Teşekkür ederim canımsüper vermişsin tebrikler
Ay canım İnş ya artık verelim şu kiloları bu arada ben spora gidiyorum hepinizi öptüm Beril nasıl kilo verdiğini ben gelene kadar anlatmasın beni bekle bebeğim 2 saate gelirim umarımayyy inşallah bebeğimm yaaa 102 gün kaldı 13 kilo vermeliyim bu sürede
canım gayet iyi vermişsin hiç bozma moralini tam gaz devam:
Hala anlamis degilim ama bir tayt bir atlet bu kadarmi hafifmis bende yarim kg felan diyordumhhaaahhaalemsin yaaa mutfak tartısında tartman süpermiş
Bu konyu cok yazmak stemiyorum ama hepinize bir cevap yazacam sekerim paylasim alaninaayyy inşallah bebeğimm yaaa 102 gün kaldı 13 kilo vermeliyim bu sürede
canım gayet iyi vermişsin hiç bozma moralini tam gaz devam
güzel menü bence ama börek olmasa daha iyi olur
teşekkür ederim
tatlım bence menü biraz fazla olmuş ayrıca Amerikan salatası tarifini istiyorum :)
beril maaşallah sana nasıl bir haftada o kadar kilo verdin çabuk sırlarını bizimle paylaş
canım kendine spor için mutlaka zaman ayarla cünkü sporsuz çok yavaş ilerlersin
hahah benden daha paranoyaklar da varmışben de her sabah kalkıp tartılıyorum engel olamıyorum kendime
Sonuca bakamadim ama Kilo Alan olmamasi da Guzel***4. TAKIM 333.ETAP***
gogo2405: (68.7/ 68.7/ 0/ ) kilosu sabit
cimcimesude: (65,9/65,0 /0,9 /%1,37 )
defne2222 : (64.0/63,7 /0,3 /%0,47 )
sponge_bop : (65,8/65,8 /0/ )kilosu sabit
beril7779.7 /76,1 /3,6 /%4,52)
beyza199082.9/81,5 /1,4 /%0.84 ) yeni üye kilosu 2'ye bölündü hedef 65
SsSiMqE75.4/73,8 /1,6 /%1,06 ) yeni üye kilosu 2'ye bölündü hedef 60
yellowmelon65/67,1 /-2,1 /%-0,46 ) izinli üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
4. Takım Ortalaması :% 0,98
Birakmis be fistigim lopezimaaa exmadon ne oldu bıraktı mı takımı ???
Kilo alarak dahada yorulacak öyleyseBakamadım canim hemen bakiyom
Tamam gönüllü varsa alalim hemen
Bende oyleyim yaaa
Birakti Yoldaşim cok yogunmus
Canimin ici kaymakli ekmek kadayifim cepten yaziyomya bugun bir aksilik olmustur, aksam sipalar uyudunmu yazarim yineBerilim baktım ozel msj yok bi daha gonderirmisin cok merak ettim
Sevindim ya.....bugun Burda olmanda ayri bir guzelim her ne Kadar incelginizi, kilinuzu kiskansamda.....canım ne demek bişey yapmadım ne olacak burdayım nasılsa :) ben baktığımda en iyiydik
Sagol kuzummmmmmmmgüzellerim gezmeden geldim aklım burdaydı hemen size geldim ne bvar ne yok :) gördügüm kadarıyla harıkasınız kilo aln yok berillllllllllllllllllllllllllll kuzum tebrik ederimmmmm :))))
Daha nereye verecen bir Ära sen Onu anlatbende bu hafta 400 gram vermişim ankaraya gitmiştim gitmesem daha da verirdim :)
Varrrrrr ama siylemem topik kapanir +18 yaziyimmmiyeme canım nasıl olsa o tatlının tadını biliyorsun :) ama kilo vermenin hazzı hiç bir seyde yok
Canm bu sayede toplu cevap vereyimMerhaba kizlar..
Yanlis görmediysem 1. oldunuz,tebrik ederim
Berilcigim o nasil bir yüzde öyle,
hemen bana anlat ne yaptiysan
işten geldim çamaşrları makineye bulaşıkları makineye 1 saatte ayarladım spora çözüm buldumdans ediyorum ne müzik olursa ve 1 saat yaptım onun haricinde şu anda limonlu suyumu içiyorum şeker adına hiçbişey almadım çayı zaten şekersiz içiyorum bu defa olucak sanırım çok mutluyum haftaya salı tartıda umarım 98 dim 95 görücem :)
tebrik ederim canımne güzel bu enerjiyle verirsin kiloları..
goncisim ben takımda degilim canım ama müsait oldugum her an sana seve seve yardım ederim kuzum bende pek bilmiyorum beraber ögreniriz :) kabul edersen tabikikızlar biliyorsunuz kaptanlığı yeni devraldım çalıştığım için gündüzleri izinli yada nöbet öncesi sonrası değilsem 8-5 işteyim.gündüz telefondan giriyorum ama cuma günleri listeleri paylaşma işini telefonda doğru dürüst yapamıyorum.o yüzden bana yardımcı gerekiyor ve özellikle cuma günleri boş olup liste işlerini yapacak birisigerekiyo.bugün topraks yaptı saolsun geçen hafta izinliydim yaptım.her hafta kim yapıcak derdine düşmeyelim..yardımcı olacak kişiye gökçe öğretecek bende elimden geleni yaparım (bende yeni öğreniyorum beraber öğreniriz)..
eveeettt adayları bekliyorum...
göbegim var canım onun gitmesi lazım yapıstı kara yaglar gitmiyor :)Hala anlamis degilim ama bir tayt bir atlet bu kadarmi hafifmis bende yarim kg felan diyordum
Bu konyu cok yazmak stemiyorum ama hepinize bir cevap yazacam sekerim paylasim alanina
Sonuca bakamadim ama Kilo Alan olmamasi da Guzel
Birakmis be fistigim lopezim
Kilo alarak dahada yorulacak öyleyse
Canimin ici kaymakli ekmek kadayifim cepten yaziyomya bugun bir aksilik olmustur, aksam sipalar uyudunmu yazarim yine
Sevindim ya.....bugun Burda olmanda ayri bir guzelim her ne Kadar incelginizi, kilinuzu kiskansamda.....
Sagol kuzummmmmmmm
Daha nereye verecen bir Ära sen Onu anlat
Varrrrrr ama siylemem topik kapanir +18 yaziyimmmi
Canm bu sayede toplu cevap vereyim
O ismi kullanmak istemiyorum. Nedenle
Bebekle ayrildigimizda ve sonrasinda su topladimi sik sik yazmstim.ayakkabilarim bile olmuyordu
Bir kararla diyette basladim hobi maksatli
Ilk 2 Gun sirf Ananas yedim sonrada esim (Doktor olarak) ilacla mudahale etti ve bu yuzdeye ulastim
Ama bu haftaki menulerim hepsi kacamaksiz ve geregi kadardi
Sifir kacamak, sifir abur cubur
1 saate yakin her Gun yurudum
Isede baslamistim
Sirrim bu iste
Ben seve seve kabul ederim zeynep abla eğer kurallara uygunsa.goncisim ben takımda degilim canım ama müsait oldugum her an sana seve seve yardım ederim kuzum bende pek bilmiyorum beraber ögreniriz :) kabul edersen tabiki
göbegim var canım onun gitmesi lazım yapıstı kara yaglar gitmiyor :)
+18 yazma canım bos ver :)
regliyim bitsin başbakanımızın tavsiyesini uygulucam bu ay :)
işten geldim çamaşrları makineye bulaşıkları makineye 1 saatte ayarladım spora çözüm buldumdans ediyorum ne müzik olursa ve 1 saat yaptım onun haricinde şu anda limonlu suyumu içiyorum şeker adına hiçbişey almadım çayı zaten şekersiz içiyorum bu defa olucak sanırım çok mutluyum haftaya salı tartıda umarım 98 dim 95 görücem :)
tama canım gökceyle konusurum ben anlatır o bana :)Ben seve seve kabul ederim zeynep abla eğer kurallara uygunsa.
Vaaayyy yakinda bebek haberimi alicaz süper ötesiiii
tama canım gökceyle konusurum ben anlatır o bana :)
naber hatunlar nasılsınız bakayım
canım toga çorbası ne bilmiyorum ama enel hatlaryla menün başarılıcanlar günaydın bugün ay başı işler çok yoğun o yüzden yeni girebildim
önce dünkü menümü yazim
sabah:2 yk yulaf
yarım bardak süt
tarçın
yarım süt
ara:yarım ayva
öğle: yemekte lahmacun vardı küçüktü ama ben yinede yarısından az yedim 1 kase salata 1 bardak ayran biraz turşu
ara: sade türk kahvesi
akşam: 1 tabak toga çorbası biraz salata
1,5 saat spor
3 lt su
şimdi geldi kiloma 81,5 kilo olmuşum aslında pek sevinmedm daha ümitliydim kendimden bu arada yanlış saymadıysam 64 mesaj atmışım
cnım çay çok içmek suyu azaltıyor artık hiç çay içmiyorum işyerinde hep bitki çay içiyorumcanım benim öpüyorum çok geçmiş olsun.bekliyoruz haberini.
canım benim kim o kurabiyeyi verdi bana hatırlamıyorum bir baktım yimişim.iş yaparken biri elime verdi kim olduğuna bakmadım bile hemen ağzıma attım küçüktü zaten sonra ben ne yedim ya dedim baktım ki kurabiye yemişim.okadar dalmıştım ki.su genelde çok içerim pet şişeyle süreklide ama neden içemedim bilmiyorum.
canım menün abartı değil gayet güzel sporunda var.Ben menümü yazmmisim
sabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek kozlenmis kırmızı biber 1 kucuk bobörek 2 kayisi
oglene kadar bunlari yedim arkadasta kahvaltı daydik
ara armut
aksam 3 kofte kabak kavurmasi salata
ara yogurt 1 kase
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
canım sabahki sandviç dışında güzel gözüküyor,Kızlar pazartesi günü tartıldım 68 kiloydum, bu sabah tartıldım 67.1 kg çıktım:) Aslında çok güzel nerdeyse 1 kg vermişim, ama izinli olduğum süre içinde 65'ten 68'e çıktım bu çok fena artık takımın ortalamasını düşürürsem şimdiden kusura bakmayın:/
Dünkü menüm:
Sabah:
Amerikan salatalı sandviç, portakal suyu
Ara:
4 çikolatalı bisküvi
Öğle:
2 kaşık yağsız kavurma, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 2 çatal ton balığı, 2 kaşık yoğurtlu havuç-bezelye
Akşam:
1 tabak mercimek çorbası, 2 lokma ekmek
Su: 2 litre
Spor: maalesef yok
canım güzel sonuç eldeetmişsin tebrikler.Kızlar henüz okuyamadım sızı ama kılo verenlere teşekkür edıyorum ve devamında bıraz daha hafıfledıklerı ıcın tebrıkler
Mesaj sayım 71
Tartım benı kendıne bağlamak ıcın 76.1 i gösterıyor
Lütfen hesaplayabılirmısınız
Sımdı ıkızlerın okuluna gıtmem lazım gelırım sonra
hayali ip :)))kızlar ara öğün yiyemiyorum çalışıyorum işyerine götürüyorum bişeyler ama unutuyorum zaten hiç öyle bir alışkanlığım olmadısu iyi içiyorum dün içtiğim su miktarı 3 litreden fazladır. spor yapamıyorum çünkü ona ayıracak bir zaman dilimim yok ama birşey alacağım zaman kendim kalkıyorum merdiven çıkıyorum benimde sporum bu akşamlarıda bazen alt komşum olmazsa hayali ip atlıyorum :)
tebrikler canım sende çok iyi vermişsinsimitin içerisinde olanlardan dolayı öyle söyledim canım
ben 82.9 kiloydum şimdi 81.5 1.4 kilo verdim yani
evet ya examon nerede bulalım bi onlarıaaa exmadon ne oldu bıraktı mı takımı ???
bende bu hafta 400 gram vermişim ankaraya gitmiştim gitmesem daha da verirdim :)
inşallah canım ama o kadar kısa sürede 3 kilo veremezsen lütfen bırakıp motivasyonunu bozma yavaş yavaş vermen her zaman için daha kalıcıdır.işten geldim çamaşrları makineye bulaşıkları makineye 1 saatte ayarladım spora çözüm buldumdans ediyorum ne müzik olursa ve 1 saat yaptım onun haricinde şu anda limonlu suyumu içiyorum şeker adına hiçbişey almadım çayı zaten şekersiz içiyorum bu defa olucak sanırım çok mutluyum haftaya salı tartıda umarım 98 dim 95 görücem :)
kızlar şimdi gelebildim biz cidden birinci mi oldukherkesi tebrik ediyorumm darısı haftaya
Su hanım beni uyuttu(( erken uyuyunca şimdi de uyandım :)))
birinciliğiniz için tebrikler kızlar
harikasınız böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?