Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben çok açımmmmm inşallah öğlen yemeğimde saçmalamam bide kızlar pideciye gitmek istediler orda da zeytinyağlı salatalar var ama onlarda nolursa olsun yağlı yani offfffff

Banucum salatana yaĞ koydurma
pıdeye baŞlamadan Önce ayran ıÇ canım
akŞamı hafıf geÇıŞtırırsın sorun olmaz
o kadar soyutlama kendını herŞeyden Çabuk yorulursun sonra canım

Şebo yok nerde gerÇekten merak ettİm

bu arada Özgecİm yÜrÜyÜŞÜmÜ tamamladım ben bu haftalık

canım ben yürüyüşten bu hafta eksiyi alcam galiba ..2 saat yürürdüm yaaa.koşu bandı garip ses çıkarıyor yağlanması lazım galiba diye yağladık ama hala devam ediyor

bu arada herkese tünaydın...
offf yaaa ben yine okuyamadım geçmişi..:kedi:.sadece esranın resimlerine baktım
oğlunda sende çok tatlısınız maşallah sizeopuyorumnanaktan

bu sabah yediklerimse bulgur lapasıdelikafadulden ortimin dediğine uydum yağsız tuzsuz bol yeşillikli ksır yaptı şimdi rezene içiyorum..
ara öğünde de şeftali yedim
bakalım cumaya ne halt yicem

ben bu diyete baktımda şimdi.benim yapabileceğim bişey değil.işyerinde buzdolabı yok.bunları yepmam imkansız.ben kendi diyetime devam edeyim.en iyisi
bugün çok acıktım nedense.karnım gurulduyo

En iyi zayıflatan yiyecekler

ıNGıLTERE’de yayınlanan Daily Mirror Gazetesi, en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. En iyi zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle:

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. ıçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kiloyu kontrol etmek daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan…

Azuki fasulyesi (Küçük kırmızı fasulye): Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip… Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu… Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor.

SAĞOL CANIM O SENİN TATLILIĞIN zemuszemus

Banucum salatana yaĞ koydurma
pİdeye baŞlamadan Önce ayran İÇ canım
akŞamı hafİf geÇİŞtİrİrsİn sorun olmaz
o kadar soyutlama kendİnİ herŞeyden Çabuk yorulursun sonra canım

ben bu yemekte naptım söliyim kendi ekibimle değilde başka ekipten bi arkadaşa sordum nereye gideceksiniz yemeğe diye ve ona takıldım doğru dürüst yemeğimi yedim kendi arkadaşlarımda yan restoranttaydı ve beni anlayışla karşıladılar
ben o pideyi yeseydim kesin kilo alırdım canım metabolizmamı hızlandıramıyorum bi türlü çünkü

öğlenki mönüm
1 tabak az yağlı tavuk sote yanında yağsız salata
az yoğurt
1 tabak ince kesilmiş karpuz

afiyet olsun özgecim bebeği eşine emanet edip dışarı çıkma şansın yok mu yoksa da üzülme bu hafta böyle olsun

canım sana da afiyet olsun güzel menü

Esraaaa
Şebonun telı vardır sende bı arasan gÜlÜm

bu arada ÖĞlen Çok az yemek yedım yettı valla mıdem mı kÜÇÜldÜ ne

kızlar ben bugün kendimi dinledim.canım lahmacun istiyordu veeeeeeee 1.5 lahmacun+1 ayran+yeşillik yedim.
midem bayram etti.
yarın sıkmaya devam

merhaba arkadaşlar işler çok yoğundu ancak gele bildim
akşam 1,5 saat yürüdüm ortim not et
dün akşam mantarlı omlet
sabah malesef (oğluşumungösterisi var ona kostum ararken atladım)
öğlen 1 kase çorba 1 tabak ıspanak
bakalım akşama ne yapacağım

canım bişi sölicem
biz yürüyüşte pek iyi değiliz sankimirmirmirmir

banucum diğer arkadaşlara göre bizim yürüyüş pek fazla sayılmaz ama haftalık 4 saati aşmaya çalışıyorum ben geçen hafta regliden dolyı sadecee 4 saat yürüdüm bu hafta pazartesi salı toplam 3 saat yürüdüm bide şu esnetme hareketleri yapa bilsem daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…