- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
ay çok kötü bir durum.benimde sabah üstüme sıva harcı dökülüyodu.yürüyodum inşaatın yanından geçerken.ustalar sıva yapıyormuş.harç çantamın kıyısından geçti.neyseki tamamı değmedi.kafama düşseydi rezillik.çmafoldumben
sende güzel başlamışsın şeker haftaya...umarım başka aksilik lmaz..
kızlar ben bu gün acaip bir rüya gördüm..
beyaz önlüklü bir dr benim yağ ve kan ölçümlerime bakıyor ve bana cam bir ölçüm kabı içinde iki maddeyi karıştırıyor ve bana senin sonuçlara göre bununla zayıflicaksın diyor..
bööle yeşil bişiidi ama acaip sevindirik oluyorum alıyorum hemen..
hayırdır inşallah:1closedeyes:
günaydın
HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM
Banu diyeti yapamamışsın ama boşver senin diyetin zaten verdiriyor devam et spor ne alemde bu arada
sölemeden geçemiyeceğim bende akşam rüyamda kenan doğulunun beni aldattığını gördüm delikafadulden diyetten kafayımı yemeye başladım nedir
Kızlar kimsede Nurcanın telefonu, maili, msn 'si var mı?
2 haftadır tık yok. Aslında bütün uyarıları aldı ve diskalifiye olması lazım ama önce bir açıklamasını alalım. İnşallah önemli bir durum yoktur.
Esracım tebrİk ederİm bu arada
gÜzel kİlo vermİŞsİn
naaptın kız bana da sÖyle
Sınıfı geçenler
sebnem: % 2,52
esra: % 1,53
akrep: %1,86
özge:% 3,65 :hooray:a.s.
yasemin: %7,17 hihoyyyt :lepi:: a.s. hooray:
derya: % 3,33 a.s. a.s. :hooray:
banu: % 2,73
beci% 1,95
semiha % 1,50
Herkesi kutluyorum ama yasemin, özge ve derya ilk üçteler ayrıyetten işi çok ciddiye aldıkları için teşekkür ediyorum. a.s.
Gelelim Haziran ayına
sebnem: 68,6
funda : 82,4 (haftaya 83,7 ye düştüğü varsayımıyla)
esra:69
akrep:67,4
özge:64,9
yasemin:72,6
niloş:78,9 (haftaya 80,2 ye düştüğü varsayımıyla)
derya:62,8
banu:73,7
beci:79,1
semiha: 58,2
kg.lara düşmek gerekiyor.
aynen canim sebnemin mesajlari beni cok motive ediyor herkesinki ama onunki bi ayri nedense :))
kaptan oldugundandir belküm lülülülülülü
YASEMİN DOĞRU SÖYLÜYORSUN HAKSIZLIK YAPMAYALIM KAPTANIMIZI BİZİ BİRLİK İÇERİSİNDE TUTTUĞU VE DESTEK VERDİĞİ İÇİN CANDAN TEŞEKKÜR EDERİM vereliniortak :enbuyukkk:
TAKIMIZADEĞMESİN
saolun şekerler siz bilmezsiniz ama biz çok yeni bir takım sayılırız. Şimdi takımda en eski ben kaldım bende ekimde girdim.Bende sonra funda ve esra var. ama onlarda 3-4 aylık sanırım. Kalan hepiniz yenisiniz. Takımı oturmak için uğraştık, fakat takımın şu anki durumundan çok memnunum ben hepinize teşekkür ediyorum, iyi bir uyum yakaladık, sohbemizi çok seviyeli, birbirimize saygılıyız. Allah bozmasın ve el el kurtulalım şu kilolardan. :nazar :a.s.
Bende kaptan olalı sanırım 6-7 hafta oldu. Ayrıyetten bana hep destek olan canım ortim kaptan yardımcımız Esracıma da teşekkür ediyorum. :)
Bir teşekkkür, tebrik furyası gidiyor sonu hayır olsun. :)
Ama Mayıs ayını takım olarak başarılı kapattık bu bir gerçek ve Haziran daha iyi olacak.
2 li takımlar haftalık karnelerini düzenliyor dimi? Ay sonunda karneler dökülcek.!!!
Örneğin
derya, banu için tutuyor 1. hafta +/- gibi
Bu ay için tek kriter haftalık 4 saatlik yürüyüş.
sağolun şekerler
deryacım sabah hemşire arkadaşta öyle dedi nazar vardır sende dedi...
aslında terliğimin yırtılmasıda farklı bişiiden oldu şimdi diceksiniz ki uff nekadar çok şey amöa insanız işte..
sabah kızımı okula bırakırken kızım caddeden ara sokağa doğru dönen arabanın önüne doğru koştuı..bizde caddenin üstündeyiz kaldırımda ilerliyoruz karşı kaldırıma geçerken kızım öne fırladı ve o kadar ani olduki ben arabayı farkettim ve kızımı kolumla öyle bir tuttumki nasıl ileri atıldıysam artık farkettimki terliğin bantının biri çıkmış..bayağıda kalındı bantı..terlikten çıkmış dediler şükrettim ve yolda diğer bantta çıktı..ne sabahtı yaa..
oysa her çıkışımda ayetelkürsüde okurum ama..başa gelecekmiş işte..ve sanırım kızımı da o ayetelkürsü korudu şükür..saniyelerle oynadık yaa..arabayı süren manyak o kadar hızlı dönüyorduki sanki dersin yarış yapıyor..
sebnemselayfurkan kullanıcısından alıntı
Gelelim Haziran ayına
sebnem: 68,6
funda : 82,4 (haftaya 83,7 ye düştüğü varsayımıyla)
esra:69
akrep:67,4
özge:64,9
yasemin:72,6
niloş:78,9 (haftaya 80,2 ye düştüğü varsayımıyla)
derya:62,8
banu:73,7
beci:79,1
semiha: 58,2
kg.lara düşmek gerekiyor.
bişi sorucam bu bu haftanın sonunda olmamız gereken kilolar değilmi?öleyse süper ben şimdiden 73.9 oldum bu hafta sonuna kadar 73,5 hedefim
şebocum püskütün bir sorusu var bakarmısın canım cuma günü yoktum konuya vakıf değilim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-49.html
herkese günaydın hatunlar,
kırmızı sarı diyeti yapıyomuşunuz güzel fıstık kimin bi kuş söledi nasıl gidiyor:)
funda nasıl gidiyo sende yapıyomusun bakem kırmızı sarıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?