- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Arkadaşlar siz çok az yemek yiyorsunuz... Değil zayıflamak hayatta kalmanız mucize... Bir meyve , 1 kase çorbayla vücut direnci nasıl sağlanır..menüler hep böyle mi protein yok , mineral yok, hani et, balık, süt,yoğurt.. Bu kadar az kalori ile vücut kendini korumak için kilo vermeyi durdurur bir süre sonra...
Biliyorum daha gruba bile alınmadım umarım kızmazsınız fikrimi söylüyorum sadece...
Canım banada bişey yememişsin demişsin ama ben süt ve süt ürünlerini et tavuk balık hepsini yiyorum gün içerisinde biraz az yiyorum evet ama hipotiroit hastasıyım ben yiyerek kilo veremem ömür boyu böyle yaşamam gerek zaten bunuda biliyorum malesef
Canım banada bişey yememişsin demişsin ama ben süt ve süt ürünlerini et tavuk balık hepsini yiyorum gün içerisinde biraz az yiyorum evet ama hipotiroit hastasıyım ben yiyerek kilo veremem ömür boyu böyle yaşamam gerek zaten bunuda biliyorum malesef
Teşekkür ederim canım Allah kimsenin başına vermesincanım kişisel olarak demedim.. belki de son menüler öyle denk geldi. genelde az olarak gördüm, ben mi çok yiyorum acaba :))
hipotiroidi zor bir hastalık geçmiş olsun,ne yersen ye kilo vermek zordur, tedavi alıyor musun,
Evet canım kullanıyorum levtron her sabah 100 mg olandanbeyza tsh değerin kaç canım..birde ilaç kullanıyomusun.
beyza tsh değerin kaç canım..birde ilaç kullanıyomusun.
Tsh değerim 13 canım
o ilaçta zayıflamana yardımcı olur.Teşekkür ederim canım Allah kimsenin başına vermesin
Ben az yiyorum sanırım ama mecburen
Evet canım kullanıyorum levtron her sabah 100 mg olandan
Tsh değerim 13 canım
tedaviden önce mi 13, yoksa tedavi altındayken mi
yüksek bir değer, hormonların nasıl onlar da düşükse tedavi dozunu ayarlamak gerekr
Hemen alıp başlayacağım canım bende diyet ve spor yapıyorum ama tere tohumunu ilk kez duydum çok teşekkür ederim eğer geçme gbi bi ihtimali bile varsa çok sevindim çünkü arada bi internetten bakıyorumda çocuğun olmaz felan yazmışlar çok üzülmüştüm 😢o ilaçta zayıflamana yardımcı olur.
çok yüksek değilmiş bendede vardı 6.80 çıkmıştı ilaç kullanmadım diyete başladım ve spora tabi.birde tere tohumu tükettim ..
tere tohumu yiyebilirsin aktarlarda satılıyo.az bişey al rondodan geçirip balla karıştır sabah aç karna 1 çay kaşığı tüket. benimkini düşürdü canım.annemde kullanmıştı.onunki bi daha yükselmedi bi dene sende
tere tohumunu bu arada bi dene derim şimdi düşmezse ömür boyu ilaç kullanman gerekebilir.Ben trioit hastası olduğumu yeni öğrendim 2 hafta bile olmadı yeni sayılır yani tahlilim bu ilacı verdi 1 ay sonra bidaha tahlil yapmamız gerek dedi aylık tahlil yapıp ona göre dozunu ayarlayacakmış sanırım canım
Sankı yüregımdekı yaranın kabuğunu kavlattı gıderken
Sanki yoklumda gülmeyesın dıye beddua ettı
Sankı bensız nefes almayasın dıye büyü yaptırdı
Şankı ısıklarını söndürdü yüregimdekı Hasan dıyarının
Alnıma koyduğu busenın sıcaklığı dururken sımdıden özletti kendını
Sol yanım
Yatagımdakı helâlim
Kalp ağrım
Gönül sızım
Hasret pınarın
Benım esmer suyum GİTTİ
Bana uyar
Canim Ben hesaplamayi biliyorum
Kisileri hesapladiktan sonra cikan yuzdeleri kisi sayisina bölüp takimin yüzdesinide cikariyoruz sonrasinda ne oluyor sen bir söyle Ben sana Eli masali bir yardimci bulacam gibi
tere tohumunu bu arada bi dene derim şimdi düşmezse ömür boyu ilaç kullanman gerekebilir.
canım benim yaktın yine gönlümü Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?