Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogo bir Kural koyalim herkez günün son mesajinda o gunku mesaj sayisini sayip yazsin
Bir liste yapalim hafta hafta bir kisi cumalari yayinlasin
Sporuda oyle
Mesela bu hafta gunluk 20 dakikadan Limit koyalim 7*20=140 dakika sporu yapamayan ceza spor alsin
Hatta yarisanlari cftleyelim kilosuna Gore ikisi birbirlerinin menulerini didiklesin
Vs......vs...... Ne dersin

Sipalarim gelmeden biraz Is yapiyimmmmmm

Lüften fikirlerinizi yazin hanimlar.

Uleynnnnnn Ben giderkenmi geldinizzzzzz
Adagidakiler ne deyim sindi size
Insallah tatli kriziniz tutar emiiii

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77*, sponge_bop, beyza1990, gogo2405+

az yemişsin bebeğim.geçen yorumda sanamı yazmıştım bak bende az yiyodum artırdım biraz yemeği az yiyince vücut kapatıyo kendini.
Canım evet ama napim ya veremiyorum yoksa pilav ve ekmek yememeye çalışıyorum hipotiroit hastasıyım ya ben kilo vermem çok zor yüzden anca böyle yaparsam oluyor başka tavsiyeleriniz varsa dinliyorum bebeğim

Canım bence her hafta birinin yapması çok zor yapabilen var yapamayan var işlemler felan çok karışık herkes Perşembe akşamına kadar mesaj sayısını spor zamanını felan hesaplaşın atsın cuma birleştirelim yapmayanada ceza verelim

ben tamam derim zaten kendimi toparlamaya çalışıyoru m rehavete kapılmıştım zayıfladım diye.herkes fikrini yazsın diyoruz yazmıyo kimse.birkaç sayfa önce perşembeleri bildirim yapalım benim için ertesi güne hazırlamak kolay olur dedim cevap gelmedi kimseden.
Kolay gelmyor balim 50 kiloluk bir cuval var
geleyim yardımaaa

yazın fikirlerinizi kızlar.kendimi boşa kürek çekiyo gibi hissediyorum.

Bana uyar
Canim Ben hesaplamayi biliyorum
Kisileri hesapladiktan sonra cikan yuzdeleri kisi sayisina bölüp takimin yüzdesinide cikariyoruz sonrasinda ne oluyor sen bir söyle Ben sana Eli masali bir yardimci bulacam gibi

bence çok mantıklı tatlım hatta süper

tatlım söylediğin herşeye varım bence de kızlar lütfen biraz toplanalım kapancak takım böyle giderse

spor çok iyi olmuş. Ama menün çok az değil mi , öğle yemeği yemedin mi
afiyet olsun, 20 gr çikolatadan bişey olur mu ki 1 karecik değil mi, bence öğle de çok az yemişsin

ayy hiç birşey yememişsiiiiiiiiinnnn

Kahvaltı yı 12 de yaptım canım.

Arkadaşlar siz çok az yemek yiyorsunuz... Değil zayıflamak hayatta kalmanız mucize... Bir meyve , 1 kase çorbayla vücut direnci nasıl sağlanır..menüler hep böyle mi protein yok , mineral yok, hani et, balık, süt,yoğurt.. Bu kadar az kalori ile vücut kendini korumak için kilo vermeyi durdurur bir süre sonra...
Biliyorum daha gruba bile alınmadım umarım kızmazsınız fikrimi söylüyorum sadece...

az ymek zayiflatmiyor 5 besin grubundan dengele yemek zayiflatiyor burnunu canli ornegi yeni mezun ettigimiz zeynep ve toprak
evvet ben de bunu diyordum
herkez kendince onerisini yapsin.bir sekilde yenlikler kurallar koymaliyiz ve daha onemlisi kurallara elden geldgnce uyalim
sence ne yapalim
gruba girmedim henüz ama fikrimi söylemek isterim. Her hafta bir kişi görevli olur ve herkes o kişiye haftalık spor ve msj sayısını mesaj ile atar o da toplu şekilde yazar ona göre de ceza verilrebilir.. Ya da 2-3 kişilik gruplaşma sağlanarak birbirimizi kontrol ve motive edebiliriz
Eki Görüntüle 847797 Eki Görüntüle 847797

bende zeytin ciziktiriyom evde yanlizim kizlari hasan kursa goturdu
kolay gelsin

her günün sonunda zor olur da her hafta olabilir, spor fikri çok iyi

Herkez kendı fıkrını yazarsa ortak bır çözüm buluruz

Alinip alinmaman onemli değil dilekcim fikirlerini yazabilirsin tabiki
Herkez kendı fıkrını yazarsa ortak bır çözüm buluruz

Evet herkesin fikrini alalım, demokratik olalım.

canım benim o kadar güzel dogru seyler yazmısınki sana hak veriyorum . burası takım ve herkese ihtiyac var . mezun oldum ama aklım hep sizde eger kurallara aykırı degilse ben goncama yerdım ederim onu takıma ben cagırmıstım saglsun yüzümü hiç kara cıkartmadı .

Az ymek zayiflatmiyor 5 besin grubundan dengele yemek zayiflatiyor burnunu canli ornegi yeni mezun ettigimiz zeynep ve toprak
az yemek kesinlikle kilo verdirmez hanımlar dengeli ve protegin agırlıklı beslenin yogurtlarınızı ihmal etmeyim ben mezun oldum ama hala diyetisyeni bırakmadım spora gelince benim için artık bir yasan sekli allah saglık verdigi sürece mutlaka hergün düzenli spor yapıcam

Birde motivasyon eksikligi takmda herkezi etkiliyor bu sebepten kac takim batti
Film nasildi, prenses eglendimi
takımın ayakda kalması lazım bende varım bunun için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…