Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lütfen kg. bildirimleri liste üzerinden ve bir önce bilidirim yapan arkadaşınki kopyalanıp, önce yazanları da kapsayacak şekilde yapılsın.

4. TAKIM * *107. ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,3 )Kendi isteği ile ayrıldı
nurcanöğretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 69,2
fguler ( 83,9
kuzuzuzubambino ( 71,0 / 70,1/0,9 / 1,27% )
akrep33 ( 68,3
BeyazLilyum ( 66,5
hasretim34 ( 73,9
niloşş ( 82,0
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 75,5
Beci ( 81
semiha( 60 ( Eski üye)
4. TAKIM TOPLAM KıLO (

selam kızlar
öğlende çoban salata yedim...3 kaşık ta kabak yemeği..
akşama ne yicem bilmiyorum..zaten dünden kalanları yedik öğlende.akşama yapmadım..kız bir huysuzdu bir ağldı anlatamam..gözyaşları nasıl aktı..daha küçücük yaa nasıl göz yaşı akıtıyor o kadar..ne yaptıysam susturamadım..aniden başladı..takati kalmadı artık inleye inleye uyudu az önce..offf çok kafama taktım bişeyimi var yoksa...sabah pek bir şendik gülücük ata ata bi hal olmuştu...
uyandı iştee

Özge gazı falan olabilir mi?
Papatya çayı verebilirsin, ağrısı varsa keser, rahatlatır. Uyanınca da devam ederse calpol ver 1 çay kşğ.

Umarım düzelir kuzu.

canım küçükken bebeklerin neden ağladıklarını anlamak zor oluyo gerçekten ama altı temiz karnı tok ve üşümüyorsa en büyük sebebi şu lanet kolik ağrısıdır daha minnacık vücut ağrıyı sezince bide üstüne uykusu gelip uyuyamayı uyku sapınca daha çok ağlamıştır istersen uyanınca bi altını açıp yüzüstü tutup biraz sırtını daireler yaparak ov belki rahatlar

bu kabak olayını bi arkadaşım yapıyordu akşamları teflonda yağsız pişirp yoğurtlayıp üstünede pulbiber koyuyordu

orticim bugün öğlenden sonra bir iki iş için dışarı çıkmıştım araba kullanmak yerine 1,5saat yürüdüm böylece 2 gün açısını çıkardım sayılır şimdi yeni işten çıkacağım doğru yine kreşe sanırım akşam yürüyemem, evde mekik falan telafi etmeye çalışırım
herkese iyi akşamlar

yok canim ayda 1 kere yapilabiliyo zaten oda iki gün bakayim vermissem belkui yarin devam etmem

slm şekerler ben geldim sonunda...
bugün hem sabah hem öğleden sonra toplantı vardı yine...bu hafta yedim kafayı iyie..
yarın da kızımı öğlenden alıcam okuldan akşama tekrar hazırlayıp götürücem..proğramları var hem folklor hem de denizci olacaklar..yarını da atlatabilirsem süpper olucak

bugün yediklerim
sabah:bir ısırık elma ve yarım çay bardağı süt
ara:bir bardak ayran
öğle:iskender,salata,ayran
ara:yok
akşam:4 kaşık patlican tava,yağsız salata,bir kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği

iki bardak kekik ve iki bardak ada çayı (şekersiz)

bugün 150 dk yürüdüm.30 dk egzersiz yaptım

Son düzenleme:
dün akşam da 60 dk daha yürüdüm
yani 90+60=150 dk yürümüş oldum dün

şimdide kurtlar vadisini seyredicem şekerler..
uzanmak istiyorum çok yorgunum ayaklarım da dinlensin biraz reklam arası da mutfağımı toparlicam

canımın içi oyyyyy kıyamam ben ona allah acil şifa versin benim minnoşta ağladığı zaman bayaa gözyaşı akıtıyor severken maşallah diyormusun anne babanın nazarı daha çok değermiş geçmiş olsun canım :ecrin_bebek::1hug:

selam arkadaşlar benimde tek dileğim sabah tartıda 1 kilo düşmüş olarak görmek delikafaduldeninş hepimiz kilo vermiş olalımdelikafadulden bu hafta hiç bozmadım diyetimi öğle yemekcokacimcoook: yiyerek akşamlarıda midem kazınırsa leblebi diyet bisküvi meyva aralıklarla azar azar yedimvereliniortakalkisalkisalkis

demezmiyim canım çok derim...nazar dualrını okumadan yatırmam...saate bak ayaktayız..hanımefendi yorgunluktan erken uyudu uykusunu aldı..2 de kalktı emzirdim uyumadı,karanlıkta gözler faltaşı gibi..hanimiş kızım dedim selam verdim borçlu çıktım..bi agular bi kahkahalar...şimdi pusetinde karşımda tepine tepine bi hal oluyor..derdide gazmış..ne güzel uzun zamandır olmuyordu..az önce bi yaptı ama şaşırdım kaldım...-tatlicadiarzu- ben uğraşsam o kadar olmaz yanidelikafadulden
bakalım ne zaman uyuruz..
bu arada seni tebrik ederim diyeti bozmamışsın
ben akşam bişey yemedim kıza üzüntümden keyif kaçtı...canım bişey istemedi...dereotu yedim süt yapsın diye...şimdide delü gibi açıııııımcokacimcoook..ama tartıda ibre yukarı göstermesin diye tutcaz el mahkum..hem olmuş saat kaç..bu satte yenmez...

günaydın şekerler
hemen kilomu yazıp kaçıcam..geç kaldım..fırsatım olmaz diye evden yazayım dedim kilomu..
şebnemcim kusura bakma alıntı yapmaya bile vaktim yok..

kız kapıda bekliyor..onu okula bırakıcam..öğlen tekrar alıcakmışız akşamda tekrar okula götürücez proğramları var bugün..bende birde kırmızı örtü istediler..benim kızı gelin yapıcaklarmış...duyunca bile kötü oldum.şimdi ben salya sümük ağlarım..
minoşum gelin olacakmış bugün..
kilom.68.3/68,5/-0,2
henüz wc yede çıkmadım karnım gurul gurul ediyor ama beklemeye vaktim yok.
hadin görüşürüz şekerler

Herkeze günaydınnnnn
orticim akşam trafik çok güzeldi o yüzden servisim 7 de evde oldu bende 7:40 a kadar yürüdüm keşke biraz daha yürüseydim kızım bakıcısında uykudan kalkmamaıştı 8 de uyandı öle eve gittik hafta sonu telafi edicem bende
ilk kilo bildirimimi yapayım ama bu hızla gidersem haziran hedefime ulaşamıyacağım galiba
nurcanöğretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 69,2
fguler ( 83,9
akrep33 ( 68,3
BeyazLilyum ( 66,5
hasretim34 ( 73,9
niloşş ( 82,0
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 75,5/74,9/0,6/% 0,79
Beci ( 81
semiha( 60 ( Eski üye)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (

nurcanöğretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 69,2
fguler ( 83,9
akrep33 ( 68,3 / 68.5 /-0.2 /-%0.29
BeyazLilyum ( 66,5 / 66.0 / 0.5 / %0.75)
hasretim34 ( 73,9
niloşş ( 82,0
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 75,5/74,9/0,6/% 0,79
Beci ( 81
semiha( 60 ( Eski üye)
4. TAKIM TOPLAM KİLO ([/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…