saol canim ben önemli degilimde büyük oglumda hasta oldu ateside var az önce hazir ezo gelin corbasini yaptim yedirdim üstünede ilac verdim bende yedim corbadan 1 tabak
lapayi yapan arkadaslar yogurtla yiyin ya yogurtsuz cok kötü oluyo iskence cektirmeyin kendinize
işkence çok doğru bi kelime olmuş şekerim ilkönce düşündüm pirinç lapası ne kadar kötü olabilir diye ama çok kötüydü yahu
canim biliyorum bende 2 sene önce yogurtsuz yemistim hatta yememistim sen yogurtlu denedinmi peki
kıs suss zorla hırs yaptırcen banafundam ne yaparsan yap kuzum bu hafta 1 benim hıh şimdiden %4.65 :roflol:
akrep hırs yapma sakın hastaymışın...
kızlar nasılsınızz öle bi okudum ..
akrep geçmiş olsunn..benim oğlanda bi ton sopa yiyo benden o yüzden öle bi atlıyoki ortalığa el falan tutmuyo...verilmiş sadakanız varmış canım çok geçmiş olsun...
özgemm ne taşınması tayin mi çıktı yoksam...
kızlar işlerim duruldu biraz biraz artık daha sık gelirim...
en erken güneydın benden gelsin..
şuan aşırı sinirliyim..kızı emzirmek için kalktım,emzirdim gazını çıkardım uyur vaziyette tekrar koydum yerine..ben yatarken eşim uyandı hadi dedi su içeyim..uyandımı zaten illa gidecek kızın odasına.oda o sırada kıpırdıyormuş hafiften gözünü açmış..bizimki pışpışlayıp beşiği sallmak yerine(çünkü o zaman hemen dalıyor) kucakladığı gibi bana veriyor yatakta..napıyorsun sen dedim sinirlendim neden aldın biraz sallasaydın dedim..emzir diyor...ya sen benim işime ne karışıyorsun ben ne için kalkmış olabilirim,zaten emzirdim ondan geri yatağa yatıyorum dedim..o zaman yanında yatsın dedi...geri götürüp uyutmak bi tarafına zor geldi tabi saçma sapan bahaneler uyduruyor..1 sattir kızı uyutmaya çalışıyorum..tabi sarsa sarsa çocuğun uykusunu açtı sonra döndü k.çını yattı..boğabilirim kendilerini..artık yoruldum öylece bıraktım kızı netin başına geçtim..aslında dicektim nasıl uyandırdıysan öyle uyut diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?