Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler benim menüm den daha iyi
Kolay gelsin nurdancim menünü begendim.

Zeynep abla diyet listeni paylascaktin hu huuu..kimse yok gene bugün. Pazar diye tatilde herkes. .

bende geldim ama bi gonca ablam uğramış....bu günki sporum belli oldu. gün boyunca koşturmaca...avm ye gidicez şimdi.umarım geldiğimde pilates yapmaya halim olur...

canım sıkılıyo yaaa hiç bişey yapasımda yok.ne örgü öresim var ki örmem lazım bi sürü yarım örgüm varr.ne kitap okuyasım var ki okumak istediğim bi sürü kitap var ..

selam kızlar öncelikle deneme sürem olasına rağmen burayı ihmal ettiğim için çok çok özür dilerim.

perşembe gecesi gece evimize hırsız girdi.

dışcephe izalasyonu yapılıyor apartmanımıza ve 2. katta oturuyoruz. izolasyon çalışması başlayalı 10 gün filan oldu bizde iyice rahatlamıştık eşimle. ilk günlerde ışığı açık filan bırakıyorduk masayı balkon kapısının önüne çekiyorduk.

bende hırsız girme ihtimaline karşın tornavidamla beraber kızımın yanında yatıyoum. kapının arkasına oyuncak kutusunu filan koyuyorumki sesten uyanayım diye.

o gece 2 de yattım saat 3 ü on geçe filan resmen kızımın camının önünde tıkırtılar sesler duydum ve uyandım. kapının arkasına kendimi dayadım sonra telefonu elime aldım heyecandan nereyi arayacağımı şaşırmış durumdaydım. tam eşimi arayacaktım içeriden noluyo leeeeyn diye bir nida duydum :))). sonra gürültü patırtı. eşimin sesini duyunca hemen açtım kapıyı eşimi dış apının önünd gördüm. meğerse hırsız mutfak balkonundan girmiş dışkapının kilidini açmış sonra yatakodasına girmiş. eşim orada yalnız yatıyordu. tam başında eşimin emar sonuçtarını kurcalarken eşim uyanmış ve bağırınca kaçmış. hemde kapıyı kapatarak kaçmış zaman kazanmak için. hemn alt komşu geldi sağolsun.sonra polis sonra olay yeri sonra karokol. sizin anlayaağınız uyku sıfır.

neyseki herşey ortadaydı cüzdan yüzük arabanın anahtarı ruhsatı laptop hiçbirşey alamadan gitti. en önemlisi adam senin yatakodana giriyor varmı ötesi. çok şükür canııza bir zarar gelmedi. çok şükür atlattık.

ertesi gün işe gittim erken çıktım işten. diyetisyen randevuma gittim.

sonuç 10 günde 400 gr verimişim ama tablo şöyle aslında 1300 gr yağdan vermişim 900 gr kas kazanmışım. neyse bu sonuç beni oldukça motive etti. daha sonra diyetisyenim 3 günlük şok diyet verdi dukan tarzında.ama dukan değil.
salı günü tekrar ölçümüm var olumlu ve güzel bir sonuç elde edersem sizinle paylaşırım.

kaç gündür kafamı toparlayıp giremedim. malum haftasonu temizliğimiz daha detaylı halde yaptık. adamın ayakizleri filan duruyordu.

aşağda ayrı ayrı menülerimi paylaşacağm.

perşembe

sabah;2 yumurta; 1 inin sarısı hariç 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen; 6 y.k. ıspanak 1 dilim t.b. ekmeği 1 kase yoğurt
ara; 1 dilim light peynir 1 dilim çavdar ekmeği
akşam; 4 adet köfte bol yeşillik
ara;2 porsiyon meyve, 1 adet activia

su; hatırlamıyorum
spor;45 dk. yüzme

cuma;

sabah;1 adet poaça eşim karakoldan gelirken almış sıcak sıcak ruhuma iyi geleceğine inandığım için yedim
ara:yok
öğlen; lavaşa et döner ama yarısının lavaşı yenmedi diğeride incecikti zaten 1 ayran
akşam;yağsız bolca salata 1 kase yoğurt
ara;1 elma

spor yok.
su net hatırlamıyorum.

cumartesi pazar aynısı birebir uyulacak dedi çnkü uydum çok şükür

kalkınca; 1 adet taze incir ve 2 bardak ılık su
sabah; 2 yumurta 1 dilim light ekmek
ara; 1adet kivi 1 adet sade activia
öğlen;4 adet köfte ızgara(yulaf kepeği ile yapılmış) 1dilim light ekmek bol yağsız salata
ara; 3 adet hurma 1 su bardağı light süt
akşam; 4 köfte kadar somon ızgara bol slata 1 dilim light ekmek
ara;1 armut 1 dilim light süt

spor; heriki gündede ev temizliği
su;2-3 litre

menün güsel cnm.protein ağırlıklı olmuş begendim...
poğaca gözüme batmıyo cnm..öğlen lavaş yesende akşam salatayla dengelemişsin begendimmm..
beğendim cnm....kaçamak yok yazdığın menüler arasına.bravo......
geçmiş olsun cnm.. allahtan size bi şey olmamış... kas kazanmak bildiğim kadarıyla insanı daha zayıf gösteriyor...menülerine baktım.dukanda saf protein vardıır. sende karbonhidratda var....dukanın koruma evresine benziyo.. inş olumlu sonuç alırsın....

slm kızlar....
gece 12 yi gecti..menümü yazayım
uyanır uyanmaz 1 armut
çok acıkmıştım dolaptan bunu yedim sabah 6 ydı.sonra oğlumu uyutunca bende uyudum tekrar.....
sabah
2 kepek ekmeği arasına 5 dilim sucuklu tost

ara
1 bardak lıght nescafeli süt
1 diet çikolata 92 cal

öğlen
ton balıklı salata
1 bardak lıght cola

ara
1 paket special kraker

akşam
6 adet ızgara köfte
2 parça lavaş el büyüklüğünde
2 yemek kaşığı pilav
lıght cola

akşam dışardaydım .
su 4lt
spor 45 dk pilates

iyi geceler herkeseee.......

canım seninle ölçülerimiz ve hedeflerimiz birbirine çok yakın bende yeniyim burada sende hoşgeldin.
canım gitmedim ya ben yapamıyorum ben burasız biraz daah kalıyım bakalım aslında hedefimin aşasındayım ama gökcem gitmiyor bende gitmiyorum :)
kal kal bizi bırakma sizin gibi iyi örneklere ihtiyacımız var
çok güzel bence ideal kilona yaklaştığın için 300-400 gr veriyorsun, eski kolonda bu performansla çok daha fazlasını veriyordun değilmi??
bence menünde sporunda süper.gerçekten harika sabah kalınca 2 bardak ılık su kayısı filan yesen daha çok destekler zayıflamanı.

canımcım öğlen hem makarna hem ekmek olmamış ama ikisininde miktarı az neticede o yüzden kötü durmuyor. ama menemeni daha çok yemeliydin yada lahmacunun yanında sebze yada ilaveten et tüketmeliydin. az yemekte metabolizmayı yavaşlatır.
benim denemediğim şey kalmadı artık hiçbirşey denemeyeceğim. en etkili ve güzel yol pozitif bilimin ışığında diyet yapmak. verilmiyr başka türlü.
ay ikisinide çok severim ama çok fena iştah açıyor.
patates konusundaki baskılara katılıyorum. patates pirinç mısır cıssssss

bugün benim doğum günüm arkadaşlar..:118::119:
canım kutlarım yeni yaşn s3nden en az 5 kilo götürsün. sağlıkla inş.
spor çok iyi menüde güzel.kürek nerede yaptın canım spor aletindemi

denemek lazım
selam kızlar..bugün okula yürüyerek gittim..gidiş dönüş 5 km.vardır yoruldum ama bayağı formdan düşmüşüm..
biraz geçmişi okuyayım bakayım
aslında güzel bir spor olmuş 2 günden sonra alışırsınız.
çok hoş gerçekten süper birşey olsa gerek eski kıyafetlere girebilmek
canım gerçekten düzensiz ama sende farkında olduğun için eminim en kısa sürede toparlarsın.
off ne kötü birşey yavrundan ayrı kalmak

canım çok az şeymişsin daha dengeli beslenmelisin ama farkındayım haftasonu diyet yapmak daha zor.

canım aç gezmişsin resmen hatta karbonhidrat çok tüketmişsin ve aç kalıncada direkt yağ depolamışsın.

canım sporun çok iyi ama menün çok fazla etçil beslenmişsin biraz daha sebzeye yönelirsen daha iyi olur.

çok teşekkür ederim canım benim inşallah yeni yaş kiloları alır gider..
geçen hafta çok düzensiz oldu farkındayım bu hafta inşallah toparlayacağım..

selam hemen 3 günlük menümü yazayım:
cuma:
1 adet közlenmiş biber,1z peynir ,
2 dilim tırnaklı ekmek,
1 bardak çay,
ara:1 kuru kaysı,
öğle,
1 çeyrek somun arası peynir,
1 bardak hazır çorba,
ara:1 ince dilim pasta,1 bardak fanta,
akşam:
mantar sote,

c.tesi:
sabah:

2 adet haşlanmış yumurta,
1 domates,
ara yok temizlik yapıyordum,
öğlen arkadaşımdaydım ama bana diyet birşeyler yap dedim,
1 parça haşlanmış tavuk,
bolca salata,
akşam:
1 şiş kuşbaşı et,
1 közlenmiş domates,

pazar:
2 haşlanmış yumurta,
domates,salatalık,3 közlenmiş biber,
ara yok kahvaltıyı geç yaptım:
öğle:
tavada yağsız kendi suyunda tavuk göğsü ızgara avuç içi kadar domate,
akşam:
haşanmış tavuk göğsü,
bol salata,

malesef hiç spor yapamadım::18:

günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
menümü yazayım işlerim var biraz, erken gidicem çok uykum var

sabah
1,5 dilim ekmek
minci( lor peynirini pişirerek yapıyoruz)
çay

ara
1 elma

öğlen
1 bardak çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek

ara
yarım simit
ayran

akşam
1 kase çorba
1 dilim börek

spor yok
su 2 lt

börek dışında herşey gayet güzel canım benim

Gunaydin hanimlar
Hafta sonu giremedim.askim yine rusyaya gitti bir haftaligina.cocuklarin hengamesi ve benim islerim derken bugunü ettik.dengesiz sofra duzeni olmayan bir hafta sonuydu.kis hazirliklarimda sonunda bitti.
Hem yeyip hem vicdan azabi cekmek bilen varmi.ben su an oyle anlamsiz hallerdeyim

Menulerine baktikca utaniyorum.simit bile batmiyor gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…