Hesaplama boylemi
Hemen alıp başlayacağım canım bende diyet ve spor yapıyorum ama tere tohumunu ilk kez duydum çok teşekkür ederim eğer geçme gbi bi ihtimali bile varsa çok sevindim çünkü arada bi internetten bakıyorumda çocuğun olmaz felan yazmışlar çok üzülmüştüm 😢
Tamam canım başlıyorum hemen yarın alırım çok teşekkür ederimtere tohumunu bu arada bi dene derim şimdi düşmezse ömür boyu ilaç kullanman gerekebilir.
un.
Hemen alıp başlayacağım canım bende diyet ve spor yapıyorum ama tere tohumunu ilk kez duydum çok teşekkür ederim eğer geçme gbi bi ihtimali bile varsa çok sevindim çünkü arada bi internetten bakıyorumda çocuğun olmaz felan yazmışlar çok üzülmüştüm 😢
doğru canım tsh yüksekse gebe kalamıyosun düşmesi lazım.tere tohumuna bak internetten ama fazla değil 1 çay kaşığı fazlası çok gaz yapıyomuş.
Bende yapıcam İnş canım çok teşekkür ederim bu arada BerilimCanm gecmis olsun ama beynini sartlama Ben tro. Hastasiyimda Kilo veremiyorum diye
Bir Ära basari hikayelerindede kac kez rastladim Troide karsi buyuk Kilo verenleri
Kızlar bugün hiç gelemedim ama işler çok yoğun ay başı malum hemen menümü yazim
Sabah: yarım bardak süt
2 tk yulaf
Yarım muz
Ara:1/4 ayva
Öğle: 1 but haşlama 1 kase salata içinde patates vardı bide 1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi ve 1 kabe hurması
Akşam : tavuklu salata
3 lt su
2 saat spor salonunda spor
kızlar iyi geceler kusura bakmayin giremedim bugün annemler teyzemler ablamlar geldi memleketten.zeytin topladık bizde daha yeni gittiler. ama aklım buradaydı börekler çörekler tatlılar yemekler havada uçuştu hafta sonu ama ben ağzıma 1 tane bile koymadım. yazılanları okudum. benim fikrimde herkes mesaj sayısını ve sporu nu perşembe günü bildirsin hesaplama işinide öğretirseniz ben yaparım.nihayetinde muhasebeciyim.2 günlük menümü yazıyımda bir bakın hele
cumartesi
sabah
1 bardak ılık limonlu ballı su
1 bardak süt 4 kaşık müslü
ara 1 elma 1 mandalin
öğle
1 kase ezogelin çorba 1 adet kanat ızgara 1 kaşık pilav ekmek yok
akşam 2 adet incir.
2.5litre su
2 saat lesli ile yürüyüş 30dk. mezdeke :)
pazar
sabah
1 bardak ılık limonlu ballı su
2 dilim kızarmış emek 1 dilim peynir sınırısz domates sınırsız şekersiz çay 1 katı pişmiş yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez
öğle
lahana kavurması yoğurt ekmek yok
ara
1 elma
akşam
kerevizli pırasa kavurma 1 kase yoğurt salata 1 köfte dilim patates (köfte ve patates annem yaptı mecbur yedim kızmayın)
1,5 litre su anca içmişimdir. (işyerinde daha çok içiyorum evde su içmeyi unutuyorum )
3 saat yürüyüş 1 saat dans
(4 saat zeytin toplama)
kızlar ne yapılması gerekiyorsa ben gönüllüyüm önce anlatmanız gerekiyor hepinizi çok çok öptüm iyi geceler yarın görüşmek üzere iyi uykular melekler :)
Yatağı sicak tutsun o fıstık geliyom yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?