Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hekese iyi günler kizlar nasilsiniz bakalim kilo verme durumlari nasil gidiyor daha bazilariniz burda sayikliyo hadin verin killarida mezun olun ama degilmi artikim

Kamerım hoŞgeldın evet ben hep yerımde sayıklıyorum geÇen hafta verdıydım ne gÜzel bu hafta reglden dolayı artıyım yıne

hayalımm tokatlar ensemde bı patladı kı sorma
ama sen benı haftaya gÖr Şekerım

kızlar çizelgede kilo değişimini bilmiyorum benimkinide kimse eklememiş bilen arkadaşlardan biri bizahmet değiştirebilirmi kilom 81.5kgyerimseniben

4. TAKIM * *107. ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,3 )Kendi isteği ile ayrıldı
nurcanöğretmen ( 70,0 / 70 / 0 / 0 % )
sebnemselayfurkan ( 69,2 / 69,7 / -0,5 / - 0,72 % )
fguler ( 83,9 / 84,6 / -0,70 / -0,83%)
kuzuzuzubambino ( 71,0 / 70,1 / 0,9 / 1,27% )
akrep33 ( 68,3 / 68.5 /-0.2 /-0.29 %)
BeyazLilyum ( 66,5 / 66.0 / 0.5 / 0.75% )
hasretim34 ( 73,9 / 73.8 / 0.1 / 0.14% )
niloşş ( 82,0 / 81,5 / 0,5 / 0,61 % )
deryaboran ( 63,8 / 63,8 /0 / 0 %)
uaydın ( 75,5 / 74,9 / 0,6 / 0,79%)
Beci ( 81 / 80,4 / 0,6 / 0,74% )
semiha ( 60 / 59,1 / 0,9 / 1,5 %) ( Eski üye)
4. TAKIM TOPLAM KıLO (865,1 / 862,4 / 2,7 / 0,31 % )

Son düzenleme:
anacım sitede problemmi var yazdıklarım gitmiyor..
özgecim ellerine sağlık düzenlemişisin şeker.

banu çok sağol aslın bu bilgilerin çoğunu hepimiz biliyoruzdur kendim için söyleye bilirimki malesef uygulayamıyorum bir uygulasam ne ler olur neler

onay alalım bizde şebocum :)

sizinki tamamdır :)

banu çok sağol aslın bu bilgilerin çoğunu hepimiz biliyoruzdur kendim için söyleye bilirimki malesef uygulayamıyorum bir uygulasam ne ler olur neler

bişi sölicem ben bu pirinç lapası diyetini haftasonu uygulamak istiyorum
hasretim nasılsın?nasıl gidiyo bu diyet nasıl yaptın çok kararsızım cevabını bekliyorum..

bişi sölicem ben bu pirinç lapası diyetini haftasonu uygulamak istiyorum
hasretim nasılsın?nasıl gidiyo bu diyet nasıl yaptın çok kararsızım cevabını bekliyorum..

canim iyiym ben 1 kilo verdikten sonra nasil iyi olmayayimki cok basit hemde tok tutuyor sabah ögle aksam yiyosun her ögün icin 1 cay bardagi pirinci hasliyosun yani yagsiz tuzsuz pisiriyosun her ögün icin hazirlamak istemessen 3 cay bardagini birkerede pisirebilirsin sebze meyve serbest pirinci yogurtla yersen tuzsuzlugu ve yagsizligi pek anlasilmyior ama yogurtssuz iggkk yani dedigim gibi ben istedigim sonucu aldigm icin bu sabah kahvalti yaptim aslinda yapilmiyor ögle yinie yedim lapadan aksama yine yicem ve bitmis olucak yarinda su nohut fasulye ve bugdaydan olusan corba diyetine basliyorum

bende yapıcam bu hafta sonu pzartesi sonucu yazarım

4. takım Mayıs ayı rapor sonuçları:

Haftaya takip olanlar:

fguler:84,6 dan 83,7 ye düşmeli. (önümüzdeki cumaya) (sonraki değerlendirmesi 3 hafta üzerinden olacak)
niloşş: 81,5 dan 80,2 ye düşmeli (önümüzdeki cumaya) (sonraki değerlendirmesi 3 hafta üzerinden olacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…