Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harikasın yaa ben de böyle akşamları az yemek istiyoruummmm

hem de süper olmuş menü de spor da harikaaaa

çok çok iyiiii ben de uyarım inşallah size..
özel olmazsa sorabilir miyim neden hastanedeydin rahatsız mısın,
bir de eşin neden gidiyor.
biz de eşimle ayrı şehirlerdeyiz ve onu çoooookk özlüyorum
çok beğendimmmm
kahvaltı çok güzel mmmmmmm
greyfurt suyu acı olmuyor mu

slm kızlar bende koşturuyorum temizlik falan..
ne çok iş var evde..pazarada gittim salata malzemelerimde tamam ..
hava güzeldi burda bugün
genel temizlik günü bugün herhalde.. ama ben 4 ten sonra yapabildim salon da kaldı yarına, dağ gibi de ütüm birikti
2 saat spoooorrrr muhteşemsin
Cicislerim heryeri temizledim bir ütü kaldi
Onuda erken gelirsek gece halledecegin
Sindiiiiiiiiii gezme zamani......
Öpüyorum sizleri
Takimda kac kisiyiz o Kadar kisi Kadar herüfün öpsün beni
Hiiiii kacik kariyim ya

hahhaaaaa çok tatlısınnn

ben menülerimi pazartesiden itibaren yazsam olur mu.. malum diyete pazartesi başlanır
yarın sabah dışarda kahvaltı yapıcaz da

kolay gelsin canım benim.yardımcılık konusunda kim kabul eder bilmiyorum..bikaç sayfa önce msj yazmıştım saolsun tek zeynep abla cevap verdi.başta söyledim çalışıyorum iş yerimde internet yok olsa bile ben başında uzun süre oturamazdım.telefondan cuma ları sonuç işlemlerini yapamıyorum..bazen alıntı yapıp cevaplamayı bile yapamıyorum.aklımda başka bişeyler var tam olarak oturtayım yazıcam.
çok az yemişsin bendede aynı sorun vardı durdu kilo vermem..dikkat et canım.
canım ben seve seve sana yardımcı olurdum ama bu hafta dersane başladı cuma günleri denemelerimiz var sınavda olcam yani ben cumaları :18::18::18:
çok saol canım benim sınavların bitsin yardım edersin..
greyfurt acı değil canım dışı kırmızılı olanlar tatlı oluyo.ama i.sarçoğlunun sitesinde sabah aç karna ve gece yatmadan içmeyin yazıyodu.tükettiğim saati değiştircem.
ben menülerimi pazartesiden itibaren yazsam olur mu.. malum diyete pazartesi başlanır
yarın sabah dışarda kahvaltı yapıcaz da
pazartesi başlarsan pazar menünü yazman gerekicek canım.ama sen yaz yinede çokta yesen kızmayız
bitanecik bişeycik sorabilir miyim : haftalık mesaj sayısını kaptana mı bildiriyoruz yoksa buraya mı yazıyoruz
buraya cevap olarak yazıyoruz bebişim.

Teşekkür ederim canım

başlığı yanlış yazmışım yazarmısınız olcektiii

canlarım biliyosunuz ki çalıştığımdan dolayı cuma günleri paylaşım işleriyle ilgilenemiyorum.hepimizin kendine has bi yaşantısı var ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için bunca iş güç arasında burda buluşup birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
yardımcılık konusunda kimseye baskı yapamam isimde belirtmiycem şu anda .yani hala gönüllü birisi çıkar diye düşünüyorum ve bekliyorum..
cuma günleri konusunda bir fikrim var kabul edermisiniz bilmem..kilo bildirimini perşembe günü yapsak grup olarak bende listeyi perşembe akşam hazırlarım cuma günü bir kişi paylaşım alanına taşır.
ben nöbetli çalışıyorum hafta içi nöbetçiysem 16o da nöbete gidip ertesi sabah 8 de çıkıyorum.yani perşembe veya cuma nöbetim olduğunda evdeyim cuma günleri perşembe nöbeti 2 ayda bir denk geliyo mesela bu ayın son haftası p.şmbe nöbetçiyim yani o zamana kadar cumaları işteyim.biraz uzun oldu her neyse kilo bildiriminde hesaplamayı herkes bilmiyo sanırsam zira bende hep gökçeye bırakıyodum hesaplama işini doğal olarak sizlerde bana bırakıyosunuz ama bırakmazsanız çok sevinirim..
ve son olarak haftalık mesaj sayısı ve spor miktarınıda bildirmemiz gerekiyor.bu konuda berilin önerisi vardı sıralama yapalım her hafta bir kişi herkesin msj sayısı ve sporunu yazsın demişti. bu konudada fikirlerinizi bekliyorum.ve rica ediyorum hepiniz bu mesajı cevaplayın canlar

Son düzenleme:
CANIM BEN KENDİME GÜVENEBİLSEM ZATEN DİREK ATLARIM AMA BAZEN CUMALARI TOPLANTIM OLUYOR BİRDE ÇALIŞTIĞIM YERDE BAZEN İNTERNET İMKANI OLMAYABİLİYOR.HATTA BU CUMA ANCAK KİLO BİDİRİMİNDE BULUNABİLDİM . AMA ŞUNUN GARANTİSİNİ VERİRİM EĞER İŞİM YOKSA CUMALARI TEKNİK DESTEK VERİRİM LİSTELERİ DÜZELTİRİM KOPYALAR YAPIŞTIRIRIM, HATTA KAPTANIMA TEL NUMARAMI VEREYİM ACİL YAPILMASI GEREKEN BİRŞEY VAR DERSE ELİMDEKİ İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA GİRİP DÜZELTMELER YAPABİLİRİM. KISACası kaptanın yokluğunda dükkanı boş bırakmam, elimden geldiğince yardım ederim. ama hem motivasyon hm aktiflik hemde imkan bakımından sanırım beril ve simge daha uygun olur. yani onlar yardımcı olduğundada düzeltilmesi gereken birşey varsa kenarda durmam düzeltebilirim. bunu anltmaya çalıştım canım :) çok uzun oldu sanırım.
canım menün gayet güzel :)

canım benim ya çaresizlikten neler düşünmüş. bana uyar her türlü. mesaj ve spor sayma işine gelince bence o hafta en kötü ortalamaya sahip iki kişi biri sporları saysın diğeri mesajları.

canım benim ya çaresizlikten neler düşünmüş. bana uyar her türlü. mesaj ve spor sayma işine gelince bence o hafta en kötü ortalamaya sahip iki kişi biri sporları saysın diğeri mesajları.

hah işte o en kötü ortalama dedinmi sıra hep bana çıkar en yavaş kilo veren benim takımdaa

iyi geceler kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr

şöööyle bir geçmişe baaktım, goncacım sakın üzülme ve bu konuda stres yapma ben dahil herkes bir ipin ucundan tutacaktır. Nihayetinde hepimiz birimiz birimiz hepimiz için, don'n panik hatunlar, herkes elini koysun bakalım taşın altına

4. takım sizi çıtır yapacak ona göreeeeee

beyza bi göründün kayboldun kız
kaçtın bendeeeeeeennnnnnn

Gokcem gelmissin ben yoktum.paylasim alaninda puskuut un yazisi varya 4.takim yanlis hesaplama yapmis diyo en alttada hatalı takimlar aciklama yapsin diyo bizim aciklama yazmamiz gerekiyomu.anlatabildimmi bilmem.birde 1. Olunca cexa puani silinmiyomu bizim hala 1 ceza gorunuyo.

günaydınlar kimse uğramamış sanırsam.menümü yazıp çıkıcam kızımla sinema keyfi yapıcaz.
sabah ılık su
iki dilim yumurtalı ekmek 1 parça peynir çay

ara 3 kuru kayısı

ara çeyrek simit

akşam 1 kepçe çorba 8-10 istavrit salata

ara yarım nar

su 2 lt.
spor 1 st tempolu yürüyüş

Selam kizlar yine bir beril hafta sonu klasigi foruma girememek
Ama hafta ici bagislatiyorum kendimi sanirim
Gelemesemde inanin aklim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…