Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm
Sabah
2 börek çay domates
Ara
1 un helvası
Öğlen
1 tabak kısır ve turşu
Akşam
1 kase çorba ve yarım dilim ekmek salata
2 litre su

akşam azıcık fazla olmuş canım ama evlilik yıldönümün nedeniye birşey demiyorum nice senelere canım benim

Bugün yeniden düzgün yemeye başladım evde misafirde arayanları hemen yok etmek gerekiyor çok tehlikeli 2 gün bozmuş oldum diyeti ama hemen toparlarım inşallah

canım benim reçel çay kaşığımı yemek kaşığımı pişmaniyede var çünkü fazlaaaaaa olmazzzzgerisi güzel...
hamile gibiymişsin inşallah çabucak geçer
evet bu resimde daha inmiş haliydi...göğsümü geçiyordu karnım..
Dünkü menüm
Sabah
2 börek çay domates
Ara
1 un helvası
Öğlen
1 tabak kısır ve turşu
Akşam
2 litre su

menünde un helvası hariç gerisi güzel...

Bugün yeniden düzgün yemeye başladım evde misafirde arayanları hemen yok etmek gerekiyor çok tehlikeli 2 gün bozmuş oldum diyeti ama hemen toparlarım inşallah

bende çok kararlıyım geçen hafta rahatsızlığımdan dolayı kendimi çok saldım ama bu hafta çok kilo vererek karşınızda olcağım.bu hafta birincilik bizim cicişler...

Günaydin hanimlar
Mutlu sabahlar

Dilosum sagol bebesim
Ben mayista tasindim hala eksik cokkkkkkk
Estikce aliyom
sana da mutlu sabahlar canım
hayırlı olsun , ev kurmak zor iş allah herkese nasip etsin ev almayı
Bugun yine alisveris gunu su banyoyu halledecem
kolay gelsin datlum
günaydın kızlar
bu sabah da yürüyüşümü yaptım, şimdi çıkıyorum bugün dışarıda olucam
hepinizi öpüyorum kooooossskacamaaaaaaaannnnnn
süpersin tam gaz devaaaammm
bu neeeeeeeeeee
afiyet olsun akşam yemeğin güzelmişşş, simitte susam var ya çok mide ağrısı yapar bence simiti bırakmalısın

çok olmamış canım yaa. nice güzel yıldönümleri kutlayın inşallah

afiyet olsun bence fena değil keşke makarnanın yanında da yoğurt yeseydin
Dünkü menüm
Sabah
2 börek çay domates
Ara
1 un helvası
Öğlen
1 tabak kısır ve turşu
Akşam
2 litre su
hepsi karbonhidrat olmuş güne mi gittin..
toparlarsın canımmm
bende çok kararlıyım geçen hafta rahatsızlığımdan dolayı kendimi çok saldım ama bu hafta çok kilo vererek karşınızda olcağım.bu hafta birincilik bizim cicişler...

Misafirden artanları yemek çok kötü bozduruyor diyeti

ben öyle durumda çok samimiysem onlara saklama kaplarına koyup veriyorum çocukarına evde verirler diye yada eşlerinede yolluyorum olayı çözüyorum azıcık kuzucuklaraıma ayırıyorum ohhhhhh rahat rahat oturuyorum aklım mutfakta kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…