Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beci, derya, banu, niloş sizin değerlendirmeniz haftaya olacak. Siz gireli 3 hafta oldu. 1 ayda %1,5 vermek gerekiyor.

ANCAKKKKKK

TAKIMDA 2LıK OLMAMASI AÇISINDAN DEĞERLENDıRMELERıN TOPLU OLMASI AMACIYLA YARINAA

niloşş : 80,2 olacağına eminim
derya: 65 (zaten başardı)
banu:75,8 (zaten başardı)
beci: 80,7 olacağına eminim

olursa siz 3 haftalık değerlendirilmiş, fazlasıyla başarılı olmuş olacaksınız ve takım toptan değerlendirmeye girmiş olacak. HADı GÖRELıM SıZı KIZLAR:)

merhabalar arkadaşlar herkese enerji dolu bol kalori harcanmış bir gün diliyorum
dün akşam sadece salata yedim (şöyle bolmarullu) üzerine elma sirkesi biraz nar ekşi ile tatlandırdım
tanede meyve yedim
sabah 1 paket keten tahumlu büskivi yedim
ortim dün yürüyemedim işten geç çıktım oğlumun kreşine anca yetiştim akşamda malum ev işleri vakit ayıramadım ama bugün telafi edeceğim

günaydınnn
akşam sadece 2 kaşık taze fasülye yedim oda yemek pişmişmi diye bakmak için çünkü dün öğlen ızgara tavuk yemiştim sanki yağlı gibi gelmişti telafi etmem lazımdı
sabah klasik kahvaltı az ligt peynir domates 1 dilim buğday ekmeği
orticim ben akşam kızımı aldım abkıcısından 1 saat yürüdüm akşam 7,5 da evde oluyorum Allahtan hava artık geç kararıyor elimde puset hızlı hızlı sanki bi yere yetişecekmiş gibi yürüdüm kızımada oyun gibi geldi kahkahalar attı vınnn vınmnnn falan yaptım arada ona arada yavaşladım ölece yürüdüm ama evde geç olup bide yürüyüş yapınca gerçekten ev işleri konusunda çok zor oluyo hafta sonu talafi ederiz canım

günaydın herkese...moraller nasıl yarına hazırmıyız..ben değilim valla hiç vermemişim gibi geliyor...yrın sabah tartıyı çok merak ediyorum...
öğlene kabak kavuracağım teflonda yağsız..üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yicem..yemekelrden önce 1 tutam dereotu yiyorum.aslında nefret ederim midemi bualandırıyor..ağzıma atıp nefes almadan çiğneyip suyla yutabiliyorum ama süt yaptığı için katlanıyorum...
dün 50 mekik çektim..saysını hatırlamıyorum 200 ü gecik kesin ama bel inceltici hareket yaptım..
bugünde inş yürüyüş mekik olacak...
şebnem ben haftaya cumatesi yine gidiyorum anneme ama eşimin 1 yerde işi var 5 günlüğüne..yol üstü oluyor annemlerde...bırakacak evde yalnız kalmayayım diyor..geri dönüşte alacak..yani ben haftaya değilde ondan sonraki cuma olmayacağım..anneme gitmesi çok güzelde,yemekler güzel olmasa tam olcaksenağlama

günaydin kizlar

bugün benim icin güzel bir gün cünkü eski cesaretim geri geldi cok sükür sanrim uyku yüzünden oluyorum ben böyle bugün güzel uyyudum ve güzel uyandim ins böyle devam eder ne diyim ben bugün pirinc lapasi diyetini yapiyorum devam edebilirsem yarinda yapicam

selam şebnem
ben bu sabah tartıldım.80.8 geldim yarına kadar sıkarsam 100 gr veririm herhalde.2 haftadır akşamları yürüyemedim pek ondan böyle oldu.birazdan yürüyüş yapıcam.yaklaşık 4 km kadar.akşamda 1 saat yürürüm.sabahları zaten kaçış yok.(yağmur hariç)yemeklere de dikkat edince olur bu iş.önümüzdeki ay min.2 kilo vericem hedefim bu.78 görmek istiyorum.yarın tekrar yazarım kilomu

selam.
pirinç lapası şok diyet olarak mı yapıyorsun.nasıl faydası varmıymış daha önce yapmışmıydın

yok canim ben yapmadim ilk yapiyorum ama sitede yapanlar var 2 günde 1.5 2 kilo verenler olmus dur linkini bulup koyayim sana

canım orda hep regl zamanı yapın diyo zaten o zamanlarda nerdeyse 1-1,5 kg gidiyo bunu unutmamak lazım
ama sen yarın sonucu bize söylersin nasıl olsa bende hafta sonu denerim sadece 2 gün sonuçta

canım orda hep regl zamanı yapın diyo zaten o zamanlarda nerdeyse 1-1,5 kg gidiyo bunu unutmamak lazım
ama sen yarın sonucu bize söylersin nasıl olsa bende hafta sonu denerim sadece 2 gün sonuçta

olsun canim ben bu hafta cok sacmaladim 1 kilo versem bile yeter bana bu sabah 74.9 dum bakalim sabah kac cikcicam veremessem bu hafta -1 olucak senağlama

olsun canim ben bu hafta cok sacmaladim 1 kilo versem bile yeter bana bu sabah 74.9 dum bakalim sabah kac cikcicam veremessem bu hafta -1 olucak senağlama

canım sakın bozma moralini sonuçta bu kiloları biz 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz
ben ne zaman stres yapmaya kalksam daha çok yemek yemek istiyorum

bu diyeti 2 gün denemekte bence de bi sakınca yok ama sonucu ters tepmez umarım sonuçta pirinç yaqsaklılar içinde bi yiyecek bide akşam karbonhidrat yenmiş oluyo akşam için bence başka bişey düşün mesela marul salatası gibi

caniim yorumlarin hepsini okudunmu bilmyiorum ama yapanlar ya vermis yada ayni kalmis ters tepen yok yani ins bendede ise yarar bakalim kaybedecek bisyim yok zaten kaybedecegimi ettim 1 kilo aldim bu hafta ama bugün azmim geri gldi gene yenemi<cek bu kilolar beni sonunda zafer benim olacak iste ben seneye türkiyeye gidene kadar 55 olacam baska yolu yokkkk :enbuyukkk:

Canım sen bu kararlılıkta ılerlersen verırsın yalnız tek besınlı dıyetlerden uzak durun dıyorlar devamlı yapmaya dıkkat et bence arada olabılır
ÖĞlen 2 kaŞık pılav 1 talak domates salatası 100 gr tavuk

selam arkadaşlar gözlerim dönmüş vaziyette öğlen gene mola vermeden çalıştık geçmişi okuyamadım müsait olunca okurum hepinizi özledim fırsatım olsa da gelmek istiyorum ama maalesef öpüldünüzzzzzz

ben sabah ekmek peynir ve söğüş
ara ayran
öğlen yarım pide salata ayran
üzerine yeşil çay
aralarda maydonoz suyu ve form çayı içtim

acayip şiş ayaklarım yarına ben fazla çıkıcam yine büyük ihktimal ve 1. uyarımı alıcam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…