Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar ben bugünde burdayim sebnemcim sonuclari bekliyordunya ben 74.9 dan 73.5 düstüm bugün 73.7 yim hafta sonu cok kacirmasamda yine diyet disina ciktigiim oldu yani 200 gr almis oldum geri sanirim ben bu ay sonu hedefime ulasamiycam ulasmayi birak yanindan bile gecemiycem bu arada bende soguk alginligi basladi hic halim yok saniirm bi kac gün sporda yapamam ama kendimi iyi hissedersem yaparim tabi

saol canim ben önemli degilimde büyük oglumda hasta oldu ateside var az önce hazir ezo gelin corbasini yaptim yedirdim üstünede ilac verdim bende yedim corbadan 1 tabak

lapayi yapan arkadaslar yogurtla yiyin ya yogurtsuz cok kötü oluyo iskence cektirmeyin kendinize

işkence çok doğru bi kelime olmuş şekerim ilkönce düşündüm pirinç lapası ne kadar kötü olabilir diye ama çok kötüydü yahu

selam bayanlar
öncelikle akrepcim çoook çok geçmiş olsun..neler gelmiş öle başına yaaa...
yasemin sanada geçmiş olsun canım..
pirinç lapasını bende gitmeden yapayım diyorum ama ortimin söylediği daha mantıklı geldi..bulgurlu yapayım hem süt yapar diyorlar bulgura..
pirinç lapasıyla ben 1.800 vermştim maksimum..yalnız bu zırt pırt yapılacak bi dyet değil..2 ayda 1 falan yapılınca etki ediyor..yoksa her hata yapsanız güzel sonuçlar almazsınız söyleyeyim

bende dün normal klasik kahvaltımı yaptım öğlen meyve yedim akşam yemeğinde ızgara çöp şiş ve ayran salata

bugün yine klasik kahvaltım
öğlen çorba ve semizotu salatası yedim
haftasonu egzersiz yaptım ama yürüyemedim..
taşınacağız diye vakit buldukça yıkayıp ütülüyorum herşeyi..sabahtır ütü yapıyorum o yüzden..midem bulandı resmen...

yasemin canım geçmiş olsun ...
orticim 1 saat işler için dışarı çıkmıştım yürüdüm ama şimdi her zamanki tekrar akşam yürüşüme gidiyorum bu hafta bol bol spor
beyazlilyum taşınmak gerçekten zor allah kolaylıklar versin sana canım
herkese iyi akşamlar

kızlar nasılsınızz öle bi okudum ..

akrep geçmiş olsunn..benim oğlanda bi ton sopa yiyo benden o yüzden öle bi atlıyoki ortalığa el falan tutmuyo...verilmiş sadakanız varmış canım çok geçmiş olsun...

özgemm ne taşınması tayin mi çıktı yoksam...

kızlar işlerim duruldu biraz biraz artık daha sık gelirim...

fundam ne yaparsan yap kuzum bu hafta 1 benim hıh şimdiden %4.65 :roflol:
akrep hırs yapma sakın hastaymışın...
kıs suss zorla hırs yaptırcen bana
yazık şeker bee..sopa yemesin bebiş kıyamam

en erken güneydın benden gelsin..
şuan aşırı sinirliyim..kızı emzirmek için kalktım,emzirdim gazını çıkardım uyur vaziyette tekrar koydum yerine..ben yatarken eşim uyandı hadi dedi su içeyim..uyandımı zaten illa gidecek kızın odasına.oda o sırada kıpırdıyormuş hafiften gözünü açmış..bizimki pışpışlayıp beşiği sallmak yerine(çünkü o zaman hemen dalıyor) kucakladığı gibi bana veriyor yatakta..napıyorsun sen dedim sinirlendim neden aldın biraz sallasaydın dedim..emzir diyor...ya sen benim işime ne karışıyorsun ben ne için kalkmış olabilirim,zaten emzirdim ondan geri yatağa yatıyorum dedim..o zaman yanında yatsın dedi...geri götürüp uyutmak bi tarafına zor geldi tabi saçma sapan bahaneler uyduruyor..1 sattir kızı uyutmaya çalışıyorum..tabi sarsa sarsa çocuğun uykusunu açtı sonra döndü k.çını yattı..boğabilirim kendilerini..artık yoruldum öylece bıraktım kızı netin başına geçtim..aslında dicektim nasıl uyandırdıysan öyle uyut diye...

canım haklısın böle şeylere çok kızıyo insan çünkü dinleneceğin tek zaman onun uyuduğu vakitler ama hiç uzatma yoksa senin sinirlerin harap olur yani olan sana olur kocişin anlamıştır kızdığını yapmaz bidaha

herkeze günaydınnn
uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama akşam dayanamadım ve koca bi kase maraş usulü dondurma yedim üzerinde de malesef çikolata sos eşim verdiğin kiloların acısınımı çıkarıyosun dedi benneyaptımki sabah tartıldığımda kilomda gram değişiklik yoktu ve inşallah olmaz bugün telafi edicem artık yazda geliyo benim dayanılmazımda dondurma artık karpuzla falan idare edicem dondurmanın yerine..
sabah lığt peynirimi domatesimi ve 1 dilim esmer ekmeğimi yedim suyumda yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…