Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis fazla Yok ama yinede bir Ära okuyacagim bugun insallah

canım beğendim menünü bu arada yardımcı işini kafana takma elimden gelen yardımı yaparım ben
Selam kizlar yine bir beril hafta sonu klasigi foruma girememek
Ama hafta ici bagislatiyorum kendimi sanirim
Gelemesemde inanin aklim burda

aynen yaa kimsecikler yok nerdesiniz çıtırlar

dünkü menümü yazıyım hemen

sabah:
tam bugday ekmeği ile tost
bol yeşillik

ara:

1 elma

öğle:

1 kase yulaf ve kuru üzüm

ara:

şekersiz sütlü türk kahvesi

akşam:

5 yk kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
turşu

ara:

yarım paket form bisküvi

bi de gece gözüm döndü 20 gr çikolata yedim ama çok pişman oldum

spor 1 saat walk at home 4 miles

su: 3.5 - 4 litre

ama kendime söz verdim bundan sonra turşu ve çikolata yok

beyza bi göründün kayboldun kız
kaçtın bendeeeeeeennnnnnn

Bebeğim telefondan giriyorum baktım kimse bişey yazmamış bende kimse yoktur diye çıkmıştım ya yoksa seni bırakabilirmiyim hiç

Canım güzel olmuş bence menün ii seyirler

Günaydın canım çikolata dışında güzel olmuş bence

Günaydın melekler menümü yazim hemen
Sabah: yarım muz yarım bardak süt uyanamadım işe geç kalmamak için atıştırdım
Ara: sade Türk kahvesi 4 tane kuru üzüm
Öğle: şehriye çorbası ve yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam:yine çorba ve salata
Ara: muz yedim çok açıktım da
3 lt su
Spor : 2 tane düğün vardı göbek atmaca :)

Günaydın canım çikolata dışında güzel olmuş bence
ayy farkındayım ama şu baş belası regl öncesi dönem

canım çok az olmamış mı

ayy farkındayım ama şu baş belası regl öncesi dönem

canım çok az olmamış mı

Aynen canım biliyorum o dönemi bizi bitiren o zaten evet biraz az oldu ama ay başı telaşı olunca işten pek fırsat bulamadım akşamda düğün vardı işte canım kuafördü kıyafetti felan ne yemek hazırlayacak ne de yiyecek vaktim olmadı

Canim toprakta zamaninda yardimci sonrasinda kaptan olmami soylemisti ama Ben istememistim cünkü
1. Ben bu hesap isini yapabilirmiyim bilmiyorum , yanlis yapildiginda takim puan alir yukü agir
2. bazen yazliga gidiyorum, hafta sonlari bir kac mesajdan baska yazma firsatim olmuyor ( cunku 1 kopegin, 3 cocugum, 380 m. Bir evim var)
3. cok kurslciyim bilindigi gibi. Bir sey oneriyoruz Tastan ses cikiyor takimdan cit cikmiyor meselami sporlar mesajlari sayalim dedik, mesalami sporu sayalim kacamaga yada yapmayana ceza verelim dedik ne oldu koca bir sifir
4. Menü yorumlarini bile en aza indirdim.nedenmi menün olmamis, yada Guzel olmus yazip bitiriyoruzda beynini begenmedim yazilmuyor. Kus yemi Kadar yenen menuler Guzel ama aslinda degil. Bazen proteyinsiz, meyvesiz menuler var ve altinda begendim yaziyor,bir kere yogurdun ayranin proteyin olarak kabulune itirazim var. Kalsiyum arkadasim diye yirtiyom Burda kendimi.100 gr etin 1 yumurtanin pro degerine bir bakin ya.ygurt lazim sindirimi hizlandirir icindeki Maya bakterileri, yogurt lazim kemgin kalsiyumu icin.neyse yogurdun hikayesi yeter
5. ve en önemlisi Ben Senn ve Toprak gibi müsamahali degilim.cocuklarimada boyleyim yapi meselesi.burayi cok onemsiyorum, ekran gerisindede olsa hepiniz cok degerlisiniz yanimda.burda bir ciddiyet kurallar olmadigi surece uzun aylar veremedik diye vah tuh ederek yazi getirecez.acilen toplanmamiz, hrslanmamiz lazim ama nasil. Iki haftadir birinciyiz nerdeyse kapanacaktik degilmi.oysa sayfalara bak ne Gelen ne gden.arkadaslar hepimiz yogunuz.ama Burda gecireceginiz sure inaninki kendinize icin bir hediye bunu unutmayin
Ikizlerimin biri Piano, biri gitar caliyor uzun yillardir malum kursa götürüyorum, dersaneleri var malum götürüyorum.ise gidiyorum ama kendim icin Burda yazmaya ugrasiyorum.gecen yil burasi sayesinde 23 Kilo verdim.dile kolay

Kabul etmeme gerekcelerim bunlar.eger size uyarsa iki hafta deneyelim bu yardimciligi karar dezftwreine yazmadan sonrasinda tekrar konsuruz.eger yardimci olursam kurallar cezalar koyarim birine.

Dpi Not: belayi Satin alnayin basiniza

Tombul kelebeklerim cepten zor yaziyom okuyamazsaniz beni cagirin emi

çikolatayı daha az yesen iyi olurmuş.kuru pilavda turşusuz gitmez be yaaa
az yemişsin bebeğim.geçen yorumda sanamı yazmıştım bak bende az yiyodum artırdım biraz yemeği az yiyince vücut kapatıyo kendini.
bütün söylediklerinde haklısın berilim.kaçtır yazıyorum şöyle yapalım bu olsun şu olmasın taştan ses var takımda yok son yazdığımada kimseden cevap gelmedi.herkes yoğun herkes çalışıyo ama burasıda sorumluluk kuralları kabul ettim varım demekle olmuyo uygulamak gerek.
ayrıca seni dinledim yediklerimi artırdım biraz
Tombul kelebeklerim cepten zor yaziyom okuyamazsaniz beni cagirin emi
ben okuyabildim anladımda.

Az ymek zayiflatmiyor 5 besin grubundan dengele yemek zayiflatiyor burnunu canli ornegi yeni mezun ettigimiz zeynep ve toprak

Birde motivasyon eksikligi takmda herkezi etkiliyor bu sebepten kac takim batti
Film nasildi, prenses eglendimi

haklısınız bende çok vakit ayıramıyorum buraya..ama işte tenefüsler 5 dakika gir çok vakit kalmıyor..
ancak gelince girebiliyorumm ama benimde konsantrasyonum düşük toplamam lazım kendimi dün kazak almaya gitmiştim birkaç kıyafet denedim vücudum ne kadar salmış kendini moralim bozuldu ..sporsuz kilo vermek iyi değil birde düzenli beslenmek lazım..
berilcim çok çok haklısın ama napcaz?

Herkez kendince onerisini yapsin.bir sekilde yenlikler kurallar koymaliyiz ve daha onemlisi kurallara elden geldgnce uyalim
Sence ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…