Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar mesajlarımı da sayamadım şimdilik, acil dışarı çıkmam gerekiyor, ama tahminimce 35 i geçememişimdir, çünkü pazartesi yazmaya başladım en fazla 20 olmuştur, ceza alabilirimm

canım sabah hem ekmek hem börek çok olmamış mı
Oldu canım o yüzden ogle yemegi yemedim.

Hoşgeldin canim birkac sayfa geride takım kurallarimiz var kabul edersen beraber zayiflariz

Sporda olsa güzel olurmuş

Kızlar henüz okuyamadım sızı ama kılo verenlere teşekkür edıyorum ve devamında bıraz daha hafıfledıklerı ıcın tebrıkler
Mesaj sayım 71
Tartım benı kendıne bağlamak ıcın 76.1 i gösterıyor
Lütfen hesaplayabılirmısınız

Sımdı ıkızlerın okuluna gıtmem lazım gelırım sonra

canım menün iyi spor eksik olda iyiydi.kiloda vermişsin tebrikler.

***4. TAKIM 333.ETAP***

gogo2405: (68.7/ 68.7/ 0/ ) kilosu sabit
cimcimesude: (65,9/65,0 /0,9 /%1,37 )
defne2222 : (64.0/ / / )
sponge_bop : (65,8/65,8 /0/ )kilosu sabit
beril7779.7 /76,1 /3,6 /%4,52)
beyza199082.9/81,5 /1,4 /%0.84 )
yeni üye kilosu 2'ye bölündü hedef 65
SsSiMqE75.4/73,8 /1,6 /%1,06 ) yeni üye kilosu 2'ye bölündü hedef 60
yellowmelon65/67,1 /-2,1 /%-0,46 ) izinli üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü

4. Takım Ortalaması :%

MENÜ GÜZEL olmuş yürüyüş yapabiliyorsun ben o kadarda yapamıyorum. masa başı oturarak çalışmak zorundayım bende bişeyler yapmam galiba sanırsam :) su da iyi umarım en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın

kızlar ara öğün yiyemiyorum çalışıyorum işyerine götürüyorum bişeyler ama unutuyorum zaten hiç öyle bir alışkanlığım olmadı su iyi içiyorum dün içtiğim su miktarı 3 litreden fazladır. spor yapamıyorum çünkü ona ayıracak bir zaman dilimim yok ama birşey alacağım zaman kendim kalkıyorum merdiven çıkıyorum benimde sporum bu akşamlarıda bazen alt komşum olmazsa hayali ip atlıyorum :)

canım arkadaşlar beğenmiş ama bence olmamış pek menün amerikan salatası çok kalorili bide beyaz ekmekle yediysen yanlış bence
öğle yemeği içinde ton balığı aynı şekilde fazla kalorili hazır olandan bahsediyosan eğer bence kalori miktarınada dikkat etmelisin
tatlım bende çalıyorum hemde 2 fabrikada birden eve gidene kadar ölüyorum yani ama artık kendimi bahanelerle kandırmıyorum haftanın 3 günü spor yapıyorum inş arttırıcam da bunu istesen sende vakit bulursun yani canm

maaşallah valla ne kadar az yemişsin

Canım ben de öyleydim, calisirken pek ara öğün yapamiyordum ama isyerinizde öğle yemeği cikiyorsa mesela meyve ciktiysa onu ara öğüne saklayabilirsin, ya da öğle yemeğini dışarda yiyorsan, bazı günler evden getirebilirsin, cantana mandalina, kuru üzüm, kuru kayısı falan atabilirsin ara öğünlerde yemek için:)

kızlar defneden haber yok mu?
daha önce gelemezsem kilom şu gibi bişey yazdı mı?

Sonunda geldimmmmm, yemegimi yedim
Gecmise bakmadan bir ugrayim dedim.
Kizlar Sabah tayt ve tsirtle tartildim 76.1 geldim
Biraz once uzerimi degistirirken elbsesiz tartildim aradaki fark 100 gr.
Ben bu isten hic bir sey anlamadim.
Afilli resmimide ekleyim

Ooo aşağıda ne cok isim var ben isten gucten uğrayamadım gokcem saolasin kuzum bu cuma sen yapiyosun hadi obur haftalarda napıcaz bilmiyorum cok zor olucak.

Maşallah canım yaa ben depresifim bugün kilomda hic bi degisiklik yok.dusunmiyim diyorum illa takiliyo kafama kafayı yicem.

defne hic bisey demedi sanirsam gelir belki.

Gogo özel mesajıma nıye cevap vermeyon sana esımın bu hafta benım uzerımde uyguladığı bırseyı yazmıştım 10 dakıkayamı takıldın yavyuuuuuuu

Oldu canım o yüzden ogle yemegi yemedim.

Hoşgeldin canim birkac sayfa geride takım kurallarimiz var kabul edersen beraber zayiflariz
teşekkürler canım okudum kuralları ve kabul ediyorum, inşallah beraberce veririz kiloları..
çalışan kadınların en büyük problemi spora vakit bulamamak.. ben işe yürüyerek gidip geliyorum, bazen evde leslie ile yürüyüş veya jillian ile formda kal vs onları yapmaya çalışıyorum. ara öğün olarak çekmecemde badem, meyve oluyor...benim sorunum da kahve , çok seviyorum ve çok içiyorum , azalttım bu aralar 2ye düştüm..maşaallah ama suyu iyi içiyormuşsun ,
simitin içerisinde olanlardan dolayı öyle söyledim canım
ben 82.9 kiloydum şimdi 81.5 1.4 kilo verdim yani
süper vermişsin tebrikler
eveeettt.. ben de şimdi öğle yemeğinde verilen elmamı yiycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…