simgecim zeyneple konuşabildin mi?
tanışırsınız daha canım onun günü vardı sanırım bugünsadece tanışabildik canım ben ona kendimi tanıtmak için yazdım bişeyler ama o çıkmıştı heralde :2::2::2:
15 canımcanım takım en fazla kaç kişi olabiliyor ?
ben yatay pozisyona geçeyim telefondan devam edeyimm
ben de telefon almayı düşünüyorum :) benim de artık uyumam gerek
Tebrik ederim canım ya bu arada tanışamadık dün beyza ben 23 yaşındayım 90 kilodan 82 ye düştüm ve 65 olmak istiyorum İnş 100 gün sonra bekarım bide yarışmacı arkadaşlara başarılar 😀ben de daha önce bir dönem yine kilo vermiştim ama o zaman 10 kilo falan çok su içiyodum ve her tuvalete gittiğimde erisin yağlarım diye kendi kendime söylüyodum
Günaydın kızlar kusura bakmayın dün uyuya kalmışım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bayılmışım telefon elimde sabah kalktım tahlil yaptırmaya yeni gelebildim eve bu arada simgcim bende seni çok sevdim evet yengem su içiyorum şimdi yağlarım akıp gidiyo die diye zayıfladı bende o yolu deniyorum bu arada listemi yazıyorum belki kızacaksınız ama hastayım o yüzden boğazımdan pek katı bişey geçmiyo yani
Sabah: elma sirkesi
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 tane kadar kuru üzüm
Tarçın
Öğle:
2 kaşık etli taze fasülye
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
Spor: yorgan altında ter atma 😀
3 lt su
2 fincan kayısı çayı
canım bugun ankaraya geliyorum ve ben seni görmeyi cok istiyorum :)kızlar iyi geceler kısaca bi geçmişi okuyum dedim yine uykum geldi yaaa
sen hiç ekmek tüketmiyormusun canımGünaydın kızlar kusura bakmayın dün uyuya kalmışım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bayılmışım telefon elimde sabah kalktım tahlil yaptırmaya yeni gelebildim eve bu arada simgcim bende seni çok sevdim evet yengem su içiyorum şimdi yağlarım akıp gidiyo die diye zayıfladı bende o yolu deniyorum bu arada listemi yazıyorum belki kızacaksınız ama hastayım o yüzden boğazımdan pek katı bişey geçmiyo yani
Sabah: elma sirkesi
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 tane kadar kuru üzüm
Tarçın
Öğle:
2 kaşık etli taze fasülye
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
Spor: yorgan altında ter atma 😀
3 lt su
2 fincan kayısı çayı
günaydın hatunlar
sabahki tartı stabil iyi gidiyorum :)) bu arada çok dikkat etmesem de çabuk doyuyorum artık midem kuş kadar kaldı sanırsam
şimdi biraz işlerim var bir ara mutlaka fırsat yaratıp geçmişe bakıcam
öpüyorum sizi
beyzacım memnun oldum tatlım, eminim burada herkes istediği kiloya kavuşacak
günaydın tatlım :) mide kücüldükten sonra yemniyor dimigünaydın hatunlar
sabahki tartı stabil iyi gidiyorum :)) bu arada çok dikkat etmesem de çabuk doyuyorum artık midem kuş kadar kaldı sanırsam
şimdi biraz işlerim var bir ara mutlaka fırsat yaratıp geçmişe bakıcam
öpüyorum sizi
beyzacım memnun oldum tatlım, eminim burada herkes istediği kiloya kavuşacak
sen hiç ekmek tüketmiyormusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?