günaydın kızlar hemen menümü yazıp geçmişe gidiyim
sabah:
bir kase kuru üzümlü yulaf
ara:
1 fincan şekersiz nescafe
5 gr bitter çikolata
öğle yiyemedim dışardaydım ama cantamda biraz kuru üzüm ve leblebi vardı onlarla idare ettim biliyorum yanlış
akşam:
1 tabak sulu köfte
bol salata
ara:
1 bardak ıhlamur
3 kepekli bisküvi
spor yok vakit bulamadım
su 4 litre
valla bende karıştım iyice kim geldi takip etmekte zorlanıorum atladığım varsa hepsine birden hoşgeldin diyorum
zahide hoş geldin canım takımda biraz daha fazla kal geçmiş sayfalara bir bak fikir sahibi olucaksındır canım :)
ben burda yeniyim burda ne oluyorr çok göremiyorummm yazılarıı falann birazz bana yoll gösteriir senizz çok sevinirinn
herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
kızlar tatlı gibi kalorisi düşük ne yenilebilir 1 saat dans ettim çok bitkin durumdayım 60 mekik karın yağları erisin diye vede 1 saat tempolu yürüyüş. canım bişeyler istiyor ama ne yesem bilemedim.
elma rendele yarım üstüne tarçın serp bikaçta ceviz oldu sana tatlııı
cimcime çook geçmiş olsun..
bugün su içtim bolca vede 40dk.yürüyüş yaptım
yeşil çay ben de aldım tarçınlı-karanfilli.. ben de kahve ve çayı işte çok tüketiyorum artık yeşil çaya geçmeli..su çok içemiyorum malesef ama yanımda taşıyacağım bundan sonra..
işyerinde çay içiyordum hep şimdi su ve yeşil çaya çevireceğim..
ben hepsine evet derimmmKizlar dun bir kac oneri sunduk ve yeterli cevap anlamadim
Simdi mesaj, spor sayma, takmin icinde eslesme, cezalar konusuna ne diyorsnuz
Ben bugun baslayalim diyorum
Lüften cevap verin.eger bunada tinlanmazsam bende tinlamamaya basliyacam
harikasın valla süper düşünmüşsünspor olarak leslie diye yaz youtube oradaki kadınla aynı hareketleri yap ben öğle yapıyorum linki vereyim istersen inan yürüyüşten daha çok kalori yakıyorsun tavsiye ederim. suya gelince ben 5 litrelik şişeye suyu dolduruyorum işyerinde masamın altına koyuyorum oradan doldurup doldurp içiyorum 2 günde bitirmeye çalışıyorum gözümün önünde su olunca içiyorum ama kalkıp almayı unuttuğum çok oluyor. yanında bulundurursan her zaman içebilirsin. tatlı ihtiyacına gelince onada çözüm buldum alüminyum folyoları kestim içine birer tatlı kaşığı leblebi ceviz beyaz nohut ceviz badem koyuyorum kuru üzüm kuru erik kuru kayısı ve incirleride küçük parçalara ayırıp harmanlıyorum azar azar paylaştırıyorum küçük küçük toplar halinde kapatıyorum ve her sabah işe gelirken çantama atıyorum 1 tane şekerim düştüğünde açıyorum hemen yiyince bir kaç tane hemen düzeliyorum çok işe yarıyor dene derim.
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
afiyet olsun güzel menühemen menümü yazayım:
dün:
haşlanmış yumurta
marul yaprağı
3 zeytin
1 dilim ekmek
yeşil çay
ara:1 mandalina
yeşil çay
öğlenazı yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 kuru kayısı 5 fındık
akşam:
öğlenle aynı ama bol yeşil salata
ara:1 çay bardağı süt
sonradaa uyuyakalmışım..
menün çok güzelçç 1 çatal pastadan ne olacak.. ben durduramazdım kendimiiGünaydın kızlar nasılsınız valla ben delirmek üzereyim eve hiç alınmadığı kadar şekerli şeyler alınıyor napcam bilmiyorum neyse menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
10 tane kuru üzüm tarçın
Ara: yarım ayva
Öğle: 1 tabak kuru fasülye 1 kase. Salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam : 1 kase çorba bol tavuklu salata
Sonra : 1 çatal kendimle çok savaştım ama yedim pasta
Spor: Pazartesi yok
3 lt su
akşam az olmuş ama yine de güzel afiyet olsungünaydın kızlar;
menümü yazayım bu defa geçmişi okumayı yarıda bırakmayacağım uamrım. dün acil bir şim çıktı çıkmak zorunda kaldım sonrasında tekraqr giremedim akşam alışverişti çocuktu derken 10 da uyuyakaldım yine. kızım geelri uyumuyor bense zombi gibi geziorum bütün gece;
sabah
2 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
ara;
1 rlma
öğlen;
1 poprsiyon ciğer şiş 1 dilim ekmek
ara; yarım simit
akşam;
1 kase yoğurt çorbası
spor;45 dk yürüyüş
su;2-3 litre
yaaa ne oldu ki şimdi... lütfen düşünme böyle şeylerÖlmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans
meraktan çatlarım ben perşembeye kadar :18:Şimdi herkes naptigimi merak ediyo ama sölemicem dun bugün ve yarnki menümü perşembe toplu paylasicam.işe yariycakmi bilmiyom pazar sabah 68.7 kiloydum.persembe sabaha kadar tartilmiycamda .
topraksim ve berilim kilolari cuma sabah bildiriyoruz dimii son karar bumu.
afiyet olsun canım az ama güzel olmuşkızlar dünkü menüm
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt
öğlen
1 kepçe tavuk sote 3 kaşık pilav sınırısız sirkeli salata
ikindi
2 dilim ayva
akşam
2 dilim ekmek yağsız 1 kaşık kavurma 1 adet soğan 1 yumurta kavurması
2 litre su
45 dk tempolu yürüyüş.
çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildirherkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
tavuk manyağı olmuşsundünkü menüm:
sabah:yarım simit,
öğle:az tavuk döner,
akşam:az terbiyesiz tavuk şiz az ekmek ayran,
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.
çok az yemişsin acıkmadın mı gecegünaydın kızlar hemen menümü yazıp geçmişe gidiyim
sabah:
bir kase kuru üzümlü yulaf
ara:
1 fincan şekersiz nescafe
5 gr bitter çikolata
öğle yiyemedim dışardaydım ama cantamda biraz kuru üzüm ve leblebi vardı onlarla idare ettim biliyorum yanlış
akşam:
1 tabak sulu köfte
bol salata
ara:
1 bardak ıhlamur
3 kepekli bisküvi
spor yok vakit bulamadım
su 4 litre
1 kasımda geldim 62.5 kiloydum ,hedefim 55..Karıştı m iyice kızlar. Gruba yeni gelen kizlar dcetiner ve nueva birde dun zahide geldi .kizlar gruba ilk geldiginiz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
kızlar tatlı gibi kalorisi düşük ne yenilebilir 1 saat dans ettim çok bitkin durumdayım 60 mekik karın yağları erisin diye vede 1 saat tempolu yürüyüş. canım bişeyler istiyor ama ne yesem bilemedim.
elma rendele yarım üstüne tarçın serp bikaçta ceviz oldu sana tatlııı
valla nedendir bilinmez ama elma beni daha çok acıktırıyor
ben de dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, yarım domates
ara: 2ceviz 3 fındık
öğle: balık (tavaydı galiba), salata, 1 kase çorba
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe nohut yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt
su 2 lt,
spor: 40 dk yürüyüş
ben de dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, yarım domates
ara: 2ceviz 3 fındık
öğle: balık (tavaydı galiba), salata, 1 kase çorba
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe nohut yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt
su 2 lt,
spor: 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?