Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlarr dün kaç defa açtım sayfayı yoğunluktan yazamadım size başarı dileyim diye neyse bu hafta 9. olmuşunuz akrebim geçmiş olsun canım
kızlar tam okuyamadım hepiniz kendinize iyi bkın

az önce 1.5 tabak fasulye nohut ve bugdaydan olusan corbamdan ictim yogurtla beraber ekmeksiz olarak

Son düzenleme:
selamlar...
dün 45 dk yürüdüm
bu sabah erken kalktım kız sağolsun...süt ve yualaf yedim
öğlende eşimle kahvaltı ettim,menemen 1 dilim kepek ekmeği,peynir yedim
az önce diyet büskivi yedim ve vişne suyu içtim ama kalorisi az..1 bardak 20 cal
şimdide türkçe olimpiyatlarını izliyorum...
açılışında 4 ve 5 yaşında 2 kız çıktı..kongodan..zenci,yerim onları ben.10 kıta istiklal marşını okudular ay tutamadım çok duygulandım ağladım yaa

kızlar dün fenalaşınca hastanede gözümü açtım..akşama kadar serum verdiler ve bir sürü ilaç..gözlerim içine çökmüştü resmen..uffff ne gündü..hala sersemlik var üzerimde..
hala anlamış değilim nedenini..bir sürü tahlil felan yapıldı hiç bişii çıkmadı..stres dedi dr sonunda.
bir haftanın yoğunluğu ve stresi böyle çıktı sanırım

canim cok gcmis olsun sükürki basaka bisey cikmamis dinlen bol bol

ben kahvaltimi yaptim 1 yumurta krem peynir 3 zeytin salatalik domates ve 1 ince dilim pastirmayla

kahvaltidan öncede 55 dk aerobik yaptim

geçmiş olsun canım.vücüt bi noktada pes ediyo artık.bişey çıkmaması iyi.birsüre kendini yormamaya bak.
ben bu sabah 50 dakika yürüdüm 15 dakika alet çalıştım
kahvaltıda 1 poğaça +salata yedim
öğlen 1 tabak etli patates yemeği+5 kaşık pilav+cacık yedim(misafir vardı ona eşlik edeyim derken fazla oldu galiba)
şimdi kiraz yedim.
dün dün akşam yürüyemedim.ama öğleden sonra temizlik yapmıştım onun yerini tutar herhalde.bugün sabahtan beri ayaktaydım daha yeni oturabildim.iyi hareket oldu yani. akşamda yürümeyi düşünüyorum.aksilik olmaz umarım.
herkese iyi pazarlar

şekerler ne bulursam yiyorum bugün ve gözüm yeni yeni açılıyor şükür..
sağlık gibisi yok şekerler..

herkeze günaydınnnn
kızlar bu hafta sonu o pirinç dieytini yapacağımı söylemiştim 1.gün pirincimi haşladım ve affınıza sığınarak söylüyorum resmen öğürerek 1 kaseyi ancak yiyebildim ama azimliydim öğlende aynen öle yiyemeyince kendi diyetime devam ettim yahu insanı yemekten yaşamaktan falan soğutur o pirinç lapası yapan yeme gücünden dolayı gözlerinden öper kutlarım
velhasılkelam 1.gün 2öğün bunu yaptım sonra kendi diyetime döndüm ama bugün tartıda 73.9 kg çıktım şimdi düşünüyorum pirincin bi etkisi varmı acaba diye??

günaydın 4. takımın güzelleri..........
iyi bir hafta olsun hepimize..ben geçen haftanın stresini hafta sonu hastanede çıkarttım
geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim şekerler..uzak olsun hepimizden

:roflol::roflol::roflol:şeker çok güldürdün beni kıss......
yok canım yeme sen öyle miden almadan yediğin şey zarar getirir..hasta olursun allah korusun

bu arada görüntümden de çok değişiklikler oldu herkez zayıfladığımın farkında burdaki arkadaşlar diyetimi biliyolar bi arkadaş klübün linkini istedi gönderdim buyrunnnnnnnnn bende tüm destekleriniz için çok teşekkür ederim

yok kııss..ben diyet yapiim xderken ölüyodum az kalsın..eşim hastaneye zor yetiştirmişti..allahtan yakındı..ve dr ramak kalmış demişti..kalbim duruyomuş..o yüzden ben tırsarım artık böööle şok diyetlerden aman aman denemeyin sakın..sağlıkla oyun olmas

bende bugün güne güzel başladım..ayağımdaki terlik yırtıldı..hemde en sevdiğim terliğimdi atakuleden almıştım..ve düşünün yırtıldığı yerde mağaza yok hep işyerleri öölece kaldım..allahtan arkadaşın işyeri yakındı aklıma geldi ve topallaya topallaya oraya geçtim yedek terliği varmış onu giyedim..sanırım yanımda yedek terlik taşımam gerekiyor mirmirmirmir

herkese günaydın hatunlar,
kırmızı sarı diyeti yapıyomuşunuz güzel fıstık kimin bi kuş söledi nasıl gidiyor:)

funda nasıl gidiyo sende yapıyomusun bakem kırmızı sarıyı...

herkese günaydın.
iyileşmene sevindim akrep.

bende bugün pirinç diyetine başladım sağ salim bitirirmiyim görücez.

uaydın, seningibi bende 2 öğün sonra pes edermiyim bilmiyorum.kilo verişiniz beni de cezbetti.
sabah zorlanmadım ama sonraki öğünleri görücez bakalım.
dün akşam 7 ad.yaprak sarma yedim +meyve
bugün 1 çay bardağı pirinç lapası+2 domates
40 dakika yürüyüş yaptım.

ay çok kötü bir durum.benimde sabah üstüme sıva harcı dökülüyodu.yürüyodum inşaatın yanından geçerken.ustalar sıva yapıyormuş.harç çantamın kıyısından geçti.neyseki tamamı değmedi.kafama düşseydi rezillik.çmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…