slm herkeze şekerlera.s.günaydınlarrrrr
canım batırık bilirmisin sen de ben çok severim yaaa
sıcakta da ne güzel olur soğuk soğukk
kızlar bana kızacaksınız bilemiyorum ama bu sefer kararım kesin ben takımdan ayrılıyorum şu ara işlerim çok yoğun anlaşılan o ki bu yaz 1 hafta izin alabileceğim 4 tane yapım + 3-4 tane danışmanlık ihalesine çıkacağız çalışmalar yoğun bir şekilde dün başladı öğle tatiline bile çıkamadık o yüzden yemek düzenim falan hepsi bozuldu motivasyon denen bişey de kalmadı fırsat buldukça gene gelirim ama boşuna takımda yer tutmayayım
benim yerime semiha olabilir o düzenli katılımda bulunuyor ben de gene yazarım işlerim rahatlayıp müsait olduğunda gene gelirim ama bu 1 ay mı olur 2 ay mı bilmiyorum ne olur kusura bakmayın kızlar
kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça yazarım şimdi toplantıya giriyorum öpüldünüzzz
slm herkeze şekerlera.s.
toplight cım ayrılacagına uzuldüm ama eğer ayrılacaksan boşalan yere geçebilirmiyim
dün msj yazdım kızlar ama kimse görmemiş cevaplarsanız sevinirim bu arada takım kaptanınız kim onunla bi irtibat kursamvereliniortak
merhaba arkadaşlar
geçmişi okudum hasretim34 sıkma hep böyle kalacak değiliz biz burda birbirimize destk için buradayız el birliği ile atacaz fazlalıklarımızı
şahnur keşke ayrılmasan (sende haklısın ) ama bekleriz uğra arada
ortim bu arada akşam 1 saat yürüşümü yaptım dün
akşamda tavuk (100 gr ), 3 kaşık pilav ,salata, çorba (1 kepçe) yedim
sabah minik bir poaça (canım çekti)
slm herkeze şekerlera.s.
toplight cım ayrılacagına uzuldüm ama eğer ayrılacaksan boşalan yere geçebilirmiyim
dün msj yazdım kızlar ama kimse görmemiş cevaplarsanız sevinirim bu arada takım kaptanınız kim onunla bi irtibat kursamvereliniortak
günaydınlarrrrr
canım batırık bilirmisin sen de ben çok severim yaaa
sıcakta da ne güzel olur soğuk soğukk
kızlar bana kızacaksınız bilemiyorum ama bu sefer kararım kesin ben takımdan ayrılıyorum şu ara işlerim çok yoğun anlaşılan o ki bu yaz 1 hafta izin alabileceğim 4 tane yapım + 3-4 tane danışmanlık ihalesine çıkacağız çalışmalar yoğun bir şekilde dün başladı öğle tatiline bile çıkamadık o yüzden yemek düzenim falan hepsi bozuldu motivasyon denen bişey de kalmadı fırsat buldukça gene gelirim ama boşuna takımda yer tutmayayım
benim yerime semiha olabilir o düzenli katılımda bulunuyor ben de gene yazarım işlerim rahatlayıp müsait olduğunda gene gelirim ama bu 1 ay mı olur 2 ay mı bilmiyorum ne olur kusura bakmayın kızlar
kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça yazarım şimdi toplantıya giriyorum öpüldünüzzz
Merhaba canım,
Takıma girmek için semiha sırada zaten. Eğer arkadaşımız ayrılırsa semiha girecek.
Ama semiha takıma girmedende takımdaymış gibi bizimle yazışıyor. ve 1 haftada giriyor takıma. dilersen onun gibi yap, bizimle yazış, ilk boşaldığında seni alırız?
bu arada benim adım tugba 2 kız annesiyim 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim vede şuan 68 kiloyum 83 le başladım diete 58 olmak istiyorumopuyorumnanaktan
Göbek Eriten Diyet & Egrersizler
Makale : Ender Saraç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?