Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar
geçmişi okudum hasretim34 sıkma hep böyle kalacak değiliz biz burda birbirimize destk için buradayız el birliği ile atacaz fazlalıklarımızı
şahnur keşke ayrılmasan (sende haklısın ) ama bekleriz uğra arada
ortim bu arada akşam 1 saat yürüşümü yaptım dün
akşamda tavuk (100 gr ), 3 kaşık pilav ,salata, çorba (1 kepçe) yedim
sabah minik bir poaça (canım çekti)

slm herkeze şekerlera.s.
toplight cım ayrılacagına uzuldüm ama eğer ayrılacaksan boşalan yere geçebilirmiyim
dün msj yazdım kızlar ama kimse görmemiş cevaplarsanız sevinirim bu arada takım kaptanınız kim onunla bi irtibat kursamvereliniortak

takım kaptanımız sebnemselayfurkan canım

canım yürüyüşünü ne güzel aksatmadan yapıyorsun tebrik ederim
bana sorarsan pilav gibi karbonhidratları hayatımızdan özellikle akşamları çıkarmalıyız bu kadar uğraşıyoruz kilo vermek için onlar yavaşlatıyor diye düşünüyorum pilav yerine 1 dilim kepek ekmeği yemeni tavsiye ederim

bugünyediklerim
sabah standart kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği az peynir söğüş domates
arada 1 adet diyet bisküvi (çok acıkmıştım bi tek onu bulabildim kalan paketi arkadaşlarımla paylaştım)
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk yanında garnitür olarak 1 er tane haşlanmış brokoli kabak brüksel lahanası domates biber ben yemek siparişi verdiğimde soruyorum yemeğin yanında ne var diye eğer pilav püre yada patates kızartması derlerse bunları istemiyorum yanına salata koyabilirmisiniz diye rica ediyorum

Merhaba canım,
Takıma girmek için semiha sırada zaten. Eğer arkadaşımız ayrılırsa semiha girecek.
Ama semiha takıma girmedende takımdaymış gibi bizimle yazışıyor. ve 1 haftada giriyor takıma. dilersen onun gibi yap, bizimle yazış, ilk boşaldığında seni alırız?

Şahnurcum ne kadar zorlandığının, uğraştığının, hatta strese girdiğinin farkındayım. Kararı sana bırakıyorum. Ama lütfen kendini salma, biz burdayız bekliyoruz her zaman. :teselli:

Semiha 7. takımdan kaç kg. la ayrıldın tatlım?

Serince sen takımından neden ayrıldın? Ne diyorsun katılımda bulunacak mısın bizimle, yoksa takım mı bakacaksın?

ben geldim öğlen dışarı çıktım alış veriş yaptım kandime bir etek bir tunik aldım...
şu anda çok açımmm
akşamdan kalma makarnam var onu yoğurtlayıp yicem....

Göbek Eriten Diyet & Egrersizler

Pek çok kişi yazın hala istediği formda olamamaktan şikayetçi. Bazı kişiler biraz zayıfladıysa bile istediği yerlerden (göbek, bel, basen) incelememekten yakınıyor. Normal diyet programlarında kişiler zayıflasa bile çoğu kişide daha çok yüz bölgesi inceliyor. Ama aşırı yağlı bölgelerde pek incelme olmuyor.

Sizlere 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeyi de sağlayacak özel bir program vereceğim. Ancak öncelikle şu noktayı vurgulayayım: Sadece diyetle bölgesel zayıflama tam olmaz. Beraberinde özel egzersiz ve bazı özel bitkisel mönüler gerekir. Bu programı 3 hafta uygulayın, 21'inci günün sonunda müthiş incelmeyi hayretle göreceksiniz.

Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket
Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

Haftanın tek günleri bunları yiyin

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).

Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından fotoğraftaki gibi 15-20 dakika spor.

Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi

Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.

Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar
* Kolalı, şekerli içecekler

* Kızartma

* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)

* Alkol (özellikle bira)

* Beyaz un,

* Beyaz şeker

* Doğum kontrol hapları

* Aşırı gündüz uykusu

* Çikolata

* Yağlı çerezler

* Cips

Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin
Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

Makale : Ender Saraç

canım ilginiz için sagolun elimden geldiğimce aranızda olmaya çalışacam
ve bugün yediklerimi paylaşıyım
sabah 6 da 2 tane bebek bisküvisi attım agzıma midem kötüydü çok bastırsın diye kalkınca 2 galete domates salatalık ve peynir yedim biraz öncede 2 diyet bisküvi yedim kepekli ben depresif ilçaçlar kullanıyorum 4 ayı aşkındır sanırım iştahımı çok açtı kilo almıyorum ama vermiyorumda geceye kadar bişey yemiyorum gece cıldırıyorum ne yesem diye haftaya kontrolüm var doktoruma söylicem ne yapmam gerekiyo

yarım saate kadar arkadaşa gidicem hazırlanmam gerek
bu arada benim adım tugba 2 kız annesiyim 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim vede şuan 68 kiloyum 83 le başladım diete 58 olmak istiyorumopuyorumnanaktan

bu arada benim adım tugba 2 kız annesiyim 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim vede şuan 68 kiloyum 83 le başladım diete 58 olmak istiyorumopuyorumnanaktan

tuğba selam ne kadar gençsin ve 2 çocuk ne güzel Allah bağışlasın Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın tabi kaydirigubbakcemile3

83 kg dan 68 kg ya ne kadar zamanda indin ve neler yaptın paylaşırmısın,bebe bisküvisi demişsin bildiğim kadarıyla onlar çok kalorili sen devamlı yiyiyormusun

Tubacım hoşgeldin aramıza, fazlada kilon yokmuş senin, takımından neden ayrıldın? mahsuru yoksa öğrenebilir miyiz?

Benimde 2 yavrum var, yaş 37( ama görüntüm ruhum 27 bile değil :)))))))))) çalışıyorum.

funda bana acele ulaş gülüm facedeyim,
geçen bişi konuşmuştukya hani onla alakalı hade seni bekliyorum ben,
yada güzeller fundanın tel no bilen özelden atsın bana,
panik yapmayın çok öenmli değil konu funda için öenmli...

slm şekerler
toplantıdan şimdi çıktım..
öğlen çok fecii bişii oldu..lokantaya gittik bende sebze yemeği yicem dedim içimden ama koskoca lokanta meğer sadece kebap çeşitleri yapıyomuş herkesde adana kebabı söyledi tabi bende...
sadece etinden yerim bari dedim malesef kebaplar gelince ekmeğiyle birlikte yedim..harikaydı ama bana çok fazla geldi acip rahatsız oldum midem fena oldu..soda içtim üstüne..sonra toplantı esnası 1 kekik çayı 2 de karabaş otu çayı içtim şişkinliğe çok iyiymiş gerçekteen de çok rahatlattı beni.az önce de bir kase cacık içtim..

sabah kahvaltım:5 zeytin,domates,yarım dilim kepek ekmeği
ara:5 erik

ya kızlar sanki kilo vermemişim gibi yaa..birde bu yemek iyice bozdu moralimi.
ortim ceza ver bana şeker
geçmişe de bi bakiim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…