- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
sorma sorma nasıl kızdım yaa..kızdığımı anlamazmı.normalde bizim aramızda yüksek sesle konuşma,tepkili konuşma hiç olmaz..ama bir sinirliydimki korktu kavga çıkacak diye hiç üstelemedi...canım haklısın böle şeylere çok kızıyo insan çünkü dinleneceğin tek zaman onun uyuduğu vakitler ama hiç uzatma yoksa senin sinirlerin harap olur yani olan sana olur kocişin anlamıştır kızdığını yapmaz bidaha
banu valla dondurma dedinmi akan sular duruyor dayanamıyorum..tek avuntum kalorisi en düşük tatlı olmasızemuszemusherkeze günaydınnn
uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama akşam dayanamadım ve koca bi kase maraş usulü dondurma yedim üzerinde de malesef çikolata sos eşim verdiğin kiloların acısınımı çıkarıyosun dedi benneyaptımki sabah tartıldığımda kilomda gram değişiklik yoktu ve inşallah olmaz bugün telafi edicem artık yazda geliyo benim dayanılmazımda dondurma artık karpuzla falan idare edicem dondurmanın yerine..
sabah lığt peynirimi domatesimi ve 1 dilim esmer ekmeğimi yedim suyumda yanımda
özgecim en sini rolduğum durumlardan biri...
böyle bir durumda boğazsım geliyor eşimi....
sonra poposunu dönüp yatmıyormuuuu :mymeka:
saol canım hazır mart annelrine koymuşken link varken burayada koydum
maşallah canım allah nazarlardan saklasın çok tatlı benim kızımda işaret parmağını ağzına sokar yavrucum bitiremedinmi daha parmağını derim ben heralde üstlerden de gelecek dişlerimiz yakında
ama ben bu kiloları sırf sütüme etkisi olmasın diye veremedim çünkü ne zaman teraylı bişi yesem yağlı yada tatlı göğüslerim süt doalr resmen acırdı diyete başlayalı baya azaldı ama Allah şükür kurtardık artık 9 aylık oldu şimdi zayıf anne olmak istiyorum artık
özgecimm erkeklerde ince fikir pek olmuyo ne yazıkki sen sukunetini koru tatlım....:))
taşınmaktan bahsetmişsin..hayırdır
Nurcan ne oldu sırra kadem mİ bastıı..İnŞ Önemlİ bİŞİ deĞİldİr...
Hayırlısı Özgecİmm allah yardımcın olsunn ben alt kattan Üst kata taŞındıĞımda feleĞİm ŞaŞmıŞtı....Şİmdİ senİn kızda ufak walla zor İŞİn....
Şebo nasılsınn Şu oruÇtan bahsedlİyo nedİrkİ acep... Baktım ama bİŞİ anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?