selam kızlar
öğlende çoban salata yedim...3 kaşık ta kabak yemeği..
akşama ne yicem bilmiyorum..zaten dünden kalanları yedik öğlende.akşama yapmadım..kız bir huysuzdu bir ağldı anlatamam..gözyaşları nasıl aktı..daha küçücük yaa nasıl göz yaşı akıtıyor o kadar..ne yaptıysam susturamadım..aniden başladı..takati kalmadı artık inleye inleye uyudu az önce..offf çok kafama taktım bişeyimi var yoksa...sabah pek bir şendik gülücük ata ata bi hal olmuştu...
uyandı iştee
Canım sen bu kararlılıkta İlerlersen verİrsİn yalnız tek besİnlİ dİyetlerden uzak durun dİyorlar devamlı yapmaya dİkkat et bence arada olabİlİr
ÖĞlen 2 kaŞık pİlav 1 talak domates salatası 100 gr tavuk
selam kızlar
öğlende çoban salata yedim...3 kaşık ta kabak yemeği..
akşama ne yicem bilmiyorum..zaten dünden kalanları yedik öğlende.akşama yapmadım..kız bir huysuzdu bir ağldı anlatamam..gözyaşları nasıl aktı..daha küçücük yaa nasıl göz yaşı akıtıyor o kadar..ne yaptıysam susturamadım..aniden başladı..takati kalmadı artık inleye inleye uyudu az önce..offf çok kafama taktım bişeyimi var yoksa...sabah pek bir şendik gülücük ata ata bi hal olmuştu...
uyandı iştee
canımın içi oyyyyy kıyamam ben ona allah acil şifa versin benim minnoşta ağladığı zaman bayaa gözyaşı akıtıyor severken maşallah diyormusun anne babanın nazarı daha çok değermiş geçmiş olsun canım :ecrin_bebek::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?