Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar size hemen dünkü menümü yazayım

sabah;
2 yumurta haşlaması 1 inin sarısı hariç
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin

öğle;
8 y.k. ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği

ara; az fındık fıstık

akşam;
2 y.k. bulgur pilavı
4 köfte
domates salatalık

ara; çok küçük bir dilim pasta

spor; 45 dakika yüzme
su;1,5 litre yeşilçay filanda var

canım gayet güzel menün.

yavrum çok fena el attım bu konuya haberin olsun seni zayuflatacağuuuuz

Ben varımmmmm...yeterki motive olabileyim gayet kararlıyım gaza ihtiyacım varr =))
şekerim gaz verelim birbirimize ne iyi oldu seninde geldiğin.

mevsimlerden romayı duymuştum ama çok takip edemezsen ipin ucu kaçar. insan ne yiyeceğini belirleyince kaçamak ihtimali daha düşük oluyor. benim listmide paylaşabilim zeynepablanınki şimdilik ağır kaçar çünkü kademe kademe azaltılıyorlar kaloriyi. ben yeni başladım istersen benimkinden başla cuma günü değişecek listem.

canım mekik güzel göbüş eritiyor ama metabolizma hızını etkilemez. önemli olan metabolizmanı harekete geçirecek bir sporu yapman mesela yavru ceylanı pusete koyup yürüyüş yapabilirsin.

bende ifrit olyorum kalori hesabına zaten bu işte matematik bir yere kadar tutuyor.. önemli olan az kalorili ancak metaBOLİZMAYI HIZLANDIRACAK İNSÜLİNİ ANİDEN ÇIKARTMAYACAK LİSTELERE UYMAK.

Çok teşekkür ederimm.umarım başarılı olurum.yarın görüşrüz inşallah iyi geceler =))

canım sen ki dukan yapmış birisin bence bunda çok daha az zorlanırsın.
günaydıııııınnnnnn
bu sabah çok mutluyum geçen haftaki kiloma inemiycem diye korkuyodum bu sabah 65.5 kilo çıktım
yarın sabaha 500 gr daha verirmiyim acep

verme sakıııın yoksa mezun olursan biz napıcaaaz.
en azından artıda değilsin, akşam spor çok iyi geliyo daha önce de denemiştim dün gece de spor yaptım sabah çok iyi geldi, hafta sonu da hem kına hem düğün var biraz daha veririm oynamaktan
oooh düğünler filan. ben düğündede oynayamıyorum asya yapışıyor kalıyor. ama 30 kasımda dğünümüz var o zamana kadar vermem lazım. kızıma ve kendime güzel bir elbise almak istiyorum.

oh oh valla mis gibi gözüküyor kokusunu hisseder gibiyim.
evet dün 64,400 idim bugün artıda çıktım..inşallah yarın bana süpriz olur ama olumlu olumsuz birşeyi kaldıramam artık.bende kurban bayramında ailemin yanına gideceğim inşallah ozamana 60 olurum..
ayyy ne güzel bende annemin yanında hep kilo alıyorum benim kilolarımın en önemli sebebi sağolsun annem.
hayatım araştırmalarım sonucunda bu yötemle kilo veren çokmuş ama ben bire bir uyamıyorum malum saat kavramına ama uyan olursa çok güzel neticeler almışlar yarın vereceğim..

ay nasıl bir yönte acaba çok merak ettim.:26::26::26:

ben bunu yazdıktan sonra canlanmışınız ama kızım tekrar uyanınca yanına gitmek zorundaydım uyuyakaldım sonrada. kaççırdım şenliği

evet öyle oldu güzeldi:) sen kaçırdın bu akşama artık

biraz daha kalıcam sanırım hedefi aşağıya çekebilirim, henüz karar vermedim:)

menün güzel , pasta olmamııııışşşşş ekstra spor isteriz eğer yakın doğumgünü değilse:)

olmaz yarın sabah inşallah kiloma da bakayım sonra sizlerle paylaşırım...

hayatım araştırmalarım sonucunda bu yötemle kilo veren çokmuş ama ben bire bir uyamıyorum malum saat kavramına ama uyan olursa çok güzel neticeler almışlar yarın vereceğim..

ayyy ben de çok merak ettim şimdi

takım listesinde bulunan arkadaşlar
defne2222 için oylama başlatıyorum, bugün oylarınızı kullanırsanız yarın listeye ona göre ekleyelim

Afiyet olsun toprakcim
Oylamaya gelince benim fikir beyan etmem Komik olur.cunku hala Ben tam anlamiyla takima layik degilim. Benim icin bile oylama yapilabilir.kendi kendime sucluluk duyuyorum zaten.ne dogru Durst 5 mesaji yazabiliyorum, ne yorum yazabiliyorum, nede baskabirsey.sanirim acikladim fikrimi

takım listesinde bulunan arkadaşlar
defne2222 için oylama başlatıyorum, bugün oylarınızı kullanırsanız yarın listeye ona göre ekleyelim

canım ben bu haftalar kimler geldi kimler gelmedi tam hatırlamıyorum defne2222 ilede karşılaştım tabi.çok belki tanışamadık ama çoğunluğun oyu neyse bende oyum ondan yana.genel oyumda evet olsun genede..

defne arkadaşımızın samimiyetine ben güvendim, çok fazla katılımı olmadı alt sınırdaydı diyebilirm ama bu haftalarda hepimiz aynı durumdayız ve kendisi öğretmen, bu yüzden ben olumlu bakıyorum.
evet oyu kullanmak istiyorum, eminim fırsat buldukça daha fazla katılım sağlayacaktır.

ben bugün yine erken kaçıyorum:))
eve geçip biraz dinlenmek istiyorum, sonra uğramaya çalışırım
öpüyorum hepinizi

yok canım maalesef yakınımın doğumgünüsü filan değildi.ama yaparım sporumu no problem.

biraz daha kal canım tam sana alışacaz sonra yeni bir düzen de zor olur bizim için

Sabah fazla olmus birazcık
Sende bendensin sporsuz giller
Bende annemle yaptim tarhana hamurunu paylaştık haftasonu dokucem kurumasi icin.
Çok begendim

Ben tam tanimiyorum ama sana güveniyorum. Sen ne diyosan o olsun kaptsnim.

evet evet bendende..katılırsam daha bir coşkulu olurum tabii
bu hafta oğlumun okulu,kızımı kreşe alıştırma derken tam ilgilenemedim o doğru
ama işler yoluna girince dahada motive olacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…