Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

açılmıştır eminim gülüm ne şüphe,
pınarında tansiyon düştü babsıgil çorba yedirmişler,
aman dikkat edin kendinizi sınayarak yapın ben aynen devam firersiz...

maşallahın var gülüm ne diyim ben de dayanabildiğim kadar düşünüyorum en azından cumaya kadar şeboma sözüm var çünkü

ayy kızlar geçmişi okuyamadım müsait bi zamanımda okuyacağım dün ütü uaptım bugün halı yıkadım:S
sabah kahvaltım klasik kahvaltı
öğlen türlü,yoğurt,limonata içtim 1 bardak
akşam çorba salata

selam arkadaşlar bende kahvaltı ve öğleden sonra yiyip bidaha yemiyorum ama kilomda tık yokbi yarım kilo verdim sonrası gelmedi sabırla bekliyorum inş düşecek 2 gündenberide lahana suyu içiyorum sabah akşam inş faydası olur haftayada spora başlıyacağımbimani olmazsa inş

kıs hayal açmı kalıyon dört gündür..
delimisin şeker bişii olucak allah korusun

ben bu gün öğle yemedim canım istemedi
ikindi çok az çerez,peynir domates
akşam da yemedim canım istemedi..birdilim pasta yedim çok ısrar edildi..küçük bir dilim ama
bol bol su içtim ama
iki litreyi çoktaan geçmiştir..ve bugün kekik çayı içtim şekersiz

slm kızlar
dün ve bugün düzenli giremedim.
demiştim daha önce eşim vardiyalı çalışıyor.gündüz evdeydi giremedim.işe gidince bende yürüyüş maksatlı attım kendimi dışarı.3 saate yakın yürüdüm.berra önde ben arkada kızım yorulana kadar düştük yollara.
kahvaltım;2 dilim ekmek ve menemen,bir bardak çay
ara biraz kiraz
öğle mantar sote ve yoğurt
ara 2 bardak çay ve çeyrek simit.
akşam yemedim birşey.ama bir bardak fanta tükettim eve gelince.içim yanmıştı.

günaydın

dün akşam hafif yemek yememe rağmen 800 gr gitti kızlar
(4 kaşık bezelye 2 lokma ekmek azıcık yoğurt sonrasında 10 kadar kiraz)

bu sabah 83.6 yım çok mutlu oldum tartıda
ben yine devam edeceğim dayanamadığım zaman yine az yiyerek

sabah limonlu suyumla başladım şimdi de yeşilçay içiyorum

günaydın kızlar.
sabah tartıldım ki ne göreyim 200 gr fazla çıkıyorum.şaşılacak şey 2 gün aç durdum birde 200 gr kazandım.
ben bu lapayı birdaha yapmam.bende ters tepti.
eski düzene devam.bakalım cuma sabahı kaç çıkıcak.
bu sabah 4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt kahvaltımı yaptım.60 dakika yürüdüm.işe geliş yolunu ne kadar uzatmaya çalıştıysam da ancak bukadar uzadı.işe gelince küçük muz yedim(ara öğün olarak.kahvaltı 7.30 da yaptım)
işe gel

şeker dikkat et kendine..aç kalarak hasta olmada allah korusun

sabah 60 dk yürüdüm..
kahvaltım:yumurta kepek ekmeği,salatalık,soğan

herkese günaydın hatunlar fundacım tebrik ederim gülüm,
bende benim tartıya göre 81 geldim ayda bir tartıldığım bi yer varya oranın tartısına göre hesap edersem 79 olması lazım anaaaam ne mutluyum ben ya :)...

maşallah hayalim inşallah daha iyi olacak ben bundan sonra sarı kırmızı diyeti yapmak istiyorum kamerim onla çok güzel vermiş

şebom xtra jel nasıl gidiyor canım kaça aldın ben de düşünüyorum da faydası varmı bi aydınlat canım

günaydınlarrrr
ben akşam salara ve ızgara balık yedim kızımla beraber 1 balığı bitirdik
sabahta 1 dilime smer ekmek az peynir domates biraz önce neskafe içtim bugün noldu bilmiyorum kendimi çok aç hissediyorum

Günaydın....
aman hayalcim dikkat et bacım...

kızlar nasılsınız?

şebo nerelerdesin?

dün akşam
1 kase mercimek, 6 yemek kaşığı taze fasulye, 1 kase cacık yedim yatarken 1 bardak light süt içtim

sabah
1 simit domates, salatalık,peynir,zytin..

akşamda 40 dakikacık yürüdüm... bu haftaki ilk yürüyüşüm

günaydin kizlaaarrr ben bugün cok iyiyim dün hic bisey yapmadigim halde hemde 300 grlik hazir pizza yemistim :) bu sabah 72.7 ciktim ne is bende anlamadim ins kalicidir bugün karpuz ve kiraz alip su sari kirmizi diyeti yapmak istiyom bakalim ama daha spor yapabilecek hale gelmedim kafam kazan gibin hala

kızlar ben kaçırmışım galiba nedir bu sarı kırmızı diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…