Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper vermişsin tebrikler
Teşekkür ederim canım

ayyy inşallah bebeğimm yaaa 102 gün kaldı 13 kilo vermeliyim bu sürede

canım gayet iyi vermişsin hiç bozma moralini tam gaz devam :
Ay canım İnş ya artık verelim şu kiloları bu arada ben spora gidiyorum hepinizi öptüm Beril nasıl kilo verdiğini ben gelene kadar anlatmasın beni bekle bebeğim 2 saate gelirim umarım

hhaaahha alemsin yaaa mutfak tartısında tartman süpermiş
Hala anlamis degilim ama bir tayt bir atlet bu kadarmi hafifmis bende yarim kg felan diyordum

Bu konyu cok yazmak stemiyorum ama hepinize bir cevap yazacam sekerim paylasim alanina

Sonuca bakamadim ama Kilo Alan olmamasi da Guzel
aaa exmadon ne oldu bıraktı mı takımı ???
Birakmis be fistigim lopezim

Bakamadım canim hemen bakiyom

Tamam gönüllü varsa alalim hemen

Bende oyleyim yaaa

Birakti Yoldaşim cok yogunmus
Kilo alarak dahada yorulacak öyleyse

Berilim baktım ozel msj yok bi daha gonderirmisin cok merak ettim
Canimin ici kaymakli ekmek kadayifim cepten yaziyomya bugun bir aksilik olmustur, aksam sipalar uyudunmu yazarim yine

canım ne demek bişey yapmadım ne olacak burdayım nasılsa :) ben baktığımda en iyiydik
Sevindim ya.....bugun Burda olmanda ayri bir guzelim her ne Kadar incelginizi, kilinuzu kiskansamda.....

güzellerim gezmeden geldim aklım burdaydı hemen size geldim ne bvar ne yok :) gördügüm kadarıyla harıkasınız kilo aln yok berillllllllllllllllllllllllllll kuzum tebrik ederimmmmm :))))
Sagol kuzummmmmmmm
bende bu hafta 400 gram vermişim ankaraya gitmiştim gitmesem daha da verirdim :)
Daha nereye verecen bir Ära sen Onu anlat

yeme canım nasıl olsa o tatlının tadını biliyorsun :) ama kilo vermenin hazzı hiç bir seyde yok
Varrrrrr ama siylemem topik kapanir +18 yaziyimmmi

Merhaba kizlar..
Yanlis görmediysem 1. oldunuz,tebrik ederim

Berilcigim o nasil bir yüzde öyle,
hemen bana anlat ne yaptiysan
Canm bu sayede toplu cevap vereyim
O ismi kullanmak istemiyorum. Nedenle
Bebekle ayrildigimizda ve sonrasinda su topladimi sik sik yazmstim.ayakkabilarim bile olmuyordu
Bir kararla diyette basladim hobi maksatli
Ilk 2 Gun sirf Ananas yedim sonrada esim (Doktor olarak) ilacla mudahale etti ve bu yuzdeye ulastim
Ama bu haftaki menulerim hepsi kacamaksiz ve geregi kadardi
Sifir kacamak, sifir abur cubur
1 saate yakin her Gun yurudum
Isede baslamistim
Sirrim bu iste

işten geldim çamaşrları makineye bulaşıkları makineye 1 saatte ayarladım spora çözüm buldum dans ediyorum ne müzik olursa ve 1 saat yaptım onun haricinde şu anda limonlu suyumu içiyorum şeker adına hiçbişey almadım çayı zaten şekersiz içiyorum bu defa olucak sanırım çok mutluyum haftaya salı tartıda umarım 98 dim 95 görücem :)

tebrik ederim canımne güzel bu enerjiyle verirsin kiloları..

Canm bu sayede toplu cevap vereyim
O ismi kullanmak istemiyorum. Nedenle
Bebekle ayrildigimizda ve sonrasinda su topladimi sik sik yazmstim.ayakkabilarim bile olmuyordu
Bir kararla diyette basladim hobi maksatli
Ilk 2 Gun sirf Ananas yedim sonrada esim (Doktor olarak) ilacla mudahale etti ve bu yuzdeye ulastim
Ama bu haftaki menulerim hepsi kacamaksiz ve geregi kadardi
Sifir kacamak, sifir abur cubur
1 saate yakin her Gun yurudum
Isede baslamistim
Sirrim bu iste[/QUOTE]

canım üzülme sanırım bebeğini kaybettin çok üzüldüm aynı acıları bende yaşadım. ama ayaktayım 5,5 aylık olunca ölü doğum olarak adlandırılıyor 1 hafta ege ünide yattım. inanılmaz dayanılmaz dediğim her ne varsa hepsine inandım dayandım. aradan 1 yıl geçti bi tanede biyolojik gebelik geçirdim. allahım yaşatmasın bi daha üzülme.vardır herşeyde bir hayır.ve şimdi bütün kilolarımı verip tekrar yaradanımda bi bir bebek isteyeceğim. inanın buradaki dostluğu yardımı kaç tane diyetisyene gittim onlarda bile görmedim. bişey söylüyorum hemen cevap geliyor. forumda olan herkese çok teşekkür ederim.

kızlar biliyorsunuz kaptanlığı yeni devraldım çalıştığım için gündüzleri izinli yada nöbet öncesi sonrası değilsem 8-5 işteyim.gündüz telefondan giriyorum ama cuma günleri listeleri paylaşma işini telefonda doğru dürüst yapamıyorum.o yüzden bana yardımcı gerekiyor ve özellikle cuma günleri boş olup liste işlerini yapacak birisigerekiyo.bugün topraks yaptı saolsun geçen hafta izinliydim yaptım.her hafta kim yapıcak derdine düşmeyelim..yardımcı olacak kişiye gökçe öğretecek bende elimden geleni yaparım (bende yeni öğreniyorum beraber öğreniriz)..
eveeettt adayları bekliyorum...

goncisim ben takımda degilim canım ama müsait oldugum her an sana seve seve yardım ederim kuzum bende pek bilmiyorum beraber ögreniriz :) kabul edersen tabiki

göbegim var canım onun gitmesi lazım yapıstı kara yaglar gitmiyor :)
+18 yazma canım bos ver :)
regliyim bitsin başbakanımızın tavsiyesini uygulucam bu ay :)

goncisim ben takımda degilim canım ama müsait oldugum her an sana seve seve yardım ederim kuzum bende pek bilmiyorum beraber ögreniriz :) kabul edersen tabiki
Ben seve seve kabul ederim zeynep abla eğer kurallara uygunsa.
göbegim var canım onun gitmesi lazım yapıstı kara yaglar gitmiyor :)
+18 yazma canım bos ver :)
regliyim bitsin başbakanımızın tavsiyesini uygulucam bu ay :)

Vaaayyy yakinda bebek haberimi alicaz süper ötesiiii

Canım tebrik ederim azmini İnş hep beraber incecik olucaz

kızlar şimdi gelebildim biz cidden birinci mi olduk herkesi tebrik ediyorumm darısı haftaya

canım toga çorbası ne bilmiyorum ama enel hatlaryla menün başarılı
cnım çay çok içmek suyu azaltıyor artık hiç çay içmiyorum işyerinde hep bitki çay içiyorum
canım menün abartı değil gayet güzel sporunda var.

canım sabahki sandviç dışında güzel gözüküyor,

canım güzel sonuç eldeetmişsin tebrikler.
hayali ip :)))
simitin içerisinde olanlardan dolayı öyle söyledim canım
ben 82.9 kiloydum şimdi 81.5 1.4 kilo verdim yani
tebrikler canım sende çok iyi vermişsin
aaa exmadon ne oldu bıraktı mı takımı ???
evet ya examon nerede bulalım bi onları
bende bu hafta 400 gram vermişim ankaraya gitmiştim gitmesem daha da verirdim :)

:))) aman zeynep abla rahat bırak artık kendini.çokta rahat bırakma ama zaten fıstk fıstı gibi olmuşsun ondan dedim yani :)

inşallah canım ama o kadar kısa sürede 3 kilo veremezsen lütfen bırakıp motivasyonunu bozma yavaş yavaş vermen her zaman için daha kalıcıdır.
kızlar şimdi gelebildim biz cidden birinci mi olduk herkesi tebrik ediyorumm darısı haftaya

yupii er ne kadar katkım olmasada tebrik ederim kızlar.

Su hanım beni uyuttu (( erken uyuyunca şimdi de uyandım :)))

birinciliğiniz için tebrikler kızlar
harikasınız böyle devam

canım benimde misafrim gelecek kahvaltıya bende erken kalktım önce buraya gireyim dedim . ben erken uyumadım ama gezmeden geç geldik sonrada kızım uyuttu günlerdir gece 2 de kalkıyor ve sabah 6 ya kadar ayakta bense 1-2 saatlik uykuyla işe gidiyorum.akşam kızımı uyutur uyutmaz işlerimi yapıp yatıyorum çünkü gece yine kalkarsa diye hakikaten kalkıyor. hala gözlerimden uyku damlıyor. çok yorgunum çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…