Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yavrucum bu hafta ben de spor yapamadım bir de hafta sonu sıkı yemiştim, cumaya geçen haftaki kiloma insem şükredicem, bu hafta tırtım yani anlayacağın:18:

ohooo ben kaça haftadır aynı kilodayım en son 67.9 du bu cuma aynı çıksa şükredicem halime.bu hafta spor hiç yapmadımkiii

ohooo ben kaça haftadır aynı kilodayım en son 67.9 du bu cuma aynı çıksa şükredicem halime.bu hafta spor hiç yapmadımkiii

ben şu hedefe taktım ya ondan oluyo ben bişeye takılınca düz gitmez rahat bırakmam lazım kendimi sanırım

İsmim Derya..28 yaşındayım iki çocuk annesiyim.oğlum var 3 yaşında kızımda 19 aylık.Tokat'ta yaşıyorum daha önce dukan yaptım uzunca bir süre çokta güzel kilo verdim fakat yulaf kepeği tavuk haşlanmış yumurta artık tiksindim bıraktım akabinde 10 kilo aldım itiraf ediyorum birazda saldım tatildi arkasından ramazandı derken geldi kilolar.74 kiloyum 1.68 boy 58-60 arası bi kiloya sahip olmak istiyorum.devlet hastanesine diyetisyene gittim çok ilgisizlerdi fotokopi kağıtlarını tutuşturup yolladı beni.özel hastaneyede diyetisyen bu ay geldi en yakın müsait bi zamanda gideceğim inş.fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiorm nasıl başlasam ne yesem ne yemesem bocalamış durumdayım bi el atıverin bana size zahmet

gogo yarın defne için oylama yapıcaz di mi
başka kimse var mıydı ki:44: listeleri bir kontrol etmem gerek sanırım

ben şu hedefe taktım ya ondan oluyo ben bişeye takılınca düz gitmez rahat bırakmam lazım kendimi sanırım

sanıyorum bendede aynı sorun var bu hafta okul telaşıydı iş yeri yoğun evde bi sürü iş neyseki hafta sonu nöbetim falan evi bi güzel temizledimmi pek bi sorunum kalmıycak..amma çok dertlendim bu ara hiç bişey yetişmiycek gibi geliyoo

Don't panik, işler yetişir:))))

hoş geldin tekrar.internettten diyet listesi edinebilirsin şimdilik.1200 yada 1300 kalorilik diyet yaz çıkyo 3 ana 3 ara öğün düzenli beslenmeye ve spor yapmaya vede su tüketmeye çalışıyoruz.birgün önceki menünü paylaşıcan hergün.
gogo yarın defne için oylama yapıcaz di mi
başka kimse var mıydı ki:44: listeleri bir kontrol etmem gerek sanırım

ben defneyide pek tanımıyorum 2 haftanın cezası siz ne derseniz o olsun.

Merhaba derya, öncelikle bence hiiiççç boşuna diyetisyene para harcama, burası verimli olur eğer kalırsan. 2 seçenek var
1. örnek zeynep. listeli, düzenli ve kararlı bir diyet, sıkı bir spor ve kısa zamanda giden kilolar
2. örnek ben:))) ne varsa ondan ye az az ye, spor yap, kasmadan diyet psikolojisine girmeden, arada kaçamaklaral uzzuuun sürede ver.

hangisi işine geliyosa ya da arada bir yol tuttur. zaten burada menü yorumlarına göre kendini düzenlersin
ben önceden sabah kahvaltısında çok kaşar yiyodum b.peynir yerine, aus sağolsun arkadaşım söyleye söyleye kaşarın tadını unutucam nerdeyse, hee bir de simit öğlen yemeklerinde simit ayran menğm de beril sayesinde yok gibi oldu:)))

işte böyle takıl bize hayatını yaşa

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Ben varımmmmm...yeterki motive olabileyim gayet kararlıyım gaza ihtiyacım varr =))

evet topraks doğru söylemiş illa liste takip etmek istersen dediğim gibi 1200 kalorilik bi diyet indir uygulaması kolay.bende ilk başta mevsimlerden Roma... diye bi blog var onu takip etmiştim.ilk 15-20 gün fire vermezsen bünyen alışıyo beslenme düzenine ve spor yapmaya.1 aya kadar kaçamak yapma gerisi çorap söküğü gibi gelir.

spor mekik aletim var günlük yapmaya özen gösteririm.çocuklarla sporu nasıl yaparım bilmiyorum oğlan kreşe gidiyo akşamları onu almaya gidiyorum olmadı erken çıkar yürüyüş yapar ordan alır gelirim

kızlar ben yatmaya gidiyom yine 12 olmuş saat yarın görüşürüz çok öptüm herkesii

evet bazısı liste olmadan konsantre olamıyo diyete bazısı da liste varken, artık herkes kendini deneye deneye buluyo sanırım

isteyince zaman yaratıyosun canım, yeterki kendin için bişeyler yapmaya karar ver, çok seçenek var.

evet bi diyet listesi uyarlamalıyım ama kalori hesabı gıcık edio beni bu kaç kalori o kaç kalori spor neler yapabilirim sizler neler yapıyosunuz.menülerde sizinkilerden kopya çekerim akşam belirli saatten sonra bişey yemiycez kuralımız varmı ?

geç saatte yememeye çalışıyoruz,kalori hesabı sevmiyosan yapma, spor yürüyüş, bisiklet, oryantal, spor salonunda çalışan var, ben bir ara trambolinde zıplıyodum, her telden çelıyoruz yani:)))

ben bu seferlik bugünkü listemi paylaşayım aslında sabah paylaşıyorum ama gün döndü nasılsa

sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
4 siyah zeytin
domates
çay

ara
3 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay

öğlen
yarım kepekli b.peynirli tost
çay

ara
4 kuru kayısı
1 küçük kutu süt

akşam
çeyrek ızgara lüfer
2 parça ızgara tavuk kanat
salata
yarım dilim ekmek

su 2,5 lt
spor sabah 15 dk egzersiz, akşam 55 dk bisiklet+kürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…