yavrucum bu hafta ben de spor yapamadım bir de hafta sonu sıkı yemiştim, cumaya geçen haftaki kiloma insem şükredicem, bu hafta tırtım yani anlayacağın:18:
ohooo ben kaça haftadır aynı kilodayım en son 67.9 du bu cuma aynı çıksa şükredicem halime.bu hafta spor hiç yapmadımkiii
ben şu hedefe taktım ya ondan oluyo ben bişeye takılınca düz gitmez rahat bırakmam lazım kendimi sanırım
sanıyorum bendede aynı sorun var bu hafta okul telaşıydı iş yeri yoğun evde bi sürü iş neyseki hafta sonu nöbetim falan evi bi güzel temizledimmi pek bi sorunum kalmıycak..amma çok dertlendim bu ara hiç bişey yetişmiycek gibi geliyoo
hoş geldin tekrar.internettten diyet listesi edinebilirsin şimdilik.1200 yada 1300 kalorilik diyet yaz çıkyo 3 ana 3 ara öğün düzenli beslenmeye ve spor yapmaya vede su tüketmeye çalışıyoruz.birgün önceki menünü paylaşıcan hergün.İsmim Derya..28 yaşındayım iki çocuk annesiyim.oğlum var 3 yaşında kızımda 19 aylık.Tokat'ta yaşıyorum daha önce dukan yaptım uzunca bir süre çokta güzel kilo verdim fakat yulaf kepeği tavuk haşlanmış yumurta artık tiksindim bıraktım akabinde 10 kilo aldım itiraf ediyorum birazda saldım tatildi arkasından ramazandı derken geldi kilolar.74 kiloyum 1.68 boy 58-60 arası bi kiloya sahip olmak istiyorum.devlet hastanesine diyetisyene gittim çok ilgisizlerdi fotokopi kağıtlarını tutuşturup yolladı beni.özel hastaneyede diyetisyen bu ay geldi en yakın müsait bi zamanda gideceğim inş.fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiorm nasıl başlasam ne yesem ne yemesem bocalamış durumdayım bi el atıverin bana size zahmet
gogo yarın defne için oylama yapıcaz di mi
başka kimse var mıydı ki:44: listeleri bir kontrol etmem gerek sanırım
İsmim Derya..28 yaşındayım iki çocuk annesiyim.oğlum var 3 yaşında kızımda 19 aylık.Tokat'ta yaşıyorum daha önce dukan yaptım uzunca bir süre çokta güzel kilo verdim fakat yulaf kepeği tavuk haşlanmış yumurta artık tiksindim bıraktım akabinde 10 kilo aldım itiraf ediyorum birazda saldım tatildi arkasından ramazandı derken geldi kilolar.74 kiloyum 1.68 boy 58-60 arası bi kiloya sahip olmak istiyorum.devlet hastanesine diyetisyene gittim çok ilgisizlerdi fotokopi kağıtlarını tutuşturup yolladı beni.özel hastaneyede diyetisyen bu ay geldi en yakın müsait bi zamanda gideceğim inş.fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiorm nasıl başlasam ne yesem ne yemesem bocalamış durumdayım bi el atıverin bana size zahmet
Merhaba derya, öncelikle bence hiiiççç boşuna diyetisyene para harcama, burası verimli olur eğer kalırsan. 2 seçenek var
1. örnek zeynep. listeli, düzenli ve kararlı bir diyet, sıkı bir spor ve kısa zamanda giden kilolar
2. örnek ben:))) ne varsa ondan ye az az ye, spor yap, kasmadan diyet psikolojisine girmeden, arada kaçamaklaral uzzuuun sürede ver.
hangisi işine geliyosa ya da arada bir yol tuttur. zaten burada menü yorumlarına göre kendini düzenlersin
ben önceden sabah kahvaltısında çok kaşar yiyodum b.peynir yerine, aus sağolsun arkadaşım söyleye söyleye kaşarın tadını unutucam nerdeyse, hee bir de simit öğlen yemeklerinde simit ayran menğm de beril sayesinde yok gibi oldu:)))
işte böyle takıl bize hayatını yaşa
evet topraks doğru söylemiş illa liste takip etmek istersen dediğim gibi 1200 kalorilik bi diyet indir uygulaması kolay.bende ilk başta mevsimlerden Roma... diye bi blog var onu takip etmiştim.ilk 15-20 gün fire vermezsen bünyen alışıyo beslenme düzenine ve spor yapmaya.1 aya kadar kaçamak yapma gerisi çorap söküğü gibi gelir.
kızlar ben yatmaya gidiyom yine 12 olmuş saat yarın görüşürüz çok öptüm herkesii
spor mekik aletim var günlük yapmaya özen gösteririm.çocuklarla sporu nasıl yaparım bilmiyorum oğlan kreşe gidiyo akşamları onu almaya gidiyorum olmadı erken çıkar yürüyüş yapar ordan alır gelirim
evet bi diyet listesi uyarlamalıyım ama kalori hesabı gıcık edio beni bu kaç kalori o kaç kalori spor neler yapabilirim sizler neler yapıyosunuz.menülerde sizinkilerden kopya çekerim akşam belirli saatten sonra bişey yemiycez kuralımız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?