Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy özge maaşallah bu tontişi ben yerimmmm...

ortim sen karnendeki artıyı kafadan aldın yürüyüşlerin çok güzrl gidiyor...

funda naptın kızım ya inşallah birşey olmaz..

teşekkür ederim canlarım inşallah bişey olmas benim tansiyonum düşer ama bilmiyorum artık
84.3 tüm en son dün iki kez form çayı içtim akşamdan beri wc çıktım
sabah limonlu su ile başladım 2 fncan yeşil çay 1.5 litreye yakın su oldu
11 gibi portakal suyu içtim bu kadar
ya akşama dayanamazsam azıcık meyve yesem olur mu acaba

Ortim, tekrar Enesimizin doğum günü kutlu olsun.

Canım bende seni bayaa zayıf gördüm, hiç 70 gibi görünmüyorsun, boyun kaç? Sen de pek güzelmişsin maaşallah. nazar değmesin ana-oğula:)

selam kızlarr bende koşturmaca devam ediyoo
akrebim ortimm sen ne yaptın bacım yaa kendini helak etmişsin geçmiş olsun
özgem canım allah nazardan saklasın çok tatlı kızımız yaa
kuzum senin oğluş da öyle maşallah ddiyelim de nazar değmesin
hanifem şekerim senin işler hafiflemiş benim yoğunlaştı
şebom fundam deryacım banucum becim sizler nasılsınız
hayal şekerim valla dün msn den dediğin o oruca baktım da çok zor şeker yaa
bana gelince bu hafta accık abarttım ama tartıya bursadan döndüğümden beri hiç çıkmadım biraz şiş hissediyorum kendimi biraz rahatlayınca çıkacam tartıya evde eşim kg konusunu yasakladı hiç konuşmayacakmışım bakalım bende durumlar böyle fırsat buldukça yürümeye çalışıyom
kızlar atladığım varsa kusura bakmayın özledim hepinizi işlerim rahatlasın uğrayacam gene öpüldünüzzz

özge maşallah çook tatlı bir fıstığın var birde taşınıyorsun işin zor allah kolaylık versin her ne kadar evden eve versende fark etmiyor biz bayanlar hep kendimize bir iş buluruz
esra senin oğluşunda hayırlı ömürlü olsun (küçük asker maşallah)
banu bende doğumdan altı ay sonra başlamıştım diyete (ek gıdalara başlayınca) çok da faydasını gördüm arkadaşlarım diyete zor verirken ben sadece yediklerime dikkat ederek 25 kg falan verdim(maalesef kilo vermekkadar korumakta önemli ben başaramadım ) canını sıkma verirsin
dün yürüşümü yaptım yalnız 40 dk yapa bildim bugün telafi edeceğim
akşam ton balıklı salata
sabah 6 dilim kepekli bisküvü
acaba bende bir şok diyet yapsam mı ???

bence bu diyeti yaparak hata yapıyosun canım sana bişi olmasın sonra

Kızlar yazdım o kadar veri tabanı hatası dedi sinir oldummm

özgem ne bilim yaa zor işte eşin başında dursun sarsırsın güzelce yoksa mahvederler....

şebom bende numarası yok canım kızların birinde vardı ama hatırlamıyorum jujuya sorarım belki onda vardır...

Ben 72 yim canım ((

DÜn akŞam tok karnına tartıldım amaa bunuda gÖz ÖnÜnde bulundur canımm...az daha ıŞlerı yoluna koyıyım gelıcem zatıı

Ortim, tekrar Enesimizin doğum günü kutlu olsun.

Canım bende seni bayaa zayıf gördüm, hiç 70 gibi görünmüyorsun, boyun kaç? Sen de pek güzelmişsin maaşallah. nazar değmesin ana-oğula:)

sağol canım
fotoda alt taraf görünmüyor e bende de göbek, kalça, basen problemi var
boyum da 158 cm

aman canım dikkat et bence akşam meyve ye bişey olmaz

sağol bitanem Allah sanada kolaylık versin

sağol canım benim opuyorumnanaktan

bence bu diyeti yaparak hata yapıyosun canım sana bişi olmasın sonra

canım Allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah
gerçekten çokkk zayıf gözüküyosunnn boyunu bende merak ettim şebo gibi

sağolun hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
canım cevap yukarıda opuyorumnanaktan

canım bu kilolardan çektiğimiz ne yaa sıkıldım artık... kötükedihüso

şahnur canım iyiyim, özletme kendini arada uğra (boş ver eşini benim eşimde bana zamansız diyet yapıyorsun der ama öyle yapmazsak gitmez ki kilolar)
banu şok diyet derken şu pirinç lapasını demiştim( hafta sonu yapamam işteyken daha iyi yaparım şok diyetleri işe dalınca açlık hissetmedengeçer hemen iki gün ) gerçekten öyle mi olur ki???

pirinç diyetini bende denedim pek başarılı olamadım sende dene istersen 2 gün bakalım nolacak

bu öğlen mönüm

1 tabak yahni
az yoğurt ,
karpuz
yemek yediğim arkadaşlar yemekten hemen sonra yediğin karpuz direk şekere dönüşüyo dediler ama kalorisi çok az diye pek dikkate almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…