Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar..bugün okula yürüyerek gittim..gidiş dönüş 5 km.vardır yoruldum ama bayağı formdan düşmüşüm..
biraz geçmişi okuyayım bakayım

iyi geceleeeerrrrrr

ben geldim ama çok yorgunum kızlar, bol bol oynadım bakalım yarın sabaha tartı değişmiş olacak mı?
5. olmuşuz bu arada(((

yarın görüşürüz, iyi geceler

selam kızlar
kına bitti şimdi düğün hazırlığı:)

resimleri çektim ama saçlarım falan yapılı değil yine de koyuyorum buraya
lacivert olanı evlendiğim sene almıştım :))))))

bunu daha önceden duymuştum cnm inş işe yarar
şimdi iş yerinden arkadaşlar pasta almışlardı 1 ince dilim pasta 1 bardakta fantayı hüplettim...,
doğumgününde pasta serbesttti:))) iyiki doğdun cnm...
çizburger dışında güzel cnm.hamburgeri çok kalorili değil diye biliyorum.300 caloriydi...fena bir menü değil...
bugün benim doğum günüm arkadaşlar..:118::119:
doğumgüün kutlu olsun tatlım....
akşamla öğlen aynı olmasa daha iyi olur bence. akşamları sebze yemeği falan olabilir...
ahh bu kayınvalideler. yemessen mutlaka söylenirler....lahmacun olmasına rağmenn iyi dengelemişsin tatlım....
menün güsel gonca ablam...balık yağda kızartılsa bile derisini yemediğimizde cok kalorili değil....
mükemmel bir menü her zamanki gibi....
malesef veremedim.sanırım 7.5 kilo verdikten sora vücut kendiini korumaya alıyo..

gökçem iyiki persembeden önce sana kilomu söylemişim.tahmin ettiğim gibi dün giremedim. afyona geldik. bu hafta düğün haftası.kız kardeşim evleniyo sonunda. persembe kına cuma günü gelin alma cumartesi düğün var. çok yoğun bi hafta beni bekliyo... hazır afyona gelmişken spor yapmaya başladım.. 5 gün 5 gündür sonuçta....

dünki menüm
sabah
2 kepek ekmeği arasına 4 dilim sucuklu tost

ara
10 badem

öğlen
3 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı l
lıght cola

bundan sonrası malesef düzensiz. okula yiyeceğimi götürmüştüm sonra eşim geldi aldı beni kayınvalideme götürdü. onlarda etli pide yaptırmışlar yemedim.. tokum dedim.
yanımda mandalina vardı onu yedim bi de bi paket eti form tahıllı..
akşam yola cıkacağız eşim saolsun beni adana dürüm yapan bi yere götürdü yoldayken... adananın kalorili olduğunu bildiğimden gene yiyemedim çay içtim...yanımda son olarak elma vardı onu yedim.

afyona geldiğimizde saat 11 di.çok yoruldumm. uyumuşum..... bugünden itibaren spor yapıyorum.burda kaldığım süre boyunca.....

su hatırlamıyorum ama 2 lt içmişimdir
spor yok malesef

iyi akşamlar kızlar aksaraydan geldik yeni kızımızı bıraktık kuzum ne agladı babasına sarılıp beni bırakmayın diye ben şimdiden cok özledim prensesimi
o kadar düzensiz ki yediklerim bugun sabah puaca simit yolda kurabiye cubuk kraker offf ((((
yarın sabahtan itibaren düzene giricem

Bi ugrayim dedim bugün hic bskamsdim bütün gün ev temizledik alidverise çıktık cok yoruldum simdide çamaşır katlıyorum.yarin diger veli arkadaslarla branv yapicaz.pc eşimin elinde esir alabilirsem grlirim tekrar.

iyi geceler uyuyamadaım bir abakyım dedim kızlar
mutlu pazarlar

eveeeettt benden sonra kimse gelmemiş
evi bir dağıttım toplıycan diye içinde kayboldum :))
dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
domates
çay

ara
1 bardak süt
5-6 fındık

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekemek

akşam üstü( akşam yemeği yerine)
yarım simit
peynir
zeytin 3 tane
domates
çay

akşam düğündeydik çok acıkınca yarım tost yedim

su 2 lt
spor bol bol oynama ve horon :))))

ama 65 olamadım bu sabah 65,3 olabilmişim sadece o kadar da tepindim yaaa (((

İyice karistim ben dünkü menümü yazayim da nasil ysxayim bilmem.
sabah öğle n gibi 1 dilim ekmek peynir sucuklu yumurta bol yeşillik

ara elma

ara 4 bisküvi

ara yarım ay Çöreği

aksam 3 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı cacık

su 2 lt
spor bütün gün temizlik ve alışveriş kosturmasi

biraz geçiştirme gibi olmuş gonca ablam ya.ama hafta sonları hep öyle oluyoooo.
hafta sonuna göre güzel bir menü gökçecm
bi günden bi şey olmaz zeynep ablam..alışır kızın merak etme.bi süreden sonra gelmek istemeyecek bile...sen onun yolunu dört gözle beklerken o gelmeyeyim arkadaşlarım burda diyecek....

hafta sonu tenhalaşmış burası :)) okumam kolay oldu bi sayfa bile ilerlememiş....
dünki menümü takdim edeyim size
sabah
2 kepek ekmeği arasına 4 dilim sucuklu tost
şekersiz çay

ara
1 bardak lıght sütle yapılan nescafe
1 tane diyet çikolata 92 calori

öğlen
ton balıklı salata orta boy kase
1 bardak lıght col

ara
oğlumun cevizli şeftalisinden yedim 2 kaşık

akşam
5 yemek kaşığı tavuk sote
1 bardak şekersiz limonata

su 4 lt olmuştur
yeşil cay ve böğürtlen çayıda içtim
veeee sporrr 1 saat pilates

kardeşimin gelinliğinde sorun çıktı onla uğraşıyoruz....bu günümde ona gidecek herhalde.....kendi kıyafetlerimdede sıkıntı var. boyu uzun...birisinin fermuarı sıkıntılı...içine korse bakmam gerekiyo..offff bi ton iş var anlayacağınız... gelmeye calışıcam gene...öptm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…