Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın başlıyorum canım bi spor salonuna ama haftada 3 gün var yeter die düşünüyorum ama sen ne dersin

dün pek iyi gitmedi be gülüm :) akşama kadar iyiydim aslında ama gece içime canavar kaçtı:18:

Bende öyle oluyorum karnımın guruldamasından uyuyamıyorum bazen ama sonra zayıf halimi düşünüyorum canım o şekilde uyuya kalıyorum bu zamana kadar yedim bişey kazanmadım birazda yemesem olur die düşünüyorum ama sen sıkma canını arada kaçamak olur ben mesela 10 gün kendime bi kilo koyuyorum verirsem ödül vericem kendime canımın istediği bişey yicem sende öyle yap en güzeli kendinle yarışmak

inşallah canım benim.artık güzel olmanın vakti geldi uzun zamandır dikkaat etmeye çalışsamda pek başarılı olamadım.belkide her yolu deneyip hüsranla sonuçlandığı içindir ama bugün son kez karar aldım çok dengeli besleneceğim.şeytanın bacağını kırmakla jkalmayacağım un ufak edeceğim.

canım cuma cumartesi menüleri çok güzel sadece spor eksik pazar günkü menün de biraz fazla olmuş bi de su ne kadar içiyorsun ondan bahsetmemişsin??

yaa canım yaş pasta istedi

canım cumartesi akşama kadar güzel gidiyormuş herşey ama akşam çok olmuş pazar günü de çok aç bırakmışsın kendini

hahah o nasıl kaynanaymış kaynanam için değil kendim için zayıflamalıyım tatlım ben kendimi beğendikten sonra gerisi boş

akşam dışında gayet iyi beyzacım maaşallah akşama da mazeretin varmış zaten tebrik ederim böyle devam

kızlar günaydınlar hepinize keyif dolu günler diliyorum bugün sürpriz bi kargom varmış çok heyecanlıyım birazdan gidip onu alcam inşallah bu heyecanıma değer

hemen dünkü menümü yazıyım

sabah:

peynir, zeytin
domates salatalık
2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ara:

sütlü türk kahvesi (şekersiz)

öğle:

1 porsiyon peynirli makarna (mecburen yedim evde hiçbişey kalmamış bugün bi alışveriş şart)
azıcık karışık turşu

ara:

1 çay bardağı yarım yağlı süt
2 küçük elma

akşam:

1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 kase çorba

ara:

2 küçük elma

su:3.5 litre
spor: 70 dk walk at home 5 miles

Güzel olmuş canım makarnayıda az yediysen sorun diil bence

Selammmm
Bgun okuldayim, iyi bir hafta sonugecirdim
Cumaya korkun benden
Dünkü menum
Sabah
Bol yesillik
1 dilim ekmek biraz koy peyniri
Ära
Yarim nar
Ogle
Mangalda sebze 200 gr Kadar et
Ayran yesillik
Aksam
Peynirli buyuk bir salata
Bir Käse corba

Ära
Br Bardak tarcinli süt

3 lt su

Hafta sonu icin kötü degil
Hatta Meta.ni sasirtmak adina iyi bile
Göbegin nerde Canim ya fistik gibisinnnn

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn

canlar iyi haftalar diliyorum hepinize
Insallah hepimiz icin

Begendim Ben cok olculu olmus

Hadi bakalim sporda geliyor
Tas olursun tassss
dün pek iyi gitmedi be gülüm :) akşama kadar iyiydim aslında ama gece içime canavar kaçtı:18:
O canavar iki gundur bize gelmiyordu
Vayyyy yaramaz demek sana gelmissss
Dogum gunu nasildi

Aksama gorusuruz insallah

Simge toplu alintiyla cevap Versen senin icin daha kolay olur sanirm

merhaba kızlar kusura bakmayın işlerimi toparlayamadım bir türlü
yarım gün olduğu için biraz çok işim var

Kızlar:) Ben artık bu hafta aranıza katılıyorum Gökçecimle de konuştum, takım kaptanımız Gonca abla olmuş:) Öncelikle seni tebrik ediyorum yeni kaptanım:) Gökçecime de kilosunu korumasını temenni ediyorum ve çoook tebrik ediyorum, müthiş başarı:) Ben uzun zamandır yazamıyordum kilo almış olabilirim( Ama bu böyle gitmeyecek, sizlerle birlikte azimli bir şekilde kilo vermeye devam etmek istiyorum, bozuk tartımı da hallettim, artık tartım var, 68 kilo civarındayım maalesef Dünkü menümü yazmak gelmiyor içimden çünkü fast food yedim Bugün sağlıklı ve düzenli beslenmeye başladım bile, ne olur kusuruma bakmayın:)

simgecim toplu alıntı yapmak için cevaplanın yanında çift tırnak varya her cevaplamak istediğin kişinin yazısının altındaki tırnağı seç, sonra hepsi bitince cevapla tıkla, toplu alıntı yapmış olursun

hoşgeldin tatliiiiiiiiiişşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…