Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar benim artik sabahlari netim olmayacak aksam girebilcem bu cuma sabahi son bildirii yapicam ondan sonra persembe aksamari yaparim artik ama dogal olarak fazla paylasimdada bulunamiycam ister cikarin beni takimdan isterseniz aksamdan aksama yazayim o gün ne yediklerimi ssiz bilirsiniz

Akrepcim, çokda büyütme akşam hafif olursa ve yürüyüş yapasan hiçbişi olmass. kebabın üstüne tatlı yeseydin ozaman nanay olurdun işte. Yemedin dimi?

canım kebap diyet te biraz kötü olmuş bencede ama moralini bozma ve sanki hiç yememiş gibi diyetine devam et

selam arkadaşlar .
okadar yoğundum ki ancak açabildim.
yediklerimi bildireyim hemen.bağlantıda da sorun var.kesilmeden.
dün akşam:1 biber dolması +1küçük enginar dolması+salata+1 bardak diyet kola
45 dakika yürüyüş+15 dakika aletleri kullandım
sabah:3 kaşık mısır gevreği+1 bardak meyve suyu
ara:3 kuru kayısı
öğlen:1 tabak izmir köfte yemeği(4 ceviz büyüklüğünde köftesi vardı)+2 dilim ekmek
ara:1 küçük muz yedim.
akşam:1 tabak bezelye yemeği+1 parça ızgara et yemeği planlıyorum.yarın sabah yazarım yine.
bu ara pek sık giremeyebilirim.işlerim yoğun.

Tamam ulaŞtım

kızlar bu sabah tartıda +1000 gÖrÜnce Şok oldum meĞer bugÜn reglım geldı ondanmıŞ 5 gÜn erken geldı sızce ıÇtıĞım antıbıyotıkten olabılır mı

kuru kayısı ıle ara yaptım

kızlar ben çıkıyorum bugün çok yoğundum yazamadım
funda bu hafta bende regli oldum ve çok mutsuzum ama diyete devam ortim sıkma canını sen devam et bozma diyetini dedi
umarım onun dediği gibi olur
öğlen 1 fincan çorma 1 kase yoğurt 1 tabak salata
şimdi ise çok acıktım kendimi dışarı atıyorum buralarda biraz daha kalırsm birşeyler yiyebilirim
herkese iyi akşamlar hasretim sende gitmee

canlar nasılsınız bakiiiim..geçmişi okudum ama alıntı yapmadım...
bugün misafrim vardı..öğlen birazcık hünkar beğendi yedim ama çok az..misafir yanında hakkımı kullanayım dedim..supangle yedim misafirler diğerlerini yemedim..gittikten sonra 50 dk yürüdüm..
akşamda süt+yulaf yedim...dikkat ettiğimi düşünüyorum ama kilo verdiğimi hissetmiyorum
sırtıma uyuz oluyorum o sırt nasıl eriyecek ya offffffff

Semiha 7. takımdan kaç kg. la ayrıldın tatlım?

Serince sen takımından neden ayrıldın? Ne diyorsun katılımda bulunacak mısın bizimle, yoksa takım mı bakacaksın?

canım 7 takıma benim girmemle çıkmam aynı süreçte oldu zaten.deneme süremi kullanıyordum.60 kiloydum ordan çıkıp 4.takıma geldiğimde .

bugün giremedim nete.yoğundum.sabahtan ev işi yemek öğleden sonra misafirlik çıktı.koşturmacaydı günüm.

geçmişi okudum.
hasretim üzülme canım.kapalı olduğun için kıyafet bulamadığından dert yanmışsın.açık olduğumuz halde yeri geliyor ben bile kıyafet sorunu yaşıyorum.zayıf narin çıtır kişiler olunca en yakın zamanda böyle sorunumuz kalmayacak eminim.

şahnur arkadaşımız ayrılıyormuş.hakkında hayırlısı olsun.
aklımda kalanlar bunlardı.

yediklerime gelince

sabah bir dilim ekmek biraz kaşar peyniri,2 zeytin,biraz domates bir bardak çay
öğle misafirliğe denk geldi.bir kase patates salatası ve 2 adet ufak gül tatlısı kaçırdım.
akşam 2 yemek kaşığı semizotu yemeği,ufak bir zeytinyağlı enginar,3 yk bulgur pilavı,biraz yoğurt biraz salata.
ara öğünlerim yoktu bugün ana öğünleri yeterince kaçırdım zaten.

şebnemcim perşembe kzuenimin kınası var yarın annemlere gideceğim ve orda kalıcam.cuma öğleden sonrayı geçer gelmem.şuan tartıldım kilomu bildireyim ben.sabah eğer tekrar girebilirsem tekrar bildiririm kilomu.şu anki kilom 59.100

kızlar alıntı yapmadan yazıyorum öncelikle herzaman yemiyorum bebe bisküvisini vede bu kırızlare yüzünden eşime bugün diet bisküviler aldırdım bari olardan yerim

takımdan netimiz kesildiği için izinli ayrıldım daha yeni açıldı net ve takım hareketlensin diye başkalarını almak için çıkarılmışım aslında izinli ayrılmıştım neyse ben takımdaki herkezi çok seviyorum
ama diete devam etmem gerek çünkü burda takım da yarış halinde olunca insan kendini çok güzel duraklata biliyo

83 kilodan 68 e 3-4 ayda verdim sayılır ama depresyon ilaçları yüzünden kaldım bu kiloda
ama bugün burdayım diye hiç kaçamak yapmadım akşam üstü 2/3 kadar simit domates ve peynir yedim 2 saat sonra bi kahve içtim şeker hiç kullanmıyorum sakarin kullanıyorum içeceklerde akşamda 2 kayısı ve 1 tabak karpuz yedim karpuz u sınırlandıramıyorum
hee bide arkadaştaydım ya patlıcanlı turta yapmış 2 parmak kadar ondan yedim o yüzden simitimi tam yemedim

neyse geç oldu sanırım cevaplandırdım soruları
yarın pazarım falan ver eşim öğlenleri geç gidiyo 3 e kadar evde anca pazara ckar gel yerleştir yemek yap 6 da geliyo çünkü ee malumunuz 2 de kız var biri 4 diğeri 1 yaşında teyzeleri o yüzden geç girebilirim hepinizle tek tek tanışmak isterim şekerler öpüldünüz

Günaydın...
Kızlar yarın yokum haliyle işleri toparlamam lazım...
Bugünden bildirimimi de yapayım... Kilom 70,1 alkisalkisalkis
Orticim inmem gereken kilo kaçtı?

Akşam 1 kase bezelye+2 yemek kaşığı pilav ve bol salata yedim...

Sabah: Sandviç ekmeğinin yarısı dometes,salatalık, peynir yedim...

günaydın kuzuzuzubambimo
vermemiz gereken kilo %1.5 muydu bende.4 haftada 1.200 gr verdim yarın bakıcam tekrar.öğleyse sınırdayım demek.

dün akşam yediklerim
4 kaşık bezelye+5 çöp şiş+2 domates
ara:1 avuç kiraz
evde işlerim vardı yürüyüş yapamadım

bu sabah
4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt+3/1 muz
tam yürüyüşe çıktım.300 mt sonra bir yağmur başladı anlatamam.dolmuşa binene kadar .kuru yerim kalmadı.45 dakikadır hala kurumadım.yani sabah da yürüyemedim.öğlen hava iyi olursa belki.

Günaydınlarrrrrrr

Ortimmmmmmmmmmm alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis

İnmen gereken kg. 70,3 bravo canımmm.

Tatlişim yürüyüşlerin tamam olacakmı? Benim 75+40+70

Bugün 1 saat yürürsem tamamdır. Bende bugün regli oldum sabah biraz artıdaydım ama vermem gerekeni vermiştim fazlasıyla yarına biras daha inerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…