Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada yemeği fazla kaçırdığım için sporuma ağırlık verdim.yürüyüşümü yapamamıştım bugün.hareketlerime ek olarak nivea bady hareketlerini yaptım.

gibiye kadar iyiydi be esra 'gibi' ne oluyor yemişsin yiceni, canın tatlı istiyosa o zaman bir pikoyla atlat akşam ekmek yeme. CUMAYIIIIIIIIIIIIIIII DÜŞÜNNNNNNNNNNN vereliniortak

valla acıktığım zaman gözüm hiçbirşeyi görmüyor işte...

nese akşamı da kazasız belasız atlattım
1 kase çorba
1 kase yoğurlu makarna

dün 30+30+60 dakika yürüdüm 60 dakikası tempoluydu.. diğer 30+30'u ağır...

benim de gözüm dönmüştü Allahtan geçti...

canım ümitsizliğe kapılma sakın gün gelecek sen bu azimle tüm istediğin kıyafetlerinin içine gireceksin... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bugün çok mutluyum kızlar...

Yeni aldığım olmayan pantolumun içine girdim... Geçen hafta da uzun tunik tarzı bir gömlek almıştım onu da pantalonumun üstüne giydim...
Bugün yeni cicilerle keyfim yerinde... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Ortim geçte olsa ölçülerimi vereyim kusura bakma canım..
Göğüs :93
Bel:78
Göbek:96
Kalça:108
Bacak:66
Basen:108 (yaw bunda bir acayiplik var kaç kere ölçtüm kalçayla basen aynımı olurmuş... Ben kalçam çok büyük derken ilave olarak amma büyük basenlerim varmış)

Bu arada bugün itibariyle süt iznim bitiyor erken çıkma olayına son.... çıkış saatim 18:00 evde anca 19:00 trafik olursa 19:30 da olucam... akşamları artık yürüyüş yapamıcam nasıl yapıcam şimdi onu düşünüyorum kara kara...
sabahın köründe kalkıp yürüyüş yapabilirmiyim acaba hafta içi 2 gün kalksam 1 er saat tempolu hafta sonu da 1 er saat toplam da 4 saat yapar uygulayabilirsem tabi......

günaydınlarrrrr

canım batırık bilirmisin sen de ben çok severim yaaa

sıcakta da ne güzel olur soğuk soğukk

kızlar bana kızacaksınız bilemiyorum ama bu sefer kararım kesin ben takımdan ayrılıyorum şu ara işlerim çok yoğun anlaşılan o ki bu yaz 1 hafta izin alabileceğim 4 tane yapım + 3-4 tane danışmanlık ihalesine çıkacağız çalışmalar yoğun bir şekilde dün başladı öğle tatiline bile çıkamadık o yüzden yemek düzenim falan hepsi bozuldu motivasyon denen bişey de kalmadı fırsat buldukça gene gelirim ama boşuna takımda yer tutmayayım
benim yerime semiha olabilir o düzenli katılımda bulunuyor ben de gene yazarım işlerim rahatlayıp müsait olduğunda gene gelirim ama bu 1 ay mı olur 2 ay mı bilmiyorum ne olur kusura bakmayın kızlar
kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça yazarım şimdi toplantıya giriyorum öpüldünüzzz

hayal cadısı iyiyiz sen nasılsın bakalım bu hafta 7. takımı birinci edersin artıkın zemuszemus zemuszemus

Günaydın kızlar.

Dün akşam 1 tabak (7-8 kşk) bezelye 2 kşk yoğurt yedim. 70 dk. yürüdüm.

Sabah 1 dl cavdar, domates, kaşar, 2 zeytin, salatalım yedim.

canım tebrik ederim seni önce yürüyüşün sonra incelmen en son olarakta olmayan pantolonuna sığdığın için...bende çok mutlu oldum evelsi gün...bide sen gibi tunik tarzı gömlekler aldım 4-5 tane..baseni kapatıyor renk renk model model aldım..üstünede kemerler aldım...hem şık oluyor hem kusurları kapatıyor...tek kapanmayan kusur göğüsler-tatlicadiarzu-onada yapacak bişeyim yok...malum sütlü nuriye yiz bu aralardelikafadulden

şahnurum yaa üzüldüm kararına....ne kdar yoğunsun ya nefes bile alamıyorsun..Allah işlerini kolaylaştırsın canım...

dün akşam cacık ve meyve yedim...

bu sabahta klasik kahvaltı ama doymak bilmedim ..kendimi frenledim gerçi ama çok açım yaa off..3. gün oluyor bu böyle hissedeli...cumaya ne olcam çok merak ediyorum..hiç kilo vermiş gibi gelmiyorum

tesekür ederim canim ins dedigin gibi olur.

günaydin hepinize ben daha kahvalti yapmadim ama bugün öyle acayip yeme istegi yok üstümde ins devam bugün diyete vede hafta sonu kacamak filan yok artik bütün haftaya yansiyo sonra bu pazr hava güzel olursa ailecek hayvanat bahcesine gidicez dua ediinde güzel olsun kpücük oglum dogdu dogali ailecek bisey yapmamistik ilac gibi gelicek esim hem calisiyor hem okuyor 2 senedir vakti olmuyo cok su 1.5 sene bir bitse öyle bi oh cekicemki taa türkiyeden duyulacak delikafadulden

Günaydın kızlar.

Dün akşam 1 tabak (7-8 kşk) bezelye 2 kşk yoğurt yedim. 70 dk. yürüdüm.

Sabah 1 dl cavdar, domates, kaşar, 2 zeytin, salatalım yedim.

Canım sende günü süper kapatmışsın 70 dakika aralıksız yürüyüş te süper olmuş...
İkinci raund da senin olmuş zemuszemus

Sağol tatlım...

Sütlü nuriye :roflol:

Bende kendime sütaş esra diyorum :roflol:

akşamı çok çok çok iyi kapatmışsın.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ondan aç kalkmış olabilirsin Özgecim...

Orticim sabah kahvaltım;
1 dilim çavdar, peynir, zeytin ve karpuz...

ara yarım elma

canim hakkinda hayirlisi olsun yinede cok koyverme kendini en azindan yine 65 le dön aramiza emi

Son düzenleme:
slm kızlar

sabahki kahvaltım bir dilim esmer ekmek peynir haşlanmış yumurta ve domates salatalık biber söğüş
şekersiz çay
üzerine yeşil çay

akşamki kaçamağım yaprak sarması fazla kaçtı
bir de taze fındık yedim 20 kadar

özgecim süpersin ortim
şu azminden bana da bulaşsa biraz

şahnurum gitme ya gülüm

hayalim tatlım nasılsın canım

teşekkür ederim fıstıklar iyiyim çok şükür,
gene arada başım ağrılarla yokluyo sağolsun,
zuzum ne kilo vermesi gülüm şişim kütük gibi akşam olunca ice ayaklarım özellikle şişiyo ya senağlama,
şahnurum canım benim kolay gelsin sana gitme falan demicem,bi süre ayrılmak ii oluyo biz burda sürekli monotonlaşıyoruz motivasyonda sıkıntı varsa ve özellikle paylaşım yapamıyorsak bizraz şu işler geçene kadar sende dinle kendini gene dikkat et ama,sonra geri geklirsin...

canım inan bu durumda olan sadece sen değilsin kıyafet ayarlaması daha zor yazın ben bıraktım gerçi ölede yapsam yandan çıkıyo bölede yapsam arkadan çıkıyo... ben yeni kıyafet almıyorum hep erteliyorum birazdaha veririm belki diye ....ne zamandır eski kıyafetlerim asılı hep gardrobumdaki onları görüp diyetten vazgeçmiyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…