Kızlar:) Ben artık bu hafta aranıza katılıyorum Gökçecimle de konuştum, takım kaptanımız Gonca abla olmuş:) Öncelikle seni tebrik ediyorum yeni kaptanım:) Gökçecime de kilosunu korumasını temenni ediyorum ve çoook tebrik ediyorum, müthiş başarı:) Ben uzun zamandır yazamıyordum kilo almış olabilirim( Ama bu böyle gitmeyecek, sizlerle birlikte azimli bir şekilde kilo vermeye devam etmek istiyorum, bozuk tartımı da hallettim, artık tartım var, 68 kilo civarındayım maalesef Dünkü menümü yazmak gelmiyor içimden çünkü fast food yedim Bugün sağlıklı ve düzenli beslenmeye başladım bile, ne olur kusuruma bakmayın:)
Süperrrrrr
Birde herifim yanimda olsa missssss
Gule gule kullan
Sen sakin hediye alma.....duymayimmmmm
neden ki???
Beril bişey diyosa vardır bi bildiği
Menumu yazayimda gece öküz moduna gecmeyim
Sabah
1 yumurta
1 Tk. Krem peynir
1 Tk. Zeytin ezmesi
1 dilim ekmk
Ogle
1 Tabak ispanak kymali yogurtlu
1 dilim ekmek
Aksam
Yumurtali kocaman bir salata
1 kase yogurt
Ära
Ceyrek ayva, yarim mandalin, 5 tane üzum
2 lt den fazla su
45 dakika yuruyus
Canım ben bu sayfayı unutmuşum facebook a bakıyordumm:)Huuuuu asadakiler
Yellowmelon ve zeyno ne yapiyorsunuz
Hoşbulduk canımm inşallah hep birlikte istikrarlı kilo vericez:)hoşgeldin canım bizim içinde iyi olur gelmen
dünkü menüm:
sabah:haşlanmış yumurta
az peynir
yarım ceviz azıcık ekmek
ara:1 mandalina
öğlen: börülce yemeği
az ekmek ve yoğurt
ara:1 ceviz 2 kuru kayısı
akşam:
öğlenle aynı
dün misafir geldi birde ama ben tek çay içtim..
Gecmis olsun Canimmerhaba kızlar nasılsıınız?ben biraz hastayım boğazım feci ağrıyor..buraların havasındanmı ne hep hasta oluyorum...
Guzel bir Menüdünkü menüm:
az peynir
yarım ceviz azıcık ekmek
az ekmek ve yoğurt
akşam:
öğlenle aynı
Ahhhhhh spor yapabilme ihtimalini seviyorum son zamanlardamenün güzel olş ama su ve spor yine yazılmamış
Sen kus Yok Yok kus yavrusu Kadar yemeye basladinbende yazayım yediklerimi sonra çıkcaz dışarıya.
sabah greyfurt suyu1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık
ara 1 elma
öğlen tavada yumurta 1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav 2 kaşık et sote yoğurt salata
su 2 lt.
spor yok
Merhaba canım iyiyiz, bugün güzel bir tatil günü hava da harika:) Geçmiş olsun kendine dikkat et hangi şehirdesin?merhaba kızlar nasılsıınız?ben biraz hastayım boğazım feci ağrıyor..buraların havasındanmı ne hep hasta oluyorum...
Menün çok güzel, ben de öğlen ve akşam sebze yemekleri yemek istiyorum ama öğrenci evinde pek yapılmıyor bunlar. Neler yapabilirim bu mevsimde acaba pırasa falan mıdünkü menüm:
az peynir
yarım ceviz azıcık ekmek
az ekmek ve yoğurt
akşam:
öğlenle aynı
Canım menü çok güzel nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun, 1 kaşık pilav 1 kaşık et sote çok iyimiş:)bende yazayım yediklerimi sonra çıkcaz dışarıya.
sabah greyfurt suyu1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık
ara 1 elma
öğlen tavada yumurta 1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav 2 kaşık et sote yoğurt salata
su 2 lt.
spor yok
Oo kolay gelsin ehliyet alma planların mı var:)Kizlar ben araba kullanmayı öğreniyorum acaip heyecanlı bisey yaaa
Merhaba canım iyiyiz, bugün güzel bir tatil günü hava da harika:) Geçmiş olsun kendine dikkat et hangi şehirdesin?
Menün çok güzel, ben de öğlen ve akşam sebze yemekleri yemek istiyorum ama öğrenci evinde pek yapılmıyor bunlar. Neler yapabilirim bu mevsimde acaba pırasa falan mı
Canım menü çok güzel nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun, 1 kaşık pilav 1 kaşık et sote çok iyimiş:)
Oo kolay gelsin ehliyet alma planların mı var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?