Sonunda geldimmmmm, yemegimi yedim
Gecmise bakmadan bir ugrayim dedim.
Kizlar Sabah tayt ve tsirtle tartildim 76.1 geldim
Biraz once uzerimi degistirirken elbsesiz tartildim aradaki fark 100 gr.
Ben bu isten hic bir sey anlamadim.
Afilli resmimide ekleyimEki Görüntüle 845713
Äckern Tokensen de benim gibi günde 10 kere mi tartılıyorsun yoksa... elbiseli elbisesiz, pijamalı , montlu... bütün kıyafetlerim kaç gram biliyorum valla
Äckern Token
Terlikli terliksiz
Uykudan uyaninca 1 Saat sonra be daha
Yuruyusten once tabiki sonrada
Bende taytimla atletimn 100 gr oldugunu ogrendim sonra olmaz deyip bir mutfak tartisinda tarttim
Resmen boyleyim
ayyy inşallah bebeğimm yaaa 102 gün kaldı 13 kilo vermeliyim bu süredetebrikler canım benim alkış kocamn sana bu gidişle sevgilin şok olucak tekrar aşık olucak sana :))
canım gayet iyi vermişsin hiç bozma moralini tam gaz devamcanlar günaydın bugün ay başı işler çok yoğun o yüzden yeni girebildim
önce dünkü menümü yazim
sabah:2 yk yulaf
yarım bardak süt
tarçın
yarım süt
ara:yarım ayva
öğle: yemekte lahmacun vardı küçüktü ama ben yinede yarısından az yedim 1 kase salata 1 bardak ayran biraz turşu
ara: sade türk kahvesi
akşam: 1 tabak toga çorbası biraz salata
1,5 saat spor
3 lt su
şimdi geldi kiloma 81,5 kilo olmuşum aslında pek sevinmedm daha ümitliydim kendimden bu arada yanlış saymadıysam 64 mesaj atmışım
güzel menü bence ama börek olmasa daha iyi olurBen menümü yazmmisim
sabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek kozlenmis kırmızı biber 1 kucuk bobörek 2 kayisi
oglene kadar bunlari yedim arkadasta kahvaltı daydik
ara armut
aksam 3 kofte kabak kavurmasi salata
ara yogurt 1 kase
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
teşekkür ederimgaliba canım ama simit çeyrek bile olabilir
Canım geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip eylesin, birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah :))
su az olmuş zaten sen de farketmişsin cimcimecim, gün içinde bazen vakit bulunmuyor su içmeye kendimden biliyorum:) Menün güzel, kilo da vermişsin tebrik ederim :))
Menün çok güze
Tebrikler harikasın çok sevindim senin adına:))
tebrikler canım menün güzel, kaç kilo verdiğini anlayamadım ama:))
güzel kaptanım
tatlım bence menü biraz fazla olmuş ayrıca Amerikan salatası tarifini istiyorum :)Kızlar pazartesi günü tartıldım 68 kiloydum, bu sabah tartıldım 67.1 kg çıktım:) Aslında çok güzel nerdeyse 1 kg vermişim, ama izinli olduğum süre içinde 65'ten 68'e çıktım bu çok fena artık takımın ortalamasını düşürürsem şimdiden kusura bakmayın:/
Dünkü menüm:
Sabah:
Amerikan salatalı sandviç, portakal suyu
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
2 kaşık yağsız kavurma, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 2 çatal ton balığı, 2 kaşık yoğurtlu havuç-bezelye
Akşam:
1 tabak mercimek çorbası, 2 lokma ekmek
Su: 2 litre
Spor: maalesef yok
beril maaşallah sana nasıl bir haftada o kadar kilo verdin çabuk sırlarını bizimle paylaşKızlar henüz okuyamadım sızı ama kılo verenlere teşekkür edıyorum ve devamında bıraz daha hafıfledıklerı ıcın tebrıkler
Mesaj sayım 71
Tartım benı kendıne bağlamak ıcın 76.1 i gösterıyor
Lütfen hesaplayabılirmısınız
Sımdı ıkızlerın okuluna gıtmem lazım gelırım sonra
canım kendine spor için mutlaka zaman ayarla cünkü sporsuz çok yavaş ilerlersinMENÜ GÜZEL olmuş yürüyüş yapabiliyorsun ben o kadarda yapamıyorum. masa başı oturarak çalışmak zorundayım bende bişeyler yapmam galiba sanırsam :) su da iyi umarım en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın
hahah benden daha paranoyaklar da varmışÄckern Token
Terlikli terliksiz
Bende taytimla atletimn 100 gr oldugunu ogrendim sonra olmaz deyip bir mutfak tartisinda tarttim
Resmen boyleyim
kızlar saat 3 oldu defne gelmedi listeyi paylaşsak mı
goncam ne diyosun ??
herkese günaydın..
işe gitmeden tartıldım hemen
geçen hafta 64.0
bu hafta 63.7
fark 300 gram biraz az ama ne yapalım bu hafta hastalıklarla falan uğraştım haftaya daha iyi olur inşallah..
sizin durumlar nasıl?
Bakamadım canim hemen bakiyomGogo özel mesajıma nıye cevap vermeyon sana esımın bu hafta benım uzerımde uyguladığı bırseyı yazmıştım 10 dakıkayamı takıldın yavyuuuuuuu
Tamam gönüllü varsa alalim hemengülüm kendine bir yardımcı seç ben ona öğretirim
Bende oyleyim yaaaÄckern Token
Terlikli terliksiz
Resmen boyleyim
kızlar saat 3 oldu defne gelmedi listeyi paylaşsak mı
goncam ne diyosun ??
aaa exmadon ne oldu bıraktı mı takımı ???
Gokcem eline emegine saglik bebegim.bu yuzdelerden cok anlamiyorum ama en iyi bizimkimi yoksa en kötüsü mü
yeme canım nasıl olsa o tatlının tadını biliyorsun :) ama kilo vermenin hazzı hiç bir seyde yokherşey iyi güzelde şu tatlı krizlerim için napıcam
yeme canım nasıl olsa o tatlının tadını biliyorsun :) ama kilo vermenin hazzı hiç bir seyde yok
Sütün icine tarcin koy ic cnm.Iyi geliyorherşey iyi güzelde şu tatlı krizlerim için napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?