Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banu sonucunu bekliyorum , bende 1 gün yapmıştım, 900 gr verdim, ama 3 gün sonra almıştım sizi sonuçları bekliyorum.

zaten korumazsan çok kolay alınacak bi diyet belli ama haziran hedefim 70 şimdi bunu yaparsam bide regl zamanı biraz fazladan verirsem ancak ulaşabilirim diye düşünüyorum
tek korkum bu pirinci yediğimde bide ters teperde alırsam o kötü olur acaba bu pirinçle beraber kuru kayısı yesem olurmu?

Sınıfı geçenler

sebnem: % 2,52
esra: % 1,53
akrep: %1,86
özge:% 3,65 :hooray: a.s.
yasemin: %7,17 hihoyyyt :lepi: : a.s. hooray:
derya: % 3,33 a.s. a.s. :hooray:
banu: % 2,73
beci% 1,95
semiha % 1,50

Herkesi kutluyorum ama yasemin, özge ve derya ilk üçteler ayrıyetten işi çok ciddiye aldıkları için teşekkür ediyorum. a.s.

tebriklerrr en çokta ortime tebrikler
alkisalkisalkis

ay cok tesekürler nasl sistim anlatamam :lepi:

Gelelim Haziran ayına

sebnem: 68,6
funda : 82,4 (haftaya 83,7 ye düştüğü varsayımıyla)
esra:69
akrep:67,4
özge:64,9
yasemin:72,6
niloş:78,9 (haftaya 80,2 ye düştüğü varsayımıyla)
derya:62,8
banu:73,7
beci:79,1
semiha: 58,2

kg.lara düşmek gerekiyor.

hepinizi tebrik ederim aynen böyle devam

Herkese ayrı ayrı tebrık ederım takım bılıncı ıÇerısınde haraket ettıyoruz ne gÜzel
ortıcım Çok saĞol destekĞını hıÇ kesmedıĞın ıÇın hadı rehabete dÜŞmeden devam etmelıyız yolumuza bakalım bÖlÜr ay neler olacak

aynen canim sebnemin mesajlari beni cok motive ediyor herkesinki ama onunki bi ayri nedense :))

kaptan oldugundandir belküm lülülülülülü

ÖĞlen yedıklerımı yazmadım :1 dlım karpuz 1 dılım kepeklı ekmek 5 dılım peynır (ne yapayım Çok gÜzeldı)
ara 1 bardak ayran

YASEMıN DOĞRU SÖYLÜYORSUN HAKSIZLIK YAPMAYALIM KAPTANIMIZI BıZı BıRLıK ıÇERıSıNDE TUTTUĞU VE DESTEK VERDıĞı ıÇıN CANDAN TEŞEKKÜR EDERıM vereliniortak :enbuyukkk:
TAKIMIZA DEĞMESıN

saolun şekerler siz bilmezsiniz ama biz çok yeni bir takım sayılırız. Şimdi takımda en eski ben kaldım bende ekimde girdim.Bende sonra funda ve esra var. ama onlarda 3-4 aylık sanırım. Kalan hepiniz yenisiniz. Takımı oturmak için uğraştık, fakat takımın şu anki durumundan çok memnunum ben hepinize teşekkür ediyorum, iyi bir uyum yakaladık, sohbemizi çok seviyeli, birbirimize saygılıyız. Allah bozmasın ve el el kurtulalım şu kilolardan. :nazar :a.s.

liste güzel inşallah hepimiz aşarız.
kızlara bende katılıyorum.şebnem motive konusunda çok başarılı.teşekkürler şebnemalkisalkisalkis

Bende kaptan olalı sanırım 6-7 hafta oldu. Ayrıyetten bana hep destek olan canım ortim kaptan yardımcımız Esracıma da teşekkür ediyorum. :)

Bir teşekkkür, tebrik furyası gidiyor sonu hayır olsun. :)

Ama Mayıs ayını takım olarak başarılı kapattık bu bir gerçek ve Haziran daha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…