kızlar dün fenalaşınca hastanede gözümü açtım..akşama kadar serum verdiler ve bir sürü ilaç..gözlerim içine çökmüştü resmen..uffff ne gündü..hala sersemlik var üzerimde..
hala anlamış değilim nedenini..bir sürü tahlil felan yapıldı hiç bişii çıkmadı..stres dedi dr sonunda.
bir haftanın yoğunluğu ve stresi böyle çıktı sanırım
şekerler ne bulursam yiyorum bugün ve gözüm yeni yeni açılıyor şükür..
sağlık gibisi yok şekerler..
herkeze günaydınnnn
kızlar bu hafta sonu o pirinç dieytini yapacağımı söylemiştim 1.gün pirincimi haşladım ve affınıza sığınarak söylüyorum resmen öğürerek 1 kaseyi ancak yiyebildim ama azimliydim öğlende aynen öle yiyemeyince kendi diyetime devam ettim yahu insanı yemekten yaşamaktan falan soğutur o pirinç lapası yapan yeme gücünden dolayı gözlerinden öper kutlarım
velhasılkelam 1.gün 2öğün bunu yaptım sonra kendi diyetime döndüm ama bugün tartıda 73.9 kg çıktım şimdi düşünüyorum pirincin bi etkisi varmı acaba diye??
:roflol::roflol::roflol:şeker çok güldürdün beni kıss......
yok canım yeme sen öyle miden almadan yediğin şey zarar getirir..hasta olursun allah korusun
bende bugün güne güzel başladım..ayağımdaki terlik yırtıldı..hemde en sevdiğim terliğimdi atakuleden almıştım..ve düşünün yırtıldığı yerde mağaza yok hep işyerleri öölece kaldım..allahtan arkadaşın işyeri yakındı aklıma geldi ve topallaya topallaya oraya geçtim yedek terliği varmış onu giyedim..sanırım yanımda yedek terlik taşımam gerekiyor mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?