hasretim canım düşme böyle umutsuzluklara gün gelecek incecik olucaksın şeker
unutma bu bizim elimizde..
bu arada beyza kim..
gibiye kadar iyiydi be esra 'gibi' ne oluyor yemişsin yiceni, canın tatlı istiyosa o zaman bir pikoyla atlat akşam ekmek yeme. CUMAYIIIIIIIIIIIIIIII DÜŞÜNNNNNNNNNNNvereliniortak
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benim iyiki geçmiş yani yoksa neler yerdin kimbilir :jeyyar:
şaka şaka bazen benimde öyle bir gözüm dönüyorki masada ne varsa silip süpürüyorum sırnaşık şey opuyorumnanaktan
uff ya gene cuvalladim ben ne oluyo bana ya ne güzel kilo veriyom mahvediyom herseyi sonra suan cok karamsarim 1 gün bozdunmu bütün haftaya yansiyo birdaha toparlanana kadar üf üf ins yarin güzel bir güne uyanirim bugün cok karamsarim aynalar bana küs ben aynalara hr disari cikacagim zaman ne giycem simdi ben diye düsünmekten cok bunladim havalar sicak ben ceketl geziyom Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
Ortim geçte olsa ölçülerimi vereyim kusura bakma canım..
Göğüs :93(Geçen ay vermemişsin)
Bel:78(Geçen ay vermemişsin)
Göbek:96: 98
Kalça:108:110
Bacak66
Basen:108 (Geçen ay vermemişsin)
Orticim dün için seni tebrik ederim. Günü çok güzel kapatmışsın, gurur duydum seninle.
Sporunda baya iyi. alkisalkisalkis
Geçen ayla aynı kiloda olmana rağmen spor sayesinde incelmişsin bak. bu ay sonu çok daha güzel olacak. vereliniortak
Ortim geçte olsa ölçülerimi vereyim kusura bakma canım..
Göğüs :93(Geçen ay vermemişsin)
Bel:78(Geçen ay vermemişsin)
Göbek:96: 98
Kalça:108:110
Bacak66
Basen:108 (Geçen ay vermemişsin)
Orticim dün için seni tebrik ederim. Günü çok güzel kapatmışsın, gurur duydum seninle.
Sporunda baya iyi. alkisalkisalkis
Geçen ayla aynı kiloda olmana rağmen spor sayesinde incelmişsin bak. bu ay sonu çok daha güzel olacak. vereliniortak
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Ayy çok mutlu oldum... zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yeni geldim şekerler üstümü değiştim kızımı yatırdım oturdum pc ye
sözümü tuttum hiçbişii yemedim seminerde ama açlıktan ölüyorum dayanamadım batırık yiyorum şu an çok masum geldi bana
valla acıktığım zaman gözüm hiçbirşeyi görmüyor işte...
nese akşamı da kazasız belasız atlattım
1 kase çorba
1 kase yoğurlu makarna
dün 30+30+60 dakika yürüdüm 60 dakikası tempoluydu.. diğer 30+30'u ağır...
benim de gözüm dönmüştü Allahtan geçti...
canım ümitsizliğe kapılma sakın gün gelecek sen bu azimle tüm istediğin kıyafetlerinin içine gireceksin... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bugün çok mutluyum kızlar...
Yeni aldığım olmayan pantolumun içine girdim... Geçen hafta da uzun tunik tarzı bir gömlek almıştım onu da pantalonumun üstüne giydim...
Bugün yeni cicilerle keyfim yerinde... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
valla acıktığım zaman gözüm hiçbirşeyi görmüyor işte...
nese akşamı da kazasız belasız atlattım
1 kase çorba
1 kase yoğurlu makarna
dün 30+30+60 dakika yürüdüm 60 dakikası tempoluydu.. diğer 30+30'u ağır...
benim de gözüm dönmüştü Allahtan geçti...
canım ümitsizliğe kapılma sakın gün gelecek sen bu azimle tüm istediğin kıyafetlerinin içine gireceksin... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bugün çok mutluyum kızlar...
Yeni aldığım olmayan pantolumun içine girdim... Geçen hafta da uzun tunik tarzı bir gömlek almıştım onu da pantalonumun üstüne giydim...
Bugün yeni cicilerle keyfim yerinde... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Günaydın kızlar.
Dün akşam 1 tabak (7-8 kşk) bezelye 2 kşk yoğurt yedim. 70 dk. yürüdüm.
Sabah 1 dl cavdar, domates, kaşar, 2 zeytin, salatalım yedim.
canım tebrik ederim seni önce yürüyüşün sonra incelmen en son olarakta olmayan pantolonuna sığdığın için...bende çok mutlu oldum evelsi gün...bide sen gibi tunik tarzı gömlekler aldım 4-5 tane..baseni kapatıyor renk renk model model aldım..üstünede kemerler aldım...hem şık oluyor hem kusurları kapatıyor...tek kapanmayan kusur göğüsler-tatlicadiarzu-onada yapacak bişeyim yok...malum sütlü nuriye yiz bu aralardelikafadulden
şahnurum yaa üzüldüm kararına....ne kdar yoğunsun ya nefes bile alamıyorsun..Allah işlerini kolaylaştırsın canım...
dün akşam cacık ve meyve yedim...
bu sabahta klasik kahvaltı ama doymak bilmedim ..kendimi frenledim gerçi ama çok açım yaa off..3. gün oluyor bu böyle hissedeli...cumaya ne olcam çok merak ediyorum..hiç kilo vermiş gibi gelmiyorum
günaydınlarrrrr
canım batırık bilirmisin sen de ben çok severim yaaa
sıcakta da ne güzel olur soğuk soğukk
kızlar bana kızacaksınız bilemiyorum ama bu sefer kararım kesin ben takımdan ayrılıyorum şu ara işlerim çok yoğun anlaşılan o ki bu yaz 1 hafta izin alabileceğim 4 tane yapım + 3-4 tane danışmanlık ihalesine çıkacağız çalışmalar yoğun bir şekilde dün başladı öğle tatiline bile çıkamadık o yüzden yemek düzenim falan hepsi bozuldu motivasyon denen bişey de kalmadı fırsat buldukça gene gelirim ama boşuna takımda yer tutmayayım
benim yerime semiha olabilir o düzenli katılımda bulunuyor ben de gene yazarım işlerim rahatlayıp müsait olduğunda gene gelirim ama bu 1 ay mı olur 2 ay mı bilmiyorum ne olur kusura bakmayın kızlar
kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça yazarım şimdi toplantıya giriyorum öpüldünüzzz
canim yalnis anlama ama ben kapaliyim e bide kilolu olunca kapatmak zor oluyor basimda basörtü kicim disarda olmuyo en azindan bana göre degil pardesüm vardi ama olmuyor artik hem burda öyle kendiome uygun seylerde bulmam cok zor hatta yok bende mevsimlik uizun ceketle dolasiyom ama havalar iyce isininca onuda giyemem aman bosvrin beni ya icinizi karartcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?