herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem.dünkü menüm:
sabah:
çeyrek ekmekte karışık tost,
ara:1 elma,
öğle:
gene döner,ayran,
akşam:2 küçük tavuk budu fırında,
az taze fasulye,
2 dilim ekmek,
spor yok su 2 lt,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/657435-30-gunluk-squat-programi-2.html birde bunu yayınlayayım kardeşim önerisi üzerine gördüm çok etkiliymiş.
Günaydın kızlar kusura bakmayın dün uyuya kalmışım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bayılmışım telefon elimde sabah kalktım tahlil yaptırmaya yeni gelebildim eve bu arada simgcim bende seni çok sevdim evet yengem su içiyorum şimdi yağlarım akıp gidiyo die diye zayıfladı bende o yolu deniyorum bu arada listemi yazıyorum belki kızacaksınız ama hastayım o yüzden boğazımdan pek katı bişey geçmiyo yani
Sabah: elma sirkesi
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 tane kadar kuru üzüm
Tarçın
Öğle:
2 kaşık etli taze fasülye
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
Spor: yorgan altında ter atma 😀
3 lt su
2 fincan kayısı çayı
canım benim menün güzel tek eksiğin ara öğünler biliyorum yapamıyorum demiştin ama bişeyler atmaya çalış aralarda ağzına
Tamam canım deneyeceğim ama ara öğüne ne zman alışırım bilmiyorum
Güzel azaltmak iyi olurGünaydın hanımlar
Gece sohbet güzelmiş ama esım evdeyken gelemıyorum
Sanırım azaltmaya başladım yeme ısını
Çok karbonhidrat li olmuş canımherkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem.dünkü menüm:
sabah:
öğle:
gene döner,ayran,
az taze fasulye,
2 dilim ekmek,
spor yok su 2 lt,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/657435-30-gunluk-squat-programi-2.html birde bunu yayınlayayım kardeşim önerisi üzerine gördüm çok etkiliymiş.
A z yemisin biraz sanki şehriye çorbana bol karabiber ve limon iyi olurGünaydın kızlar kusura bakmayın dün uyuya kalmışım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bayılmışım telefon elimde sabah kalktım tahlil yaptırmaya yeni gelebildim eve bu arada simgcim bende seni çok sevdim evet yengem su içiyorum şimdi yağlarım akıp gidiyo die diye zayıfladı bende o yolu deniyorum bu arada listemi yazıyorum belki kızacaksınız ama hastayım o yüzden boğazımdan pek katı bişey geçmiyo yani
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 tane kadar kuru üzüm
Tarçın
Öğle:
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
3 lt su
2 fincan kayısı çayı
kızlar günaydın dünkü menüm
sabah:
2 dilim kepek ekmek
peynir, zeytin
domates, salatalık
Güzel beğendim.
ara:
1 çay bardagı yarım yaglı süt
1 kücük boy elma
1 mandalina
öğle:
yarım su bardagı makarna ile hazırladıgım makarna salatası( yagsız tuzsuz yogurtlu bol yesillik ve baharatlı tarifini verdim bu arada :))
ara:
1 adet elma
akşam:
1 tabak yeşil mercimek yemegi
kuru sogan
2 dilim tam tahıllı bugday ekmegi
ara:
1 elma
3.5 litre su
1 bardak form çayı
45 dk walk at home 3 miles
Güzel azaltmak iyi olur
Çok karbonhidrat li olmuş canım
A z yemisin biraz sanki şehriye çorbana bol karabiber ve limon iyi olur
Yorumlarımı yazdım menümü de yazayım
sabah ılık su 1 greyfurt suyu
1 yumurta peynir 1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1yumurta karabuğday ve peynirden oluşan az zeytinyağlı nar Ekşili salata
ara 1 eksi elma
akşam 1 kepçe çorba 4 yaprak sarma 1 kaşık kavurma
su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk. Karın kalça hareketleri cd den
gogo bana yorum yazmamışsın
Teşekkür ederim canım evet bol limon sıkıyorum hatta tüm limon yediriyolr zorla ama Hastayım ya canım pek bişey istemiyo bide yulaf çok tok tutuyo ya tavsiye ederimGüzel azaltmak iyi olur
Çok karbonhidrat li olmuş canım
A z yemisin biraz sanki şehriye çorbana bol karabiber ve limon iyi olur
Teşekkür ederim canım evet bol limon sıkıyorum hatta tüm limon yediriyolr zorla ama Hastayım ya canım pek bişey istemiyo bide yulaf çok tok tutuyo ya tavsiye ederim
yulafın tadı nasıl acaba?? denesem mi:)Teşekkür ederim canım evet bol limon sıkıyorum hatta tüm limon yediriyolr zorla ama Hastayım ya canım pek bişey istemiyo bide yulaf çok tok tutuyo ya tavsiye ederim
aşkom süpersin gayet iyi gidiyosun, aralarda süt de iç iyi olur benceYorumlarımı yazdım menümü de yazayım
sabah ılık su 1 greyfurt suyu
1 yumurta peynir 1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1yumurta karabuğday ve peynirden oluşan az zeytinyağlı nar Ekşili salata
ara 1 eksi elma
akşam 1 kepçe çorba 4 yaprak sarma 1 kaşık kavurma
su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk. Karın kalça hareketleri cd den
ara öğünlere alışman gerek tatlım, önemliTamam canım deneyeceğim ama ara öğüne ne zman alışırım bilmiyorum
simgecim sen bu kiloları gitti bil çok beğendimkızlar günaydın dünkü menüm
sabah:
2 dilim kepek ekmek
peynir, zeytin
domates, salatalık
ara:
1 çay bardagı yarım yaglı süt
1 kücük boy elma
1 mandalina
öğle:
yarım su bardagı makarna ile hazırladıgım makarna salatası( yagsız tuzsuz yogurtlu bol yesillik ve baharatlı tarifini verdim bu arada :))
ara:
1 adet elma
akşam:
1 tabak yeşil mercimek yemegi
kuru sogan
2 dilim tam tahıllı bugday ekmegi
ara:
1 elma
3.5 litre su
1 bardak form çayı
45 dk walk at home 3 miles
yulafı da tattıracaksın bana demek ikidir yazdığını gördüm ilgimi çekti :))Ben ekmek yerine yulaf tüketiyorum onun daha faydalı olduğunu ve aynı görevi yaptığını duydum canım bide benim bağırsak problemim var o yüzden bağırsakları çalıştırıyor yulaf
günaydın tatlım :) mide kücüldükten sonra yemniyor dimi
dün diyetisyene gittim her sey yolunda :)
yeni bir diyet listesi verdi 1 ay onu ugulucam :)
ha bu arada 1 kilo almısım diyetisyenin tartısına göre 2.5 ayda çok begendi aferin sana dedi :)))))))
olur gülüm merak etmeBende çok memnun oldum canım İnş ya birbirimize destek olursak herşey olur
iyi yolculuklar bizden de selam lacey ablayaankaraya gidiyorum akşam ordan girer sohbet ederim sizlerle
ausenciacıgım laceyime gidiyorum :) selam söyliyim senden :)
ben de sardım türk kahvesine bu ara önceden pek içmezdimKahve mi yazmayı unutmuşum o benim olmazsa olmazım aralarda 3 fincan sade Türk kahvesi
güzel canısı menünü beğendim, çok geçmiş olsun bu arada grip yakalamış seni galibaGünaydın kızlar kusura bakmayın dün uyuya kalmışım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bayılmışım telefon elimde sabah kalktım tahlil yaptırmaya yeni gelebildim eve bu arada simgcim bende seni çok sevdim evet yengem su içiyorum şimdi yağlarım akıp gidiyo die diye zayıfladı bende o yolu deniyorum bu arada listemi yazıyorum belki kızacaksınız ama hastayım o yüzden boğazımdan pek katı bişey geçmiyo yani
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 tane kadar kuru üzüm
Tarçın
Öğle:
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
3 lt su
2 fincan kayısı çayı
cimcimem karşılaşamıyoruz fıstıkım yaw, nasılsın çocuklar nasıl oldu? yemek fena değil de şu spor yoklar yakışmıyoherkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem.dünkü menüm:
sabah:
öğle:
gene döner,ayran,
az taze fasulye,
2 dilim ekmek,
spor yok su 2 lt,
yok canım 5 te kalkıyorum oğlanın okulu için son yazdığımda saat 1,5 olmuştu geriye uyumak için 3,5 saatim kaldı :)))Toprak neden gece 3.5 da kalkıyorsun kuzum
sen yoksan bir kişi eksiğizGünaydın hanımlar
Gece sohbet güzelmiş ama esım evdeyken gelemıyorum
Sanırım azaltmaya başladım yeme ısını
yulafın tadı nasıl acaba?? denesem mi:)
aşkom süpersin gayet iyi gidiyosun, aralarda süt de iç iyi olur bence
ara öğünlere alışman gerek tatlım, önemli
simgecim sen bu kiloları gitti bil çok beğendim
yulafı da tattıracaksın bana demek ikidir yazdığını gördüm ilgimi çekti :))
evet canıım ya biraz fazla kaçırınca rahatsız oluyorum, bir de tekrar spora başlasam muhteşem olacak
olur gülüm merak etme
iyi yolculuklar bizden de selam lacey ablaya
ben de sardım türk kahvesine bu ara önceden pek içmezdim
güzel canısı menünü beğendim, çok geçmiş olsun bu arada grip yakalamış seni galiba(
cimcimem karşılaşamıyoruz fıstıkım yaw, nasılsın çocuklar nasıl oldu? yemek fena değil de şu spor yoklar yakışmıyo
yok canım 5 te kalkıyorum oğlanın okulu için son yazdığımda saat 1,5 olmuştu geriye uyumak için 3,5 saatim kaldı :)))
sen yoksan bir kişi eksiğiz
evet canıım ya biraz fazla kaçırınca rahatsız oluyorum, bir de tekrar spora başlasam muhteşem olacak
olur gülüm merak etme
güzel canısı menünü beğendim, çok geçmiş olsun bu arada grip yakalamış seni galiba(
cimcimem karşılaşamıyoruz fıstıkım yaw, nasılsın çocuklar nasıl oldu? yemek fena değil de şu spor yoklar yakışmıyo
yok canım 5 te kalkıyorum oğlanın okulu için son yazdığımda saat 1,5 olmuştu geriye uyumak için 3,5 saatim kaldı :)))
Ben Migros'tan aldım canım 1 bardak sütün içine 2 yemek kaşığı içine biraz kuru üzüm tarçın atıyorum internetten biraz bakarsanız eğer saymayla bitmeyecek kadar çok yararı varmış tavsiye ederim yanizor bir haftaydı ama az kaldı inşallah..bu arada yulafı nerde buluyorsunuz ve nasıl tüketiliyor acaba?
Yazmışım da arada kalmış kahvaltının hemen altında.
menün ve sporun güzel canım
olur gülüm merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?