın geçen otobüs gelmek bilmedi uzak olana bindik mecburen 9 da işe gedim.tüm aksilikler buldu beni kızıma su koymayı unutmuştum bir daha dönüp su alıp okula gittim.offfff çok yoruldum dün topuklu giymiştim ayakalarım yara oldu.bugün spr giydim ama..öğlen gidip karnını doyuracağım ikindi kahvaltısını vereceğim.ya yavrum benim tam gün okulda mahvoluyor.yapacak birşey yok babaannesine yarım gün gene sana gelsin dedik olmaz ben artık yapamıyorum dedi.çocuk bütün gün okulda perişan oluyor.
neyse dünkü menümü yazayım:
sabah:1 küçük simit,
ara yok,
öğle:
çeyrek somun arasına 1 üçken peynir 1 domates,
ara yok,
akşam:
2 lahmacun..
,2 bardak ayran.ama miğdeme dokundu galiba yemektenn yarım saat sonra hepsini çıkardım..
spor yok malesef ama kaynanamla kavga ettik onu spordan sayarsak.
su 2 lt.
allah kolaylık versin ablam :)günaydın herkese
okula gittim geldim bile burda dersler sabah 06:30 da başlıyor kızlar..
sabah zaten zor yetiştim okulda peynir ve yarım poğaça yedim
ama birazdan sebzemi pişireceğim ..
o saattede insanın canı bişey istemiyor ki..
güzelim akşam yogurt vardı yazmayı unutmusumgünaydın kaptanım :)
öğlenki tombik dönerdeki fazla ekmek dışında gayet güzel menü ama en azınan öğlen akşam yeseydin daha kötü olurdu. akşamda zaten az yemişin dengelemişsin.
sporun harika, ama öğleden sonrası çok boş ve dengesiz. akşam 4 kaşık fasulye yerine 8 kaşık yeseydin ve yanına birde yoğurt ekleseydin akşamki böreklere gözün kaymazdı diye düşüüyorum. ama spor yokmu spor herşeyi siliyor.spor yapman gerçketen çok güzel.
aslında çokta kaçamaklı kötü bir menü değil. 3 parça tavuk nasıl ama haşlamamı kızartmamı toplamda kaç gr. kadar oda önemli.öğlende tavuk var hemde günlük et ihtiyacını karşılayacak kadar.
bu menünü daha az beğendim canım hem öğleni atlamışın hem öğlenki çikolaytaya rağmen akşam makarna yemişsin en azından protein tarzı yemeni tavsiye ederim.
Yok ya atarsin takma.ben cocuklarsiz cok fena kullanirim.yazim Istanbul izmirbende diyorum ki şimdiki aklım olsaydı 18 yaşında ehliyet alırdım..2.çocuğumda aldım ama pratik değilim çok ..çocukları okula bırakıyorum kızı kreşe ama korkarak gidip geliyorum..eşimde çok yoğun çalışıyor pazar,market hep bana bakıyor..yürüyerek gitsen akşam halin kalmıyor..ah şu korkumu bir atabilsem..
Yok be kizzzzz benim herif hep iyi araba aldi bana.suanki arabama ev alinir.ya kusura bakmada şu kayınvalideler ne isterler anlamış değilim...cok tatlı bi kızın var.kendinede haksızlık etme gayet güzelsin...berilin söylediği çok doğru.. gözlük alsın önce gözüne:))
afyonda kullanıyodum .köyde öğretmenlik yaptığım okula gidip geliyodum ama iyi değilim araba konusunda..yokuşta nasıl kullanırım park nasıl ederim bilmiyorum..kafam bozdu kendime hoca ayarladım internetten.kardeşimin düğünü gecsin başlayacam...
kocam olucak eşşek 15 gündür oyalıyo beni.sana otomatik vites araba alıcam diye....kendisinin altında son model araba bana gelince hem uygun olsun hemde ucuz olsun diyo....eski model bi palio var ona el koyup öğrenecem kafaya koydum. az daha kafamı bozarsa kredi çekip araba bile almayı düşünüyürum....şikayet etme bence. senin gibi araba kullanmak için neler vermezdim....
Ikizlerin yemedigi yumurtalarim canimmmmmberil neden sabahları iki yumurta yiyorsun anlamadım canımım içi ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?