Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özgecim en sini rolduğum durumlardan biri...
böyle bir durumda boğazsım geliyor eşimi....
sonra poposunu dönüp yatmıyormuuuu :mymeka:

günaydın
dün akşem lapa yiyemedim içim almadı.1 tabak barbunya+salata yedim
okadar bitkin düşmüşüm ki eşim hastamısın dedi.kolum kalkmıyodu yerinden.lapa yaptığımı söyleyince.sen aptalmısın dedi.
sabah yattıldım hiç fark yok.hatta 300 gr fazla gibi.bugün devam ediyorum.
şimdi yoğurtlu lapa yiyorum.öğlen de böğle yicem

sorma sorma nasıl kızdım yaa..kızdığımı anlamazmı.normalde bizim aramızda yüksek sesle konuşma,tepkili konuşma hiç olmaz..ama bir sinirliydimki korktu kavga çıkacak diye hiç üstelemedi...

banu valla dondurma dedinmi akan sular duruyor dayanamıyorum..tek avuntum kalorisi en düşük tatlı olmasızemuszemus

özgecim en sini rolduğum durumlardan biri...
böyle bir durumda boğazsım geliyor eşimi....
sonra poposunu dönüp yatmıyormuuuu :mymeka:

aslında çok yardımcı olur normalde..sen yat ben bakarım falan çok der ama dün bütün gün ütü temizlikle uğraştım hep o baktı..bu sefer içinden gelmedi galibakaydirigubbakcemile3

teyzeler ben geldim
offff anam giydirdi yine beni taktı bantları.sıkılıyom yaa,nasılkurtulabilirim bu durumdn bi düşüneyim
Imageshack - img0420eqq.jpg

anne geç oldu uykum geldi sen hala resimle uğraşıyon yaaa
Imageshack - img0361o.jpg

babamın kucağında gezmeyi çok seviyorum
Imageshack - img0425s.jpg

birazdan banyo yapcam
Imageshack - img0405p.jpg

gesmeye gidiyossss
Imageshack - img0357v.jpg

elim çok tatlı emzikte neymiş
Imageshack - img0446i.jpg

anammm bir sürü su yuttum yaaa
Imageshack - img0444y.jpg

saol canım hazır mart annelrine koymuşken link varken burayada koydum

maşallah canım allah nazarlardan saklasın çok tatlı benim kızımda işaret parmağını ağzına sokar yavrucum bitiremedinmi daha parmağını derim ben heralde üstlerden de gelecek dişlerimiz yakında
ama ben bu kiloları sırf sütüme etkisi olmasın diye veremedim çünkü ne zaman teraylı bişi yesem yağlı yada tatlı göğüslerim süt doalr resmen acırdı diyete başlayalı baya azaldı ama Allah şükür kurtardık artık 9 aylık oldu şimdi zayıf anne olmak istiyorum artık

banucum bende diyet yapıyorum ama şok değil..yediklerimi yazıyorum zaten görüyorsunuz...ama çok şükürki sütüme zararı olmadı..yağlı geliyor arada bakıyorum...
meyve sebze bakımından iyi beslenmek çok faydalı hem çok süt yapıyor..rezene ısırganda artııryor

özgecimm erkeklerde ince fikir pek olmuyo ne yazıkki sen sukunetini koru tatlım....:))

taşınmaktan bahsetmişsin..hayırdır

Günaydın şekerler.

Özgecim kırkbinnn kere maşallahh. Çok şeker, çok tatlı bir kız, Allah nazarlardan korusun. Erkekler böyle işte seninki yardımcı oluyormuş en azında arada bıktığıda olur tabi, büyütmemek en iyisi.

Benimkide yürüyüşe giderken bin tane laf söyler döndüğümde hiç uzatmayız, normal konuşuruz :)

Fundacım ben takip ediyorum 7. takımı, ama hiç göze alamam doğrusu, yapanlara bravo. Senin kg. ne alemde? Cumayı biliyorsun dimi?

Niloş nerelerde, 3 gündür yok oda.

Ortim senin geçen hafta için karnene + yı koydum. Bende geçen hafta 5 saat yürümüştüm + mı aldım not et. Dün 75 dk. yürüdüm hafta sonu hiç yürüyemedim.
Mevlütünüz nasıl geçti canımcım?

Kızlar bu hafta maalesef üzülerek Nurcanı diskalifye etmek zorundayız. 3 haftadır ses- seda yok umarım kötü birşey yoktur.

Banu sen ölçülerini vermedin sanırım. Beci sen bir ara yazdın ama ben not alamadım ogün tekrar yazabilir misin?

Kızlar ben x-tra jele başladım. Sonuçları bildiririm.

Banu dondurma çokda sakıncalı değil. Benim akupunkturcu meyve yerine 2 top sade vermişti. Çikolata sosu gereksiz olmuş ama, bende akşam kçükü kornet yedim ve hiç knedimi kaçamak yapmış gibi düşünmedim.

Akşam yemeğim 5 kşk fasulye, 1 kşk pilav , yoğurt
75 dk. yürüyüş

çocuklarda telef olmuş bir kçk. kornet

sabah:1 tost (beyaz ekmeğe)

Hayırlısı Özgecımm allah yardımcın olsunn ben alt kattan Üst kata taŞındıĞımda feleĞım ŞaŞmıŞtı....Şımdı senın kızda ufak walla zor ıŞın....

Şebo nasılsınn Şu oruÇtan bahsedlıyo nedırkı acep... Baktım ama bıŞı anlamadım

Hnifecim hoşgeldin, kilon ne durumda merak ettim doğrusu:)

Canım 7. takım detoks amacıyla oruç tutma gibi birşey yapıyor. Başlamadann bağırsakları boşatıyorlar ertesi gün başlıyorlar. Günlük 300 kaloriyi geçmeyen sebze ve meyve suyu içiyorlar ve bol sıvı. Bağırsaklar boş old. için açlık hissedilmiyor muş, ben şahsen cesaret edemem böyle birşeye.

slm kızlar nasılsınız bakem,
şebom ben mannak cesaret ettim böle bişeye sabah gözleme kokularının poğaça kokuların içinden gelirken baya zor oluyo :))
bide annen gıcıklığına hergün sevdiğin bişeyi yaparsa baya zor ama diretim yav ...
sizin nasıl gidiyo...

ya evden eve olacakmış sen hiçbirşeye dokunmuyormuşsun..onlar herşeyi toparlayıp yerleştiriyormuş ama 6 yıl önce annemler evden eve ye verdiler mahvettiler eşyaları..kötükedihüsobide mahvettikleri görünmesin diye oyalanmışlar gece getirdiler..tabi görürlerse direk onlardan kesilecek...korkuyorum öyle olursa diye.:1no2:.hiçbir mobilyayı sarmadan öylece taşımışlar..çizikmi istersin kırıkmı..klava:babamın son tayin yeriydi..topu topu 8 ay kalacaklardı..artık emekli ikramiyesiyle 8 ay sonra yenilediler hepsini napsınlar...mafoldumben

fundam ciddimi dion gülüm,gülüm hayırlısı hadi...
aman dikkat et bitanem sarsarsa bırak aşenin aç kalmaması gerekmiş onu sarstı baya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…