Oldu canım o yüzden ogle yemegi yemedim.canım sabah hem ekmek hem börek çok olmamış mı
merhabalar.. ben dilek eğer kabul ederseniz sizinle zayıflamak istiyorum
şu an 62.5 kiloyum , yaza girmeden 56 ya kadar düşmüştüm ama maalesef tatil bayram derken geri aldım.. hedefim inşallah ocağa kadar 55-56 olabilmek.. ocakta gebelik planlıyorum , o zamana kadar ne verirsem kar olacak bana..
kuralları okudum , hepsine uyarım. daha önce doğum sonrası kilolarımı bu site sayesinde verdim ( başka nick ile üyeydim) 85ten 60 a düşmüştüm. motivasyon çok iyi oluyor, tek başına çok zor benim için diyet yapmak.. hepinize sevgiler
Kızlar pazartesi günü tartıldım 68 kiloydum, bu sabah tartıldım 67.1 kg çıktım:) Aslında çok güzel nerdeyse 1 kg vermişim, ama izinli olduğum süre içinde 65'ten 68'e çıktım bu çok fena artık takımın ortalamasını düşürürsem şimdiden kusura bakmayın:/
Dünkü menüm:
Sabah:
Amerikan salatalı sandviç, portakal suyu
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
2 kaşık yağsız kavurma, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 2 çatal ton balığı, 2 kaşık yoğurtlu havuç-bezelye
Akşam:
1 tabak mercimek çorbası, 2 lokma ekmek
Su: 2 litre
Spor: maalesef yok
Kızlar pazartesi günü tartıldım 68 kiloydum, bu sabah tartıldım 67.1 kg çıktım:) Aslında çok güzel nerdeyse 1 kg vermişim, ama izinli olduğum süre içinde 65'ten 68'e çıktım bu çok fena artık takımın ortalamasını düşürürsem şimdiden kusura bakmayın:/
Dünkü menüm:
Sabah:
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
2 kaşık yağsız kavurma, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 2 çatal ton balığı, 2 kaşık yoğurtlu havuç-bezelye
Akşam:
kızlar günaydın dünkü menüm
sabah:
peynir, zeytin
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
öğle:
1 kase kısır
çay
ara:
türk kahvesi (şekersiz)
akşam:
1 tabak pırasa
ara:
yarım paket form bisküvi
spor: yarım saat yürüyüş ( az oldu biliyorum )
su:3.5 litre
galiba canım ama simit çeyrek bile olabilir
Menün çok güz
tebrikler canım menün güzel, kaç kilo verdiğini anlayamadım ama:))
güzel kaptanım
canım arkadaşlar beğenmiş ama bence olmamış pek menün amerikan salatası çok kalorili bide beyaz ekmekle yediysen yanlış benceKızlar pazartesi günü tartıldım 68 kiloydum, bu sabah tartıldım 67.1 kg çıktım:) Aslında çok güzel nerdeyse 1 kg vermişim, ama izinli olduğum süre içinde 65'ten 68'e çıktım bu çok fena artık takımın ortalamasını düşürürsem şimdiden kusura bakmayın:/
Dünkü menüm:
Sabah:
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
Akşam:
tatlım bende çalıyorum hemde 2 fabrikada birden eve gidene kadar ölüyorum yani ama artık kendimi bahanelerle kandırmıyorum haftanın 3 günü spor yapıyorum inş arttırıcam da bunu istesen sende vakit bulursun yani canmkızlar ara öğün yiyemiyorum çalışıyorum işyerine götürüyorum bişeyler ama unutuyorum zaten hiç öyle bir alışkanlığım olmadısu iyi içiyorum dün içtiğim su miktarı 3 litreden fazladır. spor yapamıyorum çünkü ona ayıracak bir zaman dilimim yok ama birşey alacağım zaman kendim kalkıyorum merdiven çıkıyorum benimde sporum bu akşamlarıda bazen alt komşum olmazsa hayali ip atlıyorum :)
Dünkü menüm:
Sabah:
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
Akşam:
Canım ben de öyleydim, calisirken pek ara öğün yapamiyordum ama isyerinizde öğle yemeği cikiyorsa mesela meyve ciktiysa onu ara öğüne saklayabilirsin, ya da öğle yemeğini dışarda yiyorsan, bazı günler evden getirebilirsin, cantana mandalina, kuru üzüm, kuru kayısı falan atabilirsin ara öğünlerde yemek için:)kızlar ara öğün yiyemiyorum çalışıyorum işyerine götürüyorum bişeyler ama unutuyorum zaten hiç öyle bir alışkanlığım olmadısu iyi içiyorum dün içtiğim su miktarı 3 litreden fazladır. spor yapamıyorum çünkü ona ayıracak bir zaman dilimim yok ama birşey alacağım zaman kendim kalkıyorum merdiven çıkıyorum benimde sporum bu akşamlarıda bazen alt komşum olmazsa hayali ip atlıyorum :)
Aa gerçekten mii:)) az yemeye alışmaya çalışıyorum canım zor oluyor ama inşallah porsiyonlari daha da kucultebilirim hep birlikte zayiflayalimm:)maaşallah valla ne kadar az yemişsin
Sonunda geldimmmmm, yemegimi yedim
Gecmise bakmadan bir ugrayim dedim.
Kizlar Sabah tayt ve tsirtle tartildim 76.1 geldim
Biraz once uzerimi degistirirken elbsesiz tartildim aradaki fark 100 gr.
Ben bu isten hic bir sey anlamadim.
Afilli resmimide ekleyimEki Görüntüle 845713
teşekkürler canım okudum kuralları ve kabul ediyorum, inşallah beraberce veririz kiloları..Oldu canım o yüzden ogle yemegi yemedim.
Hoşgeldin canim birkac sayfa geride takım kurallarimiz var kabul edersen beraber zayiflariz
çalışan kadınların en büyük problemi spora vakit bulamamak.. ben işe yürüyerek gidip geliyorum, bazen evde leslie ile yürüyüş veya jillian ile formda kal vs onları yapmaya çalışıyorum. ara öğün olarak çekmecemde badem, meyve oluyor...benim sorunum da kahve , çok seviyorum ve çok içiyorum , azalttım bu aralar 2ye düştüm..maşaallah ama suyu iyi içiyormuşsun ,kızlar ara öğün yiyemiyorum çalışıyorum işyerine götürüyorum bişeyler ama unutuyorum zaten hiç öyle bir alışkanlığım olmadısu iyi içiyorum dün içtiğim su miktarı 3 litreden fazladır. spor yapamıyorum çünkü ona ayıracak bir zaman dilimim yok ama birşey alacağım zaman kendim kalkıyorum merdiven çıkıyorum benimde sporum bu akşamlarıda bazen alt komşum olmazsa hayali ip atlıyorum :)
süper vermişsin tebriklersimitin içerisinde olanlardan dolayı öyle söyledim canım
ben 82.9 kiloydum şimdi 81.5 1.4 kilo verdim yani
eveeettt.. ben de şimdi öğle yemeğinde verilen elmamı yiycem :))Canım ben de öyleydim, calisirken pek ara öğün yapamiyordum ama isyerinizde öğle yemeği cikiyorsa mesela meyve ciktiysa onu ara öğüne saklayabilirsin, ya da öğle yemeğini dışarda yiyorsan, bazı günler evden getirebilirsin, cantana mandalina, kuru üzüm, kuru kayısı falan atabilirsin ara öğünlerde yemek için:)
Ooo aşağıda ne cok isim var ben isten gucten uğrayamadım gokcem saolasin kuzum bu cuma sen yapiyosun hadi obur haftalarda napıcaz bilmiyorum cok zor olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?