Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 kepekli bisküviyi akşam yemeğinden sonramı yedin menü fena değil ama araları yemesende olur ama ana öğünleri boş geçiştirmemelisin :18::18: su çok iyi allah sabır versin hepimize

ben burda yeniyim burda ne oluyorr çok göremiyorummm yazılarıı falann birazz bana yoll gösteriir senizz çok sevinirinn

hoşgeldin zahidecim önce bize kendinden bahset kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı kaç kilosun olmak istediğin kilo nedir.vs.
ben senin için takım kurallarını yayınlıycam eğer kabul edersen 2 haftalık deneme süresi var bol paylaşımda bulunman gerek.hergün bir önceki gün neler yedin ne kadar su içtin ne kadar spor yaptın paylaşıcaksın.diğer arkadaşların menülerine yorum yaparsın mutlaka.zamanla daha iyi tanışır kaynaşırız.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

merhabalar, üzgünüm 2 gündür giremedim, internet bağlantısı problemi yaşadık, sinir oldum tam yazıyorum cevapla butonuna basıyorum bağlantı yok diyor neyse ki bu akşam halledildi..
geçmişe bakıcam

kızlar tatlı gibi kalorisi düşük ne yenilebilir 1 saat dans ettim çok bitkin durumdayım 60 mekik karın yağları erisin diye vede 1 saat tempolu yürüyüş. canım bişeyler istiyor ama ne yesem bilemedim.

kızlar tatlı gibi kalorisi düşük ne yenilebilir 1 saat dans ettim çok bitkin durumdayım 60 mekik karın yağları erisin diye vede 1 saat tempolu yürüyüş. canım bişeyler istiyor ama ne yesem bilemedim.

elma rendele yarım üstüne tarçın serp bikaçta ceviz oldu sana tatlııı

su çok içemiyorum malesef ama yanımda taşıyacağım bundan sonra..
işyerinde çay içiyordum hep şimdi su ve yeşil çaya çevireceğim..
yeşil çay ben de aldım tarçınlı-karanfilli.. ben de kahve ve çayı işte çok tüketiyorum artık yeşil çaya geçmeli..
Kizlar dun bir kac oneri sunduk ve yeterli cevap anlamadim
Simdi mesaj, spor sayma, takmin icinde eslesme, cezalar konusuna ne diyorsnuz
Ben bugun baslayalim diyorum
Lüften cevap verin.eger bunada tinlanmazsam bende tinlamamaya basliyacam
ben hepsine evet derimmm
harikasın valla süper düşünmüşsün

afiyet olsun güzel menü
menün çok güzelçç 1 çatal pastadan ne olacak.. ben durduramazdım kendimii
akşam az olmuş ama yine de güzel afiyet olsun
Ölmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans
yaaa ne oldu ki şimdi... lütfen düşünme böyle şeyler
meraktan çatlarım ben perşembeye kadar :18:
afiyet olsun canım az ama güzel olmuş
herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir
dünkü menüm:
sabah:yarım simit,
öğle:az tavuk döner,
akşam:az terbiyesiz tavuk şiz az ekmek ayran,
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.
tavuk manyağı olmuşsun
çok az yemişsin acıkmadın mı gece

elma rendele yarım üstüne tarçın serp bikaçta ceviz oldu sana tatlııı

valla nedendir bilinmez ama elma beni daha çok acıktırıyor

ben de elma diyecektim ama evet elma bazı insanları acıktırıyor. bilemedim ki şimdi ne yesen

ben de dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, yarım domates
ara: 2ceviz 3 fındık
öğle: balık (tavaydı galiba), salata, 1 kase çorba
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe nohut yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt

su 2 lt,
spor: 40 dk yürüyüş

menü olmuş ben beğendim sabahları ılık ballı limonlu su içiyorum ben çok iyi oluyor onun sayesinde kahvaltı saatini nerdeyse 2 saat öteliyorum sende dene

güzel beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…