Beci, derya, banu, niloş sizin değerlendirmeniz haftaya olacak. Siz gireli 3 hafta oldu. 1 ayda %1,5 vermek gerekiyor.
ANCAKKKKKK
TAKIMDA 2LİK OLMAMASI AÇISINDAN DEĞERLENDİRMELERİN TOPLU OLMASI AMACIYLA YARINAA
niloşş : 80,2 olacağına eminim
derya: 65 (zaten başardı)
banu:75,8 (zaten başardı)
beci: 80,7 olacağına eminim
olursa siz 3 haftalık değerlendirilmiş, fazlasıyla başarılı olmuş olacaksınız ve takım toptan değerlendirmeye girmiş olacak. HADİ GÖRELİM SİZİ KIZLAR:)
günaydin kizlar
bugün benim icin güzel bir gün cünkü eski cesaretim geri geldi cok sükür sanrim uyku yüzünden oluyorum ben böyle bugün güzel uyyudum ve güzel uyandim ins böyle devam eder ne diyim ben bugün pirinc lapasi diyetini yapiyorum devam edebilirsem yarinda yapicam
yok canim ben yapmadim ilk yapiyorum ama sitede yapanlar var 2 günde 1.5 2 kilo verenler olmus dur linkini bulup koyayim sana
canım orda hep regl zamanı yapın diyo zaten o zamanlarda nerdeyse 1-1,5 kg gidiyo bunu unutmamak lazım
ama sen yarın sonucu bize söylersin nasıl olsa bende hafta sonu denerim sadece 2 gün sonuçta
olsun canim ben bu hafta cok sacmaladim 1 kilo versem bile yeter bana bu sabah 74.9 dum bakalim sabah kac cikcicam veremessem bu hafta -1 olucak senağlama
canım sakın bozma moralini sonuçta bu kiloları biz 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz
ben ne zaman stres yapmaya kalksam daha çok yemek yemek istiyorum
bu diyeti 2 gün denemekte bence de bi sakınca yok ama sonucu ters tepmez umarım sonuçta pirinç yaqsaklılar içinde bi yiyecek bide akşam karbonhidrat yenmiş oluyo akşam için bence başka bişey düşün mesela marul salatası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?