ahandaa yedim seni akrepim gel buraya cabuk
kizlar bu mesajimi sayet akrep gormesse kesinlikle hatirlatin gozunuzu sevem
simdi kim kimden sisko kim kimin onunde gelde takima soyle bakalimm hahhaaaa
sen beni bir kere yendin birdaha gecirimiyim seni onume hic hadi gel gel seni takima bekliyorum orda olacagim sen bittin dustun dilime kilo alarak hahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
not vermis oldugum rahatsizliktan dolayi ozur dilerim kizlar ama akreple bir alacak verecek davamiz varda oyuzden boyle seyler yaziyorum yoksa ben gorundugum gibi asla kaba birisi degilim(
neyse siz bu mesajimi bir sekilde iletin kendisine hepinize iyi aksamlarr...
sevgiler.....
saygilar....:)
alin size bir diyet daha yapan arkadas 4 günde 3 kilo verdigini yazmis
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/274007-domates-limonsuyu-diyeti.html
sen simdi kilomu aldin allah askina kilo kac kiz senin agzindan duymak bana cok buyuk bir haz verecek
ben 68.1 sen kacsin sekerim
neyse ben gidiyom kocis cagiriyor acil cikis yoksa seninle ugrasaktim ya hadi kocam dua et yarin kozlarimizi paylasiriz artikin byy canimm sana iyi geceler beni gor ruyandaa
kızlar pek fenayım..sabahtan bu yana ishal ve kusma...yataktan koşarak wc ye gittim ve halaa ishal devam ediyor..sanki midem ve bağırsaklarım sözleşmişte temizlk yapıyor gibi ama halim kalmadı..artık bişii kalmadı içimde sanırım.çünkü su içiyorum içtiğim su çıkıyor gibi..aferdersiniz su çıkarıyorum resmen...
nedenini anlayamadım hala..dün akşam dışardan yemiştik..ondanmı oldu desem bizimkiler de yedi.henüz onlardan ses yok uyuyorlar...
karnım yapıştı resmen....nasıl geçerki bu ya..takatım kalmadı inanın zor yazıyorum..
pc açılana kadar kaç defa gittim wc ye..
ve yine gidicem sanırım..uffffffff karnıım..
slm kızlar
geçmişe bakamadım.
şimdi geldim eve.
umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşmışızdır.
bugün yoğun ve karışık bir gündü.
ne zaman ne yedim tam hatırlamıyorum.
yarın tekrar annemlere gideceğim.
yarın ve öbür günde belki giremem.
pazartesi allahın izniyle tekrar aranızdayım.
paylaşımda bulunamadığım süreçte yediklerime sporuma yürüyüşüme çok dikkat ediyorum orticim beni merak etme:):):)
şeker dikkat et böyle diyetler sakıncalı sonra fazlasıyla alırsın
kızlar pek fenayım..sabahtan bu yana ishal ve kusma...yataktan koşarak wc ye gittim ve halaa ishal devam ediyor..sanki midem ve bağırsaklarım sözleşmişte temizlk yapıyor gibi ama halim kalmadı..artık bişii kalmadı içimde sanırım.çünkü su içiyorum içtiğim su çıkıyor gibi..aferdersiniz su çıkarıyorum resmen...
nedenini anlayamadım hala..dün akşam dışardan yemiştik..ondanmı oldu desem bizimkiler de yedi.henüz onlardan ses yok uyuyorlar...
karnım yapıştı resmen....nasıl geçerki bu ya..takatım kalmadı inanın zor yazıyorum..
pc açılana kadar kaç defa gittim wc ye..
ve yine gidicem sanırım..uffffffff karnıım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?