canım beğendim menünü bu arada yardımcı işini kafana takma elimden gelen yardımı yaparım bengünaydınlar kimse uğramamış sanırsam.menümü yazıp çıkıcam kızımla sinema keyfi yapıcaz.
sabah ılık su
iki dilim yumurtalı ekmek 1 parça peynir çay
ara 3 kuru kayısı
ara çeyrek simit
akşam 1 kepçe çorba 8-10 istavrit salata
ara yarım nar
su 2 lt.
spor 1 st tempolu yürüyüş
Selam kizlar yine bir beril hafta sonu klasigi foruma girememek
Ama hafta ici bagislatiyorum kendimi sanirim
Gelemesemde inanin aklim burda
beyza bi göründün kayboldun kız
kaçtın bendeeeeeeennnnnnn
günaydınlar kimse uğramamış sanırsam.menümü yazıp çıkıcam kızımla sinema keyfi yapıcaz.
sabah ılık su
iki dilim yumurtalı ekmek 1 parça peynir çay
ara 3 kuru kayısı
ara çeyrek simit
akşam 1 kepçe çorba 8-10 istavrit salata
ara yarım nar
su 2 lt.
spor 1 st tempolu yürüyüş
Günaydın canım çikolata dışında güzel olmuş bencedünkü menümü yazıyım hemen
sabah:
tam bugday ekmeği ile tost
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
1 kase yulaf ve kuru üzüm
ara:
şekersiz sütlü türk kahvesi
akşam:
5 yk kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
turşu
ara:
yarım paket form bisküvi
bi de gece gözüm döndü 20 gr çikolata yedim ama çok pişman oldum
spor 1 saat walk at home 4 miles
su: 3.5 - 4 litre
ama kendime söz verdim bundan sonra turşu ve çikolata yok
ayy farkındayım ama şu baş belası regl öncesi dönemGünaydın canım çikolata dışında güzel olmuş bence
Günaydın melekler menümü yazim hemen
Sabah: yarım muz yarım bardak süt uyanamadım işe geç kalmamak için atıştırdım
Ara: sade Türk kahvesi 4 tane kuru üzüm
Öğle: şehriye çorbası ve yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam:yine çorba ve salata
Ara: muz yedim çok açıktım da
3 lt su
Spor : 2 tane düğün vardı göbek atmaca :)
ayy farkındayım ama şu baş belası regl öncesi dönem
canım çok az olmamış mı
çikolatayı daha az yesen iyi olurmuş.kuru pilavda turşusuz gitmez be yaaadünkü menümü yazıyım hemen
sabah:
tam bugday ekmeği ile tost
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
1 kase yulaf ve kuru üzüm
ara:
şekersiz sütlü türk kahvesi
akşam:
5 yk kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
turşu
ara:
yarım paket form bisküvi
bi de gece gözüm döndü 20 gr çikolata yedim ama çok pişman oldum
spor 1 saat walk at home 4 miles
su: 3.5 - 4 litre
ama kendime söz verdim bundan sonra turşu ve çikolata yok
az yemişsin bebeğim.geçen yorumda sanamı yazmıştım bak bende az yiyodum artırdım biraz yemeği az yiyince vücut kapatıyo kendini.Günaydın melekler menümü yazim hemen
Sabah: yarım muz yarım bardak süt uyanamadım işe geç kalmamak için atıştırdım
Ara: sade Türk kahvesi 4 tane kuru üzüm
Öğle: şehriye çorbası ve yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam:yine çorba ve salata
Ara: muz yedim çok açıktım da
3 lt su
Spor : 2 tane düğün vardı göbek atmaca :)
bütün söylediklerinde haklısın berilim.kaçtır yazıyorum şöyle yapalım bu olsun şu olmasın taştan ses var takımda yok son yazdığımada kimseden cevap gelmedi.herkes yoğun herkes çalışıyo ama burasıda sorumluluk kuralları kabul ettim varım demekle olmuyo uygulamak gerek.Canim toprakta zamaninda yardimci sonrasinda kaptan olmami soylemisti ama Ben istememistim cünkü
1. Ben bu hesap isini yapabilirmiyim bilmiyorum , yanlis yapildiginda takim puan alir yukü agir
2. bazen yazliga gidiyorum, hafta sonlari bir kac mesajdan baska yazma firsatim olmuyor ( cunku 1 kopegin, 3 cocugum, 380 m. Bir evim var)
3. cok kurslciyim bilindigi gibi. Bir sey oneriyoruz Tastan ses cikiyor takimdan cit cikmiyor meselami sporlar mesajlari sayalim dedik, mesalami sporu sayalim kacamaga yada yapmayana ceza verelim dedik ne oldu koca bir sifir
4. Menü yorumlarini bile en aza indirdim.nedenmi menün olmamis, yada Guzel olmus yazip bitiriyoruzda beynini begenmedim yazilmuyor. Kus yemi Kadar yenen menuler Guzel ama aslinda degil. Bazen proteyinsiz, meyvesiz menuler var ve altinda begendim yaziyor,bir kere yogurdun ayranin proteyin olarak kabulune itirazim var. Kalsiyum arkadasim diye yirtiyom Burda kendimi.100 gr etin 1 yumurtanin pro degerine bir bakin ya.ygurt lazim sindirimi hizlandirir icindeki Maya bakterileri, yogurt lazim kemgin kalsiyumu icin.neyse yogurdun hikayesi yeter
5. ve en önemlisi Ben Senn ve Toprak gibi müsamahali degilim.cocuklarimada boyleyim yapi meselesi.burayi cok onemsiyorum, ekran gerisindede olsa hepiniz cok degerlisiniz yanimda.burda bir ciddiyet kurallar olmadigi surece uzun aylar veremedik diye vah tuh ederek yazi getirecez.acilen toplanmamiz, hrslanmamiz lazim ama nasil. Iki haftadir birinciyiz nerdeyse kapanacaktik degilmi.oysa sayfalara bak ne Gelen ne gden.arkadaslar hepimiz yogunuz.ama Burda gecireceginiz sure inaninki kendinize icin bir hediye bunu unutmayin
Ikizlerimin biri Piano, biri gitar caliyor uzun yillardir malum kursa götürüyorum, dersaneleri var malum götürüyorum.ise gidiyorum ama kendim icin Burda yazmaya ugrasiyorum.gecen yil burasi sayesinde 23 Kilo verdim.dile kolay
Kabul etmeme gerekcelerim bunlar.eger size uyarsa iki hafta deneyelim bu yardimciligi karar dezftwreine yazmadan sonrasinda tekrar konsuruz.eger yardimci olursam kurallar cezalar koyarim birine.
Dpi Not: belayi Satin alnayin basiniza
ben okuyabildim anladımda.Tombul kelebeklerim cepten zor yaziyom okuyamazsaniz beni cagirin emi
çikolatayı daha az yesen iyi olurmuş.kuru pilavda turşusuz gitmez be yaaa
az yemişsin bebeğim.geçen yorumda sanamı yazmıştım bak bende az yiyodum artırdım biraz yemeği az yiyince vücut kapatıyo kendini.
bütün söylediklerinde haklısın berilim.kaçtır yazıyorum şöyle yapalım bu olsun şu olmasın taştan ses var takımda yok son yazdığımada kimseden cevap gelmedi.herkes yoğun herkes çalışıyo ama burasıda sorumluluk kuralları kabul ettim varım demekle olmuyo uygulamak gerek.
ayrıca seni dinledim yediklerimi artırdım biraz
ben okuyabildim anladımda.
haklısınız bende çok vakit ayıramıyorum buraya..ama işte tenefüsler 5 dakika gir çok vakit kalmıyor..
ancak gelince girebiliyorumm ama benimde konsantrasyonum düşük toplamam lazım kendimi dün kazak almaya gitmiştim birkaç kıyafet denedim vücudum ne kadar salmış kendini moralim bozuldu ..sporsuz kilo vermek iyi değil birde düzenli beslenmek lazım..
berilcim çok çok haklısın ama napcaz?
Birde motivasyon eksikligi takmda herkezi etkiliyor bu sebepten kac takim batti
Film nasildi, prenses eglendimi
götürmedim canım kızsım ikisinede ne haliniz varsa görün didim oturuyom gittiler babakız.
Sende kendini simart o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?