Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım bizim içinde iyi olur gelmen

15 yillik evliyim 2 yilda öncesi var ve samimi soylüyorum hic Birsey almadim.alistirmamak lazim, simarirlar hele evlenmeden aslaaaaaaa kendilerini Birsey sanirlar.ben biraz fenayimdir sekercim.her aldigi hediyeye atlayip Onu bobürlendirmem.biraz zor kadin olmak lazim.bu hediye vermedim degil.ne hediye verdimi sen bullllllllll.ha bu benim takigim ve benim herifte ise yaradi.uygula demem ama aklinda bulunsun.
Kadini Guzel yataktan Allah sevimli ve fettan yapan seytanmis

Ooo harika bir menü:) Uzun süredir acıkmadan yediğim için çok zorlandım bugün, şu an midem gurulduyooor, ama aşırı doymuşluk hissindense bu guruldamayı çok özlemişim:)

Gunaydinnnnnnn

Hayirdir takim hareketlendi derken yine sayfalar ilerlemiyor.nazarmi degdi yawwww

merhaba kızlar nasılsıınız?ben biraz hastayım boğazım feci ağrıyor..buraların havasındanmı ne hep hasta oluyorum...

dünkü menüm:
sabah:haşlanmış yumurta
az peynir
yarım ceviz azıcık ekmek

ara:1 mandalina
öğlen: börülce yemeği
az ekmek ve yoğurt
ara:1 ceviz 2 kuru kayısı
akşam:
öğlenle aynı

dün misafir geldi birde ama ben tek çay içtim..

menün güzel olş ama su ve spor yine yazılmamış

bende yazayım yediklerimi sonra çıkcaz dışarıya.

sabah greyfurt suyu1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık

ara 1 elma

öğlen tavada yumurta 1 dilim ekmek

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav 2 kaşık et sote yoğurt salata

su 2 lt.
spor yok

merhaba kızlar nasılsıınız?ben biraz hastayım boğazım feci ağrıyor..buraların havasındanmı ne hep hasta oluyorum...
Gecmis olsun Canim
Guzel bir Menü

menün güzel olş ama su ve spor yine yazılmamış
Ahhhhhh spor yapabilme ihtimalini seviyorum son zamanlarda

Sen kus Yok Yok kus yavrusu Kadar yemeye basladin

Kizlar ben araba kullanmayı öğreniyorum acaip heyecanlı bisey yaaa

Merhaba canım iyiyiz, bugün güzel bir tatil günü hava da harika:) Geçmiş olsun kendine dikkat et hangi şehirdesin?

Menün çok güzel, ben de öğlen ve akşam sebze yemekleri yemek istiyorum ama öğrenci evinde pek yapılmıyor bunlar. Neler yapabilirim bu mevsimde acaba pırasa falan mı

Canım menü çok güzel nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun, 1 kaşık pilav 1 kaşık et sote çok iyimiş:)
Kizlar ben araba kullanmayı öğreniyorum acaip heyecanlı bisey yaaa
Oo kolay gelsin ehliyet alma planların mı var:)

Kızlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun, iyi tatiller:)
Dünkü menüm çok iyi olmadı ama ilk günüm idare edin:)
Sabah:
1 kase mısır gevreği ve müsli karışımı, yarım yağlı süt ile

(Kahvaltıyı geç yaptım o yüzden ara yok)

Öğle:
bir kaç beyaz leblebi, sarı leblebi, fındık

Ara:
Yarım elma

Akşam:
3 kaşık kuru fasulye, 6 kaşık pilav

Ara:
2 bisküvi, fındık, leblebi, antep fıstığı

Su: 2 litre

Spor: yok

Ehliyetim var canım da kullanmiyodum şimdi öğreniyorum yeniden.
az yemiyorum yaa bana cok gibi geliyo salatayla falan karnimi doyuruyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…