Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın... kızlar işlerim çok yoğun toparlamam lazım mafoldumben
geçmiş tam okuyamamdım ama bu hafta yine de iyi kilo vermişiz darısı bu haftaya artk...
akrep geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Ben işimin başına dönüyorum ara ara kaçarım yine öpüldünüz...
Orticim raporumu sonra dökücem.. mafoldumben

Günaydınlar..

Akrep geçmiş olsun, bence zehirlenmişsin sen, bende çokyaşarım dışarda yiyiince eşime bişey olmaz, benim bünye tepki verir, kg. da vermişsindir. Birkaç gün halsizlik olur bol bol dinlemene bak. Bununla geçmiş olsun.

Banu tamamlayamamışsın ama yinede vermişsin ne güzel, iyi yoldasın sen.

Benimde reglimin son günü hala artıdayım. Gözüm yerse bende yarın lapa diyeti yapacağım.

Beci sanada geçmiş olsun; traji- komik bişi olmuş seninkide :)

sende güzel başlamışsın şeker haftaya...umarım başka aksilik lmaz..
kızlar ben bu gün acaip bir rüya gördüm..
beyaz önlüklü bir dr benim yağ ve kan ölçümlerime bakıyor ve bana cam bir ölçüm kabı içinde iki maddeyi karıştırıyor ve bana senin sonuçlara göre bununla zayıflicaksın diyor..
bööle yeşil bişiidi ama acaip sevindirik oluyorum alıyorum hemen..
hayırdır inşallah:1closedeyes:

günaydın
HERKESE ıYı BıR HAFTA DıLıYORUM
Banu diyeti yapamamışsın ama boşver senin diyetin zaten verdiriyor devam et spor ne alemde bu arada
Artık dışarıdada bir şey yememek lazım akrebin çektiklerini okudum Akrep çook geçmiş olsun, (sende nazar var arkadaşım birgün öyle hasta olmuşsun bir gün terlik topmuş dikkat et kendine)

Beci yoldada yürütmeyecekler artık desene sanada geçmiş olsun
Ben bu hafta sıonu hafif geçiremedim malesef ama cuma kadar kendimne ceza verdim katı bir diyet fazladan spor uygulayacağım banucum ben geçen hafta sadec 4 saat yürüşü tamamladım bu hafta tam gaz ilerleyeceğim

sölemeden geçemiyeceğim bende akşam rüyamda kenan doğulunun beni aldattığını gördüm delikafadulden diyetten kafayımı yemeye başladım nedir

günaydın
HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM
Banu diyeti yapamamışsın ama boşver senin diyetin zaten verdiriyor devam et spor ne alemde bu arada

offf ben şu sporu yürüyüşü bi düzene oturtamadım cumartesi akşamı 1 saat yürüdüm okadar nasıl düzene girecek bilmiyorum sabah 7:25 servise biniyorum akşam 7:15 te evde oluyorum kız,koca,ev derken yorgunluktan kendimi atacak yer arıyorum hafta sonu c.tesi akşamı çıkabildim pazar zaten çok sıcak evdeydik akşam üstüde alışveriş derken gün bitti
bunlar bahane değil belki ama yürüyüş sık yapamadığım için huzursuz oluyorum

sağolun şekerler
deryacım sabah hemşire arkadaşta öyle dedi nazar vardır sende dedi...
aslında terliğimin yırtılmasıda farklı bişiiden oldu şimdi diceksiniz ki uff nekadar çok şey amöa insanız işte..
sabah kızımı okula bırakırken kızım caddeden ara sokağa doğru dönen arabanın önüne doğru koştuı..bizde caddenin üstündeyiz kaldırımda ilerliyoruz karşı kaldırıma geçerken kızım öne fırladı ve o kadar ani olduki ben arabayı farkettim ve kızımı kolumla öyle bir tuttumki nasıl ileri atıldıysam artık farkettimki terliğin bantının biri çıkmış..bayağıda kalındı bantı..terlikten çıkmış dediler şükrettim ve yolda diğer bantta çıktı..ne sabahtı yaa..
oysa her çıkışımda ayetelkürsüde okurum ama..başa gelecekmiş işte..ve sanırım kızımı da o ayetelkürsü korudu şükür..saniyelerle oynadık yaa..arabayı süren manyak o kadar hızlı dönüyorduki sanki dersin yarış yapıyor..

sölemeden geçemiyeceğim bende akşam rüyamda kenan doğulunun beni aldattığını gördüm delikafadulden diyetten kafayımı yemeye başladım nedir

sanırım yiyoruz kafayı iyice şeker..
baksana bende rüyamda doktorun kilo vermem için buluşlar içinde olduğunu görüyorum..benim için özel iksir hazırlıyor resmen..anacım aklımız fikrimiz kilo verme olunca normaldir

Nurcanı bende merak ediyorum msn adresini ben ekledim ama beni eklemedi sanırım..
Şebocum ben sana özelden mail adresini veririm..

Esracım tebrİk ederİm bu arada
gÜzel kİlo vermİŞsİn
naaptın kız bana da sÖyle

Fundacım boğazımı tuttum birde hareketlilik eklenince gitti....

kılpayı kurtulmuşum .

yasemin bende seni ayrıca tebrik ediyorum çok güzel bir başarı alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benim hedefimde 69 du zaten.. bakalım nolucak

aynen canim sebnemin mesajlari beni cok motive ediyor herkesinki ama onunki bi ayri nedense :))

kaptan oldugundandir belküm lülülülülülü

kesinlikle kaptanımız bizi çok güzle motive ediyor...

Şebocum elimden geldiğince yardımcı olamya çalışıyorum yardım edebiliyorsam ne mutlu bana.... zemuszemus

2 li takımlar haftalık karnelerini düzenliyor dimi? Ay sonunda karneler dökülcek.!!!

Örneğin

derya, banu için tutuyor 1. hafta +/- gibi

Bu ay için tek kriter haftalık 4 saatlik yürüyüş.

Yürüyüş açısından karneden geçer not alacağımı düşünüyorum vereliniortak

bende dün regli oldum...
hafta sonu da kaçırdım maalesef...
hal böyle olunca kocaman bir göbekle dolaşıyorum tartıya çıkıp ta moralimi bozmak istemiyorum ama şişliğim her halimden belli
ben evdeyken diyete asılamıyorum ama iş günü olunca beslenmem gayet güzel oluyor tatil günleri bana diyet açısından yaramıyor.....

orticim cumartesi ve pazar toplamda 3 saat yürüdüm

canım Allah korumuş gerçekten çok geçmiş olsun

sebnemselayfurkan kullanıcısından alıntı
Gelelim Haziran ayına

sebnem: 68,6
funda : 82,4 (haftaya 83,7 ye düştüğü varsayımıyla)
esra:69
akrep:67,4
özge:64,9
yasemin:72,6
niloş:78,9 (haftaya 80,2 ye düştüğü varsayımıyla)
derya:62,8
banu:73,7
beci:79,1
semiha: 58,2

kg.lara düşmek gerekiyor.

bişi sorucam bu bu haftanın sonunda olmamız gereken kilolar değilmi?öleyse süper ben şimdiden 73.9 oldum bu hafta sonuna kadar 73,5 hedefim

Banu, niloş hariş 3 nüzde 1 ayda vermeniz kg.(3 haftada) verdiğiniz için bizle birlikte değerlendirildiniz. Aylık %1,5 vermek gerekiyordu şimdi 2. etap(haziran) başladı 4 haftada herkes min. yukarıdaki kg. lara ulaşcak. kötükedihüso

tünaydın kızlar
herkese iyi haftalar
eşim bu sabah kahvaltıya götürdü bizi bir çiğ börek bir bardak çay ve biraz domates yedim.şu pirinç lapasını yapmak istiyorum bende bakalım
diğer öğünde yapabilirim

akrepcm canım geçmiş olsun.hep sana hem kızına.

herkese günaydın hatunlar,
kırmızı sarı diyeti yapıyomuşunuz güzel fıstık kimin bi kuş söledi nasıl gidiyor:)

funda nasıl gidiyo sende yapıyomusun bakem kırmızı sarıyı...

YOK GÜZELİM BANA GÖRE DEĞİL O CANIM SEN NELER YAPIYORSUN HİÇ İPUCU VERMİYON BANA

KIZLAR LAPA DİYETİ İÇİN ÖNERİM ŞUDUR
(İKİDE BİR SÖYLÜYORUM AMA)
İNCE BULGURDAN YAPIN KISIR GİBİ BOL SÖĞÜŞLE YEŞİLLİKLE SADECE LİMONLU
TUZSUZ YAĞSIZ PİRİNCE GÖRE DAHA GÜZEL OLUYOR BİLGİNİZE

bana gelince hafta sonu hiç oturmadım desem yeridir yedim ama erittim de dün sabah 400 gr vermiş olduğumu gördüm cumaya göre inşallah bu hafta güzel olacak

sabah klasik kahvaltım
sonrasında yeşil çay
türk kahvesi( tek şekerli)
ara olarak ayran
bilmiyorum öğle ne yiyeceğim

öğle yemeğim:bamya,cacık,salata, süs biberi

bu arada benim ortim de çıkmış..
peki benim ortim kim olucak şimdiiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…