Tebrikler benim menüm den daha iyieveeeettt benden sonra kimse gelmemiş
evi bir dağıttım toplıycan diye içinde kayboldum :))
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
domates
çay
ara
1 bardak süt
5-6 fındık
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekemek
akşam üstü( akşam yemeği yerine)
yarım simit
peynir
zeytin 3 tane
domates
çay
akşam düğündeydik çok acıkınca yarım tost yedim
su 2 lt
spor bol bol oynama ve horon :))))
ama 65 olamadım bu sabah 65,3 olabilmişim sadece o kadar da tepindim yaaa(((
Kolay gelsin nurdancim menünü begendim.hafta sonu tenhalaşmış burası :)) okumam kolay oldu bi sayfa bile ilerlememiş....
dünki menümü takdim edeyim size
sabah
2 kepek ekmeği arasına 4 dilim sucuklu tost
şekersiz çay
ara
1 bardak lıght sütle yapılan nescafe
1 tane diyet çikolata 92 calori
öğlen
ton balıklı salata orta boy kase
1 bardak lıght col
ara
oğlumun cevizli şeftalisinden yedim 2 kaşık
akşam
5 yemek kaşığı tavuk sote
1 bardak şekersiz limonata
su 4 lt olmuştur
yeşil cay ve böğürtlen çayıda içtim
veeee sporrr 1 saat pilates
kardeşimin gelinliğinde sorun çıktı onla uğraşıyoruz....bu günümde ona gidecek herhalde.....kendi kıyafetlerimdede sıkıntı var. boyu uzun...birisinin fermuarı sıkıntılı...içine korse bakmam gerekiyo..offff bi ton iş var anlayacağınız... gelmeye calışıcam gene...öptm hepiniziiii
menün güsel cnm.protein ağırlıklı olmuş begendim...cumartesi pazar aynısı birebir uyulacak dedi çnkü uydum çok şükür
kalkınca; 1 adet taze incir ve 2 bardak ılık su
sabah; 2 yumurta 1 dilim light ekmek
ara; 1adet kivi 1 adet sade activia
öğlen;4 adet köfte ızgara(yulaf kepeği ile yapılmış) 1dilim light ekmek bol yağsız salata
ara; 3 adet hurma 1 su bardağı light süt
akşam; 4 köfte kadar somon ızgara bol slata 1 dilim light ekmek
ara;1 armut 1 dilim light süt
spor; heriki gündede ev temizliği
su;2-3 litre
poğaca gözüme batmıyo cnm..öğlen lavaş yesende akşam salatayla dengelemişsin begendimmm..cuma;
sabah;1 adet poaça eşim karakoldan gelirken almış sıcak sıcak ruhuma iyi geleceğine inandığım için yedim
ara:yok
öğlen; lavaşa et döner ama yarısının lavaşı yenmedi diğeride incecikti zaten 1 ayran
akşam;yağsız bolca salata 1 kase yoğurt
ara;1 elma
spor yok.
su net hatırlamıyorum.
beğendim cnm....kaçamak yok yazdığın menüler arasına.bravo......perşembe
sabah;2 yumurta; 1 inin sarısı hariç 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen; 6 y.k. ıspanak 1 dilim t.b. ekmeği 1 kase yoğurt
ara; 1 dilim light peynir 1 dilim çavdar ekmeği
akşam; 4 adet köfte bol yeşillik
ara;2 porsiyon meyve, 1 adet activia
su; hatırlamıyorum
spor;45 dk. yüzme
geçmiş olsun cnm.. allahtan size bi şey olmamış... kas kazanmak bildiğim kadarıyla insanı daha zayıf gösteriyor...menülerine baktım.dukanda saf protein vardıır. sende karbonhidratda var....dukanın koruma evresine benziyo.. inş olumlu sonuç alırsın....selam kızlar öncelikle deneme sürem olasına rağmen burayı ihmal ettiğim için çok çok özür dilerim.
perşembe gecesi gece evimize hırsız girdi.
dışcephe izalasyonu yapılıyor apartmanımıza ve 2. katta oturuyoruz. izolasyon çalışması başlayalı 10 gün filan oldu bizde iyice rahatlamıştık eşimle. ilk günlerde ışığı açık filan bırakıyorduk masayı balkon kapısının önüne çekiyorduk.
bende hırsız girme ihtimaline karşın tornavidamla beraber kızımın yanında yatıyoum. kapının arkasına oyuncak kutusunu filan koyuyorumki sesten uyanayım diye.
o gece 2 de yattım saat 3 ü on geçe filan resmen kızımın camının önünde tıkırtılar sesler duydum ve uyandım. kapının arkasına kendimi dayadım sonra telefonu elime aldım heyecandan nereyi arayacağımı şaşırmış durumdaydım. tam eşimi arayacaktım içeriden noluyo leeeeyn diye bir nida duydum :))). sonra gürültü patırtı. eşimin sesini duyunca hemen açtım kapıyı eşimi dış apının önünd gördüm. meğerse hırsız mutfak balkonundan girmiş dışkapının kilidini açmış sonra yatakodasına girmiş. eşim orada yalnız yatıyordu. tam başında eşimin emar sonuçtarını kurcalarken eşim uyanmış ve bağırınca kaçmış. hemde kapıyı kapatarak kaçmış zaman kazanmak için. hemn alt komşu geldi sağolsun.sonra polis sonra olay yeri sonra karokol. sizin anlayaağınız uyku sıfır.
neyseki herşey ortadaydı cüzdan yüzük arabanın anahtarı ruhsatı laptop hiçbirşey alamadan gitti. en önemlisi adam senin yatakodana giriyor varmı ötesi. çok şükür canııza bir zarar gelmedi. çok şükür atlattık.
ertesi gün işe gittim erken çıktım işten. diyetisyen randevuma gittim.
sonuç 10 günde 400 gr verimişim ama tablo şöyle aslında 1300 gr yağdan vermişim 900 gr kas kazanmışım. neyse bu sonuç beni oldukça motive etti. daha sonra diyetisyenim 3 günlük şok diyet verdi dukan tarzında.ama dukan değil.
salı günü tekrar ölçümüm var olumlu ve güzel bir sonuç elde edersem sizinle paylaşırım.
kaç gündür kafamı toparlayıp giremedim. malum haftasonu temizliğimiz daha detaylı halde yaptık. adamın ayakizleri filan duruyordu.
aşağda ayrı ayrı menülerimi paylaşacağm.
tabiki gelicem sadece kurallarda yazıyo ya işte hergün yazmak filan diye o yüzden söyledim.ben daha önce yani 14 gün önce bi topikte başladım fakat arkadaşlar biraz az girdikleri için tam olmadı yani.
kısaca kendimden bahsedeyim
1.63 boyundayım.14 gün önce 70.600 düm 14 günde spor ve ve çoğu şeyi kısıtlayarak 2 kiloya yakın verdim şuan tokum ama 68.800 geldim.
Bu arada hafta içi hergün evde olmama rağmen sabahları 8.10da kalkıp spora gidiyorum60 dk kadar tempolu yürüyüş ve 30 dk kadar parktaki spor aletlerine biniyorum.hafta sonları kasabaya gittiğim zamanlarda zıplıyorum aklıma geldikçe.çünkü 50 kere zıplamak 30 dk yürüyüşe denk geliyormuş.ayrıca kalori takibi yapıyorum öyle yani taktım kafayı kilo vermeye herşeye baktığımda kalorisini bilirim.
HEDEFte 58
kal kal bizi bırakma sizin gibi iyi örneklere ihtiyacımız varcanım gitmedim ya ben yapamıyorum ben burasız biraz daah kalıyım bakalım aslında hedefimin aşasındayım ama gökcem gitmiyor bende gitmiyorum :)
çok güzel bence ideal kilona yaklaştığın için 300-400 gr veriyorsun, eski kolonda bu performansla çok daha fazlasını veriyordun değilmi??günaydın kızlar
menümü yazıyım sonrada kilomu :)
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
3 4 tane zeytin
domates salatalık
bol yeşillik
1 yumurta
ara
1 armut
1 kutu süt
öglen
1 orta boy balık
1 kutu ayran
bol salata
ara
1 şeftali
akşam
2 3 catal erişte( kendim yaptım tatına baktım)
ohh sonunda bitti :)
6 kaşık taze fasülye
1 kase yogurt
bollll salata
1 dilim ekmek
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca eşliginde spor
2.5 saat alıs veriş merkezlerinde gezme
bence menünde sporunda süper.gerçekten harika sabah kalınca 2 bardak ılık su kayısı filan yesen daha çok destekler zayıflamanı.Dünkü menümü yazayım
sabah ılık su 2dilim kepekli tost ekmegine peynirli tost çay
ara yok çalıştım
öğlen az çorba haşlama et 2 kaşık pilav yoğurt
ara elma yogurt
aksam istavrit az yagda bol salata 1 kepçe çorba
su 2 lt.
spor 45 dk yürüyüş
günaydın arkadaşlar,
dünkü menümü yazayım:
sabah:3 kaşık menemen,
az peynir,
4 zeytin,
1 bardak çay,
ara:yok,
öğle:
3 kaşık makarna,
2 kaşık menemen,
1 dilim ekmek,
1 ayran,
1 bardak çay,
ara: yok sadece rezene çayı içtim,
akşam:
yarım lahmacun eve gittim kayın valide yiyordu ısrar edince yedim,
3 kaşık yoğurt 2 bardak çay,
ara:2 incir,
spor gene yok,
su:3 lt.
geçen hafta: 64,800
bu hafta kilom:63,800 arkadaşlar..resim çektim ama makinayı evde unuttum..
benim denemediğim şey kalmadı artık hiçbirşey denemeyeceğim. en etkili ve güzel yol pozitif bilimin ışığında diyet yapmak.arkadaşlar sırrımı açıklıyorum.
her sabah 1 diş sarımsağı bıcakla az ezip tüm yutuyorum.üzerine ılık sirkeli limonlu su içiyorum.bunu 2 haftadır yapıyorum böbrek ağrılarım ve idrar yolu enfeksiyonuma çok iyi geldi metebolizma çalıştırıyor ayrıca,
ayrıca da salıdan beridirde gün içinde içtiğim tüm suların içine karbonat karıştırıyorum.500 ml.suya 1 çay kaşığı.aslında alkali suyun 1 haftalık diyeti var birebir uyulursa 3kg verdiriyor.ama ben sadece suyu içtim.işte sırrım bu..
ay ikisinide çok severim ama çok fena iştah açıyor.aslında sarımsakla birlikte cevizde yense 1 ayda 15 kg verdiriyormuş.cevizi 2-3 tane akşamdan suya koyuyorsun sabah suyunu içiyorsun cevizini yiyiyorsun 1 diş sarımsağı yutuyorsun üzerine 1 bardak ılık su tamam normal şekilde de diyetini yaparsan çok etkiliymiş..bunu eşimin teyzesi yapmış 18 kg vermiş.geçen gördüm incecik olmuş hiç yemeklerimden kızmadım hatta her öğünde 1 tırnaklı ekmek yiyormuş.sadece 1 saat haftada 2-3 gün yürüyüş yapmış.
patates konusundaki baskılara katılıyorum. patates pirinç mısır cıssssssbende bugün daha sıkı sarıldım bu işe...
dünkü menümüde yazayım
sabah:
1 bardak ılık su
peynir domates salatalık çay
2 dilim ekmek
ara:1 şeftali
öğlen:5 kaşık etli patates yemeği
ayran
salata
ara:1 kase yoğurt
akşam:
öğlenle aynı
nasıl beğendiniz mi?
canım kutlarım yeni yaşn s3nden en az 5 kilo götürsün. sağlıkla inş.bugün benim doğum günüm arkadaşlar..:118::119:
spor çok iyi menüde güzel.kürek nerede yaptın canım spor aletindemidünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
ara
2 etimek
b.peynir
çay
öğlen
çizburger:18:
ayran
ara
10-12 üzüm
akşam
1 kase tarhana
1 tabağa çoook az pilav ve taze fasulye
ekmek yok
su 2,5 lt
spor 55 dk bisiklet+kürek
sabah 15 dk egzersiz
sonraaaa
mesaj sayım 125
su 16 lt
spor 170 dk
denemek lazımarkadaşlar haftaya ben 10 gün sadece protein ağırlıklı besleneceğim meyve ve karbonhidrat asla yok.şeker yok,süt ve süt grubu yok kız kardeşimle diyet menüsü oluşturuyoruz.sebze,et,yumurta tarzında besleneceğiz.
her hafta farklı şekilde beslenip bünyeyi şaşırtmak istiyoruz.
aslında güzel bir spor olmuş 2 günden sonra alışırsınız.selam kızlar..bugün okula yürüyerek gittim..gidiş dönüş 5 km.vardır yoruldum ama bayağı formdan düşmüşüm..
biraz geçmişi okuyayım bakayım
çok hoş gerçekten süper birşey olsa gerek eski kıyafetlere girebilmekselam kızlar
kına bitti şimdi düğün hazırlığı:)
resimleri çektim ama saçlarım falan yapılı değil yine de koyuyorum buraya
lacivert olanı evlendiğim sene almıştım :))))))
Eki Görüntüle 809326 Eki Görüntüle 809327
canım gerçekten düzensiz ama sende farkında olduğun için eminim en kısa sürede toparlarsın.gökçem iyiki persembeden önce sana kilomu söylemişim.tahmin ettiğim gibi dün giremedim. afyona geldik. bu hafta düğün haftası.kız kardeşim evleniyo sonunda. persembe kına cuma günü gelin alma cumartesi düğün var. çok yoğun bi hafta beni bekliyo... hazır afyona gelmişken spor yapmaya başladım.. 5 gün 5 gündür sonuçta....
dünki menüm
sabah
ara
10 badem
öğlen
3 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı l
lıght cola
bundan sonrası malesef düzensiz. okula yiyeceğimi götürmüştüm sonra eşim geldi aldı beni kayınvalideme götürdü. onlarda etli pide yaptırmışlar yemedim.. tokum dedim.
yanımda mandalina vardı onu yedim bi de bi paket eti form tahıllı..
akşam yola cıkacağız eşim saolsun beni adana dürüm yapan bi yere götürdü yoldayken... adananın kalorili olduğunu bildiğimden gene yiyemedim çay içtim...yanımda son olarak elma vardı onu yedim.
afyona geldiğimizde saat 11 di.çok yoruldumm. uyumuşum..... bugünden itibaren spor yapıyorum.burda kaldığım süre boyunca.....
su hatırlamıyorum ama 2 lt içmişimdir
spor yok malesef
off ne kötü birşey yavrundan ayrı kalmakiyi akşamlar kızlar aksaraydan geldik yeni kızımızı bıraktık kuzum ne agladı babasına sarılıp beni bırakmayın diyeben şimdiden cok özledim prensesimi
o kadar düzensiz ki yediklerim bugunsabah puaca simit yolda kurabiye cubuk kraker offf ((((
yarın sabahtan itibaren düzene giricem
canım çok az şeymişsin daha dengeli beslenmelisin ama farkındayım haftasonu diyet yapmak daha zor.eveeeettt benden sonra kimse gelmemiş
evi bir dağıttım toplıycan diye içinde kayboldum :))
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
domates
çay
ara
1 bardak süt
5-6 fındık
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekemek
akşam üstü( akşam yemeği yerine)
yarım simit
peynir
zeytin 3 tane
domates
çay
akşam düğündeydik çok acıkınca yarım tost yedim
su 2 lt
spor bol bol oynama ve horon :))))
ama 65 olamadım bu sabah 65,3 olabilmişim sadece o kadar da tepindim yaaa(((
İyice karistim ben dünkü menümü yazayim da nasil ysxayim bilmem.
sabah öğle n gibi 1 dilim ekmek peynir sucuklu yumurta bol yeşillik
ara elma
ara 4 bisküvi
ara yarım ay Çöreği
aksam 3 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı cacık
su 2 lt
spor bütün gün temizlik ve alışveriş kosturmasi
hafta sonu tenhalaşmış burası :)) okumam kolay oldu bi sayfa bile ilerlememiş....
dünki menümü takdim edeyim size
sabah
şekersiz çay
ara
1 bardak lıght sütle yapılan nescafe
1 tane diyet çikolata 92 calori
öğlen
ton balıklı salata orta boy kase
1 bardak lıght col
ara
oğlumun cevizli şeftalisinden yedim 2 kaşık
akşam
5 yemek kaşığı tavuk sote
1 bardak şekersiz limonata
su 4 lt olmuştur
yeşil cay ve böğürtlen çayıda içtim
veeee sporrr 1 saat pilates
kardeşimin gelinliğinde sorun çıktı onla uğraşıyoruz....bu günümde ona gidecek herhalde.....kendi kıyafetlerimdede sıkıntı var. boyu uzun...birisinin fermuarı sıkıntılı...içine korse bakmam gerekiyo..offff bi ton iş var anlayacağınız... gelmeye calışıcam gene...öptm hepiniziiii
çok teşekkür ederim canım benim inşallah yeni yaş kiloları alır gider..canım seninle ölçülerimiz ve hedeflerimiz birbirine çok yakın bende yeniyim burada sende hoşgeldin.
kal kal bizi bırakma sizin gibi iyi örneklere ihtiyacımız var
çok güzel bence ideal kilona yaklaştığın için 300-400 gr veriyorsun, eski kolonda bu performansla çok daha fazlasını veriyordun değilmi??
bence menünde sporunda süper.gerçekten harika sabah kalınca 2 bardak ılık su kayısı filan yesen daha çok destekler zayıflamanı.
canımcım öğlen hem makarna hem ekmek olmamış ama ikisininde miktarı az neticede o yüzden kötü durmuyor. ama menemeni daha çok yemeliydin yada lahmacunun yanında sebze yada ilaveten et tüketmeliydin. az yemekte metabolizmayı yavaşlatır.
benim denemediğim şey kalmadı artık hiçbirşey denemeyeceğim. en etkili ve güzel yol pozitif bilimin ışığında diyet yapmak.verilmiyr başka türlü.
ay ikisinide çok severim ama çok fena iştah açıyor.
patates konusundaki baskılara katılıyorum. patates pirinç mısır cıssssss
canım kutlarım yeni yaşn s3nden en az 5 kilo götürsün. sağlıkla inş.
spor çok iyi menüde güzel.kürek nerede yaptın canım spor aletindemi
denemek lazım
aslında güzel bir spor olmuş 2 günden sonra alışırsınız.
çok hoş gerçekten süper birşey olsa gerek eski kıyafetlere girebilmek
canım gerçekten düzensiz ama sende farkında olduğun için eminim en kısa sürede toparlarsın.
off ne kötü birşey yavrundan ayrı kalmak
canım çok az şeymişsin daha dengeli beslenmelisin ama farkındayım haftasonu diyet yapmak daha zor.
canım aç gezmişsin resmen hatta karbonhidrat çok tüketmişsin ve aç kalıncada direkt yağ depolamışsın.
canım sporun çok iyi ama menün çok fazla etçil beslenmişsin biraz daha sebzeye yönelirsen daha iyi olur.
günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
menümü yazayım işlerim var biraz, erken gidicem çok uykum var
sabah
1,5 dilim ekmek
minci( lor peynirini pişirerek yapıyoruz)
çay
ara
1 elma
öğlen
1 bardak çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
yarım simit
ayran
akşam
1 kase çorba
1 dilim börek
spor yok
su 2 lt
Menulerine baktikca utaniyorum.simit bile batmiyor gozumegünaydın kızlar iyi haftalar hepinize
menümü yazayım işlerim var biraz, erken gidicem çok uykum var
sabah
1,5 dilim ekmek
minci( lor peynirini pişirerek yapıyoruz)
çay
ara
1 elma
öğlen
1 bardak çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
yarım simit
ayran
akşam
1 kase çorba
1 dilim börek
spor yok
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?