Catlarimmmmmm ya hadi bu aksam yazzzzz
olmaz yarın sabah inşallah kiloma da bakayım sonra sizlerle paylaşırım...
Rusvetttemi islemez ......ö
canım gayet güzel menün.selam kızlar size hemen dünkü menümü yazayım
sabah;
2 yumurta haşlaması 1 inin sarısı hariç
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin
öğle;
8 y.k. ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği
ara; az fındık fıstık
akşam;
2 y.k. bulgur pilavı
4 köfte
domates salatalık
ara; çok küçük bir dilim pasta
spor; 45 dakika yüzme
su;1,5 litre yeşilçay filanda var
yavrum çok fena el attım bu konuya haberin olsun seni zayuflatacağuuuuzİsmim Derya..28 yaşındayım iki çocuk annesiyim.oğlum var 3 yaşında kızımda 19 aylık.Tokat'ta yaşıyorum daha önce dukan yaptım uzunca bir süre çokta güzel kilo verdim fakat yulaf kepeği tavuk haşlanmış yumurta artık tiksindim bıraktım akabinde 10 kilo aldım itiraf ediyorum birazda saldım tatildi arkasından ramazandı derken geldi kilolar.74 kiloyum 1.68 boy 58-60 arası bi kiloya sahip olmak istiyorum.devlet hastanesine diyetisyene gittim çok ilgisizlerdi fotokopi kağıtlarını tutuşturup yolladı beni.özel hastaneyede diyetisyen bu ay geldi en yakın müsait bi zamanda gideceğim inş.fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiorm nasıl başlasam ne yesem ne yemesem bocalamış durumdayım bi el atıverin bana size zahmet
şekerim gaz verelim birbirimize ne iyi oldu seninde geldiğin.Ben varımmmmm...yeterki motive olabileyim gayet kararlıyım gaza ihtiyacım varr =))
evet topraks doğru söylemiş illa liste takip etmek istersen dediğim gibi 1200 kalorilik bi diyet indir uygulaması kolay.bende ilk başta mevsimlerden Roma... diye bi blog var onu takip etmiştim.ilk 15-20 gün fire vermezsen bünyen alışıyo beslenme düzenine ve spor yapmaya.1 aya kadar kaçamak yapma gerisi çorap söküğü gibi gelir.
spor mekik aletim var günlük yapmaya özen gösteririm.çocuklarla sporu nasıl yaparım bilmiyorum oğlan kreşe gidiyo akşamları onu almaya gidiyorum olmadı erken çıkar yürüyüş yapar ordan alır gelirim
evet bi diyet listesi uyarlamalıyım ama kalori hesabı gıcık edio beni bu kaç kalori o kaç kalori spor neler yapabilirim sizler neler yapıyosunuz.menülerde sizinkilerden kopya çekerim akşam belirli saatten sonra bişey yemiycez kuralımız varmı ?
Çok teşekkür ederimm.umarım başarılı olurum.yarın görüşrüz inşallah iyi geceler =))
günaydıııııınnnnnn
bu sabah çok mutluyum geçen haftaki kiloma inemiycem diye korkuyodum bu sabah 65.5 kilo çıktım
yarın sabaha 500 gr daha verirmiyim acep
oooh düğünler filan. ben düğündede oynayamıyorum asya yapışıyor kalıyor. ama 30 kasımda dğünümüz var o zamana kadar vermem lazım. kızıma ve kendime güzel bir elbise almak istiyorum.en azından artıda değilsin, akşam spor çok iyi geliyo daha önce de denemiştim dün gece de spor yaptım sabah çok iyi geldi, hafta sonu da hem kına hem düğün var biraz daha veririm oynamaktan
Zeynosum Biz kuru un tarhanasi yapariz
Suzme yogurt, un, domates bunu hamur halinde yogurup 5-6 Gun mayalanmaya birakiriz.mayalaninca Gunese serip kurutup un haline getiririz elekten gecirerek.bazisi icine sogan, sarimsak, maydanoz koyar ama Ben koymuyorum.ben pisirirken Anne ve sarimsak ekliyorum bazen nohutla, yesil mercimekli yapiyorum severek yerler kizlar.
Birde Ben dolaba koyuyorum oda Tat olarak Guzel.acil durumlara birde bir.hazir corba gibi kisa bir zamanda pisiyor.
Ayni karismi yapiyorim ama icine cok Az. Maya ekliyorum iki gunde mayalaniyor.posetleyip buzluga atiyorum.Eki Görüntüle 807439 Eki Görüntüle 807438
Buda un tarhanasinin bitms hali canm
Kuskus bilmiyorum yapmadim ama hafta sonu eriste yapacam yazarim resmnide eklerim sekerim
ayyy ne güzel bende annemin yanında hep kilo alıyorum benim kilolarımın en önemli sebebi sağolsun annem.evet dün 64,400 idim bugün artıda çıktım..inşallah yarın bana süpriz olur ama olumlu olumsuz birşeyi kaldıramam artık.bende kurban bayramında ailemin yanına gideceğim inşallah ozamana 60 olurum..
hayatım araştırmalarım sonucunda bu yötemle kilo veren çokmuş ama ben bire bir uyamıyorum malum saat kavramına ama uyan olursa çok güzel neticeler almışlar yarın vereceğim..
geceleri canlandırmak lazım buraları yaaa hadi kızlar eller havaya
ben bunu yazdıktan sonra canlanmışınız ama kızım tekrar uyanınca yanına gitmek zorundaydım uyuyakaldım sonrada. kaççırdım şenliği
biraz daha kalıcam sanırım hedefi aşağıya çekebilirim, henüz karar vermedim:)yavrum çok fena el attım bu konuya haberin olsun seni zayuflatacağuuuuz
şekerim gaz verelim birbirimize ne iyi oldu seninde geldiğin.
mevsimlerden romayı duymuştum ama çok takip edemezsen ipin ucu kaçar. insan ne yiyeceğini belirleyince kaçamak ihtimali daha düşük oluyor. benim listmide paylaşabilim zeynepablanınki şimdilik ağır kaçar çünkü kademe kademe azaltılıyorlar kaloriyi. ben yeni başladım istersen benimkinden başla cuma günü değişecek listem.
canım mekik güzel göbüş eritiyor ama metabolizma hızını etkilemez. önemli olan metabolizmanı harekete geçirecek bir sporu yapman mesela yavru ceylanı pusete koyup yürüyüş yapabilirsin.
bende ifrit olyorum kalori hesabına zaten bu işte matematik bir yere kadar tutuyor.. önemli olan az kalorili ancak metaBOLİZMAYI HIZLANDIRACAK İNSÜLİNİ ANİDEN ÇIKARTMAYACAK LİSTELERE UYMAK.
canım sen ki dukan yapmış birisin bence bunda çok daha az zorlanırsın.
verme sakıııın yoksa mezun olursan biz napıcaaaz.
oooh düğünler filan. ben düğündede oynayamıyorum asya yapışıyor kalıyor. ama 30 kasımda dğünümüz var o zamana kadar vermem lazım. kızıma ve kendime güzel bir elbise almak istiyorum.
oh oh valla mis gibi gözüküyor kokusunu hisseder gibiyim.
ayyy ne güzel bende annemin yanında hep kilo alıyorum benim kilolarımın en önemli sebebi sağolsun annem.
ay nasıl bir yönte acaba çok merak ettim.:26::26::26:
menün güzel , pasta olmamııııışşşşşselam kızlar size hemen dünkü menümü yazayım
sabah;
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin
öğle;
8 y.k. ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği
ara; az fındık fıstık
akşam;
2 y.k. bulgur pilavı
4 köfte
domates salatalık
spor; 45 dakika yüzme
olmaz yarın sabah inşallah kiloma da bakayım sonra sizlerle paylaşırım...
hayatım araştırmalarım sonucunda bu yötemle kilo veren çokmuş ama ben bire bir uyamıyorum malum saat kavramına ama uyan olursa çok güzel neticeler almışlar yarın vereceğim..
takım listesinde bulunan arkadaşlar
defne2222 için oylama başlatıyorum, bugün oylarınızı kullanırsanız yarın listeye ona göre ekleyelim
evet öyle oldu güzeldi:) sen kaçırdın bu akşama artık
biraz daha kalıcam sanırım hedefi aşağıya çekebilirim, henüz karar vermedim:)
menün güzel , pasta olmamııııışşşşşekstra spor isteriz eğer yakın doğumgünü değilse:)
ayyy ben de çok merak ettim şimdi
Sabah fazla olmus birazcıkgünaydın herkese...dünkü menüm,
sabah:
1 adet yumurtayla yapılmış patatesli yumurta patatesi az,(minik minik doğramıştım)
2 dilim ekmek,
1 adet üçken peynir,
1 bardak çay,
ara:1 türk kahvesi,
öğle:
2 kaşık kadar kızımın sabahtan kalan patatesli yumurtası,
1 dilim ekmek,
1 domates,
ara: 2 ısırımlık tost,
akşam:
1 parmak kadar sade kbap,
4 adet kuşbaşı büyüklüğünde tavuk şiş,
1 adet közlenmiş biber,
bol salata,
ara:1 incir,
Sende bendensin sporsuz gillerGunaydin sekerler
Inanin cok rahatsiz oluyorum iki mesaj yazip ortadan kaybolmaya ama baska bir durumun Yok suan.ama hafta sonu itibariyle daha Aktif olacagim insallah.
Anlayisiniz icin hepinize ve kaptanima tesekkurler.
Menum
Sabah
Menemen ekmeksiz
Ogle
Y.fasulye kucuk bir Tabak
Yogurt
Ära
Minik bir Tabak meyve tabagi
Aksam
Iki kasik bulgur pilavi
Cacik
Ezme
4-5 kasik kavurma
Spor Yok malesef
Bende annemle yaptim tarhana hamurunu paylaştık haftasonu dokucem kurumasi icin.Zeynosum Biz kuru un tarhanasi yapariz
Suzme yogurt, un, domates bunu hamur halinde yogurup 5-6 Gun mayalanmaya birakiriz.mayalaninca Gunese serip kurutup un haline getiririz elekten gecirerek.bazisi icine sogan, sarimsak, maydanoz koyar ama Ben koymuyorum.ben pisirirken Anne ve sarimsak ekliyorum bazen nohutla, yesil mercimekli yapiyorum severek yerler kizlar.
Birde Ben dolaba koyuyorum oda Tat olarak Guzel.acil durumlara birde bir.hazir corba gibi kisa bir zamanda pisiyor.
Ayni karismi yapiyorim ama icine cok Az. Maya ekliyorum iki gunde mayalaniyor.posetleyip buzluga atiyorum.Eki Görüntüle 807439 Eki Görüntüle 807438
Buda un tarhanasinin bitms hali canm
Kuskus bilmiyorum yapmadim ama hafta sonu eriste yapacam yazarim resmnide eklerim sekerim
Çok begendimselam kızlar size hemen dünkü menümü yazayım
sabah;
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin
öğle;
8 y.k. ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği
ara; az fındık fıstık
akşam;
2 y.k. bulgur pilavı
4 köfte
domates salatalık
spor; 45 dakika yüzme
defne arkadaşımızın samimiyetine ben güvendim, çok fazla katılımı olmadı alt sınırdaydı diyebilirm ama bu haftalarda hepimiz aynı durumdayız ve kendisi öğretmen, bu yüzden ben olumlu bakıyorum.
evet oyu kullanmak istiyorum, eminim fırsat buldukça daha fazla katılım sağlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?