Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menü fena değil ama biraz protein ağırlıklı olmuş

canım benim menün güzel tek eksiğin ara öğünler biliyorum yapamıyorum demiştin ama bişeyler atmaya çalış aralarda ağzına

Günaydın hanımlar
Gece sohbet güzelmiş ama esım evdeyken gelemıyorum
Sanırım azaltmaya başladım yeme ısını
Güzel azaltmak iyi olur
Çok karbonhidrat li olmuş canım
A z yemisin biraz sanki şehriye çorbana bol karabiber ve limon iyi olur

Yorumlarımı yazdım menümü de yazayım
sabah ılık su 1 greyfurt suyu
1 yumurta peynir 1 dilim ekmek

ara 3 kuru kayısı

öğlen 1yumurta karabuğday ve peynirden oluşan az zeytinyağlı nar Ekşili salata

ara 1 eksi elma

akşam 1 kepçe çorba 4 yaprak sarma 1 kaşık kavurma

su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk. Karın kalça hareketleri cd den

güzel menü canım ama meyvenin yanında süt yoğurt gibi protein almaya çalış bence

Güzel azaltmak iyi olur

Çok karbonhidrat li olmuş canım

A z yemisin biraz sanki şehriye çorbana bol karabiber ve limon iyi olur
Teşekkür ederim canım evet bol limon sıkıyorum hatta tüm limon yediriyolr zorla ama Hastayım ya canım pek bişey istemiyo bide yulaf çok tok tutuyo ya tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım evet bol limon sıkıyorum hatta tüm limon yediriyolr zorla ama Hastayım ya canım pek bişey istemiyo bide yulaf çok tok tutuyo ya tavsiye ederim

Saol canım yulaf tuketiyorum bende ara verdeim biraz.markete gittiğimde alicam yine.

yulafın tadı nasıl acaba?? denesem mi:)

aşkom süpersin gayet iyi gidiyosun, aralarda süt de iç iyi olur bence

Tamam canım deneyeceğim ama ara öğüne ne zman alışırım bilmiyorum
ara öğünlere alışman gerek tatlım, önemli

simgecim sen bu kiloları gitti bil çok beğendim

Ben ekmek yerine yulaf tüketiyorum onun daha faydalı olduğunu ve aynı görevi yaptığını duydum canım bide benim bağırsak problemim var o yüzden bağırsakları çalıştırıyor yulaf
yulafı da tattıracaksın bana demek ikidir yazdığını gördüm ilgimi çekti :))

evet canıım ya biraz fazla kaçırınca rahatsız oluyorum, bir de tekrar spora başlasam muhteşem olacak

Bende çok memnun oldum canım İnş ya birbirimize destek olursak herşey olur
olur gülüm merak etme

ankaraya gidiyorum akşam ordan girer sohbet ederim sizlerle
ausenciacıgım laceyime gidiyorum :) selam söyliyim senden :)
iyi yolculuklar bizden de selam lacey ablaya

Kahve mi yazmayı unutmuşum o benim olmazsa olmazım aralarda 3 fincan sade Türk kahvesi
ben de sardım türk kahvesine bu ara önceden pek içmezdim

güzel canısı menünü beğendim, çok geçmiş olsun bu arada grip yakalamış seni galiba(

cimcimem karşılaşamıyoruz fıstıkım yaw, nasılsın çocuklar nasıl oldu? yemek fena değil de şu spor yoklar yakışmıyo

Toprak neden gece 3.5 da kalkıyorsun kuzum
yok canım 5 te kalkıyorum oğlanın okulu için son yazdığımda saat 1,5 olmuştu geriye uyumak için 3,5 saatim kaldı :)))

Günaydın hanımlar
Gece sohbet güzelmiş ama esım evdeyken gelemıyorum
Sanırım azaltmaya başladım yeme ısını
sen yoksan bir kişi eksiğiz

merhaba kızlar işten geldim..
hemen menümü yazayım
sabah:1 kase nesfit
öğlen:etli patatesli yemek ve yoğurt
ara:1 mandalina
akşam:1 kase çorba haşlama tavuk salata 1 dilim ekmek
ara:2mandalina

ama kilom durdu sanki bakalım yarın ne olacak?

Çok saol canım teşekkür ederim evet 2 gündür yatıyorum bide üstüne doktordan geldim tiroidim varmış ilaç verdi yarın ilaca başlayacağım metobolizmam hızlanır belki doktorda zaten ilaca başlayınca kilo vermeye başlarsın dedi kahvede metobolizmayı hızlandırıcı etkisi var bencede tüket canım şekersiz ama bu arada yulafın tadına bayılıyorum ben süt tarçın ve üzülme kahvaltılık gevrek gbi bence seversin dnemelisin de ne kadar tok tuttuğunu göreceksin ama ara öğünler konusunda bişey söyleyemeyeğeim ya açıkmıyorum çünkü açıkırsam yerim ama ben ara öğünümü hep kahve ve bitki çaylarıyla sağlıyorum

aynen canım gerçekten bir karşılaşamadık.bende tam açıyorum bakıyorum iş çıkıyor.kapatıyorum :126:bugün o kadar canım tatlı şeyler istiyorki normalde hiç istemez aramam bile regli günlerimde dahi istemezdi ilk defa bu defakinde istiyor.

zor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?
Ben Migros'tan aldım canım 1 bardak sütün içine 2 yemek kaşığı içine biraz kuru üzüm tarçın atıyorum internetten biraz bakarsanız eğer saymayla bitmeyecek kadar çok yararı varmış tavsiye ederim yani

ayyy tatlım benimm cok sagol yaa insallah cok istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…