Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 li takımlar haftalık karnelerini düzenliyor dimi? Ay sonunda karneler dökülcek.!!!

Örneğin

derya, banu için tutuyor 1. hafta +/- gibi

Bu ay için tek kriter haftalık 4 saatlik yürüyüş.

slm kızlar
geçmişe bakamadım.
şimdi geldim eve.
umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşmışızdır.
bugün yoğun ve karışık bir gündü.
ne zaman ne yedim tam hatırlamıyorum.
yarın tekrar annemlere gideceğim.
yarın ve öbür günde belki giremem.
pazartesi allahın izniyle tekrar aranızdayım.
paylaşımda bulunamadığım süreçte yediklerime sporuma yürüyüşüme çok dikkat ediyorum orticim beni merak etme:):):)

ahandaa yedim seni akrepim gel buraya cabuk
kizlar bu mesajimi sayet akrep gormesse kesinlikle hatirlatin gozunuzu sevem
simdi kim kimden sisko kim kimin onunde gelde takima soyle bakalimm hahhaaaa
sen beni bir kere yendin birdaha gecirimiyim seni onume hic hadi gel gel seni takima bekliyorum orda olacagim sen bittin dustun dilime kilo alarak hahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
not vermis oldugum rahatsizliktan dolayi ozur dilerim kizlar ama akreple bir alacak verecek davamiz varda oyuzden boyle seyler yaziyorum yoksa ben gorundugum gibi asla kaba birisi degilim (
neyse siz bu mesajimi bir sekilde iletin kendisine hepinize iyi aksamlarr...
sevgiler.....
saygilar....:)

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:icecream:

sobeeeeeeeeeee
yakaladim seni ne o havan bata emi gel dedim ne diye duruyon burdaa gelemiyon dimi suna bak bide caka satiyor

sen simdi kilomu aldin allah askina kilo kac kiz senin agzindan duymak bana cok buyuk bir haz verecek
ben 68.1 sen kacsin sekerim

neyse ben gidiyom kocis cagiriyor acil cikis yoksa seninle ugrasaktim ya hadi kocam dua et yarin kozlarimizi paylasiriz artikin byy canimm sana iyi geceler beni gor ruyandaa

sen simdi kilomu aldin allah askina kilo kac kiz senin agzindan duymak bana cok buyuk bir haz verecek
ben 68.1 sen kacsin sekerim

oyyyy 400 gr içinmi bu kadar patırtın :mymeka:
sen haftaya gör bakalım benim arkamdan bakınca da bu kadar ses çıkarabilicenmii
haftaya bayrak bende naabeeerturkbayragi

neyse ben gidiyom kocis cagiriyor acil cikis yoksa seninle ugrasaktim ya hadi kocam dua et yarin kozlarimizi paylasiriz artikin byy canimm sana iyi geceler beni gor ruyandaa

paylaşalım bakalım tabiii kocişle olan gece sporundan sonra benle uğraşıak halin kalırsananiknaniksositososito

ANTEPLı BıR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

ıcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

ıç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra

iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

SıZ KEBAP, CıĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MıS GıBı FISTIKLI BAKLAVA YEYıN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

şekerler çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle

kızlar pek fenayım..sabahtan bu yana ishal ve kusma...yataktan koşarak wc ye gittim ve halaa ishal devam ediyor..sanki midem ve bağırsaklarım sözleşmişte temizlk yapıyor gibi ama halim kalmadı..artık bişii kalmadı içimde sanırım.çünkü su içiyorum içtiğim su çıkıyor gibi..aferdersiniz su çıkarıyorum resmen...
nedenini anlayamadım hala..dün akşam dışardan yemiştik..ondanmı oldu desem bizimkiler de yedi.henüz onlardan ses yok uyuyorlar...
karnım yapıştı resmen....nasıl geçerki bu ya..takatım kalmadı inanın zor yazıyorum..
pc açılana kadar kaç defa gittim wc ye..
ve yine gidicem sanırım..uffffffff karnıım..

canim cok gecmis olsun muz ve patates haslamasi ishala iyi gelir bi nede istersen

senden yana bi süphem yok zaten canim hizina yetisebilene ask olsun sen bu azimle cok cabuk kurtulursun kilolarindan zaten fazla biseyinde yok

günaydın canım.geçmiş olsun.
yazın çok güzelmiş.
ishal için sana önerim var.hemen etkili oluyor.yemek kaşığının yarısına türk kahvesi koy üstüne limon sık.bunu yut, bolca su iç.kahvenin zararı yok bi dene istersen.
1 saat içinde kesiyor.3 saat sonra birdaha içersin tam olur.
bende ishal olsan diye bakıyorum ama yok.öğle olunca 2 gün yemek yiyemiyorum,istah kesiliyo doğal yoldan kilolar gidiyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…